2012. március 4. vasárnap

márc. 4
0:33
Háromezer év várólistán (WebBeteg)
Bár a debreceni Kenézy kórházban van az országban az egyik legrövidebb, alig egy hónapos várólista CT-vizsgálatra, a szombati pácienseknek csaknem háromezer évet kellett várniuk a vizsgálatra.
márc. 4
7:54
Az alacsonynövés hormonális okai (WebBeteg)
Az alacsonynövésnek számos más ok mellett hormonális alapja is lehet. Ezek közül a legtöbbek által ismert a növekedési hormon hiányából fakadó alacsony termet, de e mellett egyéb hormonhiány is vezethet törpenövéshez.
márc. 4
13:09
Biztonságos pajzsmirigy-vizsgálat ultrahanggal (WebBeteg)
A pajzsmiriggyel kapcsolatos problémák nagyon sokakat érintenek. A változatos tünetek hátterében álló betegségek kivizsgálásának egyik sarokpontja az ultrahangos vizsgálat. A témáról dr. Fenyvesvölgyi Krisztina, az Oxygen Medical ultrahang-specialistája beszélt.
márc. 4
13:11
Mind több nőnek van érszűkülete (WebBeteg)
Egyre több nő szenved a korábban kizárólag férfibetegségként ismert érszűkületben - hívták fel a figyelmet az érbetegségekkel foglalkozó amerikai tudományos társaságok.
márc. 4
14:45
Csípős hajnalok következnek (Infostart)
Az elmúlt napok tavaszias időjárása után a következő hét elején csípős hajnalokra számíthatunk - mondta az InfoRádiónak Jenki Szilvia.
márc. 4
21:03
Egyre több az elvált Szlovákiában (Infostart)
Több mint két és félszeresére nőt az elváltak összlakosságához viszonyított aránya két évtized alatt Szlovákiában - közölte a szlovák statisztikai hivatal.

Keresés