2012. március 29. csütörtök

márc. 29
0:03
Kanadai vezetés, kiestek a magyarok jégtáncban (Agroinform)
A Nagy Zsuzsanna, Fejes Máté páros 23. lett a 25 indulót számláló mezőnyben, így a kűr során nem léphet jégre.
márc. 29
0:09
BL: Szörnyű meccs lesz a visszavágó a Camp Nouban - Guardiola (She)
A Milan–Barcelona Bajnokok Ligája negyeddöntő után a sajtó két tizenegyes gyanús szituációról (is) faggatta Pep Guardiolát, a Barca vezetőedzőjét, ám a szakember erről nem kívánt nyilatkozni.
márc. 29
1:21
Jégkorong: kiütötte a házigazda Szlovéniát a magyar női válogatott (She)
A házigazda Szlovénia ellen 8–0-s győzelmet aratott a magyar női jégkorong-válogatott a maribori divízió 2-es világbajnokság 3. játéknapján, ezzel megmaradt az esélyünk a legfőbb cél elérésére, dél-nyugati szomszédunknak azonban élet-halál harcot kell vívnia az utolsó hely elkerüléséért. Az Észak-Koreától elszenvedett vereséget követően Gömöri Csaba szövetségi kapitány azt tartotta a…
márc. 29
2:51
Videó: „Volt kedvünk jégkorongozni” - kiütötték a lányok Szlovéniát (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a magyar női jégkorong-válogatott kiütéses, 8–0-s győzelmet aratott a házigazda Szlovénia ellen a maribori divízió 2-es világbajnokság 3. játéknapján. Az Észak-Koreától elszenvedett hétfői vereséget követően Gömöri Csaba szövetségi kapitány azt tartotta a legfontosabbnak, hogy a lányoknak ne menjen el a kedvük a játéktól, ennek érdekében közösségi programokat…
márc. 29
6:21
Milan-Barca, a számok nyelvén (Agroinform)
Mark Twain szerint nincsen nagyobb hazugság a statisztikánál, mi mégis ahhoz nyúlunk a BL-forduló rangadója kapcsán.
márc. 29
6:48
Sportos beugró, most debreceni módra (Behaviour)
Két, Európában kiemelt figyelemmel kísért sportesemény rendezését is beugróként vállalta el Debrecen: mivel a szolnoki csarnok túl kicsi, a hajdúsági megyeszékhelyen rendezik a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa négyes döntőjét április 27-29. között, majd május 21-től az úszó Európa-bajnokságnak lesz házigazdája a város, miután Antwerpen visszalépett a rendezéstől. A Final Four előkészítésére…
márc. 29
6:50
Helyreigazítási per: első fokon nyert a Népszava (Behaviour)
Első fokon helyreigazítási pert nyert a Népszava. A bíróság kedden elutasította a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodát üzemeltető Hód-Fürdő Kft. keresetét, melyet a lapunkban január 19-én megjelent "Még a feltételezés is sértő" című írása kapcsán nyújtott be.
márc. 29
6:52
Gyöngyösön a keret, négyen később jönnek (Behaviour)
Négy légiós kivételével már Gyöngyösön készül a magyar férfi kézilabda-válogatott kerete a jövő heti olimpiai selejtezőre.
márc. 29
6:54
Rakonczay Gábor: "nagyon féltem" (Behaviour)
Nagyon félt, amikor felborult a hajója, és megpróbált felkészülni arra, amire nem lehet, utóbb mégsem adná oda ezt az érzést senkinek - számolt be a hvg.hu-nak még partot érése estéjén Rakonczay Gábor, aki a világon elsőként egy kenuval szelte át az Atlanti-óceánt, és teljesítménytúrájának 61. napján - a tervezett 80 nap helyett - kikötött Antigua szigetén.
márc. 29
6:56
Ciprus: keserédes citrus (Behaviour)
A Real Madrid labdarúgócsapata megszerezte 200. győzelmét a legrangosabb európai klubsorozaton, miután három nullára nyert az APOEL vendégeként. A visszafogott ciprusiak kapura lövésig se jutottak. A Chelsea is idegenben szerzett előnyt, pedig a Benficának több lehetősége volt a gólszerzésre. Ez történt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, kedden.
márc. 29
7:03
Leverkusen: vége az idénye a sípcsonttörést szenvedő védőnek (She)
Rossz hírt kaptak a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayer Leverkusen szurkolói: a csapat alapemberének számító Daniel Schwaab a szerda délelőtti edzésen sípcsonttörést szenvedett, így ebben az idényben már nem léphet pályára.
márc. 29
7:21
NHL: fontos Kings-siker, az Anaheim megtréfálta a San Josét (She)
Tovább folytatódott az óriási csata az észak-amerikai jégkorongbajnokságban a rájátszást érő helyekért: a legutóbbi játéknapon a Los Angeles Kings fontos győzelmet aratott a Calgary Flames vendégeként, míg a kaliforniai derbin az Anaheim Ducks megtréfálta a San Jose Sharksot, így utóbbi visszacsúszott a Nyugati főcsoport nyolcadik helyére. Eközben matematikailag is biztossá vált a Nashville…
márc. 29
7:39
NBA: lendületben a Spurs, elmosta a Knicks a Magicet (She)
A San Antonio Spurs 117–112-re győzött a Sacramento Kings vendégeként az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján, és ezzel sorozatban hatodik győzelmét könyvelhette el. Folytatódott a New York Knicks jó sorozata is: Carmelo Anthonyék az Orlando Magicet győzték le meglehetősen simán, miután a harmadik negyedben produkáltak egy 21–0-s rohanást is, így január közepe óta…
márc. 29
7:57
Tenisz: Azarenka ebben az évben először kapott ki, Bartolival nem bírt (She)
Véget ért Viktorja Azarenka év eleji nagy sorozata: a fehérorosz teniszező – aki az elmúlt hónapokban megnyerte az Australian Opent és világelsővé küzdötte magát – a miami tenisztorna negyeddöntőjében kikapott a francia Marion Bartolitól, így 26 veretlenül megvívott mérkőzés után újra vereséget szenvedett.
márc. 29
8:27
A kilencedik osztályban kapott munkát az Eb-érmet hozó kapitány (Agroinform)
A Wembley FC-nél vállalt munkát Terry Venables, az angol labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya.
márc. 29
8:33
Barcelona: visszavonták a sárga lapját, Thiago játszhat a Bilbao ellen (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség helyt adott a Barcelona fellebbezésének, így Thiago Alcántara pályára léphet a katalánok szombati, Athletic Bilbao elleni hazai bajnokiján.
márc. 29
8:45
Clijsters csípője miatt májusig nem játszik (Agroinform)
Csípősérülése miatt körülbelül egy hónapig nem játszhat Kim Clijsters, korábbi világelső női teniszező.
márc. 29
8:47
Nincs Lin, nincs Stoudemire, nincs probléma! (Agroinform)
A New York Knicks két sztárját nélkülözve ütötte ki az Orlandót az NBA szerdai játéknapján.
márc. 29
8:51
DVTK: Rados szerint a csapat egy hosszú út elején jár, s a végén... (She)
Ivan Rados, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK kapusa a klub hivatalos honlapjának elmondta: a Siófok elleni hétvégi bajnoki lesz egy hosszú út harmadik állomása, amelynek végén nemzetközi kupaszereplést érő helyen „futnak be".
márc. 29
8:53
Libertadores-kupa: Ronaldinhóék sem tudták megállítani a remek Olimpiát (She)
A Flamengo labdarúgócsapata 3–2-es vereséget szenvedett a paraguayi Olimpia vendégeként a Libertadores-kupában. A Ronaldinhót is végig a sorai közt tudó brazil együttes ugyan Vágner Love találatával a második félidő elején egyenlített egyszer, ám kétgólos hátrányból már csak szépítenie sikerült, így riválisa mögé szorult a táblázaton. Győzelmével az Olimpia sorozatban tizedik tétmérkőzésén maradt…
márc. 29
9:03
Egyre halványabb denveri és albertai remények - videó (Agroinform)
A szerdai játéknapon kikapott a Calgary és a Colorado is, nagyban rontva ezzel esélyeiket a rájátszásra.
márc. 29
9:05
O’Sullivan nagy hátrányból tudott fordítani a China Open első körében (Agroinform)
A "Rakéta” háromjátszmás előnyt adott Campbellnek, aki nem tudott élni a lehetőséggel, így O'Sullivan jutott tovább.
márc. 29
9:09
FTC: Otten a „színházi" szurkolókról és a holland futballiskoláról (She)
A sérülése után lábadozó Mark Otten, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros holland légiósa a fradi.hu-nak adott hosszabb interjúban beszélt a magyar és a holland futball különbségeiről, illetve a szurkolók attitűdjéről. A 26 esztendős játékos elmondta: a Vasas elleni hétvégi bajnokin még biztosan nem lép pályára, ám Zalaegerszegen minden bizonnyal már ott lehet a csapatban.
márc. 29
9:39
Azarenka nem Djokovics, 26 meccsig tartott a győzelmi sorozata (Agroinform)
Elszenvedte idei első vereségét a világelső a miami tenisztornán, ahol a francia Marion Bartolival szemben maradt alul.
márc. 29
10:03
Triatlon: három magyar is rajthoz áll Armstronggal az amerikai bajnokságon (She)
A Texas államhoz tartozó Galveston szigetén rendezik meg hétvégén a triatlon Ironman 70.3 elnevezésű amerikai bajnokságot. A sajtófigyelem központjában a hétszeres Tour de France-győztes, Lance Armstrong áll, aki hónapok óta izgalomban tartja a triatlonos társadalmat.
márc. 29
10:15
Guardiola és Allegri is egyszerre elégedett és nagyon óvatos (Agroinform)
A Milan és a Barcelona vezetőedzője is örül annak, hogy a továbbjutás a Camp Nouban dől el, de jósolni egyikük sem mert.
márc. 29
10:17
Véget vetettek a bolgár szövetség kapzsiságának (Agroinform)
Véget ért a huzavona a bolgár és azeri szövetség között, amely két tehetséges bolgár súlyemelő országváltását kísérte.
márc. 29
10:21
Ausztrália: hazazavarták a repülőn alkoholizáló rutinos kapust (She)
Nem mindennapi vétséget követett el Liam Reddy: az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sydney FC rutinos kapusa alkoholt fogyasztott, miközben csapata repülővel utazott Új-Zélandra, a Wellington Phoenix elleni playoff-meccsre.
márc. 29
10:33
Kocsis Sándor hamvait Puskás Ferenc mellé temetik újra (Agroinform)
Puskás Ferenc mellett helyezik majd örök nyugalomra az Aranycsapat szintén legendás jobbösszekötőjét, Kocsis Sándort.
márc. 29
10:39
NB II: bűnbakból pályaedző - Bücs Zsolt Sopronban folytatja (She)
Egy hétig állt Bücs Zsolt az Újpest alkalmazásában, amikor is rendhagyó indokkal, ferencvárosi kötődése miatt megvált tőle a lila-fehér klub (a korábbi válogatott néhányszor futballozott a Fradi-öregfiúk között).
márc. 29
10:41
Videó: Ronaldinho precíz gólpassza ellenére kapott ki a Flamengo (She)
Mint arról beszámoltunk, a Flamengo labdarúgócsapata 3–2-es vereséget szenvedett a paraguayi Olimpia vendégeként a Libertadores-kupában. A Ronaldinhót is végig a sorai közt tudó brazil együttes ugyan Vágner Love találatával a második félidő elején egyenlített egyszer, ám kétgólos hátrányból már csak szépítenie sikerült, így riválisa mögé szorult a táblázaton. Győzelmével az Olimpia sorozatban…
márc. 29
10:43
Vasas: az adóhatóság megbüntette az angyalföldi csapatot (She)
Megbüntette a Vasast az adóhatóság (NAV), mert az NB I-ben szereplő futballklub nem fizette be két játékos – Simek Péter, Farkas Balázs – szerződésben szereplő járulékát.
márc. 29
10:51
Új stadion, új sportcsarnok és új uszoda épül Szegeden (Agroinform)
A társaságadó-kedvezményekből származó összegek bevonásával Szeged új stadion építésére fog pályázni.
márc. 29
10:57
U17: Egervári Sándor büszke Koman Vladimirék utódjaira (She)
Mint ismert, a magyar labdarúgó U17-es válogatott a pályán elért eredmények alapján kijutott a szlovéniai utánpótlás Európa-bajnokságra. A felnőtt válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor büszke a fiatalokra, akik az 1989-es korosztály (Koman Vladimirék) óta először harcolták ki a továbbjutást.
márc. 29
10:59
Férfi kosárlabda NB I: albérletbe kényszerülnek a nyíregyháziak (She)
Nem tudja a Bujtosi Szabadidőcsarnokban fogadni az éllovas Falco KC-t a Marso-Vagép Nyíregyháza KK az április 4-i bajnokin a magyar–lett tenisz Davis-kupa-meccs miatt.
márc. 29
11:09
Deschamps és Heynckes is leborult a Bayern nagysága előtt (Agroinform)
A Marseille vezetőedzője, és saját mesterük is agyondicsérte a Bayern München játékosait a szerdai BL-mérkőzés után.
márc. 29
11:27
Cserekapus voltam, nem bundáztam - Sz. Levente (Agroinform)
SZ. Leventét, a REAC korábbi kapusát a Honvéd ellen 5-0-ra elvesztett Ligakupa-mérkőzés befolyásolásával gyanúsítják.
márc. 29
11:29
Gómez kitartóan üldözi Messit a góllövőlistán (Agroinform)
Mario Gómez a Marseille elleni találatával egy gólra megközelítette Lionel Messit a Bajnokok Ligája góllövőlistáján.
márc. 29
11:33
El: Schalke-Bilbao, pályán az Atlético és a Valencia - program (She)
Csütörtökön rendezik meg a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első felvonásait. A második számú kupasorozatban három spanyol csapat is érdekelt még, az Athletic Bilbao és a Valencia idegenben (a német Schalke, illetve a holland AZ otthonában) lép pályára, míg az Atlético Madrid hazai pályán a német Hannovert fogadja. A negyedik mérkőzésen a portugál Sporting a Megyeri Balázsékat drámai…
márc. 29
11:45
Átment az első szűrőn a brazilok vb-törvénye (Agroinform)
A brazil képviselőház elfogadta a 2014-es labdarúgó-vb szervezésének és lebonyolításának szabályozását rögzítő törvényt.
márc. 29
11:51
2014-re kész a Tüskecsarnok, ötletpályázat az új nemzeti stadionra (Infostart)
Várhatóan 2014-re készül el a budai Tüskecsarnok, az új nemzeti stadion megvalósítására pedig ötletpályázatot ír ki a kormány.
márc. 29
11:51
Labdarúgás: a Szekszárd a Lokinál is hosszabb ideig maradt veretlen (She)
Harminchat veretlenül megvívott találkozó után szenvedett vereséget a DVSC-Teva NB I-es futballcsapata. Kondás Elemér gárdáját a Kecskemét győzte le 4–0-ra a Ligakupában. A bravúros menetelés 311 napig tartott...
márc. 29
11:53
Sportpolitika: ötletpályázatot írnak ki az új nemzeti stadionra (She)
Várhatóan 2014-re készül el a budai Tüskecsarnok, az új nemzeti stadion megvalósítására pedig ötletpályázatot ír ki a kormány.
márc. 29
11:54
Az első szűrőn átment a vb-törvény (Metropol)
Lehetne szeszes italokat árulni a stadionokban, és szabályozzák a jegyárakat is.
márc. 29
12:09
Sportpolitika: uszodafejlesztés, stadion- és csarnoképítés Szegeden (She)
A társaságadó-kedvezményekből származó összegek bevonásával Szeged új stadion építésére fog pályázni a Szeged 2011 labdarúgócsapatot működtető céggel közösen.
márc. 29
12:11
Videó: szurkolói fanatizmus - szédületes élőkép a San Siróban (She)
Tizenegy BEK/BL-siker birtokosai feszültek egymásnak a labdarúgó elitsorozat, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén Milánóban, ahol a hétszeres győztes Milan fogadta a négyszeres első, címvédő Barcelonát. Gól ugyan nem született, de a szurkolók kitettek magukért.
márc. 29
12:21
Befejezik a 16 éve félkész budai csarnokot, ötletpályázat az új nemzeti stadionra (Agroinform)
Várhatóan 2014-re készül el a budai Tüskecsarnok, az új nemzeti stadion megvalósítására ötletpályázatot ír ki a kormány.
márc. 29
12:27
Real Madrid: Mourinho szerint nem kizárt, hogy visszatér az Interhez (She)
José Mourinho, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid vezetőedzője nem tartja kizártnak, hogy egyszer visszatér volt csapatához, a Serie A-ben jelenleg szenvedő Internazionaléhez.
márc. 29
12:29
Videó: Puyol lerántása - ezért reklamáltak büntetőt a Barca játékosai (She)
Gól nélküli döntetlent hozott a Milan és a Barcelona összecsapása a San Siróban. A vendégek részéről Carles Puyol és Victor Valdés meg nem adott büntetőt kért számon a játékvezetőn.
márc. 29
12:31
Jégkorong: négyen távoztak, ketten bekerültek a szövetség elnökségébe (She)
Négyen távoztak, ketten pedig bekerültek a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) elnökségébe, amely így 12 taggal működik a jövőben.

Keresés