2012. március 1. csütörtök

márc. 1
0:48
Napi kínai mantra március 1-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
márc. 1
0:52
Angyalhoroszkóp március 1-től (NLC)
Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.
márc. 1
4:06
Leleplezték az RTL Klub új műsorát (NLC)
Már biztos: elindítja a Való Világ 6-ot az RTL klub. A hírt Kolosi Péter a szerda esti Fókuszban jelentette be.
márc. 1
4:42
Tovább marad a börtönben Stohl (NLC)
Átkozhatja az 1682-ben bevezetett naptárreformot a színész, mivel a vártnál egy nappal többet tölt rács mögött. Nem számolt ugyanis a szökőévvel a börtönbüntetését töltő Stohl – írja a Bors.
márc. 1
5:18
Mulatós énekes lesz VV Fecó (NLC)
Ahogy kijött a villából, a luxusból a nyomorba került VV Fecó. A Való Világ dumagépe most azon agyal, hogyan tovább, hogy rendezhesse adósságait. Úgy döntött, nótaéneklésből fogja eltartani a családját – írja a Bors.
márc. 1
6:48
Egy kiscsillag Lola új szerelme (NLC)
A Baronits Gáborral való szakítása után ismét szerelmes az énekesnő, aki a Csillag születik egyik sztárjával jött össze. A fiatalok már hónapok óta egy párt alkotnak – írja a Blikk.
márc. 1
9:12
Megfejtettük a repülő baba titkát (NLC)
Levegőben lebegő gyermekeiről készített képet a fotóművész anya - azt állítja, montírozás nélkül. Hajnóczy Soma bűvészvilágbajnokot azonban nem lehet átverni.
márc. 1
9:14
VV Csaba vérig sértette Kingát! (NLC)
Alig hogy véget ért a Való Világ fináléja, Csaba akaratán kívül vérig sértette Kingát, úgyhogy a lány szóba sem áll vele. Dráma van.
márc. 1
10:06
A klímatudatos konyha (NLC)
A környezetbarát életmód lényeges eleme a táplálkozás, élelembeszerzés. Határát pénztárcánk és időnk szabja meg, no meg a tájékozottság. Az előbbi kettőben nemigen tudunk segíteni, információt azonban adunk, nem is keveset!
márc. 1
10:08
Veled vagy nélküled – szex kisgyerek mellett (NLC)
A várandósság, szülés és a gyermekágyi időszak nagyon sok párkapcsolatnak olyan kihívás, amiből szinte lehetetlennek tűnik szerelmesen, szexin, a habokból frissen – apa-anya, nő és férfi – egymás számára újjászületnünk. Vagy mégsem?
márc. 1
10:10
Időseket is fenyeget az anorexia (NLC)
Gondolnád, hogy a melletted ülő öreg néni azért olyan sovány és beesett arcú, mert anorexiás? Eddig azt hitted, hogy csak a fiatal lányok és a ropivékony modellek éheztetik magukat?
márc. 1
11:18
„Sztár az, aki a tévében van” (NLC)
Sztár az, aki táncol, énekel és a neve M betűvel kezdődik. A Nyuszi Csoport ismét megmondja a magáét.
márc. 1
11:20
Márciusi horoszkóp (NLC)
Az év egyik legizgalmasabb hónapja következik, amikor a lehetetlen dolgok is lehetségessé válnak.
márc. 1
11:22
Rihanna játszhatja Whitney Houstont (NLC)
A barbadosi énekesnőnek egy Oscar-díjas színésznővel is meg kell küzdenie majd a filmszerepért.
márc. 1
11:24
Családjáért pucérkodik a várandós modell (NLC)
Nem öncélú magamutogatásból pucérkodik 8 hónapos terhesen, hanem azért, hogy mindent megadhasson a gyerekeinek.
márc. 1
11:26
Eltűnt a kulcsod? Szólj a megtaláló robotnak! (NLC)
Tárgyakat megtaláló robotot fejlesztettek ki – hol máshol, mint Japánban. Elég elmondani neki, hogy a slusszkulcs tűnt el vagy a mobilt nem leled.
márc. 1
12:30
Péterfy Bori: „Meglepően jól érzem magam itthon a gyerekkel!” (NLC)
Az alternatív színházi világból a Nemzeti Színház felé vitte az útja, s közben slágerlistás popénekesnő is volt. És lesz is, ha minden igaz, féléves szünet után visszatérésre készül. Édesanya lett, s mint mondja, erre a gyönyörű élményre maga sem számított. Tavasszal újra megjelenik a színpadon és a koncertpódiumon. Vajon más emberként?
márc. 1
12:32
Nincs többé csirkemell – spórolj a húsokon! (NLC)
A takarmányok árának növekedése miatt tavasztól valószínűleg drágulni fognak a baromfifélék, különös tekintettel a csirke- és a pulykamellre. Lehet, hogy megéri leszokni a száraz húsokról? Szerintünk igen. És vannak tippjeink is.
márc. 1
12:34
„Nem elég megmászni az Everestet, vissza is kell jönni” (NLC)
Eddig öt ország próbálta kideríteni, hány méter a világ legmagasabb hegye, hiába. Klein Dávid hegymászónak viszont nem mindegy – bár nem a rekordért megy vissza.
márc. 1
12:36
Friderikusz Sándor felfedezte magában Rózsa Gyurit (NLC)
Vágó István székében, a Legyen Ön is milliomos! műsorvezetőjeként nagyon újat kellett hozni – Friderikusz határértéken modoros, még pont elviselhetően bazsalyog, ergo sikeres is lehet.
márc. 1
12:38
Anya, értsd meg: felnőttem! (NLC)
Hány éves korodig kell azt hallgatnod, hogy öltözz fel rendesen? Miért nem inkább apósviccek születnek? Miért van az, hogy a szerelmed sosem elég jó anyádnak? Hogy válj le a szüleidről, ha ők nem tudnak leválni rólad?! Interjúnkból kiderül, meddig szülő a szülő.
márc. 1
12:40
Esése miatt lehet vége a modell karrierjének (NLC)
Esett-kelt a modell a párizsi kifutón...
márc. 1
14:18
Shoppingolás válság idején (NLC)
A vásárlási szokásokban a döntő tényező az ár lesz a jövőben is. Február végéig még kitartanak az év elején indult akciók és leárazások. Mennyire vagyunk ilyenkor „árérzékenyek”?
márc. 1
14:20
„Helló világ, épp gumiban szexelek!” (NLC)
Ma már nemcsak a vacsora, de a szex helyszínét is bejelölhetjük a közösségi oldalakon.
márc. 1
15:12
Mitől magyar igazán a magyar? (NLC)
Amíg a politikusok a parlamentben arról vitáznak, mitől hungarikum a hungarikum, ismert embereket kérdeztünk, nekik mi az igazán magyar, és persze a szerkesztőségünk is megmondta a magáét…
márc. 1
17:36
J-Lo egy szál bokszkesztyűben pózol (NLC)
Egyre többet mutat magából az énekesnő, akit most szexi bokszolónak öltöztettek egy magazinfotózás kedvéért.

Keresés