2012. február 20. hétfő

febr. 20
6:03
Akiket nehéz meggyőzni a dohányzás ártalmasságáról (Infostart)
Kínában átlagosan tíz emberből hárman dohányoznak, de míg a nők alig három, addig a férfiak majd 60 százaléka dohányzik. Az ország lakosságára vetítve ez azt jelenti, többen cigarettáznak, mint ahányan az Egyesült Államokban összesen élnek.
febr. 20
6:39
Működik a barátság-paradoxon (Infostart)
A digitális világban is igazolódik az úgynevezett barátság paradoxon, amely szerint az emberek szívesebben barátkoznak olyan személyekkel, akiknek náluk bővebb a baráti köre - derül ki egy friss kutatás eredményéből.
febr. 20
11:42
Amit a szénhidrátról és a cukorról tudni kell (Édenkert)
A szénhidrátok és főként a cukrok étrendi szerepének megítélése rendkívül ellentmondásos. Összefoglaltuk a legfrissebb tényeket és az életmód-tanácsokat.
febr. 20
12:06
Atopiás dermatitis - Hogyan kezelhető? (WebBeteg)
A csecsemők és gyermekek leggyakoribb bőrgyógyászati betegsége az atópiás eredetű bőrgyulladás (atopiás dermatitis). Fő tünete a majdnem állandó jelleggel fennálló és alig csillapítható viszketés és száraz bőr.
febr. 20
14:12
5 tipp a szép és egészséges bőrért (WebBeteg)
Ahhoz, hogy a bőrünk szép és egészséges legyen vagy maradjon, nem elég csupán a természetre bíznunk magunkat. A legfontosabb bőrápolási, bőrvédelmi és bőrfiatalítási tippeket dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical esztétikai bőrgyógyásza osztja meg az olvasókkal.
febr. 20
14:45
Újra teljes vonalán jár a 3-as metró (Infostart)
Újra teljes vonalán jár a 3-as metró - közölte Erős János, a BKV fődiszpécsere.
febr. 20
15:15
Két hónap a hó alatt: Túl lehet élni? (WebBeteg)
Egy svéd férfi a hírek szerint két hónapot töltött étel nélkül, hó alá ragadva az autójában, de túlélte. A WEBBeteg.hu Dr. Csuth Ágnes családorvost kérdezte, hogy orvosi szemszögből, hogyan lehetséges ez.
febr. 20
17:09
Kutyagallér lesz a divat (Blikk)
London — Egészen bizonyosan nemsokára viszontlátjuk Lady Gagán vagy Rihannán a londoni divathéten látott öltözékeket, amelyek legmenőbb darabja ezúttal a kutyagallér volt.
febr. 20
17:39
Izomláz köhögés után (WebBeteg)
Aki megússza a telet nátha és köhögés nélkül, igazán boldog lehet! Nagyon sokan napokig, akár hetekig is köhögnek ebben az időszakban, és a tartós, elhúzódó köhögés mellkasi fájdalommal, később izomlázzal jár.
febr. 20
18:21
Több kilométeres a torlódás az M0-son (Infostart)
Több kilométeres torlódás alakult ki az M0-s fóti lehajtójánál hétfőn késő délután. A Megyeri hídon egy meghibásodott kamion akadályozza a közlekedést - közölte Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
febr. 20
19:45
Műtéti megoldások a horkolás kezelésére (WebBeteg)
Horkolásgátló spray, speciális párna, orrszárnytágító. Bizonyos termékek gyors megoldást ígérnek a horkolás megszüntetésére, alapos kivizsgálás nélkül azonban alkalmazásukkal akár el is fedhetjük a valódi, súlyosabb problémát. Milyen esetben jelentenek megoldást az alternatív eszközök és mikor van szükség műtétre?
febr. 20
19:51
Zöld utat kapnak az amerikai filmek Kínába (Infostart)
Kína az eddigiekhez képest szélesebbre tárta kapuit az Egyesült Államok filmipara előtt, ami több amerikai film fogadását és jobb üzleti feltételek biztosítását jelenti az amerikai stúdiók számára - derül ki hétfői kínai sajtójelentésekből.
febr. 20
20:48
Mi a teendő szájsebészeti műtétek után? (WebBeteg)
A szájsebészeti műtétek utáni komplikációk megelőzése érdekében mi magunk is sokat tehetünk. A legfontosabb, hogy betartsuk az orvos utasításait. Mi az, amire oda kell figyelni?

Keresés