2012. december 2. vasárnap

dec. 2
0:51
Videó: CR szabadrúgásgólja, Özil találata - Real-siker (She)
Spanyolországban nagy rangadót rendeztek szombaton késő este: a Barcelona madridi üldözői csaptak össze egymással, és a hazai Real Madrid két góllal megverte a második helyen álló Atlético Madridot.
dec. 2
1:09
MLS: nyert a Galaxy, David Beckham bajnokként búcsúzik (She)
Akárcsak egy évvel ezelőtt, ismét a Los Angeles Galaxy nyerte meg az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságot (MLS): David Beckham csapata tavalyi ellenfelét, a Houston Dynamót győzte le 3–1-re a szombati carsoni fináléban.
dec. 2
6:54
Juventus-siker a torinói rangadón (Metropol)
A címvédő és listavezető Juventus 3-0-ra nyert a Torino ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának városi rangadóján.
dec. 2
6:56
A Real nyerte a madridi rangadót (Metropol)
A címvédő Real Madrid kétgólos győzelmet aratott a vendég Atlético Madrid felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati, fővárosi rangadóján.
dec. 2
7:27
Brazília: Neymar duplázott, a Santos megverte a Palmeirast (She)
A brazil labdarúgó-bajnokságban szombat este egy Sao Pauló-i és egy Rio de Janeiró-i derbit is játszottak. Előbbit a Santos 3–1-re megnyerte a Palmeiras ellen a duplázó – egyszer büntetőből, egyszer akcióból betaláló – Neymar vezérletével, utóbbin pedig 2–2-es döntetlenre végzett egymással a Flamengo és a Botafogo.
dec. 2
7:45
Gyorsasági motor: Talmácsi megfigyelés miatt kórházban (She)
Talmácsi Gábort megfigyelésre kórházba szállították, mert egy táplálék-kiegészítőtől allergiás reakció lépett fel nála edzés közben.
dec. 2
8:03
PSG: a csalódott Ancelotti minden játékosára dühös (She)
Carlo Ancelotti vezetőedzőt nagyon elkeserítette, hogy csapata, a Paris Saint-Germain szombat este 2–1-re kikapott Nizzában, és képtelen kilábolni a hullámvölgyből. Az éllovas Lyon előnye már öt pont a PSG-vel szemben a francia labdarúgó-bajnokságban.
dec. 2
8:57
Chelsea: Benítez már most tart attól, hogy kirúgják (She)
Bár még csak néhány hete nevezték ki a Chelsea labdarúgócsapatának menedzserévé, Rafa Benítez már most attól tart, hogy esetleg meneszthetik. Nem csoda, hiszen első három bajnokiján csak két pontot tudott szerezni, ilyen rossz kezdést pedig még egy edző sem produkált a „kékeknél” az Abramovics-érában.
dec. 2
9:15
Videó: egy világhírű magyar útja a Honvédból Hollywoodba (She)
A Nemzeti Sport Vasárnapi vendége Piroch Gábor kaszkadőr, aki az NSO Tv-nek elmondta, a futballpályán vérbeli csatár volt, de gyorsan beleszeretett a dzsúdóba is.
dec. 2
9:17
MLS: Remélem, élvezték, hogy itt játszottam - Beckham (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, akárcsak egy évvel ezelőtt, ismét a Los Angeles Galaxy nyerte meg az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságot (MLS): David Beckham csapata tavalyi ellenfelét, a Houston Dynamót győzte le 3–1-re a szombati carsoni fináléban. A megnyert finálét követően Landon Donovan jövőjéről, David Beckham pályafutásának további szakaszáról, míg Robbie Keane Beckhamről…
dec. 2
9:18
NBA: Jelentős hátrányból fordított a Miami (Metropol)
A floridai csapat csak a harmadik negyedben tudott felpörögni, onnantól kezdve viszont meglehetősen eredményesen játszott.
dec. 2
9:33
DVSC: Sándor Tamás és Ilea nyomában Coulibaly (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában a DVSC-Teva Adamo Coulibaly duplájával 2–1-re legyőzte a Kaposvári Rákóczit. A francia támadó tizedik és tizenegyedik gólját is megszerezte a bajnokságban, ezzel illusztris társaság tagja lett – számol be róla a dvsc.hu.
dec. 2
9:35
Videó: Donovan és Keane büntetője, Beckham búcsúja (She)
Akárcsak egy évvel ezelőtt, ismét a Los Angeles Galaxy nyerte meg az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságot (MLS): David Beckham csapata tavalyi ellenfelét, a Houston Dynamót győzte le 3–1-re a szombati carsoni fináléban. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját és Beckham búcsúját!
dec. 2
9:36
Szeged: most vagy soha! (Behaviour)
Szombaton ismét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kerül fókuszba, az MKB Veszprém a szlovén Celje otthonában a száz százalékos mérleg megtartására törekszik, a Pick-Szeged viszont a továbbjutás szempontjából sorsdöntő meccsen fogadja a horvát Croatia Zagrebet.
dec. 2
9:51
Vidi: Torghelle szerint az Újpest jobb, mint a szezon elején (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójának vasárnapi játéknapján a Videoton az Újpestet fogadja. Torghelle Sándor, a székesfehérváriak támadója küzdelmes mérkőzésre számít, amelyen egyértelmű céljuk a három pont megszerzése.
dec. 2
9:54
Megvédte címét a Los Angeles Galaxy (Metropol)
A szombati finálé volt David Beckham utolsó mérkőzése a kaliforniai csapatban.
dec. 2
10:09
Ajánló: nagyüzem Itáliában - pályán a Napoli, az Inter, a Lazio és a Roma (She)
A jövő heti európai kupaforduló miatt a nagycsapatok nagy része már lejátszotta soros bajnokiját a topligákban, de az olaszoknál így is nagyüzem lesz délután: pályára lép többek között a Napoli, a Fiorentina, az Internazionale, a Lazio és a Roma. Tekintsék meg a mai menüt!
dec. 2
10:27
Újpest: A Vidi labda nélkül a legveszélyesebb - Daerden (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójának vasárnapi játéknapján az Újpest a Videoton otthonába látogat. Jos Daerden, a lila-fehérek vezetőedzője klubja hivatalos honlapjának elmondta, mint minden mérkőzésen, az idei utolsó bajnokin is a három pont megszerzése a céljuk.
dec. 2
10:29
Atlétika: meglepetésgyőzelem a fukuokai maratoni viadalon (She)
A kenyai Joseph Gitau nyerte a Fukuokában rendezett maratoni távú futóversenyt.
dec. 2
10:45
Profi boksz: Trout legyőzte Cottót, negyedszer is megvédve vb-címét (She)
Szombaton késő este a New York-i Madison Square Garden adott otthont az Austin Trout vs. Miguel Cotto Bokszvilágszövetség (WBA) nagyváltósúlyú reguláris világbajnoki mérkőzésnek, amelyen az amerikai egyhangú pontozásos győzelmet aratott Puerto Ricó-i kihívójával szemben, negyedszer is megvédve címét.
dec. 2
10:47
Bayern: fél évre kidőlt a német válogatott védő (She)
Keresztszalag-szakadást szenvedett a Bayern München–Borussia Dortmund (1–1) német bajnoki rangadón Holger Badstuber, a bajorok német válogatott védője. A 23 esztendős játékos előreláthatólag féléves kihagyásra kényszerül.
dec. 2
11:21
Rövid pályás gyorskorcsolya vk: másodjára 9. 1500-on Heidum (She)
A B döntőben harmadik lett, így összesítésben a kilencedik helyen végzett Heidum Bernadett a második 1500 méteres versenyben a rövid pályás gyorskorcsolyázók nagojai világkupa-fordulóján.
dec. 2
11:39
Videó: Neymar duplázott, majd zseniális passzt adott (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 38. fordulójában a Santos hazai pályán 3–1-re nyert a Palmeiras ellen. A duplázó Neymar a találkozó 89. percében zseniális passzt adott csapattársának. Íme!
dec. 2
11:57
Ausztrália: Del Pieróék nem mozdultak el az utolsó helyről (She)
A Sydney FC hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Melbourne Hearttal, így nem tudott elmozdulni az utolsó helyről.
dec. 2
11:59
Sífutás: Marit Björgen mindent besöpört Kuusamóban (She)
A finnországi Kuusamóban a nők klasszikus stílusú 10 km-es hendikepes versenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet a norvég Marit Björgen szerezte meg a lengyel Justyna Kowalczyk és a norvég Heidi Weng előtt.
dec. 2
12:15
Dortmund: a címvédő játékosai elégedettek a döntetlennel (She)
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 15. fordulójának rangadóján a címvédő Borussia Dortmund 1–1-es döntetlent játszott a Bayern München otthonában. Jürgen Klopp egyetértett kollégájával, Jupp Heynckesszel abban, hogy Roman Weidenfellernek köszönheti a pontmentést a dortmundi csapat, míg a vendégek védője, Mats Hummels szerint igazságos eredmény született.
dec. 2
12:36
Del Piero megsérült (Metropol)
A 38 éves világbajnok, a Juventusszal Bajnokok Ligája-győztes támadó szeptemberben szerződött két évre, szezononként kétmillió dollárért a Sydney FC-hez.
dec. 2
12:51
Premjer-liga: az Anzsi legyőzte, és utolérte a CSZKA-t - videó (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 18. fordulójának rangadóján az Anzsi Mahacskala hazai pályán 2–0-ra legyőzte a CSZKA Moszkvát, így pontszámban beérte a listavezető fővárosiakat.
dec. 2
13:27
Sílövészet: Fourcade üldözött a legjobban Östersunban (She)
A svédországi Östersundban a férfiak 12.5 km-es üldözéses versenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata. A győzelmet a francia Martin Fourcade szerezte meg a német Andreas Birnbacher és az orosz Anton Sipulin előtt.
dec. 2
13:29
Videó: Feczesin kiváló gólpassza a Padova ellen (She)
Az olasz labdarúgó-másodosztály 17. fordulójában az Ascoli 1–1-es döntetlent játszott idegenben a Padovával. A találkozó 82. percében Feczesin Róbert belsővel kiváló gólpasszt adott csapattársának, végül a hazai csapat hosszabbításban egyenlíteni tudott. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
dec. 2
13:45
Afrika: Adebayor ismét lemondta a válogatottságot (She)
Emmanuel Adebayor, a Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur togói támadója ismét lemondta a válogatottságot, így biztosan kihagyja a 2013-as Afrikai Nemzetek Kupáját.
dec. 2
13:47
Ligaválogatott: kockázatos, ezért elmarad az egyiptomi túra (She)
Az Egyiptomban kialakult belpolitikai helyzet miatt a Magyar Labdarúgó-szövetség kockázatosnak ítélte meg a ligaválogatott utazását, ezért elmarad a túra – számolt be róla az mlsz.hu.
dec. 2
14:03
Primera División: gól nélküli döntetlen a kiesési helyosztón (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera Divisón) 14. fordulójának vasárnapi játéknapján a Granada hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az Espanyollal, így egyik csapat sem tudott elmozdulni a kiesőzónából.
dec. 2
14:21
Északi összetett: osztrák siker a csapatsprintben (She)
A finnországi Kuusamóban folytatódott az északi összetett versenyzők világkupa-sorozata, vasárnap csapatsprint-versenyt rendeztek. A győzelmet a Mario Stecher, Bernhard Gruber összeállítású osztrák csapat szerezte meg a norvégok és a franciák előtt.
dec. 2
14:39
Primera División - Egymás ellen sem ment a tabella alján lévő csapatoknak (Infostart)
Megosztozott a pontokon a Granada és az Espanyol a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.
dec. 2
14:39
Serie A: a Napoli hazai pályán kiütötte az újonc Pescarát (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén a Napoli hazai pályán 5–1-re legyőzte az újonc Pescarát. A világoskékeknél Gökhan Inler és Cavani is duplázott, Walter Mazzarri együttese a találkozó utolsó fél óráját emberelőnyben játszva kitömte ellenfelét.
dec. 2
14:41
Eredivisie: Babosék nem érvényesítették a papírformát (She)
A holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 15. fordulójának vasárnapi játéknapján a Babos Gáborral felálló NEC Nijmegen 1–1-es döntetlenre végzett a kiesés ellen küzdő NAC Bredával. A magyar kapus végigvédte a mérkőzést.
dec. 2
14:57
Napoli-ötös a Pescarának (Infostart)
A második helyezett Napoli a papírformát igazolva magabiztos győzelmet aratott a sereghajtó Pescara felett az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.
dec. 2
14:57
Juventus: Marchisio örül a saját nevelések góljainak (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójának városi rangadóján a listavezető Juventus hazai pályán 3–0-s győzelmet aratott a több mint egy félidőn át emberhátrányban küzdő Torino ellen. Angelo Alessio, a Juve másodedzője szerint a kiállítás megváltoztatta a játék képét, míg a két gólt szerző Claudio Marchisio örül, hogy a „zebrák" akadémiájáról kikerült játékosok vezették sikerre a…
dec. 2
14:59
Kosárlabda: Lóránték legyőzték a veretlen listavezetőt (She)
Lóránt Péter klubja, az olasz Virtus Roma igen komoly fegyvertényként vasárnap két vállra fektette az olasz férfi kosárlabda-bajnokság élvonalának eddigi veretlen listavezetőjét, a Cimberio Varesét, ezzel megőrizte pozitív mutatóját honfitársunk csapata, amely továbbra is a középmezőny elején tanyázik a kontinens egyik legerősebb nemzeti bajnokságában.
dec. 2
15:33
Világkörüli úton a Forma–1-es vb-győztes Vettel (Blikk)
Graz – Nem sokat alszik a saját ágyában Sebastian Vettel (25) mostanában. A Forma–1-es szezon több, mint egy hete Brazíliában véget ért, de a Red Bull Racing háromszoros világbajnoka egy percet sem pihen.
dec. 2
15:33
Videó: Cavani-duplával, Inler-bombákkal Napoli-siker (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Napoli hazai pályán 5–1-re legyőzte az újonc Pescarát. A világoskékeknél Gökhan Inler és Cavani is duplázott, Walter Mazzarri együttese a találkozó utolsó fél óráját emberelőnyben játszva kitömte ellenfelét. Tekintse meg a mérkőzés gólösszefoglalóját!
dec. 2
15:36
Lékó világossal remizett (Metropol)
Pénteki győzelmét követően vasárnap, ahogy az első hét fordulóban, ismét remizett Lékó Péter a sakk Grand Prix-sorozat taskenti versenyén.
dec. 2
15:51
Sílövészet: Tora Berger továbbra is százszázalékos (She)
A nők 10 km-es üldözéses versenyével folytatódott a sílövő-világkupa a svédországi Östersundban. A győzelmet – ahogyan az előző két versenyszámban is – a norvég Tora Berger szerezte meg, aki háromból három viadalt megnyerve még hibátlan ebben az idényben. A második a fehérorosz Darja Domracseva, a harmadik pedig a német Andrea Henkel lett.
dec. 2
15:51
Pénzzel törölte ki a fenekét Gera csapattársa (Blikk)
dec. 2
15:53
Sakk: Lékó világossal remizett Taskentben (She)
Pénteki győzelmét követően vasárnap, ahogy az első hét fordulóban, ismét remizett Lékó Péter a sakk Grand Prix-sorozat taskenti versenyén.
dec. 2
16:09
DVTK: Csirszkit megműtötték, igencsak súlyos a sérülése (She)
Mint beszámoltunk róla, a Diósgyőr 17 éves tehetsége tegnap sípcsonttörést szenvedett a Honvéd ellen megnyert bajnokin (3–1). A középpályást ma megműtötték, és sajnos hosszú ideig harcképtelen lesz.
dec. 2
16:11
Ligue 1: bresti győzelmével kapaszkodik a Marseille (She)
A francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 15. fordulójának vasárnapi játéknapján az Olympique Marseille 2–1-es győzelmet aratott a Brest otthonában, ezzel feljött a tabella második helyére.
dec. 2
16:27
Svájc: az eltiltott Vanczák nélkül kikapott a Sion (She)
A Sión 3–1-re kikapott a Young Boys otthonában a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A vendégek magyar válogatott védője, Vanczák Vilmos eltiltás miatt nem szerepelhetett a találkozón, mivel a legutóbbi bajnokin begyűjtötte a negyedik sárga lapját.
dec. 2
16:29
Férfi vízi ob I: a Vasas 9-8-ra legyőzte a Szolnokot (She)
Az eddig mindkét idegenbeli rangadóján ikszelő Teva-Vasas a Szolnoki Dózsa-Közgépet fogadta a férfi vízilabda ob I 8. fordulójában, és szinte végig vezetve 9–8-ra nyert ellene.

Keresés