2012. március 3. szombat

márc. 3
0:03
Videó: Hulk 108 kilométer/órás bombája és őrületes meccs Lisszabonban (She)
Izgalmas és fordulatokban gazdag mérkőzést hozott a Benfica és a Porto lisszaboni összecsapása a portugál labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának rangadóján. Hulk bombagóljával – amelynél a labda 108 kilométer/órás sebességgel vágódott a kapuba – a vendégek vezettek, majd Óscar Cardozo duplájával fordítottak a „sasok” a második félidő elején. A címvédő azonban nem adta fel, és James Rodríguez…
márc. 3
0:09
Lionel Richie újra nálunk énekel (Blikk)
márc. 3
0:12
Sikertörténetnek tartják a sógorok a bővítést (hirado.hu)
A burgenlandiak fele szerint jót tett az országnak az unió keleti bővítése - derül ki egy felmérésből.
márc. 3
0:16
Iratokat hozott nyilvánossága a PTE volt főigazgatója (hirado.hu)
A volt gazdasági igazgató a hazai jogtörténetben rendhagyó módon nyomozati anyagokat tett közzé a blogján.
márc. 3
0:20
Svájci pályázaton nyert Kazincbarcika (hirado.hu)
Munkahelyteremtésre, turisztikai fejlesztésekre és kulturális programokra 1,2 milliárd forint pályázati pénzt nyert Kazincbarcika.
márc. 3
0:21
Tenisz: Delray Beachen az alsó ágon nem maradt kiemelt (She)
A Delray Beachen zajló, 442 500 dollár összdíjazású, keménypályás ATP-torna negyeddöntőjében az alsó ágon búcsúzott az utolsó kiemelt versenyző is, miután az ötödikként rangsorolt német Philipp Kohlschreiber három szettben kikapott az izraeli Dudi Szelától.
márc. 3
0:30
Külügyminisztérium: magyar siker a szerb EU-tagjelöltség (hirado.hu)
A Külügyminisztérium szerint a balkáni térség stabilitását és jólétét leginkább az európai perspektíva mozdítja elő.
márc. 3
0:34
Sikeres volt a kisállat osztás: erre az évre is gondoltak a családok (hirado.hu)
A Minden Gyerek Lakjon Jól alapítvány segítségének köszönhetően a családok 81 százalékának az idei évre is maradt háztáji kisállata.
márc. 3
0:38
Hacktivisták, szindikátusok, hackelő zsoldosok: ezek fenyegetik Amerikát (hirado.hu)
Változik a sorrend: elsőszámú fenyegetéssé lép elő Amerikában a kibertámadás az FBI igazgatója szerint.
márc. 3
0:39
Olvasnivaló: Gyömbéres klubkeksz - teához és a sütis dobozba (Mindmegette)
Aprósüteményeket készíteni mindig jó mulatság - a formák változatossága, az ízek sokfélesége, az állag variálhatósága egyaránt hozzátartozik ehhez a kimeríthetetlen műfajhoz.
márc. 3
0:48
Szíriai sebesülteket fogadna Izrael (hirado.hu)
Nemzetközi segélyszervezeten keresztül segítené Izrael a szír ellenzéki sebesülteket.
márc. 3
0:52
Roncsautó-program idén is lesz Romániában (hirado.hu)
A forgalomból kivont, tíz évesnél öregebb környezetszennyező autókért az idén is 3800 lejes (250 ezer forint) értékjegyeket adnak.
márc. 3
1:03
Házkutatás Christian Wulffnál (Metropol)
A hannoveri ügyészség nyomozói a Wulff-házaspárral egyetértésben, előre egyeztetett időpontban hajtották végre a házkutatást.
márc. 3
1:42
Moody's: a görögöknél nincs lejjebb (Portfolio)
A lehetséges legrosszabb adóskockázati osztályzatra minősítette vissza Görögországot szombaton a Moody's Investors Service, azzal indokolva a döntést, hogy az athéni kormány adósságcsere-javaslata...
márc. 3
2:33
Mel Gibson már kezeli a dühét (Blikk)
márc. 3
3:33
Fokozott szőrösödés nőknél - Mi okozhatja? (WebBeteg)
A fokozott szőrnövekedés (hirsutismus, hypertrichosis) mind férfiak, mind nők esetében előfordulhat, a jelenség mégis leginkább a nőket nyugtalanítja. A szőrszálak mennyiségének megnövekedése, megvastagodása, színük sötétedése mind a szőrszálak nagyobb mennyiségének látszatát kelti, holott tényleges szőrösödésről csak az első esetben beszélhetünk.
márc. 3
4:15
Nehézfiúk vadásznak a gyerekgyilkos apára (Blikk)
Budapest – Veréstől, vagy egyenesen a legrosszabbtól retteg az új helyén a börtönben az a vadállat apa, H. Gábor, akit azért ítéltek öt év börtönre, mert fakanállal és szíjjal agyonverte kisfiát, Gabikát (†10).
márc. 3
5:00
Váratlan fordulat: mégsem válik el a színészpár? (ATV)
A válófélben lévő pár az elmúlt napokban meglehetősen sok időt töltött együtt.
márc. 3
5:09
Szabó Zsófival toboroznak prostikat (Blikk)
Szabó Zsófi a Blikktől tudta meg, hogy visszaéltek a fényképével
márc. 3
5:11
Megasztár: Szűcs Ádám továbbjutott, de kiborult (Blikk)
Pszichológus segítségét kérte az énekes, mert lelkileg szeretne megerősödni
márc. 3
5:18
Mindkét tinédzser meghalt, akikkel Katalin találkozott (hirado.hu)
Katalin hercegnét nagyon megviselte a két tizenéves halála.
márc. 3
5:27
A volt bírónő Damu exének rokona? (Blikk)
Nem várt fejlemény, négy nappal a jogerős ítélethirdetés előtt
márc. 3
5:33
Jön a Színházak éjszakája (Blikk)
márc. 3
5:33
Szabad szólás újratöltve (Alternatív Energia)
Új politikai vitaműsor indul holnap este az ATV-n, a Szabad szemmel műsorvezetője Mészáros Antónia lesz. Az este 19.25-kor kezdődő, 70 percre tervezett adásokban hosszabb riportokkal, majd a stúdióba meghívott vendégekkel dolgozzák fel az aktuális témákat. Mészáros Antónia marad a reggeli Start műsorvezetője is, ám a heti váltás helyett a szerda és a csütörtök lesz az ő napja.
márc. 3
5:35
BKV: megvágják a béren kívüli juttatásokat (Alternatív Energia)
Négy hónapra elveszítik a BKV dolgozói egyes béren kívüli juttatásaikat, ezt később újratárgyalják, így helyzetük júliustól javulhat vagy rosszabbá is válhat. Egyelőre azonban a mintegy 12 ezer alkalmazott nettó keresete nem csökken. Ezt tartalmazza az az egyezség, melyet tegnap kötöttek a BKV szakszervezetei és a tulajdonos főváros képviselői.
márc. 3
5:37
Ön mennyiért vállalna tanulmányírást és tanácsadást Némethnének? (Alternatív Energia)
Újságírók válaszolnak.
márc. 3
5:39
Életfogytiglanra ítélték a gránátos gyilkost (Alternatív Energia)
Legkorábban 30 év múlva bocsátható feltételesen szabadlábra Bogdán Jenő, aki 2008 novemberében dobott kézigránátot szomszédja házába - a bíróság életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtotta. Testvére, Bogdán János 15 évet kapott, míg a fegyverkereskedő Balogh Sándort 10 év börtönre ítélték.
márc. 3
5:39
Az alvászavar kezelése (WebBeteg)
Az alvászavar terápiában korábban a régi klasszikus gyógyszereket, a barbiturát-vegyületeket mára már szerencsére teljesen kiszorították a korszerűbb benzodiazepinek (BDZ).
márc. 3
5:41
Erzsébetváros: helyet csináltak a baráti iskolának? (Alternatív Energia)
A családi élet és a gyermekvállalás fontosságát hangoztató Magyar Családtudományi Társaság alakulásánál "bábáskodott" az a háttérintézmény, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet, amelynek vezetőjét, Tóth Tibort korábban épp az erzsébetvárosi Janikovszky iskola bezárásával hozták összefüggésbe.
márc. 3
5:43
Új arcokkal is mozgósítana az LMP (Alternatív Energia)
Az LMP ma kezdődő kétnapos kongresszusán is téma lesz a párt négy népszavazási kérdése, amelyekben a tervek szerint már hétfőn elindítanák az aláírásgyűjtést - egyebek mellett kitelepülő standokkal és internetes mozgósító kampánnyal.
márc. 3
5:45
Maradhatnak a téren a tüntetők (Alternatív Energia)
Civilek "foglalhatják" el a Kossuth teret - legalábbis az Országház körüli terület azon részét, amelyet nem zártak még körbe kerítéssel.
márc. 3
5:45
Kutasi a bunda miatt lett öngyilkos (Blikk)
A REAC klubigazgatója egy zuglói panelház 16. emeletéről vetette mélybe magát
márc. 3
5:51
Szövődményes a bérbaj (Alternatív Energia)
Továbbra sem tett eleget ígéretének Szócska Miklós, az egészségügyi államtitkár lapzártánkig nem hozta nyilvánosságra az ágazat számára kínált bérajánlat részleteit - információink szerint ez a jövő hét elején történhet meg. Az orvosoknak és szakdolgozóknak csak bizonyos csoportjait érintő tervezett béralku azonban egyre inkább megosztja az ágazatot.
márc. 3
5:51
Komoly bajba került Marine Le Pen (Kripto Akadémia)
Folyamatosan csökken az esélye annak, hogy Marine Le Pen, a jobboldali radikális Nemzeti Front elnöke indulhat a elnökválasztáson. Bejelentette ugyanis, hogy még 48 polgármester támogató szavazata hiányzik.
márc. 3
5:53
Pusztulás fenyegeti Pompejit (Kripto Akadémia)
Drámai helyzet alakult ki Pompejinál. Az antik emlékek pusztulása megállíthatatlannak tűnik. Szinte naponta érkeznek hírek arról, hogy leomlott a templomok, illetve egykori császári lakások egy-egy darabja. Bár az Európai Unió anyagi hozzájárulást nyújt az épületek restaurálásához, a pénz aligha old meg minden gondot.
márc. 3
5:55
Megszűnhet a Costa Crociere (Kripto Akadémia)
A Costa Crociere olasz hajótársaság megszűnését jósolják olasz lapok, miután a közelmúltban két baleset is történt a flotta hajóin.
márc. 3
5:57
Homszban a Vörös Félhold (Kripto Akadémia)
Már a damaszkuszi tüntetőkra is lőnek Aszad katonái. Nagy Britannia és az Egyesült Államok után Franciaország is bezárja szíriai diplomáciai képviseletét. A Vörös Félhold munkatársai bejutottak Homszba, ahol szörnyű humanitárius helyzet alakult ki. A külföldi újságírókat kimenekítették.
márc. 3
6:09
Sarokkő marad az 5. cikkely (Kripto Akadémia)
Magyarország biztonságának sarokköve továbbra is az Észak-atlanti Szerződés 5. cikkelye a kollektív védelemről - szögezi le az új Nemzeti Biztonsági Stratégia, amelyet Sztáray Péter, a Külügyminisztérium politikai igazgatója mutatott be tegnap a Magyar Külügyi Intézetben.
márc. 3
6:11
Igen is meg nem is Szerbiának (Kripto Akadémia)
Több halasztás után, az európai uniós tagállamok állam- és kormányfői találkozója rábólintott arra, hogy Szerbia megkapja az EU-tagjelölt ország hivatalos státusát. A csatlakozási tárgyalásokat azonban nem kezdheti meg. Erre még várnia kell, ez lesz a csatlakozási folyamat következő lépcsője.
márc. 3
6:21
Fenyegetések kergették a halálba Kutasit? (BorsOnline)
Az M3-as autópálya bevezető szakaszánál álló tizenhét emeletes toronyházból vetette magát a mélybe csütörtökön Kutasi Róbert, a fogadási botrányba keveredett REAC 48 éves klubigazgatója, sportújságíró.
márc. 3
6:23
Unfair Play (BorsOnline)
márc. 3
6:30
Összeomlott a tribün, több sérült (hirado.hu)
Összedőlt egy ideiglenesen épített lelátó a stockholmi Globen Arena sportcsarnokban, húszan megsérültek, mind tizenévesek.
márc. 3
6:30
„Mínusz 25 ezer” Kétgyermekes anyuka kezdett éhségsztrájkba (ATV)
Elmarad a BKV-sztrájk - megállapodás született péntek délután a közlekedési cég, és a szakszervezetek között. A BKV szerint a megállapodás biztosítja a cég dolgozóinak alapvető bérjellegű juttatásait. Egy, a BKV-nál dolgozó kétgyermekes anyuka egyébként reggel éhségsztrájkot kezdett a cég székháza előtt. Az utóbbi hónapok elvonásai ugyanis 25 ezer forintot vettek ki a zsebéből.
márc. 3
6:32
Athén: ettől már nincs lejjebb (hirado.hu)
A lehetséges legrosszabb adóskockázati osztályzatra minősítette minősítette Görögországot a Moody's.
márc. 3
6:39
Csak a pápa segíthet Esztergályos Cilinek (BorsOnline)
Esztergályos Cecília és párja XVI. Benedek pápától kéri: bontsa fel a férfi első házasságát, mert amíg ez nem történik meg, addig nem tarthatják meg egyházi esküvőjüket.
márc. 3
6:41
Az ágyban lapult az eltűnt férj holtteste (BorsOnline)
Olyan hirtelen jött – hajtogatta V. Imre tegnap bírái előtt. A többszörösen büntetett előéletű, alig harmincéves férfi eltörte főbérlője állkapcsát, bordáit és gégéjét, végül megfojtotta.
márc. 3
6:45
Szerelem és halál Boszniában (Spa Trend Online)
Ezen a héten Berlin és Szarajevó után Budapesten is mozikba kerül Angelina Jolie első filmrendezése, a boszniai népirtás ihlette, A vér és méz földje. Martin Scorsese legújabb munkája a film születését ünnepli, A leleményes Hugóból kiderül, miért kapott 11 Oscar-jelölést és miért érdemelte meg azt az ötöt, amit meg is kapott.
márc. 3
6:47
Nigel Kennedy, a rosszcsont zenebohóc (Spa Trend Online)
Az már valószínű mindig úgy lesz, ha Nigel Kennedy, a világ egyik legnagyobb hegedűművésze és legnagyobb bohóca Budapestre jön fellépni, én ott leszek.
márc. 3
6:48
Ismeretlen Mozart-művet találtak (hirado.hu)
A zongoradarab kottájára Tirolban bukkant rá egy osztrák zenetudós, a művet hamarosan a nagyközönségnek is bemutatják.
márc. 3
6:49
Nagy a forgószél (Spa Trend Online)
Olyan közeget kívántunk teremteni, ami előhozza az érzést, hogy közöd van a látottakhoz: minden vizualitás a szereplők játékát és ezt a hatást szolgálta - mondja Lovasi Zoltán, a Csak a szél képi világának megközelítéséről.

Keresés