2012. március 8. csütörtök

márc. 8
0:03
BL: „A Barca Messivel olyan, mintha egy másik galaxisban játszana” (She)
A Bayer Leverkusen labdarúgócsapatát irányító Robin Dutt szerint a Barcelona ismét bizonyította, hogy más szintet képvisel, különösen Lionel Messivel a fedélzetén. A szakember szerint talán nem kaptak volna ki 7–1-re a BL-nyolcaddöntő visszavágóján, ha 11 emberrel beállnak védekezni.
márc. 8
0:07
BL: Öt gól mindent széppé változtat - Lionel Messi (She)
Lionel Messi nem kérkedik. A spanyol FC Barcelona argentin aranylabdásának lenne mire felvágnia, de neki bőven van mire szerénynek lennie. A csatár öt góllal vette ki a részét a német Leverkusen elleni BL-győzelemből (7–1-es hazai siker), de egyéni rekordjánál többre értékelte a továbbjutást.
márc. 8
0:21
Videó: „Ha egy csapat ennyi nehézséget kibír, akkor jó úton jár” (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata 29–16-ra legyőzte a Csurgót a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján. A meccs után a főszereplők értékeltek az NSO Tv-nek.
márc. 8
0:39
Tenisz: Bacsinszky Tímea sikeres belépője Indian Wellsben (She)
Az Indian Wellsben zajló, 5.5 millió dollár összdíjazású WTA-torna egyesének első fordulójában a svájci színekben versenyző Bacsinszky Tímea három szettben nyert a brit Anne Keothavong ellen.
márc. 8
7:03
Mourinho az "ördöggel" 14 millióért cimborálna (Behaviour)
André Villas-Boas vasárnap megejtett menesztését nem tűrte szó nélkül a szakma; a menedzsert alig nyolc hónapnyi ténykedés után állította föl a kispadról a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics.
márc. 8
7:05
Gólparádét rendezne a Manchester United! (Behaviour)
Nem csak a két manchesteri gigaklub játéka lehet ma este érdekes a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőiben. A Vörösök és a Világoskékek ütközetei mellett még kiemelkedő összecsapást ígér a Valencia-PSV párosítás, valamint az Atlético Madrid-Beskitas párbaj. A sorozat egyetlen továbbjutó magyar érdekeltségű alakulata, a Megyeri Balázst foglalkoztató görög Olimpiakosz az ukrán Metalliszt Harkiv…
márc. 8
7:07
Ibrahimovic: bennem volt a félsz! (Behaviour)
Két, végletekig izgalmas találkozó után az AC Milan és a Benfica jutott elsőként a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé. Az olaszok a szakadék szélére sodródtak, az Arsenal kis híján ledolgozta az odavágón összeszedett 4-0-s hátrányát, miközben a Zenitnek nem sok lehetősége volt betalálni a hazai kapuba, jóllehet, a portugálok vezető találata után erre szükség lett volna.
márc. 8
7:15
Vasas: a keveset játszó román védő visszatért hazája második vonalába (She)
Visszatér hazájába a Vasas korábbi román védője, Mirel Sorin Soare.
márc. 8
7:17
NHL: kétgólos hátrányból nyert a Pittsburgh a Toronto ellen (She)
A Pittsburgh Penguins ledolgozva kétgólos hátrányát 3–2-re nyert a Toronto Maple Leafs ellen az észak-amerikai jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján. A Pingvinek nyerőemberének Pascal Dupuis bizonyult, aki két gólja mellett a második gólnál asszisztot is jegyzett.
márc. 8
7:33
NBA: 18 pontos előnyről kapott ki a Lakers, tovább száguld a Bulls (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján a Los Angeles Lakers Kobe Bryant 30 pontja ellenére 106–101-es vereséget szenvedett a Washington Wizards vendégeként. A Lakers 21 ponttal is vezetett az összecsapáson, ám a második félidőt 20 ponttal nyerte meg a Wizards. A Miami Heat a 31 pontot, 11 lepattanót termelő LeBron James vezetésével győzött az Atlanta Hawks ellen…
márc. 8
7:57
Bayer: egy-hétre nincs aszpirin (Behaviour)
A Barcelona másodszor, ezúttal azonban túlságosan is könnyedén, 7-0-ra verte a Leverkusen együttesét a labdarúgó Bajnokok ligája legjobb nyolc közé jutásáért vívott párharcon. Az APOEL-Lyon összecsapás 1-0-ra végződött, így a negyeddöntőbe került a ciprusi csapat. Korábban: két, végletekig izgalmas találkozó után az AC Milan és a Benfica jutott elsőként a negyeddöntőbe.
márc. 8
8:15
A két Klicsko, más senki (Behaviour)
Amióta létezik profi ökölvívás, a nehézsúly volt mindig is az a kategória, ahol a sportág legnagyobbjait tartották számon. A szurkolók például a kisebbek között vitézkedők neveit is alig ismerték, ám Jim Jeffries, Jack Jonhson, Joe Louis, Max Schmelling, Sonny Liston, Muhammad Ali, Joe Frazier, George Foreman, Larry Holmes, Mike Tyson, Evander Holyfield vagy Lennox Lewis neve mindenki számára…
márc. 8
8:21
Grúzia és Azerbajdzsán labdarúgó Eb-t rendezne 2020-ban (Agroinform)
Miheil Szaakasvili grúz elnök szerint a pályázat javítaná a két volt szovjet tagállam közötti kapcsolatot is.
márc. 8
8:23
Derrick Rose ismét eldöntött egy meccset (Agroinform)
A tavalyi MVP utolsó másodperces kosarával sorozatban nyolcadszor nyert a Bulls.
márc. 8
8:39
A Pittsburgh sorozatban hetedszer győzött (Agroinform)
A Buffalo és a Pittsburgh is 3-2-es hazai győzelmet aratott az észak-amerikai profi jégkorongliga szerdai játéknapján.
márc. 8
8:57
A Pittsburgh tovább rontotta a Toronto esélyeit (Agroinform)
Hiába az új edző a Juharleveleseknél, az eredmények még mindig nem nekik kedveznek.
márc. 8
9:03
PMFC: 300 jegyet mégiscsak küldenek a Ferencváros drukkereinek (She)
Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Pécsi MFC vezetősége nyomdai problémák miatt nem tud jegyeket küldeni a Ferencváros drukkereinek a két csapat vasárnapi bajnokija előtt, így csak a helyszínen válthatnak belépőt a vendégszurkolók, de a pmfc.hu beszámolója szerint 300 jegyet mégiscsak küldenek a fővárosba.
márc. 8
9:05
Tenisz: honfitársa következik Kvitová számára a második körben (She)
Honfitársa, Barbora Záhlavová-Strycová lesz a wimbledoni bajnok, első fordulóban erőnyerő Petra Kvitová ellenfele az Indian Wells-i torna második fordulójában, miután előbbi az első körben háromszettes győzemlet könyvelhetett el a japán Morita Ajumi ellen.
márc. 8
9:07
Videó: Dzsudzsákon nem kérhetjük számon a váltást - Erwin Koeman (She)
Hogy mi a véleménye a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányának, Erwin Koemannak a Hollandiában légióskodó futballistáinkról? Az NSO Tv-nek elárulta.
márc. 8
9:15
Messi volt az ajándékunk - Guardiola; El kell felejtenünk ezt az estét - Dutt (Agroinform)
A Barcelona az öt gólt szerző, ezzel csúcstartóvá előlépő Messi vezérletével 7-1-re kiütötte a Bayer Leverkusent.
márc. 8
9:17
Tíz év, tíz szezonkezdet – I. rész (Agroinform)
Kicsit több mint egy héttel az idénynyitó előtt felidézzük az elmúlt tíz év szezonnyitóit - kronologikus sorrendben.
márc. 8
9:33
Arn Gréta Larsson ellen játszik csütörtökön (Agroinform)
A magyar játékosra továbbjutás esetén a 15. helyen kiemelt szerb Ana Ivanovics vár.
márc. 8
9:39
PMFC: „Ilyen nincs a szabálykönyvben” - Mészáros kiakadt a Bajzát-ügyben (She)
Amint arról korábban beszámoltunk, a Pécsi MFC csatárát, Bajzát Pétert a ZTE elleni bajnokin második sárga lappal, szövegelésért kiállította a játékvezető, amiért a Magyar Labdarúgó-szövetség három meccsre eltiltotta a csatárt. A pécsiek vezetőedzője, Mészáros Ferenc értetlenül áll a történtek előtt.
márc. 8
9:51
Remélem, nem válnak be a negatív jóslatok - Di Montezemolo (Agroinform)
A Ferrari elnöke abban reménykedik, nem válnak be a jóslatok, hogy az autó nem esélyes dobogóra az Ausztrál Nagydíjon.
márc. 8
9:57
Videó: így szerezte meg első gólját El Maestro az Újpestben (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szerdán pótolták az Újpest FC B–REAC összecsapást. A lila-fehérek Lázár Bence szöglet utáni fejesével szereztek vezetést, majd Jovánczai Zoltán egyenlített egy kontratámadást követően. Az újpestiek azonban Balogh Balázs büntetőjével ismét előnybe kerültek, a meccset pedig a télen szerződtetett Nikola Jevtics – művésznevén El Maestro – döntötte el véglegesen a…
márc. 8
9:59
Libertadores-kupa: Neymar triplázott, a Boca 36 meccs után kapott ki (She)
Véget ért a Boca Juniors 36 mérkőzés óta tartó veretlensége, miután a Libertadores-kupa szerdai mérkőzésén a brazil Fluminense Fred és Deco góljával 2–1-re győzött a La Bombonerában. Az argentin bajnoknak két forduló után mindössze egyetlen pontja van, a Flu hibátlan.
márc. 8
10:09
Ilyen játékosokkal és szurkolókkal minden lehetséges - Ivan Jovanovics (Agroinform)
Az APOEL szerb edzője a ciprusi labdarúgás nagy diadalának tartja a továbbjutást.
márc. 8
10:15
Ajánló: a Bilbao ellen az egyik, Lisszabonban a másik manchesteri csapat - El-program (She)
Ma rendezik a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzéseit, a Manchester City a Sporting ellen játszik 19 órától Lisszabonban, míg városi riválisa, a United az Athletic Bilbaót fogadja 21.05-től. Táblázatunkban megtekintheti a játéknap teljes programját!
márc. 8
10:17
Rövid pályás gyorskorcsolya-vb: négy magyar indul Sanghajban (She)
Négy magyar versenyző, Heidum Bernadett, Lajtos Szandra, Knoch Viktor és Oláh Bence áll rajthoz Sanghajban a rövid pályás gyorskorcsolyázók péntektől vasárnapig tartó világbajnokságán.
márc. 8
10:27
Babos maratoni csatában búcsúzott a páros versenytől (Agroinform)
Babos Tímea egyesben első kiemeltként versenyben van, a legjobb 16 között a mexikói Ximena Hermosóval találkozik.
márc. 8
10:33
London 2012: Káté közel a visszatéréshez, most „nagy a szerelem” (She)
Világbajnokságon kétszer, Európa-bajnokságon pedig négyszer állt már dobogóra, hiába szerepelt azonban Athénban és Pekingben is, az olimpiai érem még hiányzik Káté Gyulának, a magyar ökölvívó-válogatott csapatkapitányának, aki februári vállműtéte után hamarosan ismét a kötelek közé léphet.
márc. 8
10:35
Siófok: a legutóbb Győrben játszó védő a Balaton partján folytatja (She)
A legutóbb Győrben szereplő, de az ETO-tól már korábban távozott kameruni védő, Eugene Fomumbod visszatért korábbi csapatához, a Siófokhoz.
márc. 8
10:45
Káté Gyula közel a visszatéréshez (Agroinform)
Vb-n kétszer, Eb-n pedig négyszer állt már dobogóra, de az olimpiai érem még hiányzik Káté Gyulának.
márc. 8
10:51
Videó: a dudaszó pillanatában döntött az MVP, James és Griffin meg... - NBA (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 70. játéknapján hiába vezetett 21 ponttal is a Los Angeles Lakers a Washington Wizards otthonában, végül ötpontos vereséget szenvedett. A „nagyok” közül nyert az Oklahoma City, a Chicago, a San Antonio és a Miami, míg a Boston és az LA Clippers meglepő vereséget szenvedett. Nézze meg a játéknap legszebb pillanatait!
márc. 8
10:53
Szlovákia: a Győri ETO-tól távozott légiós Dunaszerdahelyre igazolt (She)
A szlovák élvonalban utolsó helyen álló dunaszerdahelyi DAC-nál folytatja pályafutását a Győri ETO-tól télen távozott kameruni Arsene Copa.
márc. 8
11:03
Szocsiba készül a brazil egzotikum (Agroinform)
Egyetlen sportoló van, aki a legutóbbi négy olimpián egyaránt szerepelt - most biatlonban akar eljutni Szocsiba.
márc. 8
11:21
Szünnap van, röhögjünk! - a sportág legjobb karikatúrái (Agroinform)
A karikaturisták fantáziáját is gyakran megmozgatja a sport - megnéztük, hogy biatlon témában mennyire voltak kreatívak.
márc. 8
11:27
Női kézilabda: a Békéscsaba átlövője az idény végéig a Kiskunhalasé (She)
A Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE és a Kiskunhalas megegyezett egymással, miszerint a csabaiak kézilabdázója, Drávai Gyöngyi a szezon végéig a Kiskunhalast erősíti.
márc. 8
11:29
NB II: biztonsági okok miatt nem mehetnek nézők a DEAC-Békéscsaba meccsre (She)
Biztonsági szempontból nem alkalmas a DEAC-pálya a DVSC-DEAC–Békéscsaba NB II-es labdarúgó bajnoki megrendezésére, a Loki-stadion gyepe pedig nem bír el nagyobb terhelést, ezért zárt kapuk mögött rendezik az összecsapást Debrecenben.
márc. 8
11:31
Győr: további változás a szakmai stábban, Jäkl az NB II-es csapatnál (She)
A Győri ETO-nál a hét elején Pintér Attila váltotta az első csapat vezetőedzői posztján Csertői Aurélt, de nem ez volt az egyetlen változás a héten az ETO-nál.
márc. 8
11:39
A City újabb portugál ellenfélen gázolna át, a Bilbao az Old Traffordon készül hőstettre (Agroinform)
A Megyeri Balázst foglalkoztató görög Olimpiakosz az ukrán Metalliszt Harkiv stadionjában lép pályára.
márc. 8
11:41
Inkább a teljes gyógyulás és az olimpia, mint a vb - Farkas Norbert (Agroinform)
Hiába reménykedett benne, nem indulhat az olaszországi junior-vb-n az alpesi síző Farkas Norbert, műtött keze miatt.
márc. 8
11:45
Atlétika: három magyar a 2.4 millió dollár összdíjazású fedett pályás vb-n (She)
Három magyar versenyző indul a péntektől vasárnapig tartó, 2.4 millió dollár összdíjazású fedett pályás atlétikai világbajnokságon Isztambulban, amelyen 172 ország vesz részt. Ez új nevezési rekord.
márc. 8
11:47
Férfi kézilabda MK: a Veszprém a Tatabányával játszik az elődöntőben (She)
A Magyar Kézilabda-szövetségben kisorsolták a férfi Magyar Kupa elődöntőjének párosítását. A legjobb négy között a címvédő MKB Veszprém ellenfele a Tatabánya-Carbonex lesz, míg a másik kiemelt Pick-Szeged a Balatonfüreddel találkozik.
márc. 8
11:57
A fináléban létrejöhet a Veszprém-Szeged derbi (Agroinform)
A legjobb négy között az MKB Veszprém ellenfele a Tatabánya lesz, míg a Pick Szeged a Balatonfüreddel találkozik.
márc. 8
12:03
Videó: ollózós passzból mesteri ollózós gólt lőtt a brazil középpályás (She)
Bámulatos góllal egyenlített és mentett meg egy pontot a Szongnam labdarúgócsapata a Nagoja Grampus Eight ellen az ázsiai Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. A 93. percben a vendég dél-koreaiak jöhettek bedobással, a japánok röviden mentettek, a brazil Éverton Santos pazar mozdulattal középre húzta a labdát, amelyet honfitársa, Héverton hasonló megoldással lőtt a kapuba.
márc. 8
12:05
Profi ökölvívás: Pacquiao edzője több pénzt adna Mayweathernek (She)
A világklasszis filippínó profi ökölvívó, Manny Pacquiao edzője, Freddie Roach úgy gondolja, hogy legjobb nevű tanítványa lassan kifogy a lehetséges ellenfelekből, így mindenképpen tető alá kellene hozniuk a Floyd Mayweather elleni mérkőzést, még akár kevésbé méltányos anyagi feltételekkel is.
márc. 8
12:15
A Leverkusen történelmi vereséget szenvedett a Camp Nouban (Agroinform)
A német klubok BL-, illetve BEK-statisztikáit tekintve minden idők második legsúlyosabb vereségét szenvedte el a Bayer.
márc. 8
12:17
Ne fogj kezet senkivel - izolálják a brit sportolókat? (Agroinform)
Furcsa ajánlást tettek a brit sport vezetői, akik arra kérik legjobbjaikat, Londonban nem fogjanak kezet riválisaikkal.
márc. 8
12:33
Lionel Messi a Leverkusen ellen tovább írta a rekordok könyvét (Agroinform)
Az argentin zseni öt gólt szerzett Bayer Leverkuseni Bajnokok Ligája-meccsen - eleddig egyetemesen példátlan módon.

Keresés