2012. február 24. péntek

febr. 24
6:03
Kezdődik a miskolci Kocsonyafesztivál (Infostart)
Péntektől a kocsonya a főszereplő a borsodi megyeszékhely utcáin, tizenkettedik alkalommal rendezik meg ugyanis a miskolci Kocsonyafesztivált.
febr. 24
6:39
Maraton (Spa Trend Online)
Csodálom azokat a sportembereket, akik nekivágnak, a 42 kilométeres maratoni táv lefutásának. Ez igazi teljesítmény!
febr. 24
6:41
Lektorálatlanul (Spa Trend Online)
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkársága elismeri, hogy a sajtóirodájuk által készített német nyelvű háttéranyag, az, amit a Berlinale díjkiosztója utáni sajtótájékoztató résztvevői székeire raktak, lektorálatlan volt. A KIM azt állítja, céljuk az volt, hogy a film alapját képező rasszista sorozatgyilkosság hátteréről információkat…
febr. 24
6:57
Frankofon Filmnapok az Urániában (Spa Trend Online)
Budapesten mától március 2-ig zajlik a Frankofon Filmnapok programja, melynek fő helyszíne az Uránia Nemzeti Filmszínház.
febr. 24
8:12
Hétvégén Oscar-gála (Metropol)
Két nemzetközi szakíró és amerikai kollégánk a legfontosabb kategóriák esélyesei mellett elmondták azt is, kinek kellene a díjat kapnia – és kiket kellett volna még jelölni.
febr. 24
8:30
Testek, szervek tárlata (Metropol)
Az emberi test, ahogyan eddig nagyon kevesen látták: ezt kínálja a budapesti Váci1 üzletházban mától látható The Human Body – Az emberi test című kiállítás.
febr. 24
10:36
Krimifalók Napja az Odeon Lloyd moziban (Metropol)
Szakmai előadásokkal, vetítésekkel, ujj- és tenyérlenyomat vétellel is várják a krimi rajongókat szombaton a II. Krimifalók Napján a budapesti Odeon Lloyd moziban.
febr. 24
13:00
Tintoretto-kiállítás Rómában (Metropol)
Tintoretto festményeivel kezdődik az idén Rómában tervezett nagy kiállítások sorozata: a 16. századi velencei művésznek először lesz önálló kiállítása az olasz fővárosban.
febr. 24
13:36
Sittes buli a Rocktogonban (Metropol)
2012. február 25-én a Prison Band lép fel a Rocktogonban (VI. Mozsár u. 9), a bemelegítésért a Duckers felel.
febr. 24
14:48
Modern falvédők a Pintér Sonja Galériában (Metropol)
A hímzett szöveges konyhai falvédő műfaját gondolja újra Pittmann Zsófi és Pittmann Marci péntek este nyíló "Úgy érezte, szabadon él" című kiállítása a budapesti Pintér Sonja Kortárs Galériában.
febr. 24
17:48
Lloyd Webber és Gary Barlow ír himnuszt (Metropol)
A két világhírű brit zeneszerző, Andrew Lloyd Webber és Gary Barlow, a Take That együttes frontembere közösen ír dalt II. Erzsébet brit királynő uralkodói jubileuma alkalmából.

Keresés