2012. november 3. szombat

nov. 3
0:00
Eurofutball: a Porto öt góllal tömte ki a Marítimót (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának nyitó mérkőzésén a Porto az egyaránt kétgólos James Rodríguez és Jackson Martínez vezérletével 5–0-ra kiütötte a Marítimót. Az ötödik portói gólt Silvestre Varela szerezte. Győzelmükkel a „szuper sárkányok" hárompontos előnyre tettek szert a szombaton játszó Benficával szemben. Lovrencsics Gergő (Lech Poznan) edzésen elszenvedett sérülés…
nov. 3
0:36
Nem lesz idén New Yorkban maraton (Infostart)
Michael Bloomberg, New York polgármestere pénteken közölte, hogy elmarad a metropoliszban vasárnapra tervezett hagyományos nemzetközi maraton.
nov. 3
0:36
Bundesliga: Stieber nem alszik, visszanézi még párszor gólját (She)
Az elszalasztott győzelmet sajnálja, szép góljának azonban természetesen nagyon örül Stieber Zoltán, a Greuther Fürth labdarúgócsapatának magyar szélsője. A Fürth a szintén újonc, a szezont remekül kezdő Eintracht Frankfurt otthonában harcolt ki 1–1-es döntetlent.
nov. 3
7:06
Csúcsizgalmak az F1-es véghajrában (Behaviour)
Noha matematikailag még akár négy versenyző - Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Kimi Räikkönen és Mark Webber - is megnyerheti a 2012-es világbajnokságot, ám valójában az idei szezon végén vagy Vettelből, vagy Alonsóból válik majd háromszoros világbajnok. A mezőny most Abu-Dzabiban száguld majd a vb-pontokért.
nov. 3
7:08
Zöld-fehér továbbjutások? (Behaviour)
Ha minden jól megy, vasárnap estére mindkét, a Bajnokok Ligájában érdekelt női kézilabda-csapatunk - a hátralévő meccsek eredményeitől függetlenül - továbblép csoportjából a középdöntőbe.
nov. 3
7:10
Megosztja New Yorkot a vasárnapi maraton (Behaviour)
A Sandy hurrikán pusztítása ellenére a szervezők továbbra is kitartanak a vasárnapi New York Maraton megrendezése mellett, ugyanakkor sokan ellenzik a rendezvényt.
nov. 3
7:12
Michelisz: a privát vb-cím a tét (Behaviour)
A WTCC-világbajnokság a hajrájához érkezett, s a túraautók vetélkedése igen izgalmasan alakul, pláne, hogy az egyik főszereplő Michelisz Norbert.
nov. 3
7:12
Sporttámogatás: Látványos fejlődés várható - Simicskó (She)
A kormány támogatja az értelmes sportcélú fejlesztéseket, ennek révén a következő időszakban látványos fejlődés várható a sportolási körülmények és lehetőségek terén - mondta az MTI-nek adott interjújában Simicskó István. A sportpolitikáért felelős államtitkár egyik legfőbb célja "elérni, hogy minél többen sportoljanak rendszeresen és így a magyarság sportoló nemzetté váljon".
nov. 3
7:14
Lovagi csata szóban, aszfalton (Behaviour)
Noha matematikailag még négyen világbajnokok lehetnek a Formula 1-ben - Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Kimi Räikkönen és Mark Webber -, valós reményeket csak az előbbi kettő táplálhat.
nov. 3
7:14
NBA: a Knicks legyőzte a Heatet, továbbra is nyeretlen a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 4. játéknapján a címvédő Miami Heat kikapott a New York Knicks – melyben Carmelo Anthony 30 pontot szórt – ellen (104–84). A Los Angeles-i derbin a Clippers tovább rontotta a Lakers mérlegét, ugyanis legyőzte riválisát (105–95), Kobe Bryant 40 pontja ellenére. A Lakers 1978 óta nem kezdett ilyen gyengén, azaz zsinórban három vereséggel.
nov. 3
7:30
NHL: a bérviták miatt a Winter Classic is elmarad (She)
A november végéig törölt NHL-bajnokik mellett a klubtulajdonosok és a játékosszervezet bérvitája miatt elmarad a január 1-jére tervezett Winter Classic is.
nov. 3
7:32
MLS: megmentette csapatát a kudarctól a Salt Lake kapusa (She)
Parádés formában védett Nick Rimando, a Real Salt Lake kapusa a Seattle Sounders elleni konferencia-elődöntőn (0–0) az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS). Többek között neki köszönheti csapata, hogy nem került hátrányba az elődöntő első felvonásán.
nov. 3
7:48
Férfi kézi: hazájában gyógyul a Pick Szeged szerb szélsője (She)
A szerbek bravúros hajrával, volt veszprémi szegedi klasszisok (Zsarko Sesum, Petar Nenadics, Marko Vujin) vezérletével 30–29-re megverték a nisi Eb-selejtezőn oroszokat. Ugyanakkor Veszelin Vukovics kapitány Eb-ezüstérmes együtteséből nagyon hiányzott a gólerős Rajko Prodanovics.
nov. 3
8:06
Férfi röplabda: Dubaiban folytatja a rutinos magyar játékos (She)
A legutóbb (2001) Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott nyitásfogadó-ütője, Mészáros Dömötör 1999 óta éli a légiósok életét. Nyolc teljes és két fél idényt húzott le Olaszországban, játszott görög, orosz és török csapatban, ez a szezon azonban nehezen indult, hiszen a nyár óta csapat nélkül várakozott (szeptember végén másfél hetet edzett az olasz A1-ligás Valentiánál, de nem kapott…
nov. 3
8:24
NB I: örökrangadó, a DVSC a Paksot fogadja - program (She)
MTK–Ferencváros örökrangadót rendeznek szombaton a labdarúgó NB I 13. fordulójában. A címvédő DVSC-Teva az MVM Paksot fogadja, a nyugati derbin a Haladás a Lombard vendége lesz. A PMFC a sereghajtó Siófokot látja vendégül.
nov. 3
8:42
Videó: „Nincs jelentős fiatalítás a vízilabda-válogatottnál” (She)
A Nemzeti Sport Vasárnapi vendége Kiszelly Gábor. A korábbi vízilabda-játékvezető, filmes látványtechnikus. Az NSO Tv videójában elmondja, nem érez jelentős fiatalítást a férfi vízilabda-válogatottnál, inkább átmeneti a jelenlegi keret. Fontos probléma, hogy az utánpótlás leszálló ágban van, ennek megállítása a fényesebb jövő kulcsa.
nov. 3
8:42
Az államtitkár látványos fejlődést szeretne a sportolási lehetőségek terén (Agroinform)
A sportpolitikáért felelős államtitkár célja "elérni, hogy minél többen sportoljanak rendszeresen".
nov. 3
8:44
Férfi vízilabda: „Jó a válogatott, de még össze kell érnie” (She)
Olaszországgal játszik szombaton 12 órától Székesfehérváron világliga-mérkőzést a Benedek Tibor megbízott kapitány által irányított magyar válogatott, amelyben főszerep juthat Hárai Balázsnak is.
nov. 3
8:44
Van élet Dwight Howard után (Agroinform)
Az NBA 4. játéknapján bemutatkozó, a holtszezonban darabjaira hulló Orlando Magic simán nyert a Denver Nuggets ellen.
nov. 3
9:18
Simicskó: "A sportra fordított pénz a jövőbe fektetett pénz" (Infostart)
A kormány támogatja az értelmes sportcélú fejlesztéseket, ennek révén a következő időszakban látványos fejlődés várható a sportolási körülmények és lehetőségek terén - mondta az MTI-nek adott interjújában Simicskó István. A sportpolitikáért felelős államtitkár egyik legfőbb célja "elérni, hogy minél többen sportoljanak rendszeresen és így a magyarság sportoló nemzetté váljon".
nov. 3
9:18
Ha nem áll fejre a világ, Görbiczéknek meglesz a továbbjutás (Agroinform)
Az előző fordulóban 11 góllal legyőzött Krim lesz a vendég Győrben, ahol a magyar bajnok bebiztosíthatja a középdöntőt.
nov. 3
9:36
Túraautó-vb: Michelisz harmadik lett a sanghaji időmérőn (She)
Michelisz Norbert a harmadik helyet szerezte meg a túraautó-világbajnokság sanghaji futamának időmérőjén. A Zengő Motorsport magyar versenyzője így az első futamon a harmadik helyről indulhat, míg a másodikon a nyolcadik rajtkockából.
nov. 3
9:38
Videó: elképesztő helyzet maradt ki az izraeli ligában (She)
Könnyedén gólt szerezhetett volna Mose Biton, az izraeli Maccabi Jaffa labdarúgója a Hapoel Katamon Jeruzsálem elleni bajnokin. A fővárosiak kapusa igen rosszul jött ki egy előreívelt labdára, Biton elfejelte azt, és meg sem állt vele az üres kapuig, majd szomorúan konstatálta, hogy mellérúgta…
nov. 3
9:54
Michelisz Norbert remekelt a sanghaji időmérőn (Agroinform)
A Zengő Motorsport versenyzője két remek időt is futva a harmadik helyen zárta a Kínai Nagydíj időmérő edzését.
nov. 3
9:56
Messi apaként villoghat, klubrekordra tör az Atlético (Agroinform)
A hétvége slágermérkőzése a Valencia-Atlético Madrid párharc lesz, ahol a vendégek klubrekordot állíthatnak fel.
nov. 3
9:58
Llodra lendületben maradt, Querreyt is legyőzte (Agroinform)
A hazai közönség előtt szereplő Michael Llodra két játszmában nyert pénteken este az amerikai Sam Querry ellen.
nov. 3
10:12
Ajánló: MU-Arsenal, Juve-Inter, Hajnalék Dormundban - program (She)
Igazi rangadókra kerül sor szombatin az európai topligákban, rengeteg izgalmasnak ígérkező mérkőzéssel. Kezdetnek Angliában a Manchester United az Arsenalt fogadja, később Németországban Borussia Dortmund–VfB Stuttgart, este pedig Juventus–Inter. Tekintsék meg a programot.
nov. 3
10:12
Tippvadászatra fel! - F1, Abu-Dzabi Nagydíj, Időmérő (Agroinform)
Három futammal az évad vége előtt két tippet ajánlunk a figyelmetekbe a hétvégi nagydíj időmérőjére.
nov. 3
10:48
Női kézilabda: Triscsuk sérült, de az Eb-n játszani szeretne (She)
Triscsuk Krisztina jelenleg vádlisérüléséből lábadozik, ám nem tett le róla, hogy a magyar válogatott tagjaként részt vegyen decemberben a szerbiai női kézilabda Európa-bajnokságon.
nov. 3
10:48
Betiltatott egy trükkös fékrendszert a Red Bull (Agroinform)
A konstruktőri pontversenyben éllovas csapat állásfoglalást kért a versenyigazgatóságtól egy fékrendszer kérdésében.
nov. 3
10:50
Videó: húszassal verte meg a címvédőt a Knicks - NBA (She)
A végeredményt tekintve (104–84) sima győzelmet aratott a New York Knicks a címvédő Miami Heat felett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 4. játéknapján. Carmelo Anthony 30 pontot szórt, ezzel a legeredményesebbnek bizonyult a mezőnyben. Összefoglaló.
nov. 3
11:06
NBA: Harden átadta a múltnak Chamberlain rekordját (She)
NBA-rekorddal kezdte meg houstoni szereplését James Harden, akit az Oklahoma City Thunder pár nappal az észak-amerikai profi kosárliga idényrajtja előtt adott el a texasiaknak: a tavalyi szezon legjobb cserejátékosának megválasztott Harden az első két mérkőzésen szerzett 82 pontot szerzett, ami eddig senkinek sem sikerült új csapatnál. Az eddigi rekordot Wilt Chamberlain tartotta.
nov. 3
11:08
F1: Abu-dzabi Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A pénteki edzésnap után úgy tűnik, a McLaren-istálló Abu-Dzabiban versenyben lehet a Red Bull-istállóval, de ahhoz, hogy a futamgyőzelmet is el tudja venni Sebastian Vetteltől, nemcsak a közepesen kemény, hanem a lágy abroncsokon is gyorsabbnak kell lennie, ami egyelőre nem sikerült. A szombati, helyi idő szerint kora délutáni szabadedzésen tovább próbálkozhat a csapat, hogy javuljon a Red…
nov. 3
11:24
Afrika: a bundabotrány után kirakták a válogatott tagjait (She)
Az elbukott Afrika-kupa-selejtező és a bundabotrány után a Zimbabwei Labdarúgó-szövetség (ZIFA) úgy döntött, megválik a válogatott összes tagjától – jelentette be pénteken a szervezet elnöke, Cuthbert Dube.
nov. 3
11:24
Van Persie-nek nagy napja lesz az Arsenal ellen - Valencia (Agroinform)
A holland csatár új csapattársai biztosak abban, hogy a koncentrált felkészülés után jól teljesít majd az Arsenal ellen.
nov. 3
11:26
Videó: Raúl szabadrúgásánál esélye sem volt a kapusnak (She)
Szép szabadrúgásgólt szerzett Raúl, a katari al-Szadd labdarúgója az al-Rajan elleni bajnokin Katarban. A Real Madrid korábbi klasszisa igen jó helyről végezhette el a lövést, nem is hibázta el, a kapusnak esélye sem volt.
nov. 3
11:26
Az Inter szakíthatja meg a Juventus szériáját? (Agroinform)
Komoly rangadót rendeznek szombaton Olaszországban, hiszen az éllovas Juventus a második Intert fogadja.
nov. 3
11:28
PL: a bírók a Chelsea-meccsek bojkottálását fontolgatják (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) játékvezető azt fontolgatják, hogy bojkottálják a Chelsea mérkőzéseit a Mark Clattenburg-saga miatt. Mint ismert, Clattenburg ellen eljárás indult, mivel a vádak szerint „nem megfelelően szólt” a londoni klub játékosaihoz. A bírók összefogásáról Clive Wilkes, korábbi PL-játékvezető beszélt a Sunnak.
nov. 3
11:42
Inkább a Manchesterre teszünk, mint az Arsenalra (Agroinform)
Az angol Premier League 10. fordulóját mindjárt egy örökrangadó, a Manchester United-Arsenal találkozó nyitja meg.
nov. 3
11:44
Remélem, lecsendesítjük a Fradi-tábort - Kanta József (Agroinform)
A 201. örökrangadó választ adhat arra, hogy a hét meccs óta veretlen Ferencváros meg tudja-e közelíteni a dobogós MTK-t.
nov. 3
12:00
Ökölvívás: kiütéssel nyert a középsúlyú magyar bunyós (She)
Péntek este az ausztriai Schwechatban vívta 17. profi mérkőzését a korábbi amatőr klasszis Szili István, a kőszegi származású, de Svájcban készülő középsúlyú bunyós az olasz Francesco Di Fioréval csapott össze egy eredetileg 10 menetesre tervezett találkozón.
nov. 3
12:18
F1: a McLaren párosa az élen, Vettel alig körözött (She)
A McLaren-istálló fölényét hozta az Abu-dzabi Nagydíj 3. szabadedzése. Ám a pénteki első edzésen is remeklő wokingiak szereplése csalóka, hiszen a körülmények alkonyatra, amikor az időmérőt és a vasárnapi versenyt megrendezik, megváltoznak, és egy nappal korábban már Sebastian Vettel megmutatta, hogy amikor kell, akkor ő a leggyorsabb. Ám a németnek ezen a tréningen nem volt sok alkalma a…
nov. 3
12:30
Simicskó a Janics-ügyről: időben rendeznie kellett volna a szövetségnek a konfliktusokat (Behaviour)
A kormány támogatja az értelmes sportcélú fejlesztéseket, ennek révén a következő időszakban látványos fejlődés várható a sportolási körülmények és lehetőségek terén, mondta az MTI-nek adott interjújában Simicskó István. A sportpolitikáért felelős államtitkár egyik legfőbb célja "elérni, hogy minél többen sportoljanak rendszeresen és így a magyarság sportoló nemzetté váljon".
nov. 3
12:36
A McLaren a Red Bull előtt az utolsó szabadedzésen (Infostart)
A McLaren 2008-as világbajnoka, az angol Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Formula-1-es Abu-Dzabi Nagydíj utolsó szabadedzésén.
nov. 3
12:36
Kerékpár: csalással vádolják a kazah olimpiai bajnokot (She)
A padovai ügyészség csalással vádolja Alekszandr Vinokurovot, a 2012-es olimpia országúti kerékpáros versenyének győztesét. A 39 éves kazah kerekes a gyanú szerint szándékosan veszített a Liege–Bastogne körversenyen 2010-ben – számolt be a Corriere della Sera olasz napilap.
nov. 3
12:36
Kemény mondatok a múltból, avagy hangolódás a Juve-Interre (Agroinform)
Botrányok, vélt és valós csalások, egymásra köpködő klubvezetők szegélyezik a Derby d'Italia hosszú történetét.
nov. 3
12:38
Messi: A világ legboldogabb embere vagyok (Infostart)
Lionel Messi a világ legboldogabb emberének tartja magát; a Barcelona argentin futballistájának pénteken született meg első gyermeke.
nov. 3
12:54
Hamilton nyerte a harmadik szabadedzést (Metropol)
Hamilton mögött csapat- és honfitársa, Jenson Button lett a második és a pontversenyben éllovas német Sebastian Vettel a harmadik.
nov. 3
12:54
Hamilton volt a délelőtt leggyorsabbja, a Ferrari nem az edzésekre koncentrál (Agroinform)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíj harmadik szabadedzésén.
nov. 3
13:12
Videó: gyönyörű ütéssel menekült ki a homokcsapdából (She)
Igazán szépen és főleg eredményesen jött ki a homokcsapdából Ian Poulter a kínai Kuangtungban zajló golftornán. Az angol játékos a 14. szakaszon került „bunkerbe", de elég volt egyetlen ütés, hogy a kellemetlen helyzetből a lehető legjobb emlékekkel kerüljön ki.

Keresés