2012. november 15. csütörtök

nov. 15
0:00
Válogatott: Ezt a mérkőzést nem így terveztük - Király (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedett Norvégiától. A mérkőzést követően Király Gábor az M1 televíziónak adott nyilatkozatában igyekezte megragadni a találkozó pozitívumait.
nov. 15
0:18
Felkészülés: Löw és Van Gaal is elégedett a döntetlennel (She)
A holland labdarúgó-válogatott 0–0-s döntetlent játszott odahaza Németországgal. Az amszterdami mérkőzésen kevés gólszerzési lehetőség adódott a csapatok előtt, ráadásul azok is kihasználatlanul maradtak. A felek nem elégedetlenek a döntetlennel.
nov. 15
0:22
Videó: két elkerülhető góllal nyertek a norvégok (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 2–0-s vereséget szenvedett hazai pályán Norvégiától. A 38. percben Havard Nielsen, a 69. percben pedig Mohammad Abdellaoue talált be Király Gábor kapujába. Igazán fájó, hogy mindkét gólt elkerülhették volna Egervári Sándor tanítványai. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
nov. 15
0:26
Videó: Ibrahimovic 27 méterről ollózott gólt Anglia ellen (She)
Zlatan Ibrahimovic lényegében egyedül győzte le Angliát nemzetközi felkészülési mérkőzésen, hiszen a vendégek két találatával szemben a támadó négyszer is betalált. Svédország így 4–2-re legyőzte Gerrardékat – felejthetetlen pillanat Ibra negyedik gólja, amelyet 27 méterről ollózott a kapuba.
nov. 15
0:30
NS: Mi történt a Puskásban? Arrogáns-e Van Gaal? - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
nov. 15
0:30
A spanyolok idegenben ütötték ki Panamát (Agroinform)
A spanyolok már a szünetben három góllal vezettek, a vége 5-1 lett. Susaeta góllal debütált címeres mezben.
nov. 15
0:34
Nem akarok többet így pályára lépni - Juhász Roland (Agroinform)
Juhász mellett Király Gábor is nyilatkozott a Hathárom TV-nek, a kapus szerint a románok ellen fel kell szívni magunkat.
nov. 15
0:36
Válogatott: felnőttek verekedtek össze a gyermekszektorban (She)
Elszomorító eseménynek volt szemtanúja a Nemzeti Sport Online munkatársa: a gyermekszektorban két középkorú magyar szurkoló összeverekedett a mieink Norvégia elleni felkészülési meccse alatt.
nov. 15
0:40
Videó: Nem voltunk veszélyesek a norvégok ellen – Hajnal (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 2–0-s vereséget szenvedett hazai pályán Norvégiától. A mérkőzést követően Egervári Sándor és Hajnal Tamás értékelt az NSO Tv-nek. Tekintse meg a nyilatkozatokat!
nov. 15
0:44
Felkészülés: öt spanyol gól a panamai hálóban (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott félgőzzel is kitömte Panamát idegenben felkészülési mérkőzésen. A világ- és Európa-bajnokság Pedro Rodríguez duplájával és David Villa góljával már az első félidőben eldöntötte a közép-amerikaiak elleni mérkőzést, a hajrában pedig Sergio Ramos és az újonc Markel Susaeta révén fölényessé tette a sikert, noha a lefújás előtt a hazaiaknak még sikerült szépíteni.
nov. 15
0:48
Jókor jött ez a pofon - Korcsmár Zsolt (Agroinform)
Hajnal Tamás szerint a norvégok stílusa nem feküdt nekünk.
nov. 15
0:54
Videó: az agresszív Partizant is legyőzte a Szeged (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében 8–7-es győzelmet aratott a kupahétvége miatt kissé fáradt A-Híd Szeged a Partizan Beograd ellen. A találkozót követően Kiss Csaba értékelt az NSO Tv-nek!
nov. 15
1:06
Fizikailag egyszerűen fölénk nőttek - Egervári Sándor (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint nem tudtuk a norvégokra erőltetni az akaratunkat.
nov. 15
2:24
Női kosár Euroliga: kikapott Spanyolországban a Győr (She)
A női kosárlabda Euroliga negyedik fordulójában a Győr 19 pontos vereséget szenvedett a Rivas Ecópolistól. A zöld-fehérek a Szpartak Moszkva elleni meccs után a spanyol csapat vendégeként is kevés ellenállást nyújtottak, így négy mérkőzést követően két győzelemmel és két vereséggel állnak.
nov. 15
2:36
Király és az ő alattvalói - értékelés (Agroinform)
Lett volna kit és mit ünnepelni, ám meg kellett hajolnunk a norvégok előtt. Tavaszra azért jó lenne kiegyenesedni.
nov. 15
3:30
Amerikát igen, Kolumbiát nem vették be a brazilok (Agroinform)
Cuadrado góljára Neymar felelt, aki később egy büntetőt is kihagyott, így 1-1 lett a végeredmény.
nov. 15
6:18
Király megdöntötte Grosics csúcsát (Infostart)
Király Gábor szerdán a Norvégia elleni barátságos mérkőzésen 87. alkalommal öltötte magára a magyar labdarúgó-válogatott mezét, ezzel az 1860 München légiósa a kapusok rangsorában megelőzte a vele eddig holtversenyben élen álló Grosics Gyulát, az Aranycsapat játékosát.
nov. 15
6:54
Spanyolország: Rossi a télen távozik a Villarrealtól (She)
A télen távozik a Villarreal együttesétől Giuseppe Rossi, az olasz labdarúgó-válogatott támadója – erről a játékos ügynöke, Federico Pastorello beszélt az olasz Sky Sportnak. Rossi jelenleg sérült, a tavasszal egy éven belül másodszor szakadt el a térdszalagja, ám a menedzsere bízik benne, hogy a télen találnak neki új csapatot.
nov. 15
6:56
Felkészülés: a brazilok nem bírtak Kolumbiával (She)
Felkészülési mérkőzésen a brazil labdarúgó-válogatott hazai környezetben döntetlent játszott Kolumbiával. A vendégek első félidő hajrájában szerzett vezető találatát Neymar révén a második félidő közepén egyenlítette ki a leendő vb-rendező.
nov. 15
7:06
Egervári: "bután futballoztunk" (Behaviour)
Nem szakadt meg a magyar labdarúgó-válogatott norvégok elleni, 31 éve tartó nyeretlenségi sorozata, mivel szerdán 2-0-s vereséget szenvedett északi riválisától a Puskás Ferenc Stadionban rendezett barátságos mérkőzésen.
nov. 15
7:08
Kozák Danuta a BSE-be megy? (Behaviour)
Mint beszámoltunk róla, addig nem írja alá új szerződését a Bp. Honvéddal a kétszeres olimpiai bajnok Kozák Danuta, amíg a klub nem alkalmazza párját, a korábbi kenus Somogyi Bélát segédedzőként.
nov. 15
7:10
Folytatódott a szegedi pólós csoda (Behaviour)
Csapataink harcban állnak. Igen, a vízilabda kupacsapataink - a Szeged és az Eger - a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben a továbbjutásért küzdenek, míg az Európa-kupában a negyeddöntőben érdekelt két magyar gárda - a Debrecen és a Szolnok - sincs messze attól, hogy bejusson az elődöntőbe.
nov. 15
7:12
Férfi kézi: Lindberg 17 gólt vágott, csapata eggyel nyert (She)
A német élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság 12. fordulójában a Hamburg egygólos (33–32) győzelmet aratott a TuS N-Lübbecke otthonában, a vendégek sikeréből döntő érdemeket vállalt az egymaga 17 gólt szerző – nyolcat büntetőből – Hans Lindberg.
nov. 15
7:48
NBA: a Clippers legyőzte a Miamit, a Bulls túlórában nyert Phoenixben (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 16. játéknapján  a Chicago Bulls túlórában nyert Phoenixben a Suns ellen, a Detroit Pistons vendégként, a Boston Celtics házigazdaként diadalmaskodott. Az LA Clippers harmad negyedben nyújtott remek teljesítményével győzte le a Miamit.
nov. 15
7:50
Válogatott: értékelje a mieink Norvégia elleni teljesítményét! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szerda este 2–0-s vereséget szenvedett Norvégiától a Puskás-stadionban rendezett felkészülési mérkőzésen. Osztályozza nemzeti csapatunk tagjainak teljesítményét 1–10-ig!
nov. 15
8:06
Férfi kézi: Nikola Karabatic újra a pályán, öccse eligazolt (She)
Saját szurkolói nagy tapssal fogadták a fogadási csalási ügybe keveredő, a csúfos történet óta először pályára lépő Nikola Karabaticot, aki hat góllal vette ki a részét a Pays-d'Aix elleni négygólos (36–32) sikerből a francia élvonalbeli kézilabda-bajnokság 9. fordulójában.
nov. 15
8:18
Nem bírt a címvédő a Clippersszel (Agroinform)
Blake Griffinék legyűrték a Miamit hazai pályán, az Oklahoma City pedig nyugati rangadót bukott otthon.
nov. 15
8:20
Súlyos győri vereség Madridban (Agroinform)
A Győr 84-65-es vereséget szenvedett a madridi Rivas Ecopolis vendégeként csütörtökön hajnalban.
nov. 15
8:24
Svédország: Ehhez tudás és szerencse is kell - Ibra (She)
Az Angliát szerda este Stockholmban 4–2-re legyőző svéd válogatottban mesternégyest szerző Zlatan Ibrahimovic nem mondta ki, de sejtette, hogy élete gólját szerezte a felkészülési mérkőzés hajrájában.
nov. 15
8:26
Labdarúgás: Egyiptomba készül a ligaválogatott, délre Komanék (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az m1 Ma reggel című műsorában arról számolt be, hogy együttese februárban egy déli országban játszik majd felkészülési mérkőzést – a helyszínnel és az ellenféllel kapcsolatban nem bocsátkozott részletekbe –, míg a ligaválogatott kapcsán megemlítette, hogy előrehaladott tárgyalások vannak egy decemberi, egyiptomi túráról, ahol…
nov. 15
8:28
NB II: a Vasas szerződést kínált Lázár Pálnak, a védő kivár (She)
Szerződést kínált az NB II Keleti csoportjában a negyedik helyen álló Vasas labdarúgócsapata a 24 esztendős Lázár Pálnak.
nov. 15
8:36
A nyitott védekezés meghozta gyümölcsét - Debre Viktor (Agroinform)
Elvesztette százszázalékos mérlegét a listavezető, miután óriási izgalmak után 30-30-as döntetlent játszott Tatabányán.
nov. 15
8:42
Utánpótlás: látogatók sora a megműtött Fradi-kapusnál (She)
Elhagyhatta a Markusovszky Kórház intenzív osztályát Késmárky Bence, a Ferencváros 15 esztendős labdarúgója, akinél a látogatók szinte egymásnak adták a kilincset.
nov. 15
8:44
NB II: a Sportdöntőbírósághoz is elmegy az igazáért a Putnok (She)
Négy pontot vont le a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a Putnoktól, kettőt pedig a Ceglédi VSE-től játékosok jogosulatlan szerepeltetése miatt. A Putnok fellebbezése miatt nem jogerős a határozat: a Nemzeti Sport információi szerint a kiscsapat vezetősége végső esetben a svájci Sportdöntőbírósághoz fordul segítségért.
nov. 15
8:46
Videó: a norvégok fizikailag őrölték fel a magyar válogatottat (She)
A kétgólos vereséggel zárult norvégok elleni meccs után Koman Vladimir elmondta, fejben nem voltunk ott a pályán, nem jöttek össze a dolgaink, az ellenfél fizikailag fölényben volt. Király Gábor sem örülhetett felhőtlenül a 87. válogatottságának. Egil Olsen is az erőkülönbségben látta csapata győzelmét. Mellettük Juhász Roland és az újonc Guzmics Richárd nyilatkozik még az NSO Tv videójában.
nov. 15
8:54
A legszebb gól, amit valaha láttam a pályán - Gerrard elájult Ibra góljától (Agroinform)
A svéd válogatott 4-2-re győzött Anglia ellen felkészülési mérkőzésen Stockholmban a Friends Arena avatásán.
nov. 15
9:00
Férfi kosár Adria-liga: Báder a sorozat legértékesebb játékosa (She)
A Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapatának centere, a 32 éves Báder Márton az Adria-liga első hét fordulója után a sorozat legértékesebb játékosa.
nov. 15
9:00
Az új austini pályán múlik az F1 sikere az USA-ban (Metropol)
A hétvégén lesz először futam az új texasi pályán.
nov. 15
9:18
Válogatott: Norvégiában az új hullámot ünneplik (She)
A norvég Aftenposten szerint a nemzeti csapaton belüli új hullám Budapesten is bebizonyította, hogy Norvégia válogatottja a közeljövőben ismét kijuthat világversenyre. Egil Olsen öt fiatallal felálló csapata 2–0-ra legyőzte a magyar válogatottat, Havard Nielsen ráadásul góllal debütált.
nov. 15
9:20
Férfi vízi ob I: elhalasztják az FTC-Honvédot (She)
A juniorválogatott belgrádi tornája miatt a Ferencváros kérvényezte a szombati FTC–Groupama-Honvéd élvonalbeli férfi vízilabda-bajnoki elhalasztását.
nov. 15
9:22
Sportpolitika: 36 vb- és Eb-rendezésre pályázik London (She)
Gold Event-programot indít London, amelynek célja az olimpiai létesítmények jövőbeni kihasználtságának garantálása.
nov. 15
9:30
A Kovács-Janics után a Szabó-Kozák páros is szétrobbanhat (Agroinform)
Csipes Ferenc szerint könnyen elképzelhető, hogy Szabó Szilvia és Kovács Katalin fog egy párost alkotni jövőre.
nov. 15
9:36
Ökölvívás: Azért Floyd sem a régi már - Roger Mayweather (She)
Edző-nagybátyja, Roger Mayweather szerint a sokak által a világ legjobb bokszolójának tartott Floyd Mayweather hamarosan visszatér a szorítóba, bár a formája messze nem idézi régi önmagát.
nov. 15
9:48
Márciusra szeretnénk élesíteni a formánkat - Egervári (Agroinform)
Egervári Sándor az m1 Ma Reggel című műsorában értékelte a norvégok ellen 2-0-ra hazai pályán elveszített mérkőzést.
nov. 15
9:54
Svédország: Ibra gólja aligha nyer Puskás-díjat (She)
Szerda délelőtt a FIFA nyilvánosságra hozta azt a tíz gólt, amely közül a nemzetközi szervezet honlapján megszavazhatják 2012 legszebb találatát, azaz hogy ki kapja meg január 7-én a Puskás Ferenc-díjat. Szerda este Stockholmban Zlatan Ibrahimovic szenzációs gólt szerzett, de az eddigi tapasztalatok alapján a svéd nem kap esélyt arra, hogy – ezzel a góljával legalábbis – akárcsak jelöltté is…
nov. 15
9:56
Női kosár NB I: a PEAC-Pécs 29 ponttal nyert a BSE ellen (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 10. fordulójában a BSE pályaválasztóként nagyon sima, 29 pontos vereséget szenvedett a PEAC-Pécstől.
nov. 15
10:06
Magyar válogatott - Király szerint hiányzott a határozottság (Behaviour)
Király Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa szerint a játékosokból leginkább a határozottság hiányzott szerda este a norvégokkal szemben 2-0-ra elveszített budapesti barátságos mérkőzésen.
nov. 15
10:06
A Man. City 40 millió fontos ajánlata Suárezért (Agroinform)
Roberto Mancini a liverpooli Luis Suárez leigazolásával akarja megszilárdítani a helyét a klubja élén.
nov. 15
10:12
Armstrongot végleg leírták (Infostart)
Már nem Lance Armstrong nevét viseli a doppingolás miatt valamennyi korábbi címétől megfosztott amerikai kerékpáros által létrehozott rákellenes alapítvány.
nov. 15
10:12
Kerékpár: levették Armstrong nevét az alapítványból (She)
Már nem Lance Armstrong nevét viseli a doppingolás miatt valamennyi korábbi címétől megfosztott amerikai kerékpáros által létrehozott rákellenes alapítvány.

Keresés