2012. október 6. szombat

okt. 6
14:22
NBI: Újpest-Lombard Pápa bajnoki élőben az NSO-n (She)
Az NB I tizedik fordulójában az utóbbi időben magára találó Újpest a kiesőhelyen tanyázó Lombard Pápát fogadja. Vajon elmozdul-e a veszélyzónából a pápai csapat, vagy az Újpest ugrik a Ferencváros elé a tabellán? Élő, szöveges tudósításunkból minden kiderül!
okt. 6
14:36
Videó: Kolarov után Agüero és Milner is betalált a Cityben (She)
A Manchester City hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Sunderlandet az angol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában. Íme, a gólok!
okt. 6
14:38
NFL: Amendola kidőlt, újabb 3 meccs a Broncos-védőnek (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő St. Louis Rams hetekre elveszítette kezdő elkapóját, Danny Amendolát.
okt. 6
15:12
Milan: Guardiolának szerződést ajánlottak? - sajtóhír (She)
A La Repubblica című olasz lap értesülései szerint a következő szezontól Pep Guardiola lesz a Milan labdarúgócsapatának edzője.
okt. 6
15:14
Tenisz: Djokovics egy óra alatt elintézte Mayert, és döntős (She)
A pekingi férfi tenisztorna elődöntőjében a korábbi világelső szerb Novak Djokovics egy sima és egy szorosabb szettben, egy óra játékot követően legyőzte a német Florian Mayert, így bejutott a fináléba, amelyben a francia Jo-Wilfried Tsonga lesz az ellenfele.
okt. 6
15:48
El Clásico: ha Cristiano Ronaldo betalál, rekordot dönt (She)
Vasárnap rendezik a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legnagyobb érdeklődéssel várt találkozóját, a Barcelona–Real Madrid összecsapást, amelyen Cristiano Ronaldo rekordot dönthet.
okt. 6
15:50
Tenisz: Marosi győzelemmel kezdte az oszakai selejtezőt (She)
Győzelemmel kezdett Marosi Katalin az oszakai tenisztornán, amelynek selejtezőjében japán riválisán kerekedett felül.
okt. 6
15:52
Rögbi: magyar győzelemmel kezdődött a vb-selejtező (She)
Magyar győzelemmel kezdődött a 2015-ös rögbi-világbajnokság selejtezősorozata, legjobbjaink Kecskeméten ötpontos győzelmet arattak Bulgária ellen. A találkozó a három éven át tartó, 184 meccses sorozat első állomása volt, így ennek apropóján hazánkba látogatott a nemzetközi, valamint az európai szövetség elnöke, illetve az angliai vb nagykövete és a szervezőbizottság vezetője, továbbá itt…
okt. 6
15:54
Premier League: háromgólos sikert aratott a Man. City (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójának nyitó mérkőzésén a Manchester City hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Sunderlandet.
okt. 6
16:06
Magabiztosan nyert a címvédő Manchester City (Infostart)
A címvédő Manchester City háromgólos győzelmet aratott a vendég Sunderland ellen az angol labdarúgó Premier League 7. fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén.
okt. 6
16:06
Bundesliga 2.: az éllovas simán, a sereghajtó először nyert (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának szombati játéknapján a listavezető Braunschweig 3–0-ra legyőzte az immáron öt mérkőzés óta nyeretlen Bochumot, így öt pontra növelte előnyét az élen. A sereghajtó Duisburg első győzelmét aratta az élmezőnyben állomásozó Cottbus idegenbeli két vállra fektetésével.
okt. 6
16:08
NB I: pontot szerzett Újpesten a Lombard (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában az Újpest a Lombard Pápát fogadta, és hiába játszott a meccs nagy részében mezőnyfölényben, meg kellett elégednie a döntetlennel.
okt. 6
16:10
NB I: Paks-Győr és Eger-KTE mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójában az MVM Paks a listavezető Győri ETO-t, az újonc Egri FC (Debrecenben) pedig a KTE-Phoenix Mecano csapatát fogadja. Kövesse a mérkőzéseket élő szöveges közvetítésünk segítségével!
okt. 6
16:42
Félmaratoni vb: eritreai és etióp győzelem Bulgáriában (She)
Az eritreai Zersenay Tadese, illetve az etióp Meseret Hailu győzött a bulgáriai Kavarnában rendezett félmaratoni világbajnokságon.
okt. 6
16:44
Videó: Ribéry megszerezte a vezetést a Bayernnek (She)
Franck Ribéry találatával a Bayern München megszerezte a vezetést a Hoffenheim ellen a német labdarúgó-bajnokságban. A francia támadó a bal oldalról volt eredményes.
okt. 6
17:18
NB II, Nyugat: a listavezető nyert, a Gyirmót kikapott (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 8. fordulójában a Puskás Akadémia folytatta kiváló sorozatát, és 4–0-ra legyőzte a Várhidi Péter irányította Szigetszentmiklóst. A tabella harmadik helyén álló Gyirmót meglepő vereséget szenvedett Baján.
okt. 6
17:20
NB II, Kelet: átkot tört a Szolnok, száguld a Békéscsaba (She)
A Békéscsaba fölényes hazai győzelemmel folytatta veretlenségi sorozatát a labdarúgó NB II Keleti csoportjában, a 8. forduló szombati játéknapján. A Szolnok elkönyvelte az első hazai győzelmét, fordulatos döntetlent hozott a ceglédi rangadó, izgalmas hajrában mentett pontot a Putnok. A Ferencváros második csapata elmozdult az utolsó helyről.
okt. 6
17:22
Serie B: Feczesin Róberték és Filkor Attiláék is nyertek (She)
Feczesin Róbert és Filkor Attila is a kezdőcsapatban kapott helyet az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának nyolcadik fordulójában, és mindketten győztes csapat tagjai voltak.
okt. 6
17:36
Bundesliga: Ribéry duplájával a Bayern hetedszer is nyert (She)
A Bayern München 2–0-ra nyert hazai pályán Franck Ribéry duplájával a Hoffenheim ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 7. fordulójában, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát. Szalai Ádám végig a pályán volt a Mainzban, amely a hajrában szerzett góllal 1–0-ra győzött otthon a Fortuna Düsseldorf ellen.
okt. 6
17:45
Rögbi-vb - Győzelemmel kezdte a selejtezőt a magyar csapat (Behaviour)
A magyar válogatott szoros mérkőzésen 28-23-ra nyert a bolgár csapat ellen a 2015-ös rögbi-világbajnokság európai selejtezősorozatának szombati nyitányán.
okt. 6
17:54
NB I: a Kecskemét verte meg először az Egert albérletben (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójában az újonc Egri FC a KTE-Phoenix Mecano csapatát fogadta Debrecenben. A kecskemétiek a 24. percben Petr Knakal öngóljával szereztek vezetést, majd rögtön a második félidő megkezdése után Rafael Burgos is az egri kapuba talált. Az egriek így az első vereségüket könyvelhették el saját pályaválasztásuk mellett.
okt. 6
18:12
Videó: Phelps a golfpályán is nyerőnek bizonyult (She)
Michael Phelps, 18-szoros olimpiai bajnok úszó visszavonult a londoni olimpiát követően, ám nem tétlenkedett sokáig, új sportágat talált, ahol egyre komolyabb versenyeken indul el: ez pedig nem más, mint a golf. A hétvégén zajló Dunhill Links-tornán egy amatőr és egy profi golfozó alkot egy csapatot, Phelps társa a korábban világranglista 3., Paul Casey. Precíz ütéssel azonban nemcsak a brit…
okt. 6
18:14
NB I: megszakadt a Győr győzelmi sorozata (She)
A Győr labdarúgócsapata gól nélküli döntetlent játszott Pakson a labdarúgó NB I 10. fordulójában.
okt. 6
18:16
Premier League: fölényes Chelsea-siker, Gera-gól (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójában a Chelsea hazai pályán hátrányból fordítva 4–1-re legyőzte a Norwichot, Gera Zoltán pedig góllal járult hozzá csapata, a West Brom 3–2-es QPR elleni sikeréhez.
okt. 6
18:30
Gera gólt lőtt, tovább menetel a Chelsea (Infostart)
Gera Zoltán góllal segítette győzelemhez csapatát, a West Bromwich Albiont az angol labdarúgó Premier League 7. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 6
18:30
Anglia: Gyepes újabb gólja; Bogdánnal kapott ki a Bolton (She)
A másodosztályú angol labdarúgó-bajnokság (Championship) 10. fordulójában a Bogdán Ádámmal felálló Bolton Wanderers 2–1-es vereséget szenvedett a Millwall otthonában. A Leicester City 2–0-ra legyőzte a Bristolt Cityt, így – ha átmenetileg is, de – átvette a vezetést a bajnokságban. Futács Márkó a kispadon ülte végig a mérkőzést.
okt. 6
18:30
Gera gólt lőtt, menetel a Chelsea (Metropol)
Gera Zoltán góllal segítette győzelemhez csapatát, a West Bromwich Albiont.
okt. 6
18:32
A Bundesliga rekordere lett a Bayern (Infostart)
A százszázalékos teljesítménnyel listavezető Bayern München hazai pályán 2-0-ra nyert a Hoffenheim ellen a német labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának szombati játéknapján.
okt. 6
18:32
Primera División: három vereség után újra nyert a Rayo (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának szombati játéknapján a Rayo Vallecano hazai pályán 2–1-re legyőzte a Deportivo La Corunát. A végeredmény már az első félidőben kialakult.
okt. 6
18:34
Videó: Gera Zoltán is betalált a West Bromwichban (She)
Gera Zoltán gólt lőtt a West Bromwich Albionban a Queens Park Rangers elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A magyar válogatott játékosa a 23. percben volt eredményes, amikor egy sikertelen felszabadítás után hozzá került a labda, és kíméletlenül a bal alsó sarokba lőtt. A birminghamiek végül 3–2-re győzték le Buzsáky Ákos korábbi csapatát.
okt. 6
18:48
NB I: Haladás-Kaposvár meccs élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a labdarúgó NB I 10. fordulójának szombat esti találkozója, a Haladás–Kaposvár összecsapás. Kövesse a mérkőzés alakulását élő szöveges tudósításunkban!
okt. 6
18:50
Férfi vízilabda BL: háromgólos vereséggel rajtolt az Eger (She)
Az Eger férfi vízilabdacsapata 10–7-es oroszországi vereséggel rajtolt a Bajnokok Ligája jelenlegi kiírásában.
okt. 6
19:06
Videó: jobban kell majd figyelniük a szegedi pólósoknak (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Szeged férfi vízilabdacsapata a vártnál könnyebb, 14–9-es győzelmet aratott a Bajnokok Ligája D-csoportjának 2. fordulójában a romániai Oradea ellen. A nagyváradi összecsapáson a magyar csapat győzelme egy percig sem forgott veszélyben, Vincze Balázs együttese így két mérkőzés után két győzelemmel áll. A szegediektől Molnár Tamás azonban az NSO Tv-…
okt. 6
19:24
Férfi kézi BL: kínai figura hozta meg a Szeged győzelmét (She)
A mérkőzés nagy részében hátrányban lévő Pick-Szeged 30–29-re nyert hazai pályán a svájci Schaffhausen ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 2. fordulójában. A győztes gólt Rajko Prodanovics szerezte két másodperccel a vége előtt kínai figurából, Vadkerti Attila passza után.
okt. 6
19:24
Elmaradt a Győr klubrekordja (Metropol)
Amennyiben a győriek győztek volna a Paks ellen, klubrekordot állítottak volna fel sorozatban aratott nyolc sikerrel.
okt. 6
19:26
Súlyemelő ob: a főtitkár masters-világcsúcsokat emelt (She)
A „szélsőségek" uralkodtak a súlyemelők idei országos bajnokságának szombati záró napján, amelyen a felső kategóriákban hirdettek végeredményt mindkét nem küzdelmeiben a BKV Előre SC Sport utcai csarnokában.
okt. 6
19:28
NB I: Szivics elégedett az egy ponttal, kapusa már kevésbé (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójában az MVM Paks hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a listavezető Győri ETO-val. A mérkőzést követően a két vezetőedző, Szivics Tomiszlav és Pintér Attila, valamint a hazaiak kapusa, Csernyánszky Norbert értékelt a Sport Televízió kamerája előtt.
okt. 6
19:42
Premjer-liga: Priskin Tamás nélkül ikszelt az Alanyija (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 11. fordulójának szombati játéknapján a Lokomotiv Moszkva hazai pályán váratlan vereséget szenvedett a mérkőzést tíz emberrel befejező Kubany Krasznodartól. A Priskin Tamást sérülés miatt nélkülöző Alanyija Vlagyikavkaz 2–2-es döntetlent játszott a Krilja Szovjetov ellen.
okt. 6
19:44
Szupersport-vb: Talmácsi a második sorból rajtolhat (She)
Talmácsi Gábor megszerezte eddigi legjobb rajtpozícióját (6.) a számára ismeretlen francia pályán, a szupersport-világbajnokság idei utolsó versenyén Magny-Cours-ban.
okt. 6
19:46
Cselgáncs: két olimpikonunk is aranyat nyert az ob-n (She)
Három londoni olimpikon versenyzett a kecskeméti cselgáncs országos bajnokságon, közülük kettő aranyérmet nyert.
okt. 6
20:00
Ligue 1: bajnokverés az utolsó percekben, mesterhármassal (She)
A címvédő Montpellier hazai pályán 3–2-re kikapott az Eviantól a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 8. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 6
20:02
Férfi kézi BL: az Atlético Madrid hat góllal nyert Celjében (She)
A félidőben még kétgólos hátrányban lévő Atlético Madrid 28–22-re nyert Celjében, a férfi kézilabda BL B-csoportjában, amelyben az MKB Veszprém is szerepel. Lékai Máté négy gólt lőtt a vesztes szlovén csapatban.
okt. 6
20:04
Serie A: a Chievo pocsék szériája megszakadt, a Sampé nem (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 7. fordulójának nyitó mérkőzésén a Chievo hazai pályán 2–1-re legyőzte a Sampdoriát.
okt. 6
20:06
Rövid pályás úszó vk: Hosszú-parádé a nyitó napon Dohában (She)
Hosszú Katinka a hét eleji, számára hét egyéni aranyérmet eredményező dubai remeklés után szombaton három győzelemmel és egy harmadik hellyel mutatkozott be az úszók rövid pályás – vagyis 25 méteres medencébe kiírt – világkupa-sorozatának második állomásán, Dohában.
okt. 6
20:08
Videó: küzdöttünk, de nem sikerült... van ilyen - Pintér (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, gól nélküli döntetlent játszott egymással a Paks és a Győr a labdarúgó NB I 10. fordulójában. Pintér Attila együttesének így hét mérkőzés után megszakadt a győzelmi sorozata, a vezetőedző azonban elégedett csapatával, hiszen úgy látta, a labdarúgók szívvel-lélekkel küzdöttek. Szivics Tomiszlav, a hazaiak mestere megérdemeltnek véli a pontosztozkodást, szerinte jól…
okt. 6
20:18
Primera División: Pintérék otthonában nyert a Getafe (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának szombati játéknapján a Pintér Ádám nélkül felálló Zaragoza hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a Getafétól. A magyar válogatott középpályás elővigyázatosságból még nem került be csapata keretébe.
okt. 6
20:20
Lengyelország: Lovrencsicsék kiütötték ellenfelüket (She)
Lovrencsics Gergő csapata, a Lech Poznan 4–0-ra kiütötte a négyes győzelmi sorozatból érkező Piast Gliwicét a lengyel labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 6
20:22
Férfi kézi NB I: a Csurgó otthon, a Gyöngyös Vácon nyert (She)
A Csurgó csak nehezen, 22–20-ra tudott nyerni az Orosháza ellen a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján, míg a Gyöngyös 32–28-ra diadalmaskodott Vácon.
okt. 6
20:24
Tereprali ob: Lónyai állt az élre, a bajnok Fazekas bukott (She)
A szombati nap után a Lónyai Pál, Garamvölgyi Zoltán páros (Nissan) vezet az Adrenalin-kupán, a tereprali országos bajnokság hatodik – idei utolsó – futamán.
okt. 6
20:36
Videó: őrült bomba és eszelős potya Veronában (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 7. fordulójának nyitó mérkőzésén a Chievo hazai pályán 2–1-re legyőzte a Sampdoriát. A háromból két találatot is érdemes kiemelni, hiszen Enzo Marsca egyenlítő gólja egy életerős szabadrúgásból született, a 87. percben pedig Di Michele emelésénél Sergio Romero kapus bohózatba illő jelenetsort mutatott be, amelynek végén a kapuból kellett kihalásznia a labdát,…

Keresés