2012. november 10. szombat

nov. 10
0:00
Férfi kosár Euroliga: nyert a Real, Pana-vereség - eredmények (She)
A férfi kosárlabda Euroliga 5. fordulójában a Real Madrid 89–76-ra legyőzte az Union Olimpiját Szlovéniában. Az A-csoport másik mérkőzésén a Panathinaikosz hazai pályán kapott ki a Himki Moszkvától. Összeállításunkban megtekintheti a játéknap (illetve a forduló) összes eredményét.
nov. 10
0:36
Videó: Kevesebb kiállítással nem lehet gond - Scandella (She)
A magyar férfi jégkorong-válogatott 5–1-re legyőzte Litvániát a budapesti olimpiai előselejtezőn. Szombaton Horvátország, vasárnap Hollandia vár még Ladányiékra a továbbjutás felé vezető úton, ám a megbízott szövetségi kapitány, Diego Scandella szerint, ha kevesebb kiállítással jutunk túl a hatvan percen, akkor nem lehet gond. Az NSO Tv-nek a szakember mellett a kétgólos Hári János, az…
nov. 10
1:48
Meglepetés, otthon bukott a Betis (Agroinform)
A Granada 2-1-re nyert a Betis otthonában a Primera División 11. fordulójának nyitó mérkőzésén.
nov. 10
5:06
Irigylik a Fradi 250 millióját (Blikk)
Az FTC szétosztja a szakosztályai között a Szerencsejáték Zrt.-től kapott pénzt
nov. 10
6:54
NB II: páratlan sérüléshullám sújtja a Szolnokot (She)
A vártnál gyengébben szerepel a labdarúgó NB II Keleti csoportjában a Szolnok, a visszafogott szereplés egyik oka, hogy a keretből sérülések miatt sok játékos folyamatosan hiányzik.
nov. 10
7:06
Celtic - fantasztikus születésnapi ajándék! (Behaviour)
A Barcelona glasgow-i veresége jelentette a Bajnokok Ligája negyedik körének legnagyobb meglepetését, a Celtic a 124. születésnapján katalán veréssel lepte meg a drukkereket.
nov. 10
7:08
Remek jeges bemelegítés (Behaviour)
Tegnap a két esélyes - a magyar és a holland - csapat győzelmével kezdődött meg a jégkorong olimpiai selejtező a Papp László Sportaréna jegén. Ladányiék ma délután a horvátok ellen folytathatják menetelésüket Szocsi felé.
nov. 10
7:10
Stoner a MotoGP-től, Rossi a Ducatitól búcsúzik (Behaviour)
A hagyományokhoz híven az idén is a valenciai Ricardo Tormo versenypálya ad otthont a gyorsaságimotoros világbajnoki szezon utolsó futamának. A világbajnoki cím sorsa ugyan már mindhárom kategóriában eldőlt, ám így is bőven lesz mire figyelniük a fanatikusoknak, akik a MotoGP vasárnap 14 órától kezdődő futamán láthatják utoljára versenyezni a visszavonuló kétszeres világbajnok Casey Stonert, ahogy…
nov. 10
7:12
Új edzővel védené meg címét Vlagyimir Klicsko (Behaviour)
Pályafutása talán legnehezebb mérkőzése előtt áll a WBO/IBF/WBA/IBO nehézsúlyú világbajnoka, Vlagyimir Klicsko (58-3, 51 KO). Egyrészt nemrég elhunyt az ukrán bunyós főedzője, a legendás Emanuel Steward, és ez lelkiekben biztosan megviselte - a szakmai részt egyelőre hagyjuk -, másrészt a sokak számára ismeretlennek tűnő ellenfele, a lengyel származású Mariusz Wach (27-0, 15 KO) azért nem a…
nov. 10
7:12
NBA: Brownt tényleg menesztették, nélküle nyert a Lakers (She)
Amint arról korábban hírügynökségi jelentések alapján beszámoltunk, az immár hivatalos tény: az észak amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) öt meccsen négy vereséggel rajtoló Los Angeles Lakers menesztette edzőjét, Mike Brownt. A Golden State elleni bajnokin ideiglenesen már Bernie Bickerstaff irányította a csapatot, és az eddigi segédedző vezetésével 101–77-re győztek Kobe Bryanték.
nov. 10
7:14
Nagypályás kiskapuzás (Behaviour)
Továbbra is kérdések sora vetődik fel annak kapcsán: miként történhet meg, hogy a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia állja a Székesfehérváron, TAO-támogatásból megvalósuló létesítményfejlesztés mintegy 500 millió forintos önrészét?
nov. 10
7:48
Ultimátum nincs, de nyerni kell! (Agroinform)
Jelenleg kevés stabilabb kispad van, mint a Haladásé. Vajon így lesz azután is, hogy lefújják az Újpest elleni meccset?
nov. 10
8:06
Profi boksz: Máté Ádám címmeccsen kikapott Angliában (She)
Péntek este az angliai Slough-ban az IBO szervezet kisváltósúlyú ifjúsági bajnoki címéért szállt harcba Máté Ádám, a fiatal soproni bunyós ellenfele a veretlen George Michael Carman volt.
nov. 10
8:06
Vezetőedzője nélkül már gálázott a Lakers (Agroinform)
Pénteken 13 mérkőzéssel folytatódott az NBA, az edzőjétől frissen megvált Lakers pedig minden nehézség nélkül nyert.
nov. 10
8:42
NB II: gólgyárosát nélkülözi a Kozármisleny (She)
Nem számíthat az NB II Nyugati csoportjának góllövőlistáját 10 találattal vezető Koller Krisztiánra a ZTE elleni szombati mérkőzésen Márton Gábor, a mislenyiek vezetőedzője.
nov. 10
8:44
Videó: légi parádé a focipályán - a Lokeren látványos gólja (She)
A belga labdarúgó-bajnokságban lejátszott Lokeren–Standard Liege (2–1) mérkőzésen a második hazai gól egészen látványos úton született meg. A dél-afrikai Ayanda Patosi bombáját megelőzően remek légpasszokkal tartották meg a labdát a játékosok.
nov. 10
9:00
DVSC: „Nem mindennapi meccs lesz az Üllői úton” (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában vasárnap a legutóbbi két mérkőzésén vereséget szenvedő DVSC-Teva a három forduló óta nyeretlen Ferencváros vendége lesz. A debreceniek középpályása, Bódi Ádám klubja hivatalos honlapján elmondta, mindent megtesz annak érdekében, hogy győztesen hagyhassák el a pályát.
nov. 10
9:00
Murray győzelmével elődöntős (Metropol)
Az olimpiai bajnok brit Andy Murray bejutott a legjobb négy közé a férfi teniszezők idényzáró ATP-világbajnokságán.
nov. 10
9:02
Videó: 16 éves lapus lőtt gólt a futsal-világbajnokságon (She)
A Salamon-szigetek 4–3-ra legyőzte Guatemalát a thaiföldi futsal-világbajnokságon. A találkozón Anthony Talo, a győztes fél 16 esztendős kapusa is betalált az ellenfél hálójába.
nov. 10
9:18
Magyar szakvezetők az új-zélandi pólócsapatok élén (Agroinform)
Sike József az ottani férfiválogatott, Bíró Attila pedig a női nemzeti együttes szövetségi kapitánya lett.
nov. 10
9:20
A Liverpoolnak a Chelsea, az Arsenalnak a Fulham lehet túl nagy falat (Agroinform)
11. fordulójához érkezett a Premier League, amely sok-sok rangadót, egyben fogadási lehetőséget tartogat számunkra.
nov. 10
9:36
Vb-selejtező: magyar játékvezetők Montenegróban (She)
A rengeteg felkészülési meccs mellett két világbajnoki selejtezőt is rendeznek szerdán, és egyiken magyar játékvezetői négyes működik közre.
nov. 10
9:36
Lakers-siker született Los Angelesben (Metropol)
Győzelemmel javított eddigi gyászos mérlegén a Los Angeles Lakers.
nov. 10
9:36
A Ferencváros csapatot alkot - Kondás Elemér (Agroinform)
A címvédő Debrecen a Ferencváros otthonában lép pályára a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának vasárnapi rangadóján.
nov. 10
9:38
Videó: Berki Krisztián 450 ezer forinttal segített a lovával (She)
Egy jótékonysági árverés keretében 450 ezer forintért elkelt Berki Krisztián lova. Az olimpiai bajnok tornász az összegből három szervezetet, a Kufi Stúdió Szabadidő és Sport Clubot, a Csillaghegy az ovisokért és a Homoki Diákotthon Fiatal Dolgozóinak Egyesülete a sérült Gyermekekért alapítványt támogatta. Berki az NSO Tv-nek beszélt a kezdeményezésről.
nov. 10
9:54
Magyar hatalomátvétel Új-Zélandon (Infostart)
Két magyar szakemberrel erősítette meg az új-zélandi vízilabda-szövetség a sportág szakmai irányítását: Sike József az ottani férfiválogatott, Bíró Attila pedig a női nemzeti együttes szövetségi kapitánya lett.
nov. 10
9:54
Real Madrid: Xabi Alonso napokon belül hosszabbíthat (She)
Az AS című lap értesülései szerint Xabi Alonso napokon belül meghosszabbíthatja szerződését a Real Madrid labdarúgócsapatával.
nov. 10
9:54
Megműtötték Zácsikot, öt hónap múlva edzhet újra (Agroinform)
Megoperálták a Ferencváros és a magyar női kézilabda-válogatott átlövőjének, Zácsik Szandárnak sérült vállát.
nov. 10
10:12
NB I: Egerben az állandóság, Kispesten a győzelem a fontos (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában szombaton Eger–Budapest Honvéd találkozóra kerül sor. Simon Antal, az egriek vezetőedzője fontosabbnak tartja az állandóságot, mint sem a mindenáron való változtatásokat, míg a fővárosiakat irányító Marco Rossi dolgát sérülések és eltiltások nehezítik.
nov. 10
10:14
Ajánló: Geráék Wiganben, a Man. United a Villa Parkban, a Bayern a Frankfurtot fogadja - program (She)
Bár ezen a szombaton nem láthatunk igazi szuperrangadót, izgalmakban ezúttal sem lesz hiány. Angliában pályára lép az Arsenal, a Manchester United és Gera Zoltán West Bromja is. Németországban a Bayern Münchenhez a Frankfurt látogat. Olaszországban a Juventus Pescarában kezdheti el az új veretlenségi sorozatát. Dzsudzsák–Priskin csata Oroszországban.
nov. 10
10:30
KTE: Ehhez a Vidihez már nem kötnek érzelmek - Horváth F. (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában a Horváth Ferenc irányításával a megszerezhető 15 pontból 13-at begyűjtő KTE-Phoenix Mecano vasárnap a Videoton vendége lesz. A kecskeméti szakember játékosként hét évet töltött Székesfehérváron, így kellemes emlékek kötik a városhoz.
nov. 10
10:30
Muamba a helyszínen szurkolt Murraynek (Agroinform)
Andy Murray péntek esti, Jo-Wilfried Tsonga elleni győzelme után találkozott a Bolton korábbi játékosával.
nov. 10
10:48
Ajánló: futballtörténeti szombat az NB I-ben, minden meccs tv-s (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulója történelmi jelentőségű a hazai foci történetében, ugyanis most először fordul elő, hogy az összes meccs, így a szombati négy találkozó is – Haladás–Újpest, Eger–Honvéd, Paks–Kaposvár, MTK–Győri ETO – látható lesz a televízióban. Tekintse meg a mai hazai futballprogramot!
nov. 10
10:48
Horváth Ferencet ehhez a Videotonhoz nem kötik érzelmek (Agroinform)
A negyedik Videoton a hetedik Kecskemétet fogadja az NB I 14. fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 10
10:50
NB I: Artner és Daerden egyaránt kiélezett mérkőzést vár (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában az öt forduló óta nyeretlen Haladás a középmezőnyben állomásozó Újpestet fogadja. A hazaiakat irányító Artner Tamás szerint két, játszó csapat feszül egymásnak, amelyből élvezetes mérkőzés kerekedhet ki, míg Jos Daerden, a lila-fehérek vezetőedzője hangsúlyozta, nem szabad foglalkozniuk a szombathelyiek problémáival.
nov. 10
10:52
Vízilabda: magyar szakemberek az új-zélandi válogatottak élén (She)
Két magyar szakemberrel erősítette meg az új-zélandi vízilabda-szövetség a sportág szakmai irányítását: Sike József az ottani férfiválogatott, Bíró Attila pedig a női nemzeti együttes szövetségi kapitánya lett.
nov. 10
11:06
Videó: három méterről vágta az üres kapu fölé (She)
Nagy helyzetet hagyott ki Olcay Sahan, a Besiktas labdarúgója a Bursaspor elleni török bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Sahannak három méterről kellett volna az üres kapuba rúgnia egy beadást, de nem sikerült.
nov. 10
11:06
Súlyemelő felnőttvilágcsúcs született az egyetemi vb-n (Agroinform)
A kínai Meng Su-ping 188 kilogrammos lökéssel állított fel új csúcsot a plusz 75 kg-osok mezőnyében.
nov. 10
11:08
Újpest: Nem foglalkozunk a Haladás problémáival - Daerden (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában a középmezőnyben állomásozó Újpest a Haladás vendége lesz. Jos Daerden, a lila fehérek vezetőedzője küzdelmes és kiélezett mérkőzésre számít.
nov. 10
11:10
Súlyemelés: felnőttvilágcsúcs az egyetemi vb-n (She)
Felnőttvilágrekord született az egyetemisták és főiskolások Eilatban zajló súlyemelő-világbajnokságán.
nov. 10
11:24
Haladás: Az Újpest játssza a futballt - Artner (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában az öt forduló óta nyeretlen Haladás az Újpestet fogadja. Artner Tamás, a szombathelyiek vezetőedzője élvezetes meccsre számít, és bízik benne, hogy a győzni akarás nem csap át görcsösségbe.
nov. 10
11:24
Két hónapra kidőlt a kék-feketék középpályása (Agroinform)
Gaby Mudingayi megsérült a csütörtöki, Partizan Belgárd elleni Európa Liga-mérkőzésen, két hónapot kell kihagynia.
nov. 10
11:42
Serie A: két hónapra kidőlt az Inter belga középpályása (She)
A következő két hónapban sérülés miatt nem játszhat Gabi Mudingayi, az Inter labdarúgócsapatának középpályása.
nov. 10
11:42
Juan Mata nem hallotta a játékvezető állítólagos megjegyzéseit (Agroinform)
A bíró elleni vizsgálat még folyik, mert a vád szerint John Obi Mikelre is fajgyűlölő megjegyzést tett.
nov. 10
12:00
Újpest: Lázár Bence már edz, de idén még nem játszhat (She)
Lázár Bence felépülése a tervek szerint halad, már részt tud venni a csapat edzésein, de idén még nem léphet pályára – nyilatkozta Jos Daerden, az Újpest vezetőedzője klubja hivatalos honlapján, az ujpestfc.hu-n. A belga szakember szót ejtett a csapatot sújtó további sérülésekről is.
nov. 10
12:02
Anderlecht: „Juhász megérdemli, hogy megoldást találjunk” (She)
Herman Van Holsbeck, az Anderlecht labdarúgócsapatának sportigazgató az egyik belga internetes oldalnak adott nyilatkozatában kitért Juhász Roland helyzetére is.
nov. 10
12:04
DVSC: Mészáros és Simac játéka is kérdéses a Fradi ellen (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában a DVSC-Teva vasárnap a Ferencváros otthonában vív rangadót. Kondás Elemérnek, a debreceniek vezetőedzőjének nincsen könnyű dolga, ami a csapat összeállítását illeti, hiszen Mészáros Norbert mellett Dajan Simac játéka is erősen kérdéses.
nov. 10
12:18
Lázár Bence idén már nem játszik (Agroinform)
Lázár Bence, az Újpest utánpótlás-válogatott támadója már edzésbe állt, de idén már nem léphet pályára.
nov. 10
12:36
MotoGP: spanyol tripla a harmadik szabaedzésen (She)
Mindhárom géposztályban spanyol siker született a gyorsaságimotoros-vb Valenciai Nagydíjának harmadik szabadedzésén.
nov. 10
12:36
Dzsudzsák gólpasszt jegyzett Priskinék ellen (Agroinform)
A szélső remek játékkal és kiváló passzokkal vétette észre magát, Priskinéknek nem áll jól a szénájuk.

Keresés