2012. december 15. szombat

dec. 15
1:06
Rövidpályás úszó-vb: Gyurta aranyérmes 200 méter mellen (Infostart)
Gyurta Dániel aranyérmet nyert a 200 méteres mellúszásban pénteken az isztambuli rövidpályás világbajnokságon.
dec. 15
1:24
Hosszú Katinka aranyérmes 100 méter vegyesen (Infostart)
Hosszú Katinka aranyérmet nyert 100 méter vegyesen pénteken az isztambuli rövidpályás úszó-világbajnokságon.
dec. 15
6:48
Autósport: India is szerepelhet a Bajnokok Tornáján (She)
A Narain Karthikeyan, Karun Chandhok páros alkotta indiai csapat kiharcolta a szereplést a hét végi bangkoki Bajnokok Tornájára, amelyen a csapatversenyben többek között a Michael Schumacher és Sebastian Vettel alkotta német csapattal is meg kell küzdenie az elsőségért.
dec. 15
7:09
A sportágak legjobbjai 2012-ben (Behaviour)
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai? A voksolás történetében az abszolút csúcstartó Portisch Lajos sakknagymester, aki 23-szor lett első (1964 és 1994 között). Az idei győztesek közül kiemelkedik a szintén sakkozó Polgár Judit és Lékó Péter. Előbbi 17., utóbbi 12. alkalommal lett az…
dec. 15
7:11
Középpontban a labda (Behaviour)
Képtelenség mindazt észben tartani, ami egy év alatt megesik. Jó, volt futball Eb, meg olimpia, meg kiélezett Formula-1-es évad. De aztán annyi, de annyi minden a feledés homályába merül. A Népszava ilyentájt, az év végéhez közeledvén ezen kíván segíteni: hagyományos múltidéző, 12 hónap 12 cikkben, botrányok, bukások, győzelmek, sikerek. Emlékezzen velünk, íme: ez történt januárban!
dec. 15
7:13
Öt évre tervez Nagy László Veszprémben (Behaviour)
Öt évre tervez Nagy László a Veszprém kézilabdacsapatánál, melynek játéka szerinte egyre jobb lesz, s bejuthatnak tavasszal a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe.
dec. 15
7:15
Honvéd: Kozák elment, százmillió érkezik (Behaviour)
Úgy tűnik, Kozák Danuta távozása miatt keletlező zavar a múltté, sőt, rendeződik az anyagi háttér a Honvéd kajak-kenu szakosztályában. Új néven, G4S Honvédként szerepel a jövőben a fővárosi klub kajak-kenu szakosztálya, miután a vagyonvédelmi cég a nagyszerű ötkarikás eredmények után magasabb szintre emelte a szponzorációt: négyéves időszakra, azaz a 2016-os riói olimpiáig a támogatás mértéke…
dec. 15
7:17
"Nem mi vagyunk az esélyesek" (Behaviour)
A magyar női kézilabda-válogatott a szerbiai Európa-bajnokságon eddig is feszegette saját határait, ám a torna legfontosabb pillanatában, ma délután fél háromkor, minimum tökéletes produkciót kellene nyújtania az Eb első számú favoritjának számító norvégok ellen. A skandinávokat ugyan legutóbb 2005-ben sikerült tétmeccsen felülmúlni, de miért ne sikerülhetne éppen most véget vetni a negatív…
dec. 15
7:24
NBA: Bryant 30 pontja „ellenére” nyert a Lakers (She)
Kilenc vereség után megtört a Los Angeles Lakers és Kobe Bryant furcsa sorozata: a kaliforniaiak sztárja 30 pontot szerzett, mégsem kapott ki a csapatával. Az áttörésre Washingtonban került sor, ahol Bryant ugyan 29 mezőnykísérletéből csak kilencet értékesített, elég gyenge volt hozzá az ellenfél, hogy így is győzelemre vezesse 10, 14-es győzelem, vereség mutatóval álló együttesét, amely négy…
dec. 15
7:26
Kerékpár: magyar csapatban a legjobbjaink (She)
A következőben idényben ismét kontinentális bejegyzésű csapatként versenyezhet a Stubán Ferenc sportigazgatása alatt működő istálló, amely 2013-ban Utensilnord néven fog indulni a viadalokon.
dec. 15
7:27
Lipcsében lesz Michael Ballack búcsúmérkőzése (Behaviour)
Jövőre, június 5-én Lipcsében rendezik meg Michael Ballack, a 98-szoros német válogatott labdarúgó búcsúmérkőzését, legalábbis a Kölner Express című napilap értesülése szerint.
dec. 15
7:28
Kézilabda: Larholm kihagyja a Pick idei utolsó meccsét (She)
Nem játszhat jövő szerdán a Pécs elleni bajnokin a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatában a svéd Jonas Larholm, aki csütörtökön a Vác ellen szenvedett lábsérülést.
dec. 15
7:42
Arsenal: a legenda csodálja, hogy nem rúgják ki Wengert (She)
Újabb támadás érte Arsene Wengert, az Arsenal francia menedzserét ezúttal Ian Wright, a londoniak legendás csatára kritizálta. Szerinte nincs még egy edző a világon, akinek ennyi kudarcot megbocsátottak volna.
dec. 15
8:18
MotoGP: „Lorenzo és Rossi jövőre kezelhetetlen lesz” (She)
Nehéz év vár a MotoGP-ben szereplő gyári Yamaha-istálló vezetőire, állítja Furuszava Maszao, a csapat korábbi főnöke, aki szerint nehéz lesz békét tartani a világbajnok Jorge Lorenzo és a Ducatitól visszatérő Valentino Rossi között.
dec. 15
8:20
Ökölvívás: fél kézzel is nyert a visszatérő Pascal (She)
Győzelemmel tért vissza a ringbe a tavaly májusi, Bernard Hopkins elleni veresége óta először bokszoló korábbi félnehézsúlyú világbajnok Jean Pascal. A WBC korábbi címvédője az egykori világbajnoki kihívó lengyel Aleksy Kuziemskit győzte le Kanadában.
dec. 15
8:54
Vívó ob: Szilágyi Áron először a páston az olimpia óta (She)
Először versenyez az olimpia óta a férfi kardvívás olimpiai bajnoka, Szilágyi Áron, aki a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban zajló országos bajnokságon készül a címvédésre.
dec. 15
9:03
Lipcsében lesz Michael Ballack búcsúmérkőzése (Agroinform)
Jövőre Lipcsében rendezhetik meg Michael Ballack, a 98-szoros német válogatott labdarúgó búcsúmérkőzését.
dec. 15
9:05
Federer Batistutával és del Potróval lábtengózott - videó (Agroinform)
A svájci teniszklasszis Argentína fővárosában, Buenos Airesben mutatta meg, hogy nem csak a teniszhez ért.
dec. 15
9:07
Lipcsében lesz Michael Ballack búcsúmérkőzése (Agroinform)
Jövőre, június 5-én Lipcsében rendezik meg Michael Ballack, a 98-szoros német válogatott labdarúgó búcsúmérkőzését.
dec. 15
9:12
Fogadási csalás: gyanúsak Dél-Afrika 2010-es meccsei (She)
Fogadási csalás gyanúja vetődött fel a dél-afrikai labdarúgó-válogatott 2010-es világbajnokság előtt játszott felkészülési mérkőzései kapcsán, adta hírül a FIFA. Játékosok nem kerültek gyanúba, a dél-afrikai válogatott mérkőzéseit szervező Football4U cégről hiszik azt, hogy ázsiai megbízók által vezérelve a mérkőzések játékvezetőit győzték meg arról, hogy manipulálják a találkozókat.
dec. 15
9:21
Az ellenfél kapusa volt a mezőny legjobbja - Heynckes (Agroinform)
A Bayern München hazai pályán pontokat vesztett a Mönchengladbach ellen a Bundesliga 17. fordulójának első meccsén.
dec. 15
9:30
Ajánló: Lazio-Inter és Sevilla-Málaga a menün - a mai program (She)
Olaszországban Lazio–Internazionale rangadót rendeznek szombat este, Spanyolországban a Málaga a Sevillát fogadja. Angliában a Manchester United a Sunderlandet fogadja, a Manchester City Newcastle-ba látogat. Íme, a szombati futballprogram!
dec. 15
9:48
Női kézi Eb: a norvégokkal játszunk a döntőért - program (She)
Elérkeztünk a női kézilabda Európa-bajnokság végjátékához, amelynek a magyar válogatott is a résztvevője – Görbicz Anitáék Norvégiával vívnak meg Belgrádban a döntőbe jutásért. Íme, a szombati program.
dec. 15
9:57
Tíz év után megint lesz rangos férfi verseny Kolumbiában (Agroinform)
Los Angeles már nem akar férfi tornát rendezni, a rendezési jog nem vész el, hiszen egy kolumbiai cég vásárolta meg.
dec. 15
9:59
Robinho nyáron lelép a Milantól (Agroinform)
A brazil játékos 2010 óta játszik a Milannál, 71 mérkőzésen 22 gólt szerzett.
dec. 15
10:01
A Washington már nem babrált ki a Lakersszel (Agroinform)
Kobe Bryanték végre nyerni tudtak, bár játékuk ezúttal is messze volt a tökéletestől.
dec. 15
10:03
Svéd bánat, skót-orosz Eb-döntőt rendeznek a hölgyeknél (Agroinform)
A házigazda svéd válogatott mindkét rájátszásbeli találkozóját elveszítette, így skót-orosz döntőt rendeznek a női Eb-n.
dec. 15
10:06
Man. City: most Mancini bírálja Clattenburgöt (She)
Újra kereszttűzbe került Mark Clattenburg angol játékvezető, Roberto Mancini, a Manchester City ugyanis őt tette felelőssé Gareth Barry Newcastle elleni eltiltásáért. A középpályás azért nem játszhat szombat kora délután a „szarkák” ellen, mert beszólt a manchesteri derbin negyedik játékvezetőként tevékenykedő Clattenburgnek, aki ezt belevette a mérkőzésről írt jelentésbe.
dec. 15
10:15
Nem bírta tovább Puljezevics térde, műteni kellett (Agroinform)
Térdműtéte miatt várhatóan közel két hónapig nem védhet a magyar kézilabda válogatott egykori kapusa, Puljezevics Nenad.
dec. 15
10:24
Labdarúgás: Beckham nem szerződik Ausztráliába (She)
Várhatóan nem szerződik Ausztráliába David Beckham, az angolok 115-szörös válogatott futballistája, aki távozik az észak-amerikai bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxytől.
dec. 15
10:27
Beckham nem igazol Ausztráliába (Behaviour)
Várhatóan nem szerződik Ausztráliába David Beckham, az angolok 115-szörös válogatott futballistája, aki távozik az észak-amerikai bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy együttesétől.
dec. 15
10:33
A Mercedes a szárnyaló Red Bullt fosztaná meg vezetőjétől (Agroinform)
Nem esett kétségbe a Mercedes csapat Norbert Haug távozása után - a célkeresztben mostantól Christian Horner van.
dec. 15
10:35
Beckham nem igazol Ausztráliába (Agroinform)
Várhatóan nem szerződik Ausztráliába David Beckham, az angolok 115-szörös válogatott futballistája.
dec. 15
10:37
A hóesés miatt elmarad a franciaországi super-G verseny (Agroinform)
A sűrű hóesés miatt nem lehet versenyt rendezni Val d'Isere-ben, így elmarad a női szuperóriás-műlesikló verseny.
dec. 15
10:42
Szakított Böhn és Löke (Infostart)
Hetek óta nem alkot egy párt Heidi Löke, a Győr beállósa, illetve Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
dec. 15
10:42
Videó: „Ígérjük, nem lesz könnyű Heidi Lökének” (She)
A magyar női kézilabda-válogatott szombat este a világ és Európa bajnoki címvédő norvég csapat ellen lép pályára, a tét nem kicsi, a győztes a kontinens torna döntőjébe jut. Az NSO Tv arról kérdezte a játékosokat, hogy mik lehetnek az északiak gyengéi illetve, hogy a nemzeti csapat milyen esélyekkel fut neki a találkozónak.
dec. 15
10:51
Titkok a madridi öltözőből, Iker Casillas leleplezte társait (Agroinform)
Iker Casillas megosztott néhány olyan titkot a Real Madrid öltözőjéből, amelyek eddig rejtve maradtak.
dec. 15
11:00
Eldőlt: Kemény Dénes indul az elnöki posztért (Infostart)
Indul a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöki posztjáért Kemény Dénes. A férfi válogatottal háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitány többhetes mérlegelés után döntött úgy, hogy vállalná a tisztséget.
dec. 15
11:00
Alpesi sí: erős havazás miatt törölték a női szuper-G futamot (She)
A rossz időjárási körülmények miatt a szervezők törölték a női alpesi sízők szombatra kiírt szuper-óriásműlesikló világkupafutamát Val d'Isere-ben. A franciaországi verseny helyszínén órák óta szakad a hó, a rendezők ezért határoztak úgy szombat reggel, hogy a viadal elmarad.
dec. 15
11:09
Tomori góljaiban és Montenegró sikerében bízunk (Agroinform)
Szombaton rendezik a női kézilabda Eb elődöntőit, mindkét mérkőzésre ajánlunk egy-egy játszható tippet.
dec. 15
11:11
Bejött a szabályváltoztatás, biztonságosabb lett a tekvandó (Agroinform)
Jó irányba terelték a sportágat a két éve módosított szabályok - erre utalnak a tekvandó csökkenő sérülési statisztikái.
dec. 15
11:18
Chelsea: A nyerőszéria önbizalom kérdése - Benítez (She)
Rafael Benítez szerint a Chelsea számára nagy lökést adhat a klubvilágbajnokság megnyerése, játékosainak ugyanis meglátása szerint némi önbizalom kell csak ahhoz, hogy győzelmi sorozatot építsen fel a Premier League-ben. A londoniak vasárnap magyar idő szerint 11.30-kor játszanak a brazil Corinthiansszal Jokohamában a trófeáért.
dec. 15
11:21
Kemény Dénes is megpályázza az MVLSZ elnöki posztját (Behaviour)
A kétszeres olimpiai bajnok kapus, Gergely István után Kemény Dénes, a férfiválogatott leköszönő szövetségi kapitánya is bejelentette: megpályázza a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöki tisztét.
dec. 15
11:27
Kemény Dénes is megpályázza az MVLSZ elnöki posztját (Agroinform)
A tisztújító közgyűlésen kész kifejteni elképzeléseit a magyar vízilabdasport következő négy évével kapcsolatban.
dec. 15
11:45
Egy év után újra egy hazai versenyző győzte le a németeket (Agroinform)
Meglepetéssel ért véget a siguldai pályán rendezett női szánkó Világkupa verseny, amely az orosz Ivanova sikerét hozta.
dec. 15
11:47
Működik a diéta, Ronaldo 20 kilót fogyott - fotó (Agroinform)
Ronaldo nemrégiben egy brazil valóság show-ban 118 kilós testsúllyal mérlegelt, majd diétába és kemény edzésbe kezdett.
dec. 15
11:54
Videó: a Fehérvár a Klagenfurtot is legyőzte hazai pályán (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 30. fordulójában a Sapa Fehérvár AV 19 hazai környezetben egygólos győzelmet aratott a Klagenfurt ellen.
dec. 15
11:57
Kemény Dénes is pályázik (Metropol)
"A klubok többsége jelezte, szeretné, ha elnökként folytatnám a munkámat a magyar vízilabdasport érdekében."
dec. 15
12:03
Megpróbáljuk a lehetetlent (Agroinform)
A Premier League legkiszámíthatatlanabb csapata a Wigan, velük nyerni már-már művészet. A hétvégén erre teszünk próbát.
dec. 15
12:12
Rövid pályás úszó-vb: 200 női vegyesen is két döntősünk lesz (She)
Hosszú Katinka a legjobb, Jakabos Zsuzsanna a 3. idővel jutott be a 200 méteres vegyes úszás döntőjébe az isztambuli rövid pályás Európa-bajnokságon. Rajtuk kívül nem lesz magyar szereplője a szombat esti programnak.

Keresés