2012. november 30. péntek

nov. 30
16:45
Bayern: Barca, Real? Bárkit legyőzünk! - Ribéry (She)
Franck Ribéry, a Bayern München francia középpályása úgy érzi, hogy klubja elég erős ahhoz, hogy 2010 és 2012 után 2013 tavaszán is ott legyen a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében
nov. 30
17:03
Férfi kézi BL: Sprem és Valcic is játszhat Szegeden (She)
Lovro Sprem és Tonci Valcic is felépült sérüléséből, így elvileg mindketten pályára léphetnek Szegeden a CO Zagreb színeiben szombaton a férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjában.
nov. 30
17:05
NB I: Debrecen-Kaposvár mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójának nyitó mérkőzésén a tabella harmadik helyén álló Debrecen a hatodik Kaposvárt fogadja. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 30
17:07
PSG: Ancelotti elégedetlen a 42 milliós argentin légióssal (She)
Carlo Ancelotti, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második helyén álló Paris Saint-Germain vezetőedzője kérdésre válaszolva kifejtette: elégedetlen a csapat egyik vezérjátékosa, Javier Pastore formájával.
nov. 30
17:42
Lékó megszerezte első győzelmét (Metropol)
A magyar nagymester a 48. lépés után késztette feladásra ellenfelét, az amerikai Gata Kamskyt.
nov. 30
17:44
Berkes nyerte a sakk ob-t (Metropol)
A kilencfordulós viadalt öt győzelem mellett négy döntetlennel zárta Berkes.
nov. 30
17:57
Sakk: Berkes Ferenc nyerte meg az országos bajnokságot (She)
Berkes Ferenc a pénteki, utolsó fordulóban aratott győzelmével megnyerte a férfiak Hévízen megrendezett egyéni sakkbajnokságát.
nov. 30
17:59
Kézilabda: Löke ismét jelölt az Év legjobbja címre (She)
Nincs magyar játékos sem a férfi, sem a női jelöltek között azon az egyformán ötfős listán, amelyet a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) állított össze a 2012-es esztendő sportági legjobbját megillető cím várományosairól.
nov. 30
18:15
Milan: Inzaghi szerint még nem érett meg egy nagycsapathoz (She)
Filippo Inzaghi, a Juventus, a Milan és az olasz válogatott nyáron visszavonult korábbi csatára egyelőre korainak tartja, hogy egy nagycsapatnál dolgozzon edzőként, ám nem biztos, hogy visszautasítana egy váratlan ajánlatot.
nov. 30
18:51
Vb 2014: nem állnak jól az előkészületekkel Manausban (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) pénteken figyelmeztette Manaus városát, gyorsítsa fel a 2014-es brazíliai világbajnokságra készülő stadionban folyó munkálatokat, mert fennáll a veszélye annak, hogy az aréna nem készül el időben.
nov. 30
18:51
Kitüntették az olimpikonok hozzátartozóit (Blikk)
A bajnokok szerint a nyugodt háttér nélkül sosem érnének el komoly győzelmeket
nov. 30
19:09
Síugrás: nem volt jobb a németeknél Kuusamóban (She)
Németország nyerte meg a szezon első síugró csapatversenyét a férfiaknál. Az Andreas Wellinger, Michael Neumayer, Richard Freitag, Severin Freund összeállítású csapat 5.3 ponttal előzte meg az osztrák kvartettet.
nov. 30
19:11
NB I: Coulibaly duplájával legyőzte a Debrecen a Kaposvárt (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójának nyitó mérkőzésén a tabella harmadik helyén álló Debrecen a hatodik Kaposvárt fogadta. A vendégek kapusa, Lubos Hajdúch az első félidőben több debreceni ziccert is kivédett, de a szünet után Adamo Coulibaly eldöntötte a három pont sorsát. A címvédő öt egymást követő vereség után tudott újra győzni a bajnokságban.
nov. 30
19:13
NB I: Paks-Lombard Pápa mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójának második pénteki mérkőzésén az MVM Paks a Lombard Pápát fogadja. A vesztes lemaradhat a középmezőnytől. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 30
19:15
Paks: három évre írt alá az MTK-tól érkező támadó (She)
Mint arról korábban hallani lehetett, Könyves Norbert idény közben távozik az élvonalbeli MTK labdarúgócsapatától. A 23 éves támadó a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, három éves szerződést kötött az MVM Paksi FC-vel, és januárban már az új csapatával kezdi meg a felkészülést.
nov. 30
19:27
Kick-box karate Eb: négy magyar győztes pénteken (She)
Négy magyar aranyérmest avattak a WAKO szervezet égisze alatt zajló bukaresti kick-box karate Európa-bajnokságon pénteken, a döntők első napján.
nov. 30
19:30
Kick-box karate Eb: 4 magyar győztes (Metropol)
Négy magyar aranyérmest avattak a WAKO szervezet égisze alatt zajló bukaresti kick-box karate Eb-n.
nov. 30
19:45
PMFC: a kozármislenyi trió is Pécsen kezdi a felkészülést (She)
Az élvonalbeli PMFC labdarúgócsapatának három Kozármislenyre kölcsönadott futballistája, Fröhlich Roland, Nagy József és Városi Viktor is visszatér klubjához, és Pécsen kezdi meg a felkészülést, sorsukról még a tavaszi szezon előtt döntenek majd.
nov. 30
19:47
Premjer-liga: hat gól, két kiállítás és Zenit-győzelem (She)
A Zenit idegenben 4–2-re legyőzte a Szpartak Moszkvát az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 18. fordulójának péntek esti rangadóján.
nov. 30
20:03
Női kézilabda: négygólos győzelem az Eb-főpróbán (She)
A magyar női kézilabda-válogatott a szerbiai Európa-bajnokságot megelőző utolsó felkészülési mérkőzésén zárt kapuk mögött 24–20-ra legyőzte Brazíliát Algyőn.
nov. 30
20:21
Bundesliga 2: Királyék értékes pontot vittek haza (She)
Király Gábor csapata, az 1860 München 1–1-es döntetlent harcolt ki a VfR Aalen vendégeként a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának pénteki játéknapján.
nov. 30
20:24
Kerekesszékes vívó Vk: 2 arany, 2 bronz (Metropol)
Két arany- és egy bronzérmet szereztek a magyar vívók az egri kerekesszékes vívó Világkupa-verseny pénteki nyitónapján.
nov. 30
20:57
Újpest: Balajcza parázs hangulatú meccsre számít a Vidi ellen (She)
Balajcza Szabolcs, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest kapusa ugyanolyan parázs hangulatú mérkőzésre számít a Videoton ellen, mint a legutóbbi piros lapokkal tarkított találkozón, azonban ezúttal nyerni szeretne.
nov. 30
20:59
Jégkorong: szétlövés után nyert a Miskolc ellen a Csíkszereda (She)
A Csíkszereda szétlövés után 3–2-re legyőzte hazai pályán a Miskolcot a jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján, míg a Dab-Docler szenvedve, de felülmúlta az Újpestet.
nov. 30
21:01
NB I: a Paks könnyedén legyőzte odahaza a Pápát (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójának második pénteki mérkőzésén az MVM Paks a Lombard Pápát fogadta, és könnyedén otthon tartotta a három pontot.
nov. 30
21:03
Röplabda NB I: vesztett is, nyert is az ifjúsági válogatott (She)
A férfi és a női ifjúsági válogatott is pályán volt a röplabda NB I pénteki játéknapján: Izsákon a fiúk kikaptak a Szolnoktól, Dömsödön a lányok legyőzték a Palota RSC-t.
nov. 30
21:15
Alpesi sí: Innerhofer megállította Svindalt Beaver Creekben (She)
Christof Innerhofer győzelmével ért véget Beaver Creekben a férfiak lesikló világkupaversenye. Az olasz mögött az előző két viadalt megnyerő norvég Aksel Lund Svindal végzett.
nov. 30
21:36
Magabiztos paksi siker (Metropol)
A Paks hazai környezetben magabiztos játékkal 2-0-ra verte a Pápát.
nov. 30
21:51
Jégkorong, EBEL: a Fehérvár megint legyőzte a Znojmót (She)
A Sapa Fehérvár AV19 péntek este hazai pályán 6–2-re legyőzte a Znojmót az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 26. fordulójában. A fehérváriak másodszor verték cseh riválisukat ebben a bajnoki szezonban.
nov. 30
22:09
Videó: „A Vidi elleni győzelem után jobb játékra számítottam” (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójának második pénteki mérkőzésén az MVM Paks a Lombard Pápát fogadta, és könnyedén otthon tartotta a három pontot. A vendégeknek esélye sem volt a pontszerzésre Pakson.
nov. 30
22:11
Lovassport: több ezer gyerek előtt kezdtek a díjugratók (She)
Több ezer gyermek előtt vette kezdetét pénteken a Papp László Sportarénában a hatodik Lovas Világkupa.
nov. 30
22:27
Videó: mutatós gólokkal nyert a Paks, Tököli is betalált (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójának második pénteki mérkőzésén az MVM Paks a Lombard Pápát fogadta, és könnyedén otthon tartotta a három pontot. A hazaiak szereztek vezetést a mérkőzés 32. percében: egy gyönyörű támadás végén Tököli Attila remek passzát Eppel Márton közelről a kapuba passzolta. A meccs hajrájában pedig az első gólt előkészítő Tököli Attila volt eredményes.
nov. 30
22:45
Bundesliga: nagyot bukott a Frankfurt az újoncok derbijén (She)
A Fortuna Düsseldorf hazai pályán 4–0-ra legyőzte az Eintracht Frankfurtot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 15. fordulójának péntek esti mérkőzésén. A hazaiak a frankfurti Karim Matmur kiállítása miatt a 34. perctől emberelőnyben játszottak – góljaikat már fórban szerezték.
nov. 30
22:47
Serie A: az emberelőnyben játszó Milan legyőzte a Cataniát (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának nyitó mérkőzésén a Milan az ismét remeklő Stephan El Shaarawy vezetésével és duplájával 3–1-re legyőzte a Cataniát idegenben. A rossoneri pocsékul játszott az első félidőben, ám Pablo Barrientos 49. percbeli kiállítása után összeszedte magát, és néhány perc alatt a maga javára fordította a találkozót.
nov. 30
23:03
Primera División: végig vezetett és nyert az Osasuna (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 14. fordulójának nyitómérkőzésén a forduló előtt kieső helyen tanyázó Osasuna a hatodik percben szerzett góllal hazai pályán nyert a Rayo Vallecano ellen.
nov. 30
23:05
Videó: a szünetben rá fért a Volánra az edzői üvöltés (She)
A Sapa Fehérvár AV19 péntek este hazai pályán 6–2-re legyőzte a Znojmót az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 26. fordulójában. A fehérváriak másodszor verték cseh riválisukat ebben a bajnoki szezonban. Az NSO Tv-nek nyilatkozó Benk András szerint szükségük volt rá, hogy a szünetben kicsit üvöltözzön velük Jan Neliba. Sofron István szerint ma különösen jól ment…
nov. 30
23:21
Ligue 1: már tíz forduló óta veretlen a Saint-Etienne (She)
Nem hozott gólt a Saint-Etienne ajacciói vendégjátéka a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 15. fordulójának pénteki mérkőzésén.
nov. 30
23:39
Videó: El Shaarawy ismét villogot, nyert a Milan (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának nyitó mérkőzésén a Milan az ismét remeklő Stephan El Shaarawy vezetésével és duplájával 3–1-re legyőzte a Cataniát idegenben. A rossoneri pocsékul játszott az első félidőben, ám Pablo Barrientos 49. percbeli kiállítása után összeszedte magát, és néhány perc alatt a maga javára fordította a találkozót.
nov. 30
23:41
Alpesi sí: Vonn győzelme, Miklós pontszerző Lake Louise-ban! (She)
Lindsey Vonn győzelmével ért véget Lake Louise-ban a női alpesi síelők lesikló világkupaversenye. A betegségéből felépülő amerikai olimpiai bajnok nagy fölénnyel utasította maga mögé a mezőnyt legerősebb számában. Miklós Edit parádés versenyzéssel a 30. lett, ezzel pontot szerzett a sorozatban!
nov. 30
23:43
NS: a nagy győri kérdés: Lencse vagy Priskin? - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Keresés