2012. február 20. hétfő

febr. 20
0:15
Fantasztikus volt a csapat - Görbicz Anita (Agroinform)
Az ETO irányítója mellett a zöld-fehérek kapusa, Katrine Lunde Haraldsen is értékelte csapatuk teljesítményét.
febr. 20
0:19
Ding Junhui győzött a Welsh Openen (Agroinform)
Ding Junhui 9-6 arányban legyőzte a Welsh Open fináléjában a világranglista éllovasát, Mark Selbyt.
febr. 20
0:21
NBA: a Miami nyerte a floridai derbit, bajnokverés New Yorkban (She)
A Miami Heat a 27 pontos Dwyane Wade és a 25 pontos LeBron James vezérletével 90–78-ra nyert az Orlando Magic ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) 57. játéknapjának floridai derbijén.
febr. 20
0:25
NS: Keller szerint újra vonzó a Fradi; Duchatelet „tisztogat” Újpesten - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából:
febr. 20
0:39
Olvasnivaló: 2012. febr. 20. Pesto, avagy a zöld csoda (Mindmegette)
Nem tudom, ti hogy vagytok a pestoval, de én nagyon szeretem, és mindig tartok itthon belőle néhány üveggel. Ha van időm, persze szívesen elkészítem frissen is, de a boltban kapható zöld és piros pesto is igazán hibátlan, ezért mindig helye van a fűszeres fiókomban.
febr. 20
0:39
NHL: az otthon félelmetes Detroit megdöntötte az abszolút ligacsúcsot (She)
A sorozatban megnyert hazai mérkőzéseket illető, egy idényen belüli rekordot néhány napja túlszárnyaló Detroit Red Wings megdöntötte az abszolút ligarekordot is az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL).
febr. 20
0:57
NB II: a decemberi gála legjobbja Bajáról Tatabányára igazolt (She)
Újabb futballistával erősítette meg a keretét a Tatabánya NB II-es labdarúgócsapata, az új érkező a második vonal egyik legjobb labdarúgója.
febr. 20
0:57
Lift nélkül maradtak a lakók (Blikk)
febr. 20
2:09
86 milliót ér a szellemhajó (Blikk)
Budapest - Egykor a szovjet pártvezetés cirkált vele fel-alá a Dunán, jelenleg a Hajógyári-sziget oldalában rozsdásodik a hatvanas évek folyami luxushajója, az Amur.
febr. 20
2:45
Sokan bebukták a bérpótlást (Blikk)
febr. 20
3:03
Pofon járt az elbukott bundáért (Blikk)
PAKS - Milliók helyett szájba veréssel, azaz nagy pofonnal zárult egy sikertelen bundameccs a labdarúgó-NB I-ben.
febr. 20
3:07
Matyi Dezső egymilliárdott áldozott a focira (Blikk)
Pécs - Matyi Dezső (43), a PMFC tulajdonosa el akarja érni, hogy két éven belül európai kuparésztvevő legyen a focicsapata. Az üzletember sikereit az Alexandra könyváruházlánccal alapozta meg – a Népszabadság Top 150 című összeállítása szerint 9 mil­liárd forint a vagyoni háttere –, s négy esztendeje egyedül állja a klub több mint 300 millió forintos költségvetésének 90 százalékát. Eddig…
febr. 20
3:39
Meggyóntatnák a mozdonyvezetőket (Blikk)
MAGYARORSZÁG  - Minősíthetetlen a mozdonyvezetők figyelmetlensége, és tűrhetetlen a vonatveszélyeztetések száma – jelentette ki Túrós András (67), a MÁV biztonsági igazgatója egy szakmai egyeztetésen.
febr. 20
4:15
Schmitt döntött: visszavonul (Blikk)
Budapest - Mintha próbálna elrejtőzködni a nyilvánosság elől Schmitt Pál köztársasági elnök. Az államfő korábban rendszeresen találkozott az emberekkel, a plágiumvád óta azonban látványosan lecsökkentek a nyilvános programjai.
febr. 20
4:19
Nem derülhet ki, mivel ölték meg Balla Irmát (Blikk)
Debrecen - Talán soha nem derül ki mivel ölték meg Balla Irmát, ugyanis a debreceni törvényszék elutasította az egyetlen lehetséges gyilkos eszköz, a pajszer további vizsgálatát – tudta meg a Blikk.
febr. 20
4:54
Az ország legnagyobb hóemberét építették meg (ATV)
Az ezerlelkes dél-békési Almáskamarás sportpályáján épült föl a négyszáznyolcvan centiméteres hóember.
febr. 20
5:09
Mentőöv Pokornynak a Csillag Születik (Blikk)
BUDAPEST -  Mentőövként toppant Pokorny Lia (40) életébe a Csillag Születik, a népszerű színésznő ugyanis teljesen kilátástalannak látta a helyzetét, amióta eljött az Új Színháztól.
febr. 20
5:11
Féktelen falástól szenved Levente (Blikk)
Gödöllő - Enni tulajdonképpen jó dolog, az emberi örömforrások egyike. Mindenki élt viszont már át falási rohamot, aminek csak egy kiadós hasfájás tudott véget vetni. Ám vannak olyanok, akik egyáltalán nem ismerik a jóllakottság érzését, állandóan éhesek, egyfolytában csak falnának – ha módjuk lenne rá halálra ennék magukat.
febr. 20
5:12
Vannak túlkapások (Alternatív Energia)
Míg a Jobbik a rendezvényükön kőröző rendőrhelikopterek, más sértettek a 7 órányi várakozás, az indokolatlan igazoltatások és a telefonelvételek miatt panaszolták a rendőrséget. Ez derül ki a Független Rendészeti Panasztestület legfrissebb, a 2008 és 2010 közötti időszakot felölelő jelentéséből, amely több rendőri túlkapást is feltár. Az ORFK elemzése azonban szebbnek látja a képet. Az FRP…
febr. 20
5:12
Rosszabbodott a gyógyíthatatlan beteg sztár állapota (hirado.hu)
Napról napra romlik a színésznő állapota. Már alig lát, de azt mondja, amíg képes rá, dolgozni fog.
febr. 20
5:12
Kútba fulladt vasárnap délután egy férfi Magyarkeresztúron (ATV)
Az ötvenegy éves helyi férfi a Győr-Moson-Sopron megyei Magyarkeresztúron édesanyját látogatta meg vasárnap délután. Leült a kút kávájára, de egyensúlyát vesztve lezuhant – erősítette meg az MTI értesülését a rendőrség.
febr. 20
5:30
Enyhül az idő, olvad a jég (Alternatív Energia)
Tilos a jégre menni a Balatonon és a Velencei-tavon, miután az enyhe időjárás következtében megindult az olvadás. A hétvégén tavaszias volt az idő, több helyen tíz fokot is mértek, de pénteken még sok gondot okozott a havazás. Többé-kevésbé napos idő várható ezen a héten is, napközben rendre plusz fokokra számítanak a meteorológusok.
febr. 20
5:30
"Rajongok a lázadókért" (Spa Trend Online)
Ma ünnepli a filmvilág a cseh újhullám megalapítója, az Amerikában világhírűvé lett nagymester, Milos Forman 80. születésnapját. Jan Tomas Forman néven látta meg a napvilágot a csehországi Ceslavban 1932. február 18-án, és Milos Formanként lett a modern film egyik állócsillaga.
febr. 20
5:30
Késik az állami mobilszolgáltató (hirado.hu)
Egy versenytárs fellebbezett a médiahatóságnál, a Magyar Posta, az MVM és az MFB Invest konzorciuma így legkorábban áprilisban kezdhet.
febr. 20
5:30
Vétlen adózókra is lesújthat a NAV - Te is pórul járhatsz (Pénzcentrum)
Retteghetnek az adóhatóságtól az uniós országokba exportálók. A Legfelsőbb Bíróság (új nevén Kúria) egy tavaly novemberi ítéletével lényegében áldását adta arra a gyakorlatra, amelynek révén - piaci szereplők véleménye szerint - sok esetben a csalásban vétlen eladókkal fizetteti meg az adóhatóság a hiányzó áfát a felszívódott kereskedő, fuvarozó és importáló cégek képviselői helyett....
febr. 20
5:32
Válasz az uniónak: kétharmados mellébeszélés (Alternatív Energia)
Nem ért egyet az Európai Bizottság (EB) alelnöke azzal az állítással, hogy az Európai Néppárt (EPP) hallgat Magyarországgal kapcsolatban. Viviane Reding kifejtette: a néppárt is egyértelműen és világosan tagpártja ellen foglalt állást a múlt heti európai parlamenti szavazásnál. Ő és José Manuel Barroso bizottsági elnök is az EPP tagjai - emlékeztetett Reding.
febr. 20
5:34
Terítéken az egyházak és a fiskális paktum (Alternatív Energia)
Bár Orbán Viktor meghirdette, hogy most már a rendszer konszolidációja következik, ezen a héten is rohamtempóban gyárt törvényeket az Országgyűlés.
febr. 20
5:45
Száz szexéhes nő várja Attilát (Blikk)
BUDAPEST – Száz hölgy várja már, hogy VV Attila (32) végre elhagyhassa a villát. Ha erre egyelőre nem is került sor, a lányoknak akkor sem kell már sokáig  türelmetlenkedniük, hiszen végjátékához érkezett a ValóVilág 5.
febr. 20
5:48
Elöntik a piacot az önkormányzati ingatlanok? (hirado.hu)
Bevételeik növeléséért felgyorsítanák a tulajdonukban lévő ingatlanok értékesítését. A piacra zúduló kínálat árcsökkenéshez vezethet.
febr. 20
5:50
Elfagyott a kajszi fele (hirado.hu)
A januári szokatlan meleg és az azt követő extrém hideg együttes hatásaként elfagyott a kajszi fele és a korai meggyvirágok harmada.
febr. 20
5:52
Újabb önégetés Kínában (hirado.hu)
Egy tibeti szerzetes gyújtotta fel magát, több mint ezer ember próbálta megakadályozni, hogy a rendőrség elvigye a holttestét.
febr. 20
5:54
Oszkó: ha mi nem teszünk semmit, 2010-ben a Malév leáll (ProfitLine)
A tények engem igazoltak, a Malévot megmentettük, a visszaállamosításért kemény tárgyalásokat folytattunk az oroszokkal - jelentette ki Oszkó Péter az m1 A Lényeg című műsorában vasárnap este. A volt pénzügyminiszter szerint nem a Wizz Air volt az első, amely bejelentést tett az uniónál a Malév állami támogatása kapcsán.
febr. 20
6:03
Akiket nehéz meggyőzni a dohányzás ártalmasságáról (Infostart)
Kínában átlagosan tíz emberből hárman dohányoznak, de míg a nők alig három, addig a férfiak majd 60 százaléka dohányzik. Az ország lakosságára vetítve ez azt jelenti, többen cigarettáznak, mint ahányan az Egyesült Államokban összesen élnek.
febr. 20
6:06
Dzurinda nem adja át az SKDÚ vezetését (Kripto Akadémia)
Mikuláą Dzurinda szombaton, a Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió (SKDÚ) zólyomi elnökségi ülésén közölte, nem távozik a pártvezetői posztról.
febr. 20
6:06
26 halott az ecuadori buszbalesetben (hirado.hu)
A sofőr túl gyorsan ment, a jármű szakadékba zuhant az ország északi részén.
febr. 20
6:08
Csapdába csalta az FBI a washingtoni robbantót (Kripto Akadémia)
Egy éve követték a szövetségi hatóságok azt a marokkói férfit, aki öngyilkos robbantást akart végrehajtani a washingtoni Capitoliumnál.
febr. 20
6:10
Kedvenc dalaival búcsúztatták Whitneyt (Kripto Akadémia)
Temetni és dícsérni ment szombaton fél Hollywood a New Jersey állambeli Newarkba. A New Hope baptista templomban majd négy óra hosszat tartott a 48 éves korában egy hete elhunyt Whithney Houston búcsúztatója.
febr. 20
6:21
Erdélyi Mónika súlya nem zavarja a főnökét (BorsOnline)
Erdélyi Mónika aláírta szerződését az ATV-vel, így biztossá vált, hogy ő vezeti a csatorna áprilisban induló életmódmagazinját. A műsor producere komoly elvárásokkal készül a közös munkára.
febr. 20
6:21
Az uniós paktumról szavaz a parlament (Infostart)
Az Országgyűlés hétfőn dönthet az európai fiskális paktumról, valamint az előző hétről elhalasztott, a dohány-kiskereskedelem állami felügyelet alá vételéről szóló kormánypárti javaslatról is.
febr. 20
6:21
Joachim Gauck a többpárti jelölt a német államfői tisztségre (Infostart)
Joachim Gauck evangélikus lelkészt, keletnémet polgárjogi harcost, a volt NDK állambiztonsági iratait kezelő hivatal első vezetőjét jelöli a Német Szövetségi Köztársaság elnöki tisztségére a konzervatív-liberális kormánykoalíció az ellenzéki szociáldemokratákkal és Zöldekkel közösen - jelentette be vasárnap este Berlinben Angela Merkel kancellár, a kereszténydemokrata CDU elnöke.
febr. 20
6:21
Kézilabda BL: győri parádé a címvédő ellen (Infostart)
A Győr parádés játékkal - és Görbicz Anita 12 góljával - 31-22-re legyőzte a címvédő vendég norvég Larvikot a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 3. fordulójában.
febr. 20
6:24
Ma dőlhet el Görögország sorsa (Portfolio)
Ma végre eldőlhet, hogy Görögország megkapja-e az újabb mentőcsomagot. A döntést valószínűleg hosszas vita előzi meg, így a bejelentés csak a késő esti órákban várható. Gazdasági adatok tekintetében...
febr. 20
6:24
Alig lézengtek az államadósság elleni koncerten (ATV)
„Zenével az államadósság csökkentéséért” szlogennel tartottak vasárnap rendhagyó koncertet Budapesten és Győrött. Késő estig mindkét helyen népszerű zenészek léptek színpadra. A koncertbelépő ára jelképes: 2012 forint, a gyerekek pedig ingyen bemehetnek. A jegyekből befolyt összeget a szervezők az államadósság csökkentő alapba fizetik be.
febr. 20
6:26
EU-paktum és köszönetnyilvánítás a parlament mai napirendjén (ATV)
Az Országgyűlés mai ülésén felhatalmazást adhat az európai fiskális paktum magyarországi aláírására, valamint a dohány-kiskereskedelem teljes átalakítására is. Az esti órákban a fegyvertartás szabályainak lazításáról és egy új hungarikumtörvény megalkotásáról kezdődhet vita.
febr. 20
6:28
Joachim Gauck lehet az új német államfő (ATV)
Joachim Gauck evangélikus lelkészt, keletnémet polgárjogi harcost, a volt NDK állambiztonsági iratait kezelő hivatal első vezetőjét jelöli a Német Szövetségi Köztársaság elnöki tisztségére a konzervatív-liberális kormánykoalíció az ellenzéki szociáldemokratákkal és Zöldekkel közösen - jelentette be vasárnap este Berlinben Angela Merkel kancellár, a kereszténydemokrata CDU elnöke.
febr. 20
6:39
Jó éjt! 2012. 02. 19. (GameStar)
Habár Garfield leggyűlöltebb napja következik, cserébe közelebb kerülünk a meteorológiai tavaszhoz. Related Stories Syndicate: a játékmenet első 10 perce Gabe Newell gondolatai a fejlődésről Lányruhába bújtak a szuperhősök - miért?! Félelem és reszketés Las Vegasban - Ismertető Napi bulvár: Megkéselte anyját a játékot vásárló tizenéves
febr. 20
6:39
Megasztár kontra X-Faktor: meghiúsul a nagy összecsapás (BorsOnline)
Az MTV teret adna az X-Faktor és a Megasztár győzteseinek, hogy a nézők szavazatai alapján eldöntsék, ki hazánk legjobb énekese. Ám a TV2 és az RTL nem kér a lehetőségből.
febr. 20
6:39
Működik a barátság-paradoxon (Infostart)
A digitális világban is igazolódik az úgynevezett barátság paradoxon, amely szerint az emberek szívesebben barátkoznak olyan személyekkel, akiknek náluk bővebb a baráti köre - derül ki egy friss kutatás eredményéből.
febr. 20
6:39
Gyors vizsgálatot ígért az Európai Bizottság - a nap hírei (Infostart)
Gyors vizsgálatot ígért a kötelezettségszegési eljárások ügyében adott magyar válaszokra az Európai Bizottság igazságügyi biztosa. A magyar kormány támogatáspolitikáját bírálta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség főtitkára. Eltemették Whitney Houston amerikai énekesnőt.
febr. 20
6:41
Boldogan él 27 ezer forintból Ibolya néni (BorsOnline)
A spórolás mentette meg Takács Ibolya életét a nagy fagyokban. Az asszony 27 ezer forintból él a lányával. Maga termeli az élelmiszert, szappanja és mosópora házilag készül, szemetét eltüzeli, és gallyakból főzi a teát.

Keresés