2012. február 13. hétfő

febr. 13
5:30
Hideg kezek: Mi a teendő? (WebBeteg)
A téli hidegben a lábunk, az orrunk, a kezünk és az ujjaink is nagyon lehűlnek. Ennek az az oka, hogy szervezetünk a létfontosságú szervek melegítésére törekszik, és a perifériás testrészek vérellátása csökken. Akinek viszont állandóan hidegek a kezei, az lehet, hogy valamilyen betegségben szenved. A következőkben sorra vesszük a lehetséges okokat, és adunk néhány hasznos tanácsot.
febr. 13
6:03
Egyre fiatalabbak használják szülői felügyelet nélkül a netet Lengyelországban (Infostart)
Egyre fiatalabbak használják szülői felügyelet nélkül az internetet Lengyelországban, egy év alatt 20 százalékkal nőtt a gyermekek jelenléte a neten, és 40 százalékkal többen látogatnak erotikus honlapokat - derül ki a lengyel internetezők szokásainak legújabb felméréseiből.
febr. 13
7:36
Mi az igazság a méregtelenítő diétákról? (Édenkert)
A legtöbb méregtelenítő diétának nincs tudományos háttere, ráadásul - mivel legtöbbjük meglehetősen szigorú feltételeket támaszt - ha nem körültekintően végzik, bajt is okozhatnak. Lássuk, mit kell tudnunk a méregtelenítő kúrákról!
febr. 13
8:39
A nefrózis-szindróma tünetei (WebBeteg)
A nefrózis-szindrómának (vese eredetű tünetegyüttesnek) több formája ismert, melyek közül felnőttkorban a membranózus glomerulonephritis, gyermekkorban az úgynevezett minimal change glomerulonephritis a leggyakoribb.
febr. 13
9:42
Steril szoba Nyíregyházán - Ne szenvedjen senki sem hátrányt! (WebBeteg)
A csontvelő-átültetésen átesett gyermekek gyógyulását segíti az egy hete nyitott steril szoba, amely Nyíregyházán, egy panelházban kapott helyet.
febr. 13
10:45
Köhögés és köhögéscsillapítás (WebBeteg)
A köhögés egy tünet, amely különböző betegségek velejárója lehet. A leggyakoribb oka a vírusos vagy bakteriális fertőzés.
febr. 13
13:54
Hogyan működik a hajbeültetés? (WebBeteg)
Sokan hangoztatják, hogy belső értékeink a legfontosabbak, de hazudnánk, ha azt mondanánk, a külső nem is számít. Sőt! A kinézet és az első benyomás nagyon sokat árul el rólunk. Külsőnk egyik legfontosabb eleme hajviseletünk. Arról, hogy hogyan hordjuk, mi döntünk, arról viszont, hogy mikor és milyen mértékben kezdjük elveszíteni dús hajkoronánkat, sajnos nem a mi kezünkben van a döntés. Az…
febr. 13
14:57
Az Impulser Hungary Group Győr bemutatja: az Impulser Egészségnap (WebBeteg)
Országszerte rendszeresen szervezi meg az Impulser Hungary Group az Impulser Egészségnapot. Az Impulser Egészségnap az egészségtudatos embereknek szól. Célja, egészséges életmódot segítő módszerek és eszközök bemutatása.(x)
febr. 13
15:57
Átszakította a szalagkorlátot egy kamion az M35-ös autópályán (Infostart)
Átszakította a szalagkorlátot egy kamion az M35-ös autópálya 174-es kilométerszelvényénél hétfő délután - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese.
febr. 13
16:00
A nagy hidegben gyakoribb a szívinfarktus (WebBeteg)
Szerbiában hirtelen megemelkedett a szívinfarktusok száma, az orvosok a hideg idővel és a tartósan alacsony hőmérséklettel járó veszélyekre figyelmeztetnek - olvasható a Vecernje novosti című belgrádi újság internetes kiadásában hétfőn.
febr. 13
17:03
Influenzajárvány már 10 európai országban (WebBeteg)
Európa egyre több országában van már influenza járvány - adta hírül az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) hivatalos facebook-oldalán.
febr. 13
18:03
Aki teheti, ne utazzon most Romániába! (Infostart)
A havazás miatt kialakult közlekedési viszonyok következtében a Külügyminisztérium nem javasolja, hogy a magyar állampolgárok Romániába utazzanak.
febr. 13
18:05
Gyógyszerek és alkohol keverékétől halt meg Whitney Houston (Infostart)
Receptköteles gyógyszerek és alkohol kombinációjától halt meg Whitney Houston amerikai énekesnő. A törvényszéki orvostani vizsgálat eredményét hétfőn közölték Houston hozzátartozóival - adta hírül a TMZ.com internetes oldal.
febr. 13
20:09
Tudunk egy biztos állást (Infostart)
A fogyasztókkal való kapcsolattartásra, új vásárlók megnyerésére használják a mikroblogokat a vállalatok Kínában. A cégek erre a célra külön szakembereket bérelnek fel, akik iránt egyre nagyobb kereslet mutatkozik.
febr. 13
21:15
A perifériás artériás betegség (PAD) és tünetei (WebBeteg)
Hogyha lábai fájnak, zsibbadnak, vagy a perifériás artériás betegség egyéb tünetit észleli, akkor ne legyintsen, és ne írja ezeket a természetes öregedés számlájára! A korai diagnózis és kezelés ugyanis hozzájárul a szívbetegség és a stroke kialakulásának megelőzéséhez is.
febr. 13
22:18
A nitrát típusú értágítók (WebBeteg)
A nitrát típusú értágítók olyan gyógyszerhatóanyagok, melyek gyorsan és hatékonyan tágítják az ereket, különösen a szívet ellátó koszorúereket, ezáltal javítják a szívműködés hatásfokát, mikor az a túlterheltség miatt nem jut elegendő oxigénhez.

Keresés