2012. február 6. hétfő

febr. 6
0:03
Elvonón Demi Moore (Blikk)
febr. 6
0:03
Az IMF csökkentette 2012-es román GDP-növekedési előrejelzését (ProfitLine)
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) csökkentette Románia 2012-es gazdasági növekedési előrejelzését hozzátéve, hogy a reformintézkedéseknek köszönhetően az eddiginél jobban lesz képes kezelni az euróövezeti válság hátrányos következményeit.
febr. 6
0:39
Olvasnivaló: Világbajnok turmixok (Mindmegette)
Szinte már a könyökünkön jön ki, annyit halljuk: táplálkozzunk egészségesen, fogyasszunk sok rostot, vitamint, gyümölcsöt. Igen, igen, de hát jobban szeretjük a krémes-habos édességeket, a fűszeres finomságokat… Itt most mégis valami egészségesről lesz szó. Lássuk csak, mi is az a smoothie!
febr. 6
0:43
Olvasnivaló: 2012. febr. 5. Hóesésben - forró levesek (Mindmegette)
Mondhatni, leves-kedvelő család vagyunk: azaz ritka, hogy ebédre (hacsak nem valami egytálételt főzök), ne kerülne az asztalra valamilyen leves. Sőt, megesik, hogy csak azt főzök, hiszen, ha elég sok zöldség van benne, kellőképp laktató ahhoz, hogy utána senki ne maradjon éhes.
febr. 6
1:15
Tenisz: Juan Mónaco nyerte meg az argentin házi döntőt Chilében (She)
Az argentin Juan Mónaco nyerte meg a chilei Vina del Marban megrendezett férfi tenisztornát, miután a döntőben 6:3, 6:7, 6:1-re legyőzte honfitársát, Carlos Berlocqot.
febr. 6
1:33
NHL: a Rangers sorozatban hatodszor verte meg a Philadelphiát (She)
A New York Rangers sorozatban hatodszor győzte le a Philadelphia Flyerst a az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL), a legutóbbi játéknapon 5–2-re.
febr. 6
1:51
Videó: a Giants kezdett jobban a Super Bowlon, beragadt a Patriots (She)
A New York Giants együttese kezdte jobban a 46. Super Bowlt. Tekintse meg a mérkőzés első negyedének legérdekesebb jeleneteit!
febr. 6
1:51
Zugárus lett Jacko apja (Blikk)
febr. 6
2:27
Videó: magára talált a Patriots, Bradyék átvették a vezetést (She)
Amilyen rosszul kezdődött a New England Patriots számára a Super Bowl, a második negyedben olyan jól folytatódott. Tom Bradyék átvették a vezetést a Giantstől.
febr. 6
3:21
Bundabotrány: egymásra vallanak (Blikk)
Az olasz napilap informátorként Horváthot nevezte meg, de Sütő is beszélhetett
febr. 6
3:21
Videó: kiegyenlített küzdelem, fokozódó feszültség a szünet után (She)
Kiegyenlített küzdelmet hozott a Super Bowl a nagyszünet után, a fokozódó feszültség a harmadik negyedben tapintható volt.
febr. 6
3:21
"Becsapott engem Berki!" (Blikk)
Budapest - Maczkó Norbert (33) a bal lábát mutatná, ahol a hatalmas esés után megütötte magát, de csak nehezen tud felállni, mert még mindig fájdalmai vannak.
febr. 6
3:57
Farkashúst evett Liam Neeson (Blikk)
febr. 6
4:15
Nincs engedélye luxushajót irányítani (Blikk)
Grosseto - Budapest - Több ezer ember életét tette kockára Francesco Schettino, amikor a Costa Concordia első embereként kapitányhoz méltatlan módon irányította a luxushajót.  A magyar túlélők sorsát egyengető amerikai-magyar ügyvéd, Rónai Péter úgy döntött, felfedi az igazságot a sötét titkokat őrző kapitányról.
febr. 6
4:15
NFL: nem vágott vissza a Patriots, a Giants nyerte a Super Bowlt (She)
A New York Giants nyerte meg a Super Bowlt, miután 21–17-re legyőzte a New England Patriotst.
febr. 6
4:19
Videó: besétált a végén a csapdába a Giants, de végül nyert (She)
Csapdát állított a Patriots a Giantsnak az utolsó negyedben, amelybe belesétált a New York, de ezzel a TD-vel végül meg is nyerte a Super Bowlt.
febr. 6
4:23
Videó: besétált a végén a csapdába a Giants, de végül nyert (She)
Csapdát állított a Patriots a Giantsnak az utolsó negyedben, amelybe belesétált a New York, de ezzel a TD-vel végül meg is nyerte a Super Bowlt.
febr. 6
4:33
Fél éves korától molesztálta kislányát az apa (Blikk)
Budapest - Mosolyogva, őszinte érdeklődéssel fogad minden idegent, kedvesen vezet körbe igazi „királylányos" szobájában P. Andika (7). Az első osztályos kislány szívesen mutogatja kedvenc játékait, mesefiguráit, büszkén mesél a piros pontokról, amelyeket a suliban kapott.
febr. 6
4:51
Így vitték csődbe a Malévot! (Blikk)
Kipakolnak a korábbi dolgozók, elárulták, mi vezetett a leálláshoz
febr. 6
4:57
A Viszkis már előre felélte filmes jogdíját (ATV)
Elképzelhető, hogy keramikusként helyezkedik majd el Ambrus Attila, a Viszkis, aki a történetének jogdíját már a börtönben elköltötte.
febr. 6
5:00
130 éves bankbetétet talált nagyapja ládájában (ProfitLine)
A nagyapja által 1882-ben bankba tett pénz után vár kamatot egy százhét éves olasz asszony - az olasz sajtó számításai szerint két és fél millió euró illeti meg.
febr. 6
5:03
Eli Manningék ugyanúgy nyerték a Super Bowlt, mint négy éve (Agroinform)
Ahmad Bradshaw 1 perccel a vége előtt futott touchdownt, a Patriots ismét az utolsó percben maradt le a bajnoki címről.
febr. 6
5:12
Sarokba szorította Európát a sarkvidéki jellegű fagy (Kripto Akadémia)
Hazánkban négy ember halt meg péntek este óta a kegyetlen hideg miatt, ugyanakkor több száz ember életét mentették meg a rendőrök, tűzoltók, mentők és katasztrófavédők. Átengedik a határon a kamionosokat a horvát határőrök, hogy ne kelljen napokon keresztül járművűkben fagyoskodniuk. A Tisza jóformán befagyott, a Duna azonban egyelőre jégmentes, a jégtörők készenlétben állnak.
febr. 6
5:12
Százmillióért egyeztetnek (Alternatív Energia)
Szervezetenként évi 100 millió forintot kaphatnak a kormánytól a Versenyszféra Konzultációs Fórumának (VKF) tagjai - tudta meg lapunk. Az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) mintájára létrehozott háromoldalú tanácskozó testületben csak az a három szakszervezeti konföderáció, illetve vezetőik - Gaskó István, Palkovics Imre és Pataky Péter - kaptak helyet, akik aláírták a Munka törvénykönyvéről…
febr. 6
5:12
Végül megoperálták a rákbeteg énekest (hirado.hu)
A nyolc hetes kemoterápia már véget ért, korai és rosszindulatú sajtó feltételezés volt, hogy az énekes a halál torkában lenne.
febr. 6
5:14
Nem mond le a börtönre ítélt polgármester (Alternatív Energia)
A börtönbüntetés sem riasztja vissza polgármesteri feladatainak ellátásától Nagy Lajost, Baktalórántháza polgármesterét. A politikust első fokon egy év hat hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság tavaly decemberben. Alpolgármestere, Vida Károly két év, ugyancsak felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Korábban mindketten a Fideszben politizáltak.
febr. 6
5:15
Mínusz negyven fok: ezrével pusztulnak az állatok (ATV)
Közlekedési káosszal köszöntött be az igazi tél Angliában. A legnagyobb londoni repülőtéren, a Heathrow-n akár a járatok felét is törölhetik. Ez budapesti járatokat is érint. Ukrajnában már 130-an haltak meg a mínusz harminc fokos hidegben, Kína északi részén pedig mínusz negyven fok alá csökkent a hőmérséklet.
febr. 6
5:27
Szandika szemet vetett Attilára! (Blikk)
A szőke plasztikcica profi a csábításban, Attila nem ússza meg szex nélkül
febr. 6
5:30
Az emberek tisztességes munkára vágynak (Alternatív Energia)
"Munkát, kenyeret!" - így szólt a szociáldemokrata mozgalom egyik legfontosabb követelése a nagy gazdasági világválság idején. A manapság sokak által agyondicsért Horthy-korszak valójában a hárommillió koldus Magyarországát teremtette meg.
febr. 6
5:30
Új eljárás: az OEP támogatása nélkül csak két betegen segíthetnek (hirado.hu)
A módszernek köszönhetően a beteg a szélütés után 3 órával ismét tudott beszélni és mozogni, másnapra pedig csak kisebb panaszai voltak.
febr. 6
5:32
Kiderül, mi lesz kötelező a magyar iskolákban (Alternatív Energia)
Ma hozzák nyilvánosságra az új Nemzeti alaptanterv (Nat) szakmai tervezetét, melyet ezt követően a hónap végéig lehet véleményezni. Kérdéses azonban, hogy van-e értelme javaslatokat tenni, hiszen a kormányzat háttérműhelyeiben elkészített dokumentum részletei nem lesznek nyilvánosak, a beérkező vélemények feldolgozására és esetleges beépítésére pedig nemigen lesz idő.
febr. 6
5:32
Ölt a szén-monoxid Budapesten (hirado.hu)
Egy Dohány utcai lakáshoz riasztották a tűzoltókat, kihozták a 20 éves nőt, de az életét már nem tudták megmenteni.
febr. 6
5:33
Végre jelzett az indikátor, a bika maradhat az úr (Portfolio)
A végletekig kiélezett, férfias küzdelemben 21-17-re megnyerte a 46. Super Bowl-t a New York Giants csapata, így az indikátor múltbeli jelzései szerint mintegy 80%-os a valószínűsége a 2012-es bika...
febr. 6
5:34
Szépség négy keréken (Alternatív Energia)
Elszakított gyermek, szolidan sorjázó drámák, csillagok a fül mögött, beszélő arcok - az első magyarországi kerekesszékes szépségversenyen válogatóján többek között Magony Szilvia szépségkirálynő és Pataki Zita műsorvezető ítélte meg mozgáskorlátozott lányok és asszonyok kisugárzását.
febr. 6
5:45
Ehető a 64 éves konzerv (Blikk)
febr. 6
5:48
Republikánus rulett (Kripto Akadémia)
Nevadában tartják ma a következő republikánus megmérettetést, s az előjelek Mitt Romney számára kedvezőek. Las Vegasban a volt massachusettsi kormányzó értékes nyereményre tett szert, megkapta a milliárdos befektető, Donald Trump támogatását.
febr. 6
5:48
Sauli Niinistö az új finn elnök (hirado.hu)
A kormányzó Nemzeti Koalíciós Párt jelöltje a szavazatok 62,6 százalékát szerezte meg a vasárnapi, második fordulóban.
febr. 6
5:50
Moszkvai tüntetés Putyin mellett és ellen (Kripto Akadémia)
Becslések szerint mintegy kétszázezren tüntettek szombaton Moszkvában Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök mellett és ellen. A rendkívüli, mínusz húsz fokos hideg ellenére is rengetegen tódultak az utcákra. A két tábor között számháború dúlt a résztvevők nagyságáról, s ebből a becslési hadjáratból a rendőrség is alaposan kivette a részét.
febr. 6
5:50
Védenék az élelmiszergyártókat (hirado.hu)
A szaktárca egy-egy céget nemzetgazdasági, biztonsági szempontból stratégiai értékűnek nyilvánítana, egy időre résztulajdont szerezve benne.
febr. 6
5:51
Számold ki te is, mit nyerhetsz az új árfolyamrögzítéssel! (Pénzcentrum)
Számold ki te is, mit nyerhetsz az árfolyamrögzítéssel! Még mindig lehetősége van a devizahiteleseknek az új árfolyamrögzítésbe való belépésre. Már több elemzésben írtunk ennek az előnyeiről és hátrányairól, most viszont a Pénzcentrum.hu kalkulátorának köszönhetően mindenki kiszámolhatja, mire számíthat amennyiben él is a lehetőséggel. A kalkulátor mellett leírást, használati utasítást is…
febr. 6
5:52
Nyerő szériában a republikánus Romney (Kripto Akadémia)
Mitt Romney fölényes győzelmet aratott Nevadában is, de ez nem tántorította el vetélytársait. Newt Gingrich fogadkozik, hogy versenyben marad az augusztusi, tampai elnökjelölő konvencióig és végül ő szerzi meg a republikánus elnökjelöltséget. Rick Santorum és Ron Paul is tovább küzd a jelöltségért.
febr. 6
5:52
Összerántják a kisparcellákat? (hirado.hu)
A nemzeti vidékstratégia tervezete életképes birtokméretű gazdaságokba rendezné az elaprózott földeket, a középbirtokokat erősítené.
febr. 6
5:54
Tízezrek az utcákon (Kripto Akadémia)
További tüntetések várhatóak Szlovákiában az úgynevezett Gorilla-ügy miatt. A lehallgatási botrány a szlovák politikai elit korrupt mivoltára mutat rá. A péntek esti megmozduláson országszerte tízezrek vonultak az utcákra.
febr. 6
5:57
A pajzsmirigydaganatok majdnem mindig jóindulatúak (WebBeteg)
Minden harmadik ember, akinek pajzsmirigydaganata van, nem is tud annak létezéséről.
febr. 6
6:03
Szerencsések, de drágák a sárkány évében született babák (Infostart)
A kínai zodiákus naptár szerint szerencsés csillagzat alatt születnek azok a gyermekek, akik a sárkány évében jönnek a világra. Szüleiknek azonban a tizenegy másik évhez képest többe kerül a gyermekvállalás.
febr. 6
6:03
Super Bowl: a New York Giants a bajnok (Infostart)
A New York Giants 21-17-re legyőzte a New England Patriots együttesét vasárnap a indianapolisi Lucas Oil Stadionban a profi amerikaifutball-liga (NFL) bajnoki címéért vívott küzdelemben, és ezzel megnyerte a 46. Super Bowlt.
febr. 6
6:06
Felborult egy embercsempész hajó (hirado.hu)
A jármű az USA-hoz tartozó Puerto Ricóba tartott a Dominikai Köztársaságból, 13 túlélőt és 17 ember holttestét találták meg.
febr. 6
6:06
Juncker: Nem lehetetlen Görögország csődje (ProfitLine)
Egyáltalán nem lehetetlen Görögország csődje, a súlyos adósságválsággal küszködő állam akár már márciusban fizetésképtelenséget jelenthet az euróövezeti országok pénzügyminiszteri tanácsának, az Eurogroup (eurócsoport) vezetője szerint.
febr. 6
6:08
Puha levél megy Brüsszelbe? (hirado.hu)
Lapértesülés szerint az adatvédelmi hatóság, a bírók nyugdíjazása és a jegybank függetlensége ügyében is módosításokat ajánl fel a kormány.
febr. 6
6:21
VV Péter pénzért csábított (BorsOnline)
Kínos történet derült ki VV Péterről. A valóságshow-hős veterán néhány évvel ezelőtt egy olyan műsorban vett részt, ahol azt a feladatot kapta, hogy egy házasság előtt álló menyasszonyt vigyen az ágyába. Küldetését teljesítette. Az esküvő elmaradt.

Keresés