2012. december 3. hétfő

dec. 3
2:03
NFL: Big Ben nélkül nyert rangadót a Steelers (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójának talán legnagyobb rangadóján a Pittsburgh Steelers a sérült Ben Roethlisbergert nélkülözve is legyőzte a Baltimore Ravenst.
dec. 3
3:33
Luxus sem volt elég Janicsnak (Blikk)
Belgrád – Tovább dagad a botrány Douchev-Janics Natasa (30) országváltása körül. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos azt már korábban eldöntötte, hogy szülőhazájában, Szerbiában kívánja folytatni a pályafutását, azonban képtelen szépen búcsúzni.
dec. 3
5:57
NFL: Romo rekorder lett, nagyszerű Cowboys-zárás (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójának vasárnap esti csoportrangadóján a nagyszerűen hajrázó Dallas Cowboys 38–33-ra legyőzte a Philadelphia Eaglest.
dec. 3
6:51
NBA: Howard már nem varázsló, a Lakers kikapott a Magictől (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján két mérkőzést rendeztek: a Los Angeles Lakers újra vereséget szenvedett, ezúttal az Orlando Magictől, a New York Knicks ugyanakkor a Phoenix Suns ellen folytatta remek hazai sorozatát.
dec. 3
6:54
Kezét és lábát törte a ringben Guzman (Behaviour)
Úgy tűnik, az év végének közeledtével egyre több kőkemény összecsapást láthatnak a ringben a profi ökölvívás szerelmesei. A múlt hétvégén három olyan gálát is rendeztek, ahol komoly tétért komoly csatákat rendeztek.
dec. 3
7:12
Begyűjtötte a két pontot a Szeged (Behaviour)
A továbbjutás szempontjából sorsdöntő mérkőzésen a Pick Szeged hazai pályán 26-24-re legyőzte szombaton a horvát Croatia Zagrebet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 7. fordulójában.
dec. 3
7:14
A tesztpályáról vitték kórházba Talmácsit (Behaviour)
Amikor tavaly év elején Talmácsi Gábor bejelentette, hogy két kerékről négyre vált, és innentől kezdve a rallye világában szeretne sikereket elérni, sokan vélték úgy, korán szakadt meg a motoros pályafutása.
dec. 3
7:16
David Beckham: "Több ajánlatot is kaptam" (Behaviour)
Noha korábban többször is elmondta, hogy a Manchester Uniteden kívül egyetlen klubban sem szeretne játszani Angliában, jelenleg nem zárja ki azt a lehetőséget David Beckham, hogy valamelyik Premier League-klubba igazoljon.
dec. 3
7:18
Veszprém: mesés szezon (Behaviour)
Mindkét magyar férfi kézilabda-csapat nyert a BL-ben, így pedig az MKB Veszprém továbbra is toronymagasan vezet a B csoportban, a Pick-Szeged pedig a továbbjutást érő negyedik helyre lépett a D jelű hatosban.
dec. 3
7:30
Büntetőkkel jutott tovább a Vasas (Metropol)
A Békéscsaba a rendes játékidő utolsó percében hosszabbítást harcolt ki.
dec. 3
7:32
A Honvéddal játszik a Győr a nyolc között (Metropol)
Kisorsolták a Magyar Kupa negyeddöntőjének párosításait.
dec. 3
7:45
MU: Ferguson szerint Mourinho megfelelő ember lenne a pótlására (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere szerint José Mourinho kitűnő jelölt lenne a helyére, amennyiben felállna a kispadtól.
dec. 3
7:47
Mexikó: öt évvel az alapítása után bajnok lett a Tijuana (She)
Öt évvel azt követően, hogy megalapították és 18 hónappal azután, hogy feljutott az élvonalba, a Tijuana nyerte meg a mexikói labdarúgó-bajnokságot.
dec. 3
8:03
Argentína: a Vélezé az Inicial, készülhet a júniusi döntőre - videó (She)
A sereghajtó Unión Santa Fe elleni 2–0-s győzelmével – és a Lanús River Plate elleni 1–0-s vereségével – a Vélez Sarsfield nyerte meg az argentin labdarúgó-bajnokság Inicial szakaszát.
dec. 3
8:39
Videó: válogatott és Barca-mez is segíti a rászorulókat (She)
Tavaly nagy sikert aratott az a jótékonysági mezgyűjtő akció, amelyhez a Népsport bloggercsapata és a Futball Factor áruházlánc csatlakozott. Idén többek között Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Szélesi Zoltán, Vincze Ottó labdarúgók és Kassai Viktor játékvezető is értékes mezekkel, sporteszközökkel segítették a kezdeményezést.
dec. 3
8:41
FA-kupa: három nagycsapat is nehéz ellenfelet kapott (She)
Elkészítették az angol FA-kupa harmadik fordulójának párosítását: ebben a körben már a legnagyobbak is bekapcsolódnak a küzdelmekbe, és a topcsapatok közül a Manchester United, a Chelsea és az Arsenal is viszonylag nehéz sorsolást tudhat magáénak, hiszen élvonalbeli ellenféllel néz majd farkasszemet.
dec. 3
8:43
Bayern München: műteni kell a válogatott középhátvédet (She)
Műtét vár Holger Badstuberre, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München belső védőjére. A 23 éves futballista hétfőn fekszik kés alá, és várhatóan öt hónapot kell majd kihagynia a beavatkozás után.
dec. 3
9:15
Brazília: vereséggel hangolt a klub-vb-re a Corinthians (She)
A bajnok Fluminense és a Libertadores-kupa-győztes Corinthians is vereséggel zárta a brazil állami labdarúgó-bajnokság 2012-es idényét.
dec. 3
9:18
Bryant 34 pontja is kevés volt az Orlando ellen (Metropol)
Howard sem aprózta el, 113 ponttal mégis az Orlando Magic nyert.
dec. 3
9:54
Az MTK egy félidő alatt "elintézte" a Kecskemétet (Metropol)
A második helyen álló MTK hazai pályán magabiztosan, 3-1-re legyőzte a Kecskemétet a labdarúgó OTP Bank Liga 17., idei utolsó fordulójának szombati játéknapján.
dec. 3
9:56
Világverseny és családi program az arénában (Metropol)
Több ezer néző előtt, látványos show-kal megtámogatva rendezték meg a budapesti Sportarénában a 6. Lovas Világkupát.
dec. 3
9:58
A játékosaim elnézték a naptárt (Metropol)
A 32-szeres válogatott Horváth Ferenc szeptember végén ült le a Kecskemét kispadjára.
dec. 3
10:09
Tenisz: Babos három helyet rontott a világranglistán (She)
Babos Tímea három helyet rontott az elmúlt héthez képest a női teniszezők világranglistáján, így jelenleg a 67. Czink Melinda egy helyet előrelépve a 95.
dec. 3
10:11
Labdarúgás: Olaszország a fogadási csalók élmezőnyében (She)
A Sportradar ügynökség frissen publikált listáján Albánia áll az élen a manipulált futballmeccsek tekintetében. A fogadási csalásokra specializálódó szervezet a 2009 júniusa és 2012 novembere közötti időszakot vizsgálta.
dec. 3
10:27
Videó: gyönyörű alley-oop lett a legszebb jelenet - NBA (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapjának öt legszebb jelenete látható az alábbi videóban. Az első helyen a New York Knicks egyik támadása végzett, melynek végén Tyson Chandler alley-oopos zsákolással szerzett két pontot.
dec. 3
10:29
Mexikó: Johan Cruyffot menesztette a rekordbajnok (She)
A mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chivas Guadalajara menesztette Johan Cruyffot. A holland szakember kilenc hónapja dolgozott a rekordbajnoknál tanácsadóként.
dec. 3
10:45
Eredivisie: Nevetséges, felejthető meccs volt - Babos (She)
Babos Gábor, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivise) szereplő NEC magyar kapusa élesen bírálta csapatát a NAC Breda elleni hazai bajnokit követően (1–1).
dec. 3
11:21
Anglia: a menedzser megvédte a hibázó Bogdánt (She)
Dougie Freedman, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton menedzsere megvédte az Ipswich elleni, hazai pályán elbukott mérkőzésen (1–2) hibázó Bogdán Ádámot. A magyar kapus a 90. percben nem tudta fogni Bradley Orr távoli lövését, a kipattanót Michael Chopra közvetlen közelről a hálóba vágta, ezzel a góllal pedig a vendégek vitték el a pontokat.
dec. 3
11:24
Miklós Edit ismét pontszerző (Metropol)
Csakúgy mint pénteken, szombaton is az amerikai Lindsey Vonn sikerét hozta a női alpesi sízők Világkupa-sorozatának lesiklóversenye a kanadai Lake Louise-ban.
dec. 3
11:26
Vonnt nem lehet legyőzni Lake Louise-ban (Metropol)
A pénteki és szombati lesiklás után a vasárnapi szuper-óriásműlesiklást is az amerikai Lindsey Vonn nyerte meg a női alpesi sízők Világkupa-sorozatának Lake Louise-i állomásán.
dec. 3
11:28
Miklós Editet meglepte, mennyien figyelik (Metropol)
A legutóbb a kanadai alpesi világkupa-állomáson szereplő sportoló tavaly január óta síel magyar színekben.
dec. 3
11:39
A Bajnokok Ligája nyitott kérdései (Infostart)
Az A, a B, a C és a D csoportban már szinte minden kérdés eldőlt a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 6., utolsó fordulója előtt. Négy csapat, a Zenit, az Anderlecht, az Ajax és a Manchester City azonban még az Európa Liga-szereplés lehetőségéért küzd kedden.
dec. 3
12:15
Alpesi sí: Miklós Editet meglepte, hogy mennyien figyelik (She)
Miklós Edit meglepődött azon, hogy a hétvégén, az alpesi sízők világkupa-sorozatának kanadai állomásán elért helyezéseihez és az így szerzett hat pontjához mennyien gratuláltak neki.
dec. 3
12:17
F1: a Ferrari-elnök Schumachert és Ecclestone-t támadta (She)
Élesen bírálta a hétszeres világbajnok Michael Schumachert és a Forma-1 első számú vezetőjét, Bernie Ecclestone-t a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo.
dec. 3
12:36
Két meccs eltiltás a botrányt okozó futballistának (Metropol)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség két világbajnoki selejtező mérkőzésről eltiltotta azt a dél-koreai játékost, aki a londoni olimpia bronzmérkőzése után politikai állásfoglalást tartalmazó táblát mutatott fel.
dec. 3
12:51
Videó: Kell nekünk egy kupa a kézilabda Eb-n! - Tomori (She)
A horvátok és a németek elleni csata a kulcs a kedden kezdődő kézilabda Európa-bajnokságon, a spanyolok elleni találkozó pedig a csoportelsőségről dönthet Tomori Zsuzsanna és Karl Erik Böhn szövetségi kapitány szerint. Tomori azt is elmondta az NSO Tv-nek: „Kell nekünk egy kupa!”
dec. 3
12:53
Videó: Lovrencsicsék rögbivel melegítettek be az edzésen (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznan játékosai egy kis rögbizéssel melegítettek be a csapat edzésén. Mint kiderült, a Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató együttes futballistái nem csak lábbal bánnak jól a labdával…
dec. 3
13:09
Labdarúgás: a BGF nyerte meg az Egyetemek Kupáját (She)
A Budapesti Gazdasági Főiskola nyerte a hétvégén rendezett Egyetemek Kupáját, a magyarországi egyetemek és főiskolák kispályás futballtornáját.
dec. 3
13:45
Man. United: megegyeztek Lewandowskival - sajtóhír (She)
A német Sky információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United megegyezett Robert Lewandowskival, aki így 2013 nyarán a „vörös ördögökhöz” szerződik.
dec. 3
13:47
UEFA: örökös eltiltás a bundázó máltai futballistának (She)
A korábbi tíz év helyett örökös eltiltást kapott az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA) a máltai válogatott Kevin Sammut, akit bűnösnek találtak egy mérkőzés eredményének manipulálásában.
dec. 3
14:21
Chelsea: tagadják, hogy a korábbi menedzser visszatérne (She)
Avram Grant nem tér vissza a Chelsea-hez – állítja az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő londoni klub szóvivője. Hétfőn olyan pletykák láttak napvilágot, hogy a csapat korábbi menedzsere visszatér, és tanácsadóként fog dolgozni Rafael Benítez mellett.
dec. 3
14:24
Örökös eltiltást kapott egy bundázó máltai futballista (Metropol)
A korábbi tíz év helyett örökös eltiltást kapott az Európai Labdarúgó Szövetségtől a máltai válogatott Kevin Sammut, akit bűnösnek találtak egy mérkőzés eredményének manipulálásában.
dec. 3
14:39
Diósgyőr: Seydi távozna, szerdán tárgyalnak (She)
A DVTK francia-szenegáli csatára, L'Imam Seydi a legutóbbi öt fordulóban nem lépett pályára az NB I-ben. Információink szerint a támadó szeretné elhagyni a klubot.
dec. 3
14:57
Videó: nem örülhetett a kapásból lőtt kapufás gólnak (She)
Ritkán látható, nagy öngólt szerzett Matías Appelt, az uruguayi Progreso labdarúgója a Nacional ellen 6–1-re elveszített bajnoki mérkőzésen. A találkozó 45. percében az ellenfél lendületes támadása végén a visszarohanó Appelt ki akart vágni egy beadást, azonban a kapáslövés szörnyű és egyben látványos végeredménnyel zárult.
dec. 3
14:59
Internazionale: Sneijder távozik a klubtól - sajtóhír (She)
Olaszországi sajtóhírek szerint Wesley Sneijder távozik az Internazionale futballcsapatától. A holland középpályás hétfőn tárgyalt a klub vezetőivel, ám nem jutottak egyezségre, így minden bizonnyal elválnak a felek útjai.
dec. 3
15:15
Real Madrid: Nem mondok semmit, az elnök sem fog - Mourinho (She)
José Mourinho, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid vezetőedzője nem kívánt reagálni a Marca mai címlapjára, amely szerint júniusban távozik a klubtól, és úgy véli, Florentino Pérez klubelnököt kellene megkérdeznie az újságíróknak, hogy elégedett-e vele.
dec. 3
15:17
Spanyolország: Ernesto Valverde a Valencia új edzője (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia bejelentette, hogy Ernesto Valverde lesz a csapat új vezetőedzője az idény végéig. Mint ismeretes, Mauricio Pellegrinót, az együttes korábbi edzőjét csapata 5–2-es veresége után menesztette a klub elnöke, Manuel Llorente.
dec. 3
15:18
Sneijder elhagyhatja az Internazionalét (Metropol)
A 28 éves futballista hétfőn tárgyalt a klub vezetésével a szerződésével kapcsolatos vitás kérdésekben.
dec. 3
15:33
Bundesliga: a szenvedő Hoffenheim megvált edzőjétől (She)
Német sajtóértesülések szerint hétfőn menesztették Markus Babbelt, a Bundesligában szereplő Hoffenheim labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
dec. 3
15:36
Mourinho vagy megy, vagy marad (Metropol)
Megválaszolatlanul hagyta José Mourinho a kérdést, hogy elhagyja-e a Real Madridot nyáron, a mostani futballidény végeztével.

Keresés