2012. december 5. szerda

dec. 5
0:15
BL: a Portónak a 2. hely nem a cél, de nem a vég (She)
A Bajnokok Ligája A-csoportjában a párizsi PSG legyőzte odahaza a portugál FC Portót, és ezzel eldőlt, hogy a két, már korábban továbbjutó csapat közül a franciák végeznek a csoport élén. A portugálok nem örülnek éppen, de túlságosan el sem kenődtek.
dec. 5
0:19
Videó: Iszonyatos gödörben van a Szolnok - Báder Márton (She)
Nem lennék a Szolnok helyében, amit kaptak a szurkolóktól – mondta a Körmend kosárlabdázója, Fodor Gergely az NSO Tv-nek, miután csapata idegenben legyőzte a Szolnokot az Eurochallenge-sorozat F-csoportjának 5. fordulójában. Értékelések a találkozó után.
dec. 5
0:51
NS: a kegyetlen újvidéki balszerencse nyomában; mi lesz Juhász Rolanddal? - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számának tartalmából:
dec. 5
5:57
NBA: a Heat a fővárosban, a Lakers Houstonban kapott ki (She)
Nemrég még az NBA egyetlen nyeretlen csapataként emlegettük a Washington Wizardsot, a 34. játéknapon viszont a Miami Heat hatmeccses győzelmi sorozatának megszakítása után elismeréssel beszélhetünk a fővárosiakról. A Wizardsnak a 15. meccsén ez volt a második sikere a szezonban, a Heat a 16. összecsapásából csupán a negyediken szenvedett vereséget. Kikapott a Los Angeles Lakers is, annak ellenére,…
dec. 5
6:54
Eltiltották a pályán nácizó izraeli kosarast (Behaviour)
Súlyos büntetést kapott Gáj Pnini, a Macabbi Tel Aviv kosárlabdacsapatának kapitánya, mert meccs közben nácinak nevezte és átkozta az ellenfél egyik svéd származású játékosát.
dec. 5
7:09
BL: a PSG játékosait a bajnokság nem motiválja eléggé (She)
Carlo Ancelotti szerint a Paris-SG tartását bizonyította, hogy 2–1-re le tudta győzni az FC Portót a labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjának utolsó fordulójában, és elsőként zárta a csoportját. A játékosok azonban úgy vélik, a BL-re jobban felszívja magát a csapat, mint a bajnokikra.
dec. 5
7:11
NHL: megvolt a lockout eddigi legsikeresebb tárgyalása (She)
Közel kilenc órán át tárgyalt egymással az NHL hat klubtulajdonosa és a játékosok 18 képviselője keddről szerdára virradó éjszaka, és a megbeszélés után – a bajnokság októberi, novemberi és decemberi szakaszának törlését eredményező lockout során először – közösen álltak a mikrofon elé New Yorkban, elmondva, hogy sohasem haladtak ennyit a liga új alapszerződésének tárgyalása során.
dec. 5
7:12
Izgalmas záróra a BL-ben (Behaviour)
Noha már csak három hely kiadó a labdarúgó Bajnokok Ligájában, ráadásul azok egytől egyik holnap kelnek el, a keddi műsor korántsem érdektelen: a továbbjutással megelégedni nem elég, nagyon nem mindegy, mely alakulatok végeznek csoportjuk élén, s melyek másodikként; aztán az Európa Liga-indulást érő harmadik helyekért is zajlik még a csata, nem beszélve arról, milyen képet fest majd este az a Real…
dec. 5
7:14
Jókedvű ászok estéje (Behaviour)
Habár csak bemutatómeccseket láthatott a nagyérdemű kedden este a Papp László Sportarénában, volt itt minden, szenzációs szervák, meglepő befejezések, és jókedv minden mennyiségben. Az ötödik Tennis Classics is nagy sikert aratott!
dec. 5
7:16
Kiesik a címvédő Chelsea? (Behaviour)
Amióta létezik Bajnokok Ligája, a címvédő mindig túljut a csoportkörön. Hogy a világ legjelentősebb labdarúgó klubtornája még különlegesebbé legyen, a Chelsea, minden bizonnyal, ma este megszakítja a sorozatot.
dec. 5
7:27
BL: a Zenit leckét adott védekezésből a Milannak (She)
Mathieu Flamini, a Milan francia középpályása a keddi Zenit elleni mérkőzést követően elmondta, hogy a találkozó előtt Silvio Berlusconi klubelnök megüzente a csapatnak, hogy – annak ellenére, hogy korábban eldőlt a csapat második helyezése a csoportban – nyerni kell. Ez nem sikerült, sőt, csak a Zenit szerzett gólt a találkozón.
dec. 5
7:45
F1: Räikkönen szerint jövőre erősebb lesz a Lotus (She)
Kimi Räikkönen szerint a Lotus fő erénye, hogy elsősorban a versenyzéssel foglalkoznak a csapatnál, nem pedig a külsőségekkel, kevesebb a politika, mint más élcsapatoknál. Az idei Formula–1-es idényt a harmadik helyen záró finn szerint jövőre erősebb lesz az istálló.
dec. 5
8:03
Man. City: Ferguson szerint káros hatása lesz a kiesésnek (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United skót menedzsere szerint a Manchester Citynek hosszú távon visszaüt, hogy kiesett a Bajnokok Ligájából és az Európa-ligában sem folytathatja szereplését.
dec. 5
8:21
NBA: a Lakers Pau Gasol elcserélésére készül (She)
A Los Angeles Lakers elcserélheti Pau Gasolt, ha nem tud alkalmazkodni a nemrég vezetőedzőnek kinevezett Mike D'Antoni vezetőedző játékrendszeréhez – közölte az ESPN-nel Mitch Kupchak, az NBA-ben szereplő klub általános igazgatója.
dec. 5
8:39
BL: a milánói győzelem ellenére áll a bál a Zenitnél (She)
Hiába a Milánóban aratott 1–0-s győzelem, forrnak az indulatok az orosz Zenitnél – ezúttal a 80. percben lecserélt Hulk lázadt fel Luciano Spalletti vezetőedző ellen.
dec. 5
8:41
Légiósok: nem súlyos Hajnal sérülése, játszhat az El-ben (She)
Kedden különedzést végzett, szerdán már a csapatával tréningezik Hajnal Tamás, aki a hétvégi Bundesliga-fordulóban bokasérülést szenvedett a Fürth elleni mérkőzés első félidejében.
dec. 5
8:57
Haladás: a ZTE is a téli ellenfelek között (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a téli felkészülési időszak során a másodosztályú ZTE-vel is megmérkőzik a csapat.
dec. 5
9:15
Labdarúgás: bírófojtogatásért eltiltás 2014 nyaráig (She)
Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága 2014. június 30-ig eltiltotta Németh Tibort, az Almamellék futballistáját – adta hírül a bama.hu.
dec. 5
9:33
Ligakupa: Rudolf nem játszik a DVTK újpesti meccsén (She)
A labdarúgó Ligakupa E-csoportjának utolsó, hatodik fordulójában a már biztos kieső Újpest a továbbjutásra matematikailag még esélyes DVTK-t fogadja. A lila-fehéreket irányító Jos Daerden szerint ez a mérkőzés remek alkalom lesz a fiatalok számára a bizonyításra, míg Szentes Lázár, a Diósgyőr szakmai igazgatója elmondta, magukért játszanak az újpesti találkozón.
dec. 5
9:35
Gyász: Kolumbia a nagyszerű kapus „Kondort” siratja (She)
Életének 41. évében elhunyt Miguel Calero, ötvenszeres kolumbiai válogatott futballista. Az egykori kitűnő kapus, aki az 1998-as világbajnokságon is szerepelt, agyi érkatasztrófa (szélütés, stroke) következtében hunyt el Mexikóban.
dec. 5
10:09
Ligakupa: FTC-MTK örökrangadó, DVSC-Eger - program (She)
Az utolsó csoportkört rendezik a labdarúgó Ligakupában. A D-csoportban örökrangadóra kerül sor, azaz az FTC az MTK-val csap össze, a Kecskemét a Szolnok vendége lesz. A DVSC-Teva az Egert fogadja, az edzőváltás után álló PMFC a Paksot látja vendégül. A Kaposvár–Lombard mérkőzést pénteken játsszák.
dec. 5
10:11
DVSC: válogatott hiányzók az Eger ellen (She)
A labdarúgó Ligakupa E-csoportjának hatodik fordulójában a DVSC-Teva az Egert fogadja. A dvsc.hu beszámolója szerint a debreceniek több válogatott játékosa sem lép pályára az esztendő utolsó tétmérkőzésén.
dec. 5
10:13
Bajnokot vert a ligautolsó, megint bukott a Lakers (She)
Remek játéknapot bonyolítottak le az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szerdára virradóra, hiszen a lejátszott hat mérkőzésen elképesztő meglepetéseket, hatalmas fordulatokat láthattunk, no és persze a fantasztikus egyéni teljesítmények sem maradtak el. Houstonban mindjárt ízelítőt kaptunk az említett három „extra esemény” mindegyikéből, a Lakers ugyanis 17 pontos előnyből bukott…
dec. 5
10:27
ETO: Kamber a BL-selejtezőben látná viszont régi csapatát (She)
Hosszabb interjút közölt Djordje Kamberrel, a Győri ETO boszniai középpályásával volt csapatának, a Zeljeznicarnak hivatalos honlapja. Kamber később szívesen visszatérne a Zeljeznicarhoz, de előtte még ellenfélként, a BL-selejtezőben találkozna korábbi együttesével – erre van is esély, hisz mind az ETO, mind a Zeljo őszi bajnok.
dec. 5
10:29
Honvéd: „Tandia korrekt srác, Baráthnak fel kell nőnie” (She)
A Diósgyőrben Csirszki Martinnak lábtörést okozó Souleymane Tandia reakciójához hasonlót még sosem látott, Baráth Botond dühös talpalására pedig még most sem kapott értelmes magyarázatot. Marco Rossinak sok nehézséggel kell megküzdenie Kispesten, mindamellett az olasz tréner kitűnő munkát végez a Honvédnál – fiatalokkal a frontvonalban.
dec. 5
10:45
Női kézi Eb: újabb játékost neveztek be a németek (She)
A magyar női kézilabda-válogatott mai ellenfele, Németország 16 fősre egészítette ki keretét, miután benevezte a Frankfurter HC 28 éves átlövőjét, Christine Beiert.
dec. 5
11:03
Videó: hat meccsel megúszta a spori elleni szabálytalanságot (She)
A Bolgár Kupa nyolcaddöntőjében a Levszki Szófia 4–0-ra nyert a Cserno More Várna ellen. A vendégek játékosa, Szaso Alekszandrov hevesen reklamált a hazaiak negyedik, tizenegyesből szerzett gólja előtt a játékvezető ítélete ellen, majd fellökte a bírót. A futballista a meccs után elnézést kért, de ez nem hatotta meg a fegyelmi bizottságot, amely a hatmérkőzéses eltiltás mellett 1700 dolláros…
dec. 5
11:05
Fenerbahce: Kuyt szerint szerződtetni akarják Sneijdert (She)
Dirk Kuyt, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fenerbahce támadója a Milliyetnek adott nyilatkozatában elmondta, klubja szeretné átigazolni az Internazionalétól elvágyódó Wesley Sneijdert.
dec. 5
11:07
Premjer-liga: Dzsudzsák nélkül lassan nincs álomcsapat (She)
Dzsudzsák Balázs ismét bekerült a forduló álomcsapatába az orosz futball statisztikáival foglalkozó Kulicski portálon. A Dinamo Moszkva magyar szélsője fontos gólt lőtt a Rubinnak az orosz bajnokság (Premjer-liga) 18. fordulójában (3–0).
dec. 5
11:21
Férfi kézilabda: nem tér vissza a dán válogatott legenda (She)
Nem tér vissza a kézilabdapályára a korábbi kiváló dán játékos, Lars Christiansen. A 40 éves balszélsőt a német Bundesligában szereplő Rhein-Neckar Löwen csábította, ám ő nemet mondott az ajánlatra.
dec. 5
11:23
Videó: „A horvátok ellen nem úgy játszottunk, ahogy tudunk" (She)
A szerbiai Európa-bajnokság, nyitó napján a magyar női kézilabda-válogatott 28–27-es vereséget szenvedett Horvátország ellen. Az NSO Tv-nek Rédei-Soós Viktória értékelte a mérkőzést.
dec. 5
11:39
U17-es Eb: sorsoltak, a mieink elkerülték a nagyágyúkat (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott Svédországgal, Finnországgal és Fehéroroszországgal került egy csoportba a 2013-as korosztályos Európa-bajnokság selejtezőjének elitkörében. A szerda délelőtti nyoni sorsoláson ellenfeleket kapott a 2014-es Eb-re benevezett magyar válogatott is.
dec. 5
11:41
Sílövészet: visszavonul a háromszoros olimpiai bajnok (She)
Befejezi pályafutását a sílövészet háromszoros olimpiai bajnoka, Michael Greis. A 36 esztendős német blogján jelentette be, hogy visszavonul.
dec. 5
11:43
BL: a Schalke tehetsége a Real Madriddal meccselne (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjából első helyen továbbjutott Schalke német középpályása, Lewis Holtby szíve szerint a Real Madriddal mérkőzne az elitsorozat tavaszi nyolcaddöntőjében, hiszen a végső győzelemig vezető úton a legjobbakat is felül kell múlni.
dec. 5
11:57
Győzelemmel is búcsúzhat a Chelsea (Infostart)
A címvédő Chelsea akár már a csoportkörben "elvérezhet" a labdarúgó Bajnokok Ligájában, tekintve, hogy a 6. forduló szerdai játéknapján a többi csapattól függ a sorsa.
dec. 5
12:15
F1: a Marussia kimaradhat az új alapszerződésből (She)
A Marussia-istálló az egyetlen Formula–1-es csapat, amely még nem kapott ajánlatot Bernie Ecclestone-tól az új Concorde-szerződés aláírására. Az orosz licenccel induló gárda számára azért aggasztó a helyzet, mert a sportág alapokmányának aláírása nélkül nemigen lehet szerepelni a sorozatban. Az FIA nevezési listáján ugyanakkor szerepelt a Marussia, úgyhogy nem reménytelen a helyzet.
dec. 5
12:17
Ökölvívás: Shane Mosley a visszatérést fontolgatja (She)
A korábban három súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Shane Mosley a hírek szerint visszatérését fontolgatja, célpontja pedig a WBA váltósúlyú világbajnoka, Paulie Malignaggi.
dec. 5
12:33
Asztalitenisz: magyar játékossal rajtol a kínai finálé (She)
Csütörtökön kezdődik a kínai Hangcsouban az asztalitenisz World Tour-sorozat idei döntője, amelyen – a nemzetközi szövetség euro-afrikai körversenyén nyújtott remek szereplésének köszönhetően – Pergel Szandra is asztalhoz állhat.
dec. 5
12:35
F1: Nem volt időm a Ferrari vizsgálatával foglalkozni - Vettel (She)
Sebastian Vettelnek nem volt ideje rá, hogy a Ferrari idény utáni vizsgálódása miatt izguljon – árulta el a háromszoros világbajnok Red Bull-pilóta a német Sport Bildnek adott interjújában. Vettel azt is elmondta, a Red Bull képes lehet rá, hogy olyan mítoszt építsen fel, mint a Formula–1 régi nagy bajnokcsapatai.
dec. 5
12:51
El: Köteles bizonyító akciója a Videoton segítségére lehet (She)
Az előrejelzések szerint a sérüléséből felépülő Köteles László védi a Genk kapuját csütörtökön a Basel elleni labdarúgó Európa-liga-mérkőzésen. A magyar kapus ki akarja használni a lehetőséget a bizonyításra, márpedig jó genki szereplés a Videoton segítségére lehet.
dec. 5
13:09
West Ham: hamarosan eldől, költöznek-e a „kalapácsosok” (She)
A Premier League-ben szereplő West Ham United labdarúgócsapata hamarosan megkaphatja a szükséges engedélyeket a londoni Olimpiai stadionba való „költözésre", így nem elképzelhetetlen, hogy a „kalapácsosok" 108 év után búcsút mondanak eddigi otthonuknak, az Upton Parknak.
dec. 5
13:11
Eredivisie: a Feyenoord hosszabbított Ronald Koemannal (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Feyenoord egy évvel meghosszabbította Ronald Koeman szerződését. A 49 éves tréner így 2014 nyaráig marad a rotterdami csapatnál.
dec. 5
13:27
Jégkorong: a Dab.Docler szerződést bontott támadójával (She)
A Dab.Docler jégkorongcsapata hivatalos közleményben tudatta, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Mestyán Istvánnal.
dec. 5
13:29
F1: a Red Bull új autója lemaradhat az első tesztről (She)
Előfordulhat, hogy nem készül el a februári tesztek rajtjára a Red Bull 2013-as versenygépe, az RB9-es. Erről Christian Horner csapatfőnök beszélt az osztrák Servus TV adásában.
dec. 5
13:45
Hoffenheim: Löw segítője nem vállalja az edzőséget (She)
Továbbra is edzőt keres a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheim: Joachim Löw szövetségi kapitány segítője, Hans-Dieter Flick jelezte ugyanis, nem vállalná el a feladatot, ha felkérnék rá.
dec. 5
13:47
Videó: zseniális cselek után óriási kötényt adott a norvég (She)
A norvég utánpótlás-válogatott a feröeriekkel csapott össze, a felkészülési találkozón a norvégok kiválósága, Valon Berisha zseniális cselek bemutatása után hatalmas kötényt adott ellenfelének. Tekintse meg a jelenetet!
dec. 5
14:03
Franciaország: magyar kapusedző az Auxerre-nél (She)
A Magyarországon született Farkas Attila személyében magyar kapusedzőt neveztek ki a patinás Auxerre-nél, amely jelenleg a francia labdarúgó-bajnokság második vonalában (Ligue 2) szerepel.
dec. 5
14:05
Arsenal: megállapodtak Henry kölcsönvételéről - sajtóhír (She)
A goal.com értesülései szerint Thierry Henry mindenben megállapodott az Arsenal képviselőivel, így a francia klublegenda kölcsönben ismét a londoni csapatban folytathatja a pályafutását.
dec. 5
14:21
NFL: a Miami sztárja és a Pats mindenese sem játszhat már idén (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójában megvívott Miami Dolphins–New England Patriots csoportrangadó után egyik fél sem lehetett maradéktalanul elégedett.
dec. 5
14:39
Megverték a belga huligánokat (Blikk)
Málaga — Nem elég, hogy gyenge szereplésével kiírta magát az európai futballtérképről az Anderlecht, a magyar válogatott Juhász Rolandot (29) hónapok óta mellőző klub még szurkolói miatt is szégyenkezhet.

Keresés