2012. március 30. péntek

márc. 30
0:09
Férfi kosár Euroliga: az ötödik meccs dönt a Pana-Maccabi Electrán (She)
A Panathinaikosz 78–69-re nyert a Maccabi Electra otthonában a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének negyedik összecsapásán. A görög csapat ezzel 2–2-re módosította az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állását, így április 4-én saját pályáján harcolhatja ki a továbbjutást.
márc. 30
0:13
Műkorcsolya-vb: kanadai aranyérem született jégtáncban (She)
A csütörtöki kűr során nem változott a dobogós helyek sorrendje a szerdai rövidprogramhoz képest jégtáncban a franciaországi Nizzában zajló műkorcsolya-világbajnokságon, így a 2010-ben arany-, tavaly ezüstérmes Tessa Virtue, Scott Moir kanadai duó nyert.
márc. 30
0:17
Videó: a mélyponton is kiütéses sikert aratott a női hokiválogatott (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a maribori divízió 2-es női jégkorong-világbajnokság 4. játéknapján Magyarország a horvátokkal küzdött meg. Igaz, küzdelem ez inkább ellenfelünk számára volt, hiszen Gömöri Csaba szövetségi kapitány tanítványai újabb sima, ezúttal 6–0-s győzelmet arattak. A szövetségi kapitány szerint most voltak a mélypontjukon a lányok.
márc. 30
0:45
El: „Más volt, mint a Manchester United ellen” - nyilatkozatok (She)
A labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első felvonásán hazai pályán nyert minimális különbséggel 2–1-re a spanyol Atlético, a portugál Sporting és a holland AZ is, de a vereséget szenvedő német Hannovernek, a spanyol Valenciának és az ukrán Metaliszt Harkivnak semmiképpen sem kell lemondania a továbbjutásról. Nehezebb dolga lesz viszont a hazai pályán a Bilbaótól két góllal kikapó Schalkének.
márc. 30
5:18
A gyanú hálójában... (Behaviour)
Újabb két volt REAC-futballista iratkozott fel a bundabotrány hosszas bűnlajstromára. Ezúttal két kapus, Sz. Levente és F. Balázs. A nemzetközi fogadási csalások ügyében a rákospalotai egyesület legújabb simlisnek tűnő labdarúgóit szerdán gyanúsítottként hallgatták ki a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) munkatársai.
márc. 30
6:48
I. félidő, 44. perc: ennél több és jobb kell (Behaviour)
Nyolcévnyi edzőtáborozás után, huszonhárom hónappal ezelőtt végre kifuthatott a pályára a narancsszínű mezbe igencsak belefülledt, mérkőzéshiányos csapat. Nem a hollandokról van szó. A fellépést beharangozó nyilatkozatokban, interjúkban az önbizalomtól duzzadó együttes kapitánya gólzáporos győzelmeket, bajnoki elsőséget, nemzetközi eredményességet vizionált. Maradva a focihasonlatnál, most a…
márc. 30
6:50
Valenciában pontokért hajt Michelisz és Wéber (Behaviour)
A Zengő Motorsport számára meglehetősen balszerencsésre sikeredett a túraautó-világbajnokság monzai idénynyitója után - Michelisz Norbertet egy galamb fosztotta meg a második futam megnyerésétől, míg Wéber Gábor épphogy lemaradt pontszerzésről - most Valenciában mindkét versenyző kiköszörülheti a csorbát az általuk jól ismert pályán.
márc. 30
6:52
Éjszakai porlovagok (Behaviour)
Elképesztő versennyel folytatódik az idei rali-világbajnokság: a portugál futam mindig is az egyik legkedveltebb, egyben legkalandosabb eseménye a versenynaptárnak.
márc. 30
6:54
Öt bíró, nulla tizenegyes (Behaviour)
Sem a Milan, sem a Marseille nem szerzett gólt a Bajknokok Ligája negyeddöntőjében, szerdán, de míg előbbi 0-0-ra kihúzta a címvédő Barcelona ellen, addig a francia gárdát gyakorlatilag elbúcsúztatta a Bayern: 0-2. A BEK/BL-ben amúgy még soha nem fordult elő, hogy a legjobb nyolc között egyik hazai alakulat se vegye be riválisa kapuját.
márc. 30
7:03
Tenisz: Djokovics Ferrert, Mónaco Fisht verte meg két szettben (She)
A felső ágon Novak Djokovics és Juan Mónaco jutott elődöntőbe a Miamiban zajló tenisztorna férfi egyesében.
márc. 30
7:21
Tenisz: az áramszünet sem zavarta meg Radwanskát, döntőbe jutott (She)
A Marion Bartolit két szettben legyőző Agnieszka Radwanska lesz Marija Sarapova ellenfele a miami tenisztorna női döntőjében.
márc. 30
7:23
NHL: a San Jose harmadszor maradt gólképtelen a Phoenix ellen (She)
A Phoenix Coyotes az idény során harmadszor úszta meg kapott gól nélkül a San Jose Sharks ellen, amelyet az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján 2–0-ra vert meg. A New York Islanders besegített a városi rivális Rangersnek, ugyanis 5–3-ra legyőzte a Parkőröket üldöző Pittsburgh Penguinst, a Philadelphia Flyers pedig hét gólt rámolt be a Toronto Maple Leafsnek.
márc. 30
7:39
NBA: az Oklahoma Los Angelesben nyert, a Heat elpáholta a Dallast (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján a tavalyi döntős Miami Heat 106–85-re nyert hazai pályán a címvédő Dallas Mavericks ellen, míg az Oklahoma City 102–93-ra győzött a Los Angeles Lakers vendégeként.
márc. 30
7:57
Tenisz: Babos először szerepel a dániai tornán, egyből főtáblásként (She)
A Monterreyben élete első WTA Tour-diadalát arató, Bogotában elődöntős Babos Tímea legközelebb az április 9-én kezdődő koppenhágai teniszversenyen indul.
márc. 30
7:59
Libertadores-kupa: a Boca tíz emberrel nyert az Arsenal ellen (She)
Elsőként a brazil Fluminense biztosította a helyét a legjobb 16 között az idei Libertadores-kupában, miután a 4. csoportban a negyedik mérkőzését is megnyerte. A riói gárda Rafael Sobis találatával 1–0-ra diadalmaskodott a venezuelai Zamora otthonában.
márc. 30
8:00
Rakonczay: most lehiggadok, és maradok (Metropol)
Rakonczay Gábor, az Atlanti-óceánt kenuval egyedül átevező sportember beszélt útja viszontagságairól és sikeres megérkezéséről a Magyar Televízió DTK Show című csütörtöki adásában.
márc. 30
8:00
Magyarul tanulnak a ferencvárosi légiósok (Behaviour)
A Ferencváros labdarúgócsapatánál ebben az idényben kötelezővé tették a külföldi játékosoknak a magyar nyelv tanulását.
márc. 30
8:02
Tovább menetel az Athletic Bilbao (Metropol)
A spanyol Athletic Bilbao hátrányról fordítva 4-2-re nyert a német Schalke 04 otthonában, így idegenben szerzett előnyt a labdarúgó Európa Liga negyeddöntőjének szerdai, első összecsapásán.
márc. 30
8:09
Ismét leverte az Islanders Malkinékat - videó (Agroinform)
A keddi, Pittsburghben aratott siker után csütörtökön hazai pályán is megtréfálták a Szigetlakók a Pingvineket.
márc. 30
8:27
Magyarul tanulnak a zöld-fehér légiósok (Agroinform)
A Ferencváros labdarúgócsapatánál ebben az idényben kötelezővé tették a külföldi játékosoknak a magyar nyelv tanulását.
márc. 30
8:29
Miami- és Thunder-siker a rangadókon (Agroinform)
LeBron Jamesék a címvédő Dallason vettek revánsot, míg az Oklahoma City a Lakers otthonában diadalmaskodott.
márc. 30
8:31
Törött ujjal is edz Berki egyik legnagyobb riválisa (Agroinform)
Ujjtörése ellenére folytatja az edzéseket az olimpiai bronzérmes Louis Smith, a vb bronzérmes brit tornász.
márc. 30
8:45
Raúl-dupla, Sporting-bomba, az EL góljai egy csokorban - videók (Agroinform)
Az Európa Liga negyeddöntőinek első felvonásában három hazai győzelem mellett egy idegenbeli siker született.
márc. 30
9:03
Djokovics nem kegyelmezett a David Ferrernek - videó (Agroinform)
A hölgyeknél a lengyel Radwanska két játszmában legyőzte a francai Bartolit, így készülhet a Sarapova elleni fináléra.
márc. 30
9:09
Torna: törött ujjal is edz Berki egyik legnagyobb riválisa (She)
Ujjtörése ellenére folytatja az edzéseket az olimpiai bronzérmes Louis Smith, a tavaly októberi tokiói világbajnokságon lólengésben harmadikként záró brit tornász.
márc. 30
9:11
Labdarúgás: a FIFA is részvétet nyilvánított a vízbe fulladt kongói csapat miatt (She)
A Kongói DK-beli alacsonyabb osztályú Virgin KA futballcsapata egy zambiai felkészülési mérkőzésről hazafelé tartva a Luapala folyón balesetet szenvedett, és 20 labdarúgó életét vesztette. A tragédia kapcsán a nemzetközi szövetség (FIFA) is kifejezte a részvétét.
márc. 30
9:27
Rali-vb: Loeb már az első nap kiesett Portugáliában, Latvala vezet (She)
Szinte el sem kezdődött, máris véget ért a Portugál rali Sébastien Loeb számára. A Citroën nyolcszoros világbajnok francia pilótája a csütörtök esti harmadik szakaszon futott le az útról, miután félreértette a navigátora szavait, és úgy összetörte a DS3-at, hogy fel kellett adnia a küzdelmet.
márc. 30
9:39
Szomorú németek, bizakodó spanyolok - nyilatkozatok a negyeddöntők után (Agroinform)
Huub Stevens hisz a csodákban, Simeone elképzelte milyen Hannover-drukkernek lenni, Sá Pinto szégyelli magát.
márc. 30
9:45
Légiósok: a Fulham kapusa szomorú a REAC miatt; Angliában maradna (She)
Somogyi Csaba tavaly nyáron szerződött a REAC-tól a Fulhamhez. A kapus a Nemzeti Sportnak elmondta, nagy csalódás számára, ami a fogadási csalások kapcsán volt klubjával kapcsolatban történik. A játékos arról is beszélt, hogy bár csak a tartalékcsapatban véd, érdeklődnek iránta más egyletektől, és a jelek szerint a londoniak is elégedettek, így jó esély van rá, hogy nyári szerződése lejártával…
márc. 30
9:47
Videó: Maradona barátnőjét zaklatták, szópárbaj a drukkerekkel (She)
Nem elég, hogy az al-Vaszl 2–0-ra kikapott az al-Sababtól az Egyesült Arab Emírségek élvonalbeli labdarúgó-bajnokságában, a vesztes csapat edzője, Diego Maradona még az ellenfél szurkolóival is meg kellett küzdjön (igaz, csak szóban), miután zaklatták a lelátón ülő barátnőjét.
márc. 30
9:57
A címvédő francia Löeb már az első nap után feladta a versenyt (Agroinform)
A címvédő Sebastien Löeb kiesett a rali-vb portugáliai állomásának első napján, a finn Jari-Matti Latvala áll az élen.
márc. 30
10:03
FTC: a zöld-fehérek szerződtették Marko Simicet (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata bejelentette: nyárig szerződtették az ősszel még a Vasasban futballozó horvát csatárt, Marko Simicet.
márc. 30
10:05
Videó: a „nullás” Westbrook hármasa nyert csütörtökön az NBA-ben (She)
Az NBA legutóbbi játéknapjának tíz legjobb jelenetét felvonultató videóban a 0-s mezszámmal játszó Russell Westbrook remek hárompontos kosara vitte el a pálmát. Hogy miért? Kiderül a videóból.
márc. 30
10:07
Horvát csatárt igazolt a Ferencváros (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata bejelentette: nyárig szerződtették az ősszel még a Vasasban futballozó horvát csatárt, Marko Simicet.
márc. 30
10:15
Callejón edzésbe állt, de a hétvégén még pihenőt kap (Agroinform)
A Villarreal elleni mérkőzésen egy csúnya belépő után bokasérülést szenvedő spanyol támadó az APEOL ellen térhet vissza.
márc. 30
10:21
Videó: Szöul olimpiai bajnoka úgy véli, vannak sötét lovak a magyar sportban (She)
Jobb szereplést várok a londoni olimpián a magyar csapattól, mint amilyen a pekingi volt, de az előjelek inkább baljósak – mondta Ábrahám Attila, a Magyar Kajak-kenu Szövetség főtitkára az NSO Tv-nek az ötkarikás bajnok kajakos jósolt a közelgő nyári játékok magyar szereplése kapcsán.
márc. 30
10:51
Pisont István nem érti az UEFA-t (Agroinform)
Az U17-es válogatott szövetségi edzője szerint nagyot hibázott a szövetség, amiért négy napot várt a döntéssel.
márc. 30
10:53
Neymar C.Ronaldo nyomában, mesterhármassal vette ki részét a Santos kiütéséből - videó (Agroinform)
A brazil paulista bajnokság pénteken lejátszott mérkőzésén a Santos 5-0-ra kiütötte a z Americana együttesét.
márc. 30
11:45
Tovább combosodhat a Man. City - féltucat sztár mehet és jöhet (Agroinform)
Nagy játékosmozgás lehet a nyáron az európai futball legújabb csúcsragadozójánál, több világsztár távozhat és érkezhet.
márc. 30
11:51
Női kosárlabda: újabb beadvány tartozás miatt a Pécs 2010 ellen (She)
A Pécs 2010 női kosárlabdacsapatánál továbbra is minden bizonytalan, mivel még nincs hír róla, hogy a szövetség megkapta volna a baranyaiak fellebbezését Somogyi Andrea ügyében, márpedig ha ez nem érkezik meg szombatig, akkor Raksányi Krisztináék nem léphetnek pályára a Győr ellen április 4-én kezdődő bajnoki elődöntőben. Ráadásul egy újabb volt játékos is feljelentette a klubot.
márc. 30
12:03
Maradona nekiment a vendégszurkolóknak - videó (Agroinform)
A biztonságiaknak kellett megfékezniük Diego Maradonát, miután a rivális szurkolói sértegették játékosainak feleségeit.
márc. 30
12:21
Egy-egymillió Csernoviczkinak, Kovácsnak és Pálosnak (Agroinform)
Három olimpiai résztvevő felkészülését támogatja fejenként egymillió forinttal a K&H Csoport.
márc. 30
12:27
London 2012: hegyikerékpárosaink Újvidéken gyűjthetnek újabb pontokat (She)
Szerbiába utazik hétvégén a magyar hegyikerékpáros-válogatott, hogy részt vegyen egy C2-es kategóriájú viadalon, amelyen ha újabb világranglistapontokat gyűjt, még közelebb kerülhet a nemzet az olimpiai kvótához. Hogy a sportágban május végén záruló kvalifikációs időszak után, sikeres kvótaszerzés esetén ki utazhat Londonba – azt három állomás után járó összetett pontszámítás alapján dönti el a…
márc. 30
12:29
PMFC: legalább két hetet várni kell a korábbi Bolton-csatár játékára (She)
A Pécsi MFC a téli átigazolási időszakban megállapodott a korábban a Bolton tartalékcsapatában is futballozó, legutóbb a dunaszerdahelyi DAC-ot erősítő Harsányi Zoltán szerződtetéséről, ám a támadó játékengedélye még mindig nem érkezett meg a baranyaiakhoz. Felvidéki sajtóhírek szerint erről a pécsiek is tehetnek, mert nem zárták le a szlovák átigazolási határidő végéig a labdarúgó…
márc. 30
12:39
A lengyel Kielcéhez szerződött a kilencujjú horvát klasszis (Agroinform)
Hároméves szerződést kötött a lengyel Targi Vive Kielcével Ivan Cupic, a horvát válogatott kiváló jobbszélsője.
márc. 30
12:45
London 2012: egy-egymillió Pálosnak, Kovácsnak és Csernoviczkinak (She)
Tizenkét héttel a londoni nyári olimpia és tizenhéttel a paralimpiai játékok kezdete előtt a cselgáncsozó Csernoviczki Éva, az öttusázó Kovács Sarolta és a para-asztaliteniszező Pálos Péter felkészülését támogatja fejenként egymillió forinttal a K&H Csoport. A három – szakmai zsűri döntése alapján – kiválasztott, és már biztos londoni indulónak számító élsportoló pénteken ünnepség…
márc. 30
12:57
A Barcelona hollandját akarja az Inter (Agroinform)
A Corriere dello Sport értesülései szerint Marco Branca sportigazgató Ibrahim Afellayjal erősítené meg a milánóiakat.
márc. 30
13:03
FTC: Szégyen lenne, ha nem ismerném a Ferencváros tradícióit - Marko Simic (She)
A Ferencváros új játékosa, Marko Simic szerint csapatának előrébb kellene állnia a bajnoki tabellán. A horvát támadó – aki saját bevallása szerint tisztában van a Fradi tradícióival – szeretne minél hamarabb beilleszkedni, és segíteni az előrelépésben.
márc. 30
13:05
Man. City: Agüero egy „hülye” sérülés miatt nem játszhat - Mancini (She)
Sergio Agüero, a Manchester City argentin támadója rejtélyes sérülése miatt nem játszhat a csapat hét végi, Sunderland elleni Premier League-mérkőzésén. A csatár nyavalyájáról Roberto Mancini menedzser beszélt pénteken az újságíróknak, de nem részletezte, csak annyit mondott, „hülye” sérülésről van szó.
márc. 30
13:15
A Dortmund megduplázná Kagava fizetését, annyit keresne, mint Dzsudzsák (Agroinform)
A BVB megtartaná japán légiósát, akit fizetésének megduplázásával győznének meg arról, hogy nem érdemes továbbállni.

Keresés