2012. november 24. szombat

nov. 24
0:00
Primera División: nem tudott elmozdulni a kieső zónából az Osasuna (She)
Sem a Real Sociedad, sem az Osasuna nem tudott gólt rúgni a spanyol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának pénteki esti nyitó mérkőzésén.
nov. 24
0:04
Serie A: egy fellebbezést megnyert, egyet elbukott az Inter (She)
Andrea Stramaccioni leülhet a Parma ellen az Internazionale kispadjára, miután a klub sikeresen fellebbezett a vezetőedző egymeccses eltiltása ellen, helyette tízezer euró büntetést kell fizetnie a szövetség kasszájába.
nov. 24
0:08
Videó: szobrot emeltek Fergusonnak az Old Traffordon (She)
Manchesteri „uralkodásának" 26. évfordulóján, ünnepélyes ceremónia keretében avatták fel Sir Alex Ferguson háromméteres bronzszobrát az Old Trafford róla elnevezett lelátója előtt. A szoborról Sir Alex felesége, Lady Cathy Ferguson rántotta le a leplet.
nov. 24
0:18
NS: Csipes Ferenc szerint hibás az egész rendszer - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
nov. 24
0:36
Férfi kosár Euroliga: a Zalgiris már a top 16-ban, a Pana és a Real még csak majdnem (She)
A kontinens első számú kosárlabda-bajnokságában, a férfi Euroligában közeledik az alapszakasz-csoportkör hajrája, s ahhoz képest, hogy a hetedik forduló előtt csak egy biztos továbbjutó volt a mezőnyben, olyan csapat pedig, aki már esélytelen lett volna a top 16-ra, egy darab sem, ezen a héten kicsit szétszakadtak a csoportok. A mostani játékhét záró napján a Zalgiris Kaunas pokolian elverte…
nov. 24
1:12
Futsal NB I: tovább menetel a Rába ETO és a Berettyó (She)
Egyaránt három góllal nyert a két éllovas a futsal NB I 12. fordulójának pénteki játéknapján: a Rába ETO 7–3-ra múlta felül az Üllő FC-t, míg a Berettyóújfalu 4–1-re a Veszprémet. A Gödöllői Bikák ezzel szemben csak 5–4-re győzött a Rubeola ellen
nov. 24
1:48
Eurofutball: a Besiktas és a Livorno is hozta a kötelezőt (She)
Igazán kiemelkedő mérkőzést nem rendeztek Európában pénteken, Törökországban a Besiktas, míg az olasz másodosztályban (Serie B) a Livorno győzött kieső helyen álló csapat ellen, ezzel mindketten pontszámban beérték az addigi éllovast a tabellán.
nov. 24
6:30
Lesz-e bajnokverés Győrben, vagy magához tér a Debrecen? (Agroinform)
Az őszi első ETO a rajton elbukott Debrecenben, az utolsó helyről várta a folytatást. Vajon mit tartogat a visszavágó?
nov. 24
7:00
Túl sok lett a kérdőjel (Behaviour)
A győzelem helyett vereség lett a fehérvári este vége, a Videoton 1-0-ra kikapott a belga Genktől az Európa Ligában, s így jócskán csökkent az esélye annak, hogy továbblépjen a csoportból.
nov. 24
7:02
MOB-közgyűlés: elfogadott beszámolók (Behaviour)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) pénteki közgyűlésén elfogadta a londoni olimpiáról és paralimpiáról készített beszámolót. A közgyűlésen a MOB Érdemérmét vehette át Molnár Zoltán, a MOB volt főtitkára, aki a korábbi játékokhoz hasonlóan Londonban is a magyar csapat vezetője volt.
nov. 24
7:04
Minden londoni érmes paravívónk indul (Behaviour)
A sikeres londoni nyári paralimpia után először lehet versenyen látni a legjobb magyar kerekesszékes vívókat, akik elindulnak a november 30-án kezdődő háromnapos, harmadik alkalommal sorra kerülő egri Hungarian Openen.
nov. 24
7:06
Újabb Nagy-menetelés (Behaviour)
Az eddig százszázalékos MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata az egy hete tíz góllal legyőzött svéd Sävehofot fogadja a Bajnokok Ligájában, míg a fennállása 100. BL-mérkőzésére készülő Pick Szeged ahhoz a Barcelonához látogat, amelytől múlt vasárnap hazai környezetben kikapott.
nov. 24
7:08
Verhetetlen Cseh (Behaviour)
Nagyon úgy tűnik, a franciaországi Chartres-ben rendezett rövidpályás úszó Európa-bajnokságon még megszorítani sem tudják az ellenfelek legjobbjainkat. Tegnap a 400 méteres vegyesen kettős magyar siker született: Cseh László arany, míg Verrasztó Dávid ezüstérmet szerzett.
nov. 24
7:12
NBA: a Memphis megverte a Lakerst, 131 houstoni pont a Knicks ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a jelenleg liga első Memphis hazai pályán 106–98-ra legyőzte a Los Angeles Lakerst, így most a Grizzliesnek van a legkevesebb, kettő veresége a szezonban. A New York Knicks ugyanis elszenvedte idénybeli harmadik fiaskóját, méghozzá a Houston vendégeként: Carmelo Anthony 37–31-re ugyan megnyerte a James Harden elleni…
nov. 24
7:18
F1: vb-csata, búcsú, bejelentések, eső (Behaviour)
Vasárnap este végleg eldől, hogy a 2012-es szezont a 13 ponttal vezető Sebastian Vettel (Red Bull) vagy Fernando Alonso (Ferrari) zárja háromszoros világbajnokként. A hatalmas küzdelem kettejük között a végéhez közeledik - a tegnapi szabadedzésen a német volt leheletnyivel gyorsabb -, és nagyon úgy tűnik, hogy a nagy csata méltó körítést kaphat Interlagosban.
nov. 24
7:30
DVTK: Szentes Lázár személye fontos szempont volt - Bene (She)
Mint ismeretes, Diósgyőrben a héten az NB I-es labdarúgócsapat irányítását átvevő Szentes Lázár segítője a szezon elején Pápán még vezetőedzőként dolgozó Bene Ferenc lett. Az új másodedző elmondta, könnyen megállapodott a vezetőkkel, hiszen korábban már dolgozott együtt szentessel még Újpesten – vasárnap éppen az Újpest ellen mutatkozhat be a páros a DVTK kispadján.
nov. 24
7:48
MLSZ: zárt tárgyaláson helybenhagyták Sousa büntetését (She)
Paulo Sousa nem ülhet a Videoton kispadjára vasárnap a Lombard Pápa elleni bajnokin. A szakembert csapata pécsi találkozójának 49. percében Andó-Szabó Sándor küldte el a kispadról – a játékvezetői jelentés szerint azért, mert egyik ítélete után gúnyosan megtapsolta őt –, amiért kedden az MLSZ fegyelmi bizottsága tárgyalás megtartása nélkül egy találkozóra eltiltotta. Pénteken, zárt ajtók…
nov. 24
8:42
Videó: Rácz Félix kedvence Räikkönen, vb-favoritja Vettel (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi vendég rovatának alanya ezen a héten Rácz Félix sportmenedzser. Beharangozónk témája a Formula–1. Kedvenc versenyzője a finn Kimi Räikkönen, a mostani vb-párharcban viszont Sebastian Vettelnek szurkol. Sajnálja, hogy Michael Schumacher visszatérése nem sikerült olyan fényesre.
nov. 24
8:44
Ajánló: ETO-DVSC, Horváth Ferenc a Fradi ellen - hazai program (She)
A labdarúgó NB I-ben ma négy mérkőzést rendeznek. A 16. forduló rangadóján a listavezető Győri ETO a címvédő, jelenleg 3. helyen álló Debrecent fogadja. Érdekesnek ígérkezik a KTE-Phoenix Mecano–Ferencváros mérkőzés is, hiszen a zöld-fehérek öreg fiúk csapatának játékosa, Horváth Ferenc edzőként most a Fradi ellen vezetheti csapatát. Az NB II-ben mindkét csoportban öt mérkőzést rendeznek.
nov. 24
8:54
NB I-es összefogás Rakaczki Bencéért (Agroinform)
Az év végéhez közeledve az NB I minden csapata összefogott egy nagyszabású akcióban.
nov. 24
9:00
NB I: Prukner és Garami sem bánkódik a döntetlen miatt (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójának nyitó mérkőzésén a Kaposvár hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a tabella második helyén álló MTK-val. A Rákóczit irányító Prukner László elégedett az egy ponttal, míg Garami József, az MTK szakmai igazgatója szerint küzdelmes mérkőzést játszottak a csapatok.
nov. 24
9:12
A Hamburg-szurkolók kis híján felgyújtották a düsseldorfi arénát - videó (Agroinform)
A vendégeket elkísérő szurkolók görögtüzekkel készültek a találkozóra, nem sok kellett, hogy tragédia történjen.
nov. 24
9:14
Jeremy Lin és a Houston alaposan megverte a Knickst (Agroinform)
A Rockets 131-103-ra legyőzte a keleti első csapatot, de a játéknap többi rangadóján is meglepetések születtek.
nov. 24
9:16
Roger Federer egy reklám erejéig brazil válogatott lett - videó (Agroinform)
A svájci klasszis elmondása szerint ugyan szereti a focit, de a jövőben nem tervezi, hogy sportágat váltana.
nov. 24
9:18
Teljes NB I-es összefogás a leukémiás kapusért (Infostart)
A labdarúgó NBI teljes mezőnyét kérte összefogásra az egyik hazai futballportál Rakaczki Bence, a leukémiával kezet 19 éves diósgyőri kapus megsegítésére.
nov. 24
9:18
Felkészülés: júniusban brazil-angol lesz a Maracanában (She)
Sergio Cabral, Rio de Janeiro kormányzója bejelentette, hogy 2013. június 2-án Brazília–Anglia felkészülési mérkőzést rendeznek a Maracana stadionban. A felújított létesítménynek ez a találkozó lesz a „főpróbája" a június 15-én kezdődő Konföderációs Kupa előtt.
nov. 24
9:18
NBI-es összefogás a beteg kapusért (Metropol)
A 19 éves, leukémiával kezelt Rakaczki Bence gyógyítására indult licit a Vaterán követhető nyomon.
nov. 24
9:30
El Shaarawy a Juventus orra alá is borsot törhet (Agroinform)
A Serie A 14. fordulójához érve ismét megpróbálunk Titeket ellátni néhány hasznos fogadási ötlettel.
nov. 24
9:54
Videó: parádés egyéni akció a péntek legjobbja - NBA (She)
Lance Stephenson remek egyéni akcióját választották meg a pénteki játéknap legszebb jelenetének az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). Az Indiana Pacers játékosa előbb szép testcsellel becsapta egyik ellenfelét, majd a palánk felé futva egy újabb kezet „került meg”, hogy aztán a gyűrűbe dobja a labdát. Az alábbi videóban a tíz legszebb jelenetet mutatjuk meg.
nov. 24
9:56
Chelsea: Benítez szerint Cole és Lampard távozik a nyáron (She)
Rafa Benítez, a Chelsea nyárig kinevezett menedzsere a Daily Mailnek nyilatkozva elmondta, véleménye szerint a klub két ikonja, Ashley Cole és Frank Lampard a nyáron távozik a Stamford Bridge-ről. Az angol válogatott játékosoknak a nyáron lejár a szerződésük a „kékeknél”.
nov. 24
10:06
Olimpiai bajnokunk buzdításával készül a Szeged a szép barcelonai jubileumra (Agroinform)
Pars Krisztián várta a katalán városban a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát, amely 100. BL-meccsét játssza szombaton.
nov. 24
10:24
Yaya Touré és Drogba újra versenyt futnak az év labdarúgója címért Afrikában (Agroinform)
A 2011-es győztes Yaya Touré és Didier Drogba neve is ott van a listán, amelyről az év játékosát választják Afrikában.
nov. 24
10:30
Program: jön a legősibb német és a szicíliai derbi, pályán a Real, az MU (She)
Elsőre igazán kiemelkedő mérkőzés nincsen az európai topligák szombati programjában, óriási presztízsmeccsből viszont kettő is akad. Az olasz Serie A-ban a szicíliai csapatok mérik össze tudásukat, míg Németországban a Bundesliga történetében először rendezik meg a nemzet egyik leghevesebb labdarúgócsatájának számító Frankenderbyt, azaz a Greuther Fürth–Nürnberg összecsapást.
nov. 24
10:32
Tenisz: nyolc év börtön a pedofil edzőnek (She)
Nyolc év börtönbüntetésre ítélték Regis de Camaret francia teniszedzőt, aki az 1970-es, 1980-as években fiatal játékosokat erőszakolt meg saját akadémiáján Franciaországban. A most 70 esztendős szakember a korábban a világranglista harmadik helyéig eljutó Nathalie Tauziat felkészülését is irányította.
nov. 24
10:42
Szombaton Vadóczék bajnokija eredményezhet profitot (Agroinform)
Szombati focitippünk a hideg Dániából érkezik, ahol a Vadócz Krisztiánt is soraiban tudó Odense a Silkeborghoz látogat.
nov. 24
10:48
DVSC: A győzelem gyógyírt jelentene nekünk - Mészáros (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójának rangadóján a legutóbbi négy bajnokiját elveszítő DVSC-Teva a Győri ETO vendége lesz. Mészáros Norbert, a debreceniek védője felépült sérüléséből és játékra kész a listavezető ellen.
nov. 24
10:48
Drogba és Touré a legjobb afrikaiak között (Metropol)
A 2012-es esztendő legjobb afrikai játékosa díjat december 20-án adják át Ghána fővárosában, Accrában.
nov. 24
11:00
Ha meglesz a koncentráció, marad a Veszprém magabiztos előnye (Agroinform)
A Sävehofot idegenben sikerült tíz góllal legyőzni, így idehaza is a magyar bajnokcsapat sikerére számíthatunk.
nov. 24
11:24
Japán: bajnok a Hirosima, így résztvevője a klub-vb-nek (She)
A bajnokság 33., utolsó előtti fordulójában eldőlt a japán bajnoki cím sorsa: története során először a Hirosima Sanfrecce labdarúgócsapata ülhetett fel a J-LEague trónjára. Az 1992-ben alapított klub szombaton 4–1-es győzelmet aratott a Cerezo Oszaka felett, ezzel biztossá tette elsőségét.
nov. 24
11:36
A jó formában lévő Dortmund meccséből profitálhatunk (Agroinform)
A Bundesliga 13. fordulójának szombati mérkőzésén a címvédő Borussia Dortmund a Mainz vendége lesz
nov. 24
11:54
Lehet, hogy van der Vaart izomszakadást szenvedett (Agroinform)
Sérülés miatt akár hosszabb időn át nem számíthat játékmesterére a német Bundesligában szereplő Hamburg futballcsapata.
nov. 24
12:00
Hamburg: Van der Vaart megsérült, hosszabb időre kieshet (She)
Sérülés miatt hosszabb időn át nem számíthat játékmesterére, Rafael van der Vaartra a német Bundesliga élvonalában szereplő Hamburg futballcsapata.
nov. 24
12:02
Sífutás: Björgen győzött, Kowalczyk a vert mezőnyben (She)
A svédországi Gälliverben a nők 10 km-es szabadstílusú versenyével megkezdődött a sífutók világkupaidénye. A győzelmet az összetett világkupában címvédő norvég Marit Björgen szerezte meg honfitársnője, Therese Johaug és az amerikai Kikkan Randall előtt.
nov. 24
12:04
Lazio: Hernanes kihagyja az Udinese elleni meccset (She)
Nem léphet pályára a Lazio Udinese elleni keddi bajnoki mérkőzésén Hernanes, a római klub brazil középpályása. A 27 esztendős játékos farizomhúzódással bajlódik.
nov. 24
12:12
Guardiolát most épp a brazil válogatottal hozták hírbe (Agroinform)
Brazil lapértesülések szerint Josep Guardiola "akár holnap aláírná a szerződését", ha felkérnék szövetségi kapitánynak.
nov. 24
12:14
Nincs meglepetés - Marit Björgen nyerte a szezonnyitót (Agroinform)
Nem született meglepetés a sífutók első idei Világkupa versenyén, Marit Björgen nyerte meg a 10 km-es női versenyt.
nov. 24
12:18
Wéber: Alonso önerőből aligha lesz idén világbajnok (Infostart)
Nem lenne szerencsés, ha a Renault-motor generátorának meghibásodása döntené el a Formula-1-es világbajnoki cím sorsát - mondta az InfoRádiónak Wéber Gábor szakkommentátor. Kétszer a Red Bull címvédője, Sebastian Vettel esett ki ilyen probléma miatt, legutóbb pedig csapattársa, Mark Webber.
nov. 24
12:30
Horváth Ferenc nem nosztalgiázik, Moniz még hat pontot tervez (Agroinform)
A Kecskemét edzőjét erős szálak kötik a Ferencvároshoz, a profizmus azonban kiölte belőle az effajta érzéseket.
nov. 24
12:36
Cseh a legjobb idővel döntős 200 pillangón (Infostart)
Cseh László a délelőtti selejtező legjobb időeredményével biztosította helyét 200 méter pillangón a szombat délutáni döntőben a franciaországi rövidpályás úszó Európa-bajnokság harmadik versenynapján. Ugyanebben a számban harmadikként lett finalista Biczó Bence. Döntős Hosszú Katinka is 400 méter gyorson, ahol a második helyen jutott a legjobb nyolc közé.
nov. 24
12:36
Északi összetett: Moan nyerte a hajrát Lamy-Chappuis előtt (She)
A norvégiai Lillehammerben megkezdődött az északi összetett versenyzők világkupa-sorozata. A szombati Gundersen-versenyt a norvég Magnus Moan nyerte a francia Jason Lamy-Chappuis és az osztrák Bernhard Gruber előtt.

Keresés