2012. november 6. kedd

nov. 6
0:00
Kiütötte a Betis a Getafét (Agroinform)
A tizedik forduló hétfő esti zárómérkőzésén remek második félidei játékkal kiütötte a Real Betis a házigazda Getafét.
nov. 6
0:18
NS: a szlovákiai kézis foltok titka; Vidi vs. Eto'o - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
nov. 6
1:30
Eurofutball: sosem találják ki, ki a török győzelemhalmozó (She)
Az Antalyaspor – vágják rá felkészült olvasóink, de még ha tisztában is vannak ezzel, megér néhány mondatot a török labdarúgó-bajnokság egyik őszi meglepetéscsapata.
nov. 6
6:36
Paks: újra edzésbe áll a csapat házi gólkirálya (She)
Felépült sérüléséből, így kedden edzésbe áll Simon Attila, a labdarúgó NB I 13. helyén álló MVM Paks 29 esztendős csatára.
nov. 6
6:54
A Philadelphia Eaglesnek szinte esélye sem volt New Orleansban (She)
Két, az előzetes várakozásokhoz képest erősen alulteljesítő csapat találkozott az NFL hétfő esti rangadóján, a New Orleans-i Superdome-ban, a soron következő, 47. Super Bowl helyszínén. A Philadelphia Eagles szinte már teljes egészében csereemberekből álló támadó fala képtelen volt megvédeni Michael Vicket, így a New Orleans Saints-től két negyednyi feltartóztathatatlan támadójáték bőven…
nov. 6
7:06
Magyar csoda nyolc év után (Behaviour)
Eldőlt, nyolc év után ismét két női csapat lesz a Bajnokok Ligájában a legjobb nyolc között, a hátralévő meccsek eredményétől függetlenül ugyanis a Győri Audi ETO és azt FTC-Rail Cargo is továbblépett a csoportjából.
nov. 6
7:08
A Szolnok duplázik, a Körmend fejlődne (Behaviour)
Újabb megméretéshez ért az idén az NB I helyett az Adria Ligában küzdő Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata, amely a Körmendhez hasonlóan kedden kezdi meg szereplését az Eurochallenge Kupa F csoportjában.
nov. 6
7:10
"Amíg eljutok az újabb futamra, nincs baj" (Behaviour)
Noha próbálta titkolni, azért mindenki biztos lehet abban, hogy Kimi Räikkönen nagyon örült annak, hogy már visszatérése évében futamot tudott nyerni a Lotus autójával. Az egykori legendás gárda ezzel újra a nagycsapatok közé emelkedett.
nov. 6
7:12
Forrhat majd a víz (Behaviour)
Az elődöntőbe jutott férfi vízilabdacsapatok mindegyike úgy ítéli meg, hogy megnyerheti a 4. Theodora Magyar Kupát, amelyért a hétvégén szállnak medencébe a Komjádi uszodában. Tegnap valamennyi érintett gárda edzője - Gyöngyösi András (Debrecen), Kovács István (Szolnok), Földi László (Vasas) és Vincze Balázs (Szeged) - bejelentkezett a kupáért. Valamennyien azt hangoztatták, hogy bár természetesen…
nov. 6
7:12
BL: összecsaptak a szurkolók a párizsi éjszakában (She)
Hétfőn késő este összetűzés tört ki Párizsban a Paris Saint-Germain és a Dinamo Zagreb szurkolói között. Az apropó: a két labdarúgócsapat ma este megmérkőzik a Bajnokok Ligájában.
nov. 6
7:12
Sima meccsekről és nagy hajrákról szólt a 7. játéknap (Agroinform)
A nagycsapatok sima győzelmeket arattak az NBA 7. játéknapján, azonban láthattunk néhány embertelen hajrát is.
nov. 6
7:14
Két csapat továbbjuthat (Behaviour)
A ma kezdődő negyedik körrel túljutunk a Bajnokok Ligája csoportkörének a felén, ami azt is jelenti, hogy innentől kezdve folyamatosan kelnek majd el a helyek a 16 csapatos egyenes kieséses szakaszra. Négy együttes százszázalékos, ezek közül a Porto és a Málaga ma megválthatja helyét a nyolcaddöntőre. Roberto Mancini, a Manchester City trénere a továbbjutásról még nem, de a trófea elhódításáról…
nov. 6
7:14
NFL: a Philadelphiának szinte esélye sem volt New Orleansban (She)
Két, az előzetes várakozásokhoz képest erősen alulteljesítő csapat találkozott az NFL hétfő esti rangadóján, a New Orleans-i Superdome-ban, a soron következő, 47. Super Bowl helyszínén. A Philadelphia Eagles szinte már teljes egészében csereemberekből álló támadó fala képtelen volt megvédeni Michael Vicket, így a New Orleans Saintstől két negyednyi feltartóztathatatlan támadójáték bőven…
nov. 6
7:16
Nem hajszolja a sikert (Behaviour)
Eszébe sem jutott, hogy befejezze az úszást, meg sem fordult a fejében, hogy szakítson az edzőjével Turi Györggyel, és oda is eljutott, nem dől össze benne a világ, ha egy számban nem ő lesz az első. A világbajnok vegyesúszó, Cseh László - hiszen róla van szó - újra élvezi az úszást, viszont már nem hajszolja úgy a sikert, mint korábban. Azért a múlt hétvégén "hajszolás nélkül" is hét aranyat…
nov. 6
7:48
Jégkorong: magyar emlékeiről áradozik a kanadai edző (She)
A Pittsburgh Post-Gazette beszámolója szerint lenyűgöző élményekkel gazdagodva tért haza Kanadába Mike Kadar, az NHL-ben szereplő Pittsburgh Penguins erőnléti edzője, aki a tengerentúli profi jégkorongligában dúló pénzügyi vita miatti kényszerszünetet kihasználva járt ősei szülőföldjén, Magyarországon.
nov. 6
8:06
NBA: furcsa rekorddal kezdte az idényt a San Antonio (She)
A San Antonio Spurs 101–79-re nyert az Indiana Pacers ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint keddre virradóra rendezett játéknapján, ami azt jelenti, hogy története során először kezdte négy győzelemmel az alapszakaszt.
nov. 6
8:06
Kemény Dénes a szövetség elnöke lehet (Metropol)
A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke lehet a férfiválogatott december végéig hivatalban levő szövetségi kapitánya.
nov. 6
8:24
NS: segíthet-e a profi bíró a magyar focin? - Köztér (She)
Van-e értelme annak, hogy hivatás legyen labdarúgásban a játékvezetés, vezessék-e profi bírók az első és a másodosztály mérkőzéseit Magyarországon? A szavazás hétfő délutántól péntek délig elérhető; a végeredményt – kommentárral – jövő kedden közöljük a Nemzeti Sport keddenként megjelenő közösségi rovatában, a Köztérben!
nov. 6
8:26
Férfi kosár NB I: menesztették az edzőt Debrecenben (She)
A férfi kosárlabda NB I első hat fordulója után hat vereséggel álló Factum Sport-Debrecen menesztette vezetőedzőjét, Michael Schuurst.
nov. 6
8:42
Videó: Kovács Péterék közel a norvég bajnoki címhez (She)
Kovács Péter és csapata, a Strömsgodset a második helyen áll a norvég labdarúgó-bajnokságban két fordulóval a vége előtt, egypontos hátrányban a Moldéhoz képest. A magyar támadó az NSO Tv-nek elmondta, elsősorban a saját meccseikkel kell foglalkozniuk, és ha két győzelem esetén is csak másodikok lesznek, akkor gratulálni fognak riválisnak.
nov. 6
8:42
Rögtön vissza is vághat a Real a Dortmundnak (Metropol)
A két héttel ezelőtti Borussia Dortmund–Real Madrid meccs madridi visszavágója ígérkezik a forduló összecsapásának.
nov. 6
8:42
Hat gólt hozott a Betis madridi vendégjátéka - videó (Agroinform)
Hétfő esti győzelmével a Real Betis a negyedik helyre jött fel a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
nov. 6
8:44
BL: visszavágásra készül a Milan és a Real - program (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulóját rendezik meg ezen a héten: a keddi programból kiemelkedik a Real Madrid–Dortmund, a Milan–Málaga és a Schalke–Arsenal mérkőzés.
nov. 6
9:00
Bp. Honvéd: Rossi nagyon hálás a szurkolóknak (She)
A Győr elleni 0–0-s döntetlent követően Marco Rossi, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője klubja hivatalos honlapján, a honvedfc.hu-n üzent szurkolóiknak. A közleményt változtatás nélkül közöljük:
nov. 6
9:00
A brazil futsalos porig alázta a líbiaiak kapusát - videó (Agroinform)
Sarokkal kötény - a selecao sztárja, Fernandinho varázsolt a Thaiföldön zajló futsal-világbajnokságon.
nov. 6
9:02
A Szentek átgázoltak a Sasokon (Agroinform)
A New Orleans maximálisan kihasználta a vendégek hibáit, és simán nyert 28-13-ra a két gyengélkedő csapat rangadóján.
nov. 6
9:04
Raúl védhetetlenül tekert az ellenfél kapujába - videó (Agroinform)
Raúl a Schalke csapatától érkezett a nyáron az arab gárdához, ahol nyolc meccs alatt eddig öt gólt szerzett.
nov. 6
9:18
Újpest: bokasérülést szenvedett a lila-fehérek kapusa (She)
Kisebb bokasérülést szenvedett Horváth Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest kapusa. A 25 esztendős futballista a Haladás elleni bajnokin már szeretne ott lenni a keretben – számol be róla az ujpestfc.hu.
nov. 6
9:20
NB II: az edző reméli, nem őt akarták megbuktatni a zakóval (She)
Nem marad személyi következmények nélkül a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának utolsó helyén álló Bajánál a Veszprémtől szombaton elszenvedett 9–1-es vereség – legalábbis erről beszélt Goretich Krisztián vezetőedző a Nemzeti Sportnak.
nov. 6
9:22
Videó: kétszer is arcon találta a labda a bedobásnál (She)
Az alábbi videó egy amerikai egyetemi női labdarúgó-mérkőzésen készült. Az Amherst egyik játékosa, Emily Little bedobáshoz készülődött. A labda a Colbyt képviselő Maddie Tight arcát találta el, így jöhetett az ismétlés. Ekkor Little jóval nagyobb erővel, de ugyanúgy az arcára dobta a labdát. A játékvezető sárga lapot adott neki.
nov. 6
9:36
Manchester Utd.: Ferguson-szobor a Ferguson-lelátó előtt (She)
November 23-án leplezik le az Old Traffordon Sir Alex Fergusonnak, a Manchester United menedzserének szobrát.
nov. 6
9:36
David Villa a lábát is elveszíthette volna (Agroinform)
A támadót operáló orvos szerint csak a gyors beavatkozásnak köszönhető, hogy sikerült megmenteni Villa lábát.
nov. 6
9:38
Jövőre Olaszországban indul a lengyel kerékpáros körverseny (Agroinform)
Olaszországból, Trentóból rajtol jövőre a 70. lengyel kerékpáros körverseny.
nov. 6
9:54
Videó: alaposan becsapta a kapust a szabadrúgással (She)
A Getafe–Betis spanyol első osztályú labdarúgó-mérkőzést 4–2-re a vendégek nyerték meg, többek között Benat Etxebarria szabadrúgásával, amelyet a hazaiak kapusa nem tudott védeni.
nov. 6
9:54
Hamarosan leleplezik Ferguson szobrát az Old Traffordon (Agroinform)
November 23-án leplezik le az Old Trafford Stadionnál a Manchester United vezetőedzőjének szobrát.
nov. 6
10:12
Női kézilabda: Böhn bő keretet hirdetett az Eb-re - a névsor (She)
Karl Erik Böhn szövetségi kapitány kijelölte a magyar női kézilabda-válogatott 28 fős bő keretét a szerbiai Európa-bajnokságra (2012. december 4–16.). A listán szereplők közül kerül ki az a tizenhat játékos, aki helyet kaphat a tél eleji kontinensviadalom részt vevő nemzeti csapatban. A kontinenstorna előtt a szűkített keret november végén Kijevben szerepel a Turcsin-kupán.
nov. 6
10:12
Van Persie után Santos is áruló lett (Agroinform)
Kénytelen volt bocsánatot kérni az Arsenal szurkolóktól a brazil André Santos, amiért elcserélte mezét Van Persie-vel.
nov. 6
10:30
Egy pofon elcsattant, de kivérezni egyelőre senki nem fog (Agroinform)
A Juventus veretlenségi sorozata ugyan megszakadt, de nem gondoljuk, hogy ettől összeomlana a címvédő.
nov. 6
10:32
Hulk hugát vélhetően elrabolták (Agroinform)
A hírek szerint a 22 éves Angélica egy étterem előtt egyedül ült egy parkoló autóban, amikor az eset bekövetkezett.
nov. 6
10:48
Irán: Teheránba igazolhat a Juventus korábbi légiósa (She)
Az iráni labdarúgás egyik kirakatcsapata, a Perszepolisz megegyezett Stephen Appiah szerződtetéséről a ghánai játékos ügynökével.
nov. 6
10:48
Böhn kijelölte bő keretét a szerbiai kontinenstornára (Agroinform)
A norvég szakember a november végén Kijevben sorra kerülő Turcsin Kupa előtt választja ki az Eb-n szereplő 16 játékost.
nov. 6
10:50
Liverpool: nem számítanak Gulácsiékra, új kapus érkezik? (She)
Sem Donira, sem Gulácsi Péterre nem számít hosszú távon Brendan Rodgers, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool menedzsere – tudta meg a Daily Mirror. Helyettük a Wigan kapusa, Ali al-Habszi az első számú kiszemelt arra, hogy Pepe Reina helyettese legyen.
nov. 6
11:06
Kerékpár: Olaszországból indul a jövő évi Lengyel körverseny (She)
Olaszországból, Trentóból rajtol jövőre a 70. Lengyel kerékpáros körverseny.
nov. 6
11:06
MOB-üzenet az utánpótlás tudatos sporttáplálkozásáért (Agroinform)
(T)egyél minden nap azért, hogy bajnok lehess! szlogennel hirdetett meg rendezvénysorozatot a Magyar Olimpiai Bizottság.
nov. 6
11:08
Djokovics nagy meccsre készül Murray ellen (Agroinform)
A két klasszis szerdán egymás ellen ragad majd ütőt: a szerb világelsőnek van miért visszavágnia.
nov. 6
11:24
Videó: játékvezető a támadók között, elhibázott ünneplés (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) kilencedik játékhete sem múlt el vicces vagy furcsa jelenetek nélkül, ezekből láthatnak egy válogatást az alábbi videóban.
nov. 6
11:42
Arsenal: a brazil bocsánatot kért Van Persie meze miatt (She)
André Santos, az Arsenal brazil labdarúgója bocsánatot kért, amiért a Manchester United elleni hétvégi bajnoki mérkőzésen elkérte az „ágyúsok" szurkolói körében manapság nem túl népszerű Robin van Persie mezét.
nov. 6
11:42
Kétszer vágta ellenfele arcába a labdát az amerikai hölgy - videó (Agroinform)
Az egyetemi bajnokságban történt eset után a játékvezető sárga lapot mutatott fel a játékosnak.
nov. 6
12:00
Légiósok: krízisben Király csapata, de ő tudja a megoldást (She)
Kisebb krízisben van a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő 1860 München. Király Gábor csapata a legutóbbi négy bajnokiján a megszerezhető 12 pontból mindössze egyet gyűjtött, és visszaesett a kilencedik helyre a táblázaton. A rutinos magyar válogatott kapus is nyilatkozott a kialakult helyzetről.
nov. 6
12:00
Ronaldo barátnője az új Kia társaságában pózolt - fotó (Agroinform)
Az orosz modell, Irina Shayk az autóipari cég isztambuli szalonjában tűnt fel.

Keresés