2012. február 5. vasárnap

febr. 5
9:45
Megvan a magyar döntő mezőnye (Metropol)
Kialakult az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját kiválasztó finálé mezőnye: a szombati második elődöntőből a zsűri Gyurcsik Tibort, Veres Mónikát és a Király testvéreket, a nézők szavazatai Fábián Julit és Zoohackert juttatták tovább.
febr. 5
13:03
Victor Máté váltja Bródyt az Artisjus élén (Metropol)
Victor Máté zeneszerző váltja 12 év után Bródy Jánost az Artisjus egyesület elnöki székében - értesítette az MTI-t a szerző jogvédelmi szervezet vasárnap.
febr. 5
15:09
Lampionünneppel zárul a holdújév köszöntése (Metropol)
Az idei év első holdhónapjának 15. napjára eső lampionünnepet hétfőn tartják Kínában. Ez az utolsó nagy tűzijátékozási rohamnak, a petárdakészletek végkiárusításának napja, a tavaszünnep vége is egyben.
febr. 5
15:27
Mindannyian mások vagyunk (Metropol)
Nincsenek fotók, csak keresztnevek és életkorok, no és nagyon őszintén elmesélt életutak.
febr. 5
16:57
Depardieu játssza Strauss-Kahnt (Metropol)
Abel Ferrara amerikai rendező Gérard Depardieu francia színészre osztja Dominique Strauss-Kahn egykori IMF-vezér szerepét készülő új filmjében.
febr. 5
18:45
Meglepetések Párizsban (Metropol)
Az Éjfélkor Párizsban szinte maradéktalanul szerethető, kedves, ráadásul gyönyörű helyeken forgatott film. Legjobb eredeti forgatókönyv, rendezés, film, valamint művészi koncepció – ilyen jelölések nem járnak akármiért.
febr. 5
20:30
Erotikus tigrisszám, összetört szív (Spa Trend Online)
A 9. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál, ami már vetekszik a világ legnagyobb ilyen rendezvényeivel, csütörtökön kezdődött a Fővárosi Nagycirkuszban, ahol tizenhét ország harminc produkcióját láthatja a publikum.
febr. 5
21:39
A Bikini az Arénában ünnepli 30. születésnapját (Infostart)
Háromórás koncertet tart 30. születésnapján a sok mindent megélt és ma is rendkívül népszerű Bikini együttes, amely február 18-án először zenél a Papp László Budapest Sportarénában.

Keresés