2012. március 8. csütörtök

márc. 8
0:06
Hogyan előzze meg a mélyvénás trombózist? (WebBeteg)
A mélyvénás trombózis veszélyes, sokszor halálos szövődményekkel járhat. Mozgással és odafigyeléssel a mélyvénás trombózisok egy része megelőzhető.
márc. 8
3:15
Hogyan alakul ki a sclerosis multiplex? (WebBeteg)
Az orvosok és a kutatók jelenleg nem tudják pontosan, mi váltja ki a sclerosis multiplexet előidéző autoimmun folyamatot, ám úgy tűnik, hogy az arra érzékeny betegekben egy kiváltó tényező szükséges a folyamat elindításához.
márc. 8
6:24
Egyre több gyermek szenved vesekőtől (WebBeteg)
Egyre több gyermek szenved vesekőtől, amit az orvosok a túlzott hamburger, sültkrumpli és sós chipsek fogyasztásával hoznak összefüggésbe.
márc. 8
6:57
Kényeztesd masszázzsal a partnered nőnapon is! (Blikk)
Nemcsak a reggeli kávé elkészítésével vagy egy szál virággal kedveskedhetsz hölgyismerőseidnek ezen a napon. Egy kényeztető masszázs is remek meglepetés lehet! Ha megfelelően tájékozódsz a témában, akár néhány technikát te is elsajátíthatsz, de ajándékutalvánnyal is meglepheted szíved választottját.A masszázs segít az ellazulásban. Ismerd meg te is a különböző fajtákat!
márc. 8
11:09
Így ne szakíts! (Blikk)
A szakítás minden esetben kellemetlen. Akad viszont néhány módszer, amit érdemes mellőzni, ha nem akarunk exünknek maradandó lelki sérülést okozni.
márc. 8
11:39
Az orvosok már bíznak a helyzet javulásában (WebBeteg)
Az elmúlt egy év negatív trendjét követően az orvosok bizalma és várakozása egyértelműen javult az év elején. Ezzel szemben a lakosság idénre még romló körülményeket jelez előre, és öt év távlatában várja az egészségügy helyzetének javulását.
márc. 8
15:57
Vigyázzunk a vitaminokra! (Blikk)
Gondolt-e már valaha arra, hogy főzéskor mennyi tápanyag vész el? Összeállításunkban hasznos tippeket és jótanácsokat olvashat a vitaminok megőrzésének fortélyairól.
márc. 8
15:59
Cirkuszi kalandok (Blikk)
márc. 8
22:09
A férfi meddőség okai (WebBeteg)
Magyarországon különböző felmérések szerint a párok 10-18 százaléka meddő. A meddőség okának felderítéséhez mindkét fél vizsgálata elengedhetetlen.

Keresés