2012. március 11. vasárnap

márc. 11
0:03
Primera División: a Real Madrid fordulatos meccsen nyert a Betis ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Real Madrid 3–2-re legyőzte a Real Betist idegenben. José Mourinho 100. madridi tétmeccsén a blancók hátrányba kerültek az első félidőben, majd fordítani tudtak. Cristiano Ronaldo duplázott.
márc. 11
0:07
Videó: C. Ronaldo duplázott, a Real megküzdött a sikerért Sevillában (She)
Mint arról beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Real Madrid 3–2-re legyőzte a Real Betist idegenben. José Mourinho 100. madridi tétmeccsén a blancók hátrányba kerültek az első félidőben, majd fordítani tudtak. Cristiano Ronaldo duplázott.
márc. 11
0:15
Mourinho századik meccsén megszenvedett a győzelemért a Real Madrid (Agroinform)
A Real Madrid 3-2-re nyert a Betis otthonában. A hazaiak hősiesen harcoltak, de két tizenegyestől is megfosztották őket.
márc. 11
0:21
NS: Bogdán Buffon nyomdokain, Szalai és a kiállítás története; mi Pátkai titka? - vasárnap (She)
Válogatás a Nemzeti Sport vasárnapi számából
márc. 11
1:15
Eurofutball: az FTC volt máltai légiósát kiállították, Bölöniék kikaptak (She)
Kaotikus meccset hozott az OFI és a Panioniosz összecsapása a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A Pogacsics Krisztiánt nélkülöző vendégek 1–0-ra nyertek, ráadásul André Schembrit, az FTC volt máltai légiósát a 85. percben kiállították. A hazai pályán futballozó krétai együttesnél Bodor Boldizsár a kispadon kapott helyet.
márc. 11
6:57
Tenisz: Babos kikapott egyesben, Marosi párosban döntős Mexikóban (She)
Babos Tímea 6:2, 7:6-os vereséget szenvedett a a kazah Jaroszlava Svedovától az acapulcói női ITF-tenisztorna egyesének elődöntőjében. Párosban viszont Marosi Katalin a szlovák Janette Husárovával az oldalán 7:5, 7:6-os győzelmet aratott a holland Kiki Bertens, Richel Hogenkamp duó ellen, így készülhet a fináléra.
márc. 11
7:15
NBA: Rubiót az idény végéig elveszítette, majd kikapott a Minnesota (She)
Rémes napja volt a Minnesota Timberwolvesnak az NBA-ben: a csapat előbb arról értesült, hogy az egy nappal korábban a Los Anfgeles Lakers ellen megsérült Ricky Rubio térdében elszakadt a keresztszalag, ami miatt ebben az idényben már nem játszhat, majd hazai pályán hatpontos vereséget szenvedett a New Orleanstól. Nehezen nyert a Miami, amely hazai pályán csak hosszabbításban tudta legyűrni az…
márc. 11
7:33
Rali-vb: Loeb a mexikói diadal küszöbén, Érdi a 19. helyen (She)
Sébastien Loeb biztos fölénnyel vezet a Mexikó-rali második napja után, a Citroën francia pilótájához csapattársa, Mikko Hirvonen van a legközelebb. A verseny nagy részén a leggyorsabb Jari-Matti Latvalának Fordja műszaki problémái miatt várhatóan be kell érnie a 3. helyezéssel.
márc. 11
7:51
Légiósok: a válogatott megfigyelői elégedettek Hajnallal és Szalaival (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség a válogatott szakmai stábjának két tagját, Kenyeres Imrét és Csábi Józsefet is kiküldte Németországba, hogy nézzék meg a Bundesliga két, rendszeresen játéklehetőséghez jutó magyarja, a stuttgarti Hajnal Tamás és a mainzi Szalai Ádám teljesítményét. A szakemberek dicsérték a két magyart, annak ellenére, hogy Szalait kiállították a Nürnberg ellen.
márc. 11
8:27
NB II: a Gyirmót Csertőivel pótolná a távozó Soóst - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint az NB II Nuygati csoportjában szereplő Gyirmót a héten Győrből elbocsátott Csertői Aurélt szeretné vezetőedzőjének a szombaton távozó Soós Imre helyére.
márc. 11
8:45
Tenisz: Sarapova és Wozniacki is simán nyert Indian Wellsben (She)
Marija Sarapova, Ana Ivanovics, Caroline Wozniacki és Samantha Stosur is különösebb erőlködés nélkül, két sima szettben nyerve jutott az Indian Wells-i női tenisztorna 3. fordulójába.
márc. 11
9:03
Úszás: már 45 ország nevezett a debreceni Európa-bajnokságra (She)
Rekordszámú nevezés futott be a május végi debreceni úszó Európa-bajnokságra, eddig 45 ország jelezte az indulását.
márc. 11
9:33
A hangulat forrponton - a Pécs ugrásra készen fogadja a Fradit (Agroinform)
Pécs Fradi-lázban ég. Mivel mindkét edző győztes taktikát dolgozott ki, izgalmas csata, telt ház várható a Mecsekalján
márc. 11
9:39
Öttusa: Tóth Adrienn a 11. helyen zárta a charlotte-i vk-versenyt (She)
Tóth Adrienn a 11. helyen végzett az egyesült államokbeli öttusa-világkupaversenyen. A nemzetközi sportági szövetség (UIPM) honlapja szerint a szombati döntő egyetlen magyar résztvevője a 35-ből 23 asszóját nyerte meg, ezzel vívásban negyedik lett. A 200 méteres úszást 2:20.24 perc alatt teljesítette, a lovaspályán pedig három hibával ment végig. A lövészetekkel kombinált futása nem sikerült…
márc. 11
9:41
Rövid pályás gyorskorcsolya: Knoch és Heidum a negyeddöntőig jutott (She)
Knoch Viktor és Heidum Bernadett egyformán a negyeddöntőig jutott 1000 méteren a rövid pályás gyorskorcsolyázók sanghaji világbajnokságán. A nemzetközi szövetség hivatalos honlapja szerint Knoch az előfutamokból, majd a selejtezőből is továbbment, ám negyeddöntős futamában negyedik lett, ezzel kiesett, összesítésben pedig az 53 korcsolyázót számláló mezőny 15. helyén zárt.
márc. 11
9:57
A Betis ráijesztett a Realra - videó (Infostart)
A Real Madrid 3-2-re győzött a Betis otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában. Ez volt José Mourinho századik meccse a klubnál.
márc. 11
10:03
Győzött az AS Roma Palermóban (Metropol)
Az AS Roma egy góllal nyert Palermóban az olasz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának szombati mérkőzésén, ezzel a hatodik helyen áll a tabellán.
márc. 11
10:15
Ajánló: pályán az FTC és a Videoton, valamint a manchesteriek - program (She)
Nagyobb rangadó nélkül telik el a vasárnap Európa futballpályáin. A magyar élvonalban a Pécs a Ferencvárost, a Diósgyőr a Videotont fogadja. Angliában a bajnoki címért küzdő manchesteri csapatok a hétközi Európa-liga-vereségük után folytatják a versenyfutást, míg Olaszországban a Juventus Genovába látogat, a Milan pedig a Leccét fogadja. A Bundesligában a Schalke és a Hamburg ütközete utóbbi rossz…
márc. 11
10:17
Videó: David Beckham látványos gólpassza sem segített a Galaxyn (She)
Nemrég beszámoltunk arról, hogy David Beckham csapata, a Los Angeles Galaxy 3–1-es vereséget szenvedett a Real Salt Lake elleni találkozón az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság, az MLS 2012-es idényének első játéknapján. Bár az angol válogatott játékos érthetően csalódott volt, nagyszerű gólpasszt adott.
márc. 11
10:21
NBA: a hosszabbítás segített a Miamin (Metropol)
Három csapatnak nem jelentett előnyt a hazai pálya az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján: a Washington, a New Jersey és a Minnesota is kikapott vendégétől, míg a Miamit a honi környezetben vívott meccsen a hosszabbítás segítette győzelemhez.
márc. 11
10:27
Nem hasonlítok Mourinhóra - Josep Guardiola (Agroinform)
Pep Guradiola, az FC Barcelona vezetőedzője úgy véli, ő nem hasonlít kollégájára, José Mourinhóra.
márc. 11
10:29
A hosszabbítás segített a Miamin - videó (Agroinform)
A Washington, a New Jersey és a Minnesota is kikapott vendégétől, míg a Miamit otthon hosszabbítás után tudott nyerni.
márc. 11
10:33
Profi ökölvívás: Salido technikai K. O.-val védte meg a címét - videó (She)
Orlando Salido technikai K. O.-val győzött Juan Manuel López ellen a Puerto Ricó-i San Juanban, és ezzel megvédte a Bokszvilágszervezet (WBO) pehelysúlyú világbajnoki címét magyar idő szerint vasárnap hajnalban.
márc. 11
10:45
Folytatódhat a manchesteriek versenyfutása (Agroinform)
Az Európa Ligában érdekelt manchesteri sztárklubok vasárnap lépnek pályára az angol bajnokság 28. fordulójában.
márc. 11
10:47
A Hannover átugraná a Brement, a Schalke a HSV ellen javítana (Agroinform)
A német bajnokság 25. fordulójában a Werder Bremen a Hannovert fogadja, a Hamburg pedig Gelsenkirchenbe látogat.
márc. 11
11:03
A szétlövésben győzte le a Philadelhia a címvédőt - videó (Agroinform)
A Philadelphia úgy nyert vendégként a Toronto ellen, hogy a rendes játékidőben egyik csapat sem talált be a kapuba.
márc. 11
11:05
Ronaldóék megszenvedtek Sevillában - videó (Agroinform)
A Real Madrid 3-2-re nyert a Betis otthonában. A hazaiak hősiesen harcoltak, de két tizenegyestől is megfosztották őket.
márc. 11
11:07
Délután az első helyért, este a dobogóért versenyeznek az olaszok (Agroinform)
A Juventusnak egy klasszikus belső védője sem maradt, a Milan pedig a szokásos sérültáradattal küzd vasárnap.
márc. 11
11:15
NHL: legyőzte a Philadelphia a címvédőt (Metropol)
Egyetlen, a szétlövésben esett találat döntött a 11 meccses program legkevesebb gólt hozó találkozóján az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján: a Philadelphia nyert úgy vendégként a Toronto ellen, hogy a rendes játékidőben egyik csapat sem volt képes bevenni a másik kapuját.
márc. 11
11:45
NFL: a Seattle-ből távozó Tatupu Atlantában folytatja a karrierjét (She)
Az NFL-ben szereplő Atlanta Falcons szerződtette a legutóbb a Seattle-nél játszó Lofa Tatupu védőt. A 29 éves linebacker az előző idényben nem lépett pályára, most pedig azért szakított a Seattle-vel, mert nem tudtak megegyezni az új szerződéséről.
márc. 11
11:47
Egyiptom: törölték a labdarúgó-bajnokság hátralévő szakaszát (She)
Előbb felfüggesztették, most pedig törölték az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hátralevő szakaszát Egyiptomban, ahol február elsején hetvennégy ember életét követelte egy futballmérkőzésen szurkolók között kitört tömegverekedés.
márc. 11
11:51
Egyiptomban törölték a bajnokságot (Metropol)
Előbb felfüggesztették, most pedig törölték az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hátralevő szakaszát Egyiptomban, ahol február elsején hetvennégy ember életét követelte egy futballmérkőzésen szurkolók között kitört tömegverekedés.
márc. 11
11:57
Messi a Racing ellen érheti utol Ronaldót (Agroinform)
A Racing számára minden mérkőzés élet-halál kérdés, így a katalánok nehéz összecsapásra számíthatnak az El Sardineróban.
márc. 11
11:59
Ruhpolding új rekordokat állított fel (Agroinform)
Minden idők legjobban szervezett biatlon világbajnoksága zárul le vasárnap a bajorországi Ruhpoldingban.
márc. 11
12:01
Egyiptomban a futballtragédia nyomán törölték a bajnokságot (Agroinform)
Előbb felfüggesztették, most pedig törölték az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hátralevő szakaszát Egyiptomban.
márc. 11
12:03
MU: Az El-szereplés csökkenti a bajnoki esélyeinket - Ferguson (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere úgy véli, csapatának árt az Európa-liga-szereplés a Premier League hajrájában, de a skót szerint ezzel a City is így lehet.
márc. 11
12:09
Babos kikapott, Marosiék döntőt játszanak (Metropol)
Nem sikerült fináléba jutnia Babos Tímeának a mexikói női tenisztornán, ahol a legjobb négy között a kazah Jaroszlava Svedova parancsolt neki megálljt.
márc. 11
12:15
Babos kikapott, Marosiék döntőt játszanak Irapuatóban (Agroinform)
Az első számú magyar női versenyző a szlobák Jaroszlava Svedaonávtól kapott ki két játszmában.
márc. 11
12:33
A hét utolsó napján a Lazio-Bologna mérkőzésre adunk tippet (Agroinform)
A szombati gyászos mérlegen vasárnap a Lazio-Bologna mérkőzéssel javítanánk.
márc. 11
12:39
Úszás: Jakabos a világranglistán 6. helyet érő időt úszott megint (She)
Jakabos Zsuzsanna versenycsúccsal, 2:08.09 perccel nyerte meg a 200 méteres női pillangóúszás döntőjét az egyesült államokbeli Columbusban zajló Grand Prix-viadalon a swimmingworldmagazine.com beszámolója szerint.
márc. 11
12:45
Jakabos a világranglistán 6. helyet érő időt úszott (Metropol)
Jakabos Zsuzsanna versenycsúccsal, 2:08.09 perccel nyerte a 200 méteres női pillangóúszás döntőjét az egyesült államokbeli Columbusban zajló Grand Prix-viadalon a swimmingworldmagazine.com beszámolója szerint.
márc. 11
12:51
Jakabos a világranglista hatodik helyére úszta magát (Agroinform)
Jakabos Zsuzsanna versenycsúccsal, 2:08.09 perccel nyerte a 200 méteres női pillangóúszás döntőjét Columbusban.
márc. 11
12:53
Győzelemre éhesen és sörre szomjazva várják a Videotont Diósgyőrbe (Agroinform)
Ebben a szezonban negyedszer találkozik egymással a Videoton és a DVTK, amely szívesen szakítana a hagyományokkal
márc. 11
13:09
Az egyetlen út felfelé vezet – mire számíthat a Williams 2012-ben? (Agroinform)
Vajon a Tyrrel-Lotus-BRM hármashoz hasonlóan a süllyesztőben végzi a Willams is? Az idei évadban sok minden eldől.
márc. 11
13:11
Burns pontozással győzte le Mosest (Agroinform)
Ricky Burns könnyedén védte meg könnyűsúlyú világbajnoki övét a namíbiai Paulus Mosesszel szemben.
márc. 11
13:15
Videó: Dwyane Wade egy tizeddel a vége előtt dobott győztes kosarat (She)
Dwyane Wade kosarával szerezte meg a győzelmet a Miami Heat az NBA legutóbbi játéknapján. Wade pontjai mellett további nagyszerű összjátékokat és látványos zsákolásokat is láthatott a közönség.
márc. 11
13:27
Andy Murray meglepő vereséget szenvedett (Agroinform)
A világelső szerb Novak Djokovics két játszmában nyert és a harmadik fordulóba jutott, akárcsak a kiemeltek többsége.
márc. 11
13:33
Vasas: szerdán végre német tulajdonba kerülhet a futballklub (She)
Ha minden a tervek szerint alakul, szerdán német tulajdonba kerülhet a Vasas labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság.
márc. 11
13:35
Alpesi sí: Andre Myhrer nyert Kranjska Gorában, Hirscher kiesett (She)
A szlovéniai Kranjska Gorában folytatódott a férfi alpesi sízők világkupa-sorozat. Vasárnap műlesiklófutamot rendeztek, és a győzelmet a svéd Andre Myhrer szerezte meg az olasz Christian Deville, illetve a francia Alexis Pinturault előtt.
márc. 11
13:39
Djokovic továbbment, Murray kiesett (Metropol)
A férfi világelső szerb Novak Djokovic két játszmában nyert és a harmadik fordulóba jutott az Indian Wells-i tenisztornán, ahol viszont búcsúzott a negyedikként kiemelt brit Andy Murray.

Keresés