2012. február 4. szombat

febr. 4
11:21
Generációk találkozása - BMW 120d (E87 és F20) összevont teszt (Auto Pult)
A nemrégiben nálunk vendégeskedett új BMW 116i nagyon a szívünkbe zárta magát, ugyanis olyan képességgel büszkélkedhet, ami egyetlen márkatársára sem volt jellemző az elmúlt években, mi több, évtizedekben: egy alap BMW (6,3 millió forintos indulóárával a hazai BMW-kínálat messze legolcsóbb tagja) még sosem volt ilyen jó, és nem utolsósorban valódi BMW.
febr. 4
16:09
Felfrissül a Citroën Berlingo és a Jumpy (Auto Pult)
A Citroën enyhe ráncfelvarrást végez a Berlingo és a Jumpy személyszállító kisbuszokon, ami sok tekintetben megújulást hoz a sorozatba. A külsőt illetően az öt- és hétülésesként elérhető Berlingo szélesebb hatású hűtőrácsot, új fényszórókat és opcionális LED-sort kapott. Emellett a visszapillantó tükör is új formát nyert, és újak az alufelnik is. Belül főleg a színek választékán és az…
febr. 4
20:03
A Caterham megnevezte tartalékosát (F1világ)
Giedo van der Garde lesz a Caterham tartalékversenyzője az idei évben, jelentette be a csapat szombati közleményében. Tovább »
febr. 4
20:36
Bianchinak nem elég a Force India harmadik ülése (F1világ)
Annak ellenére, hogy az idei évben a Force India tartalékosa lesz, Jules Bianchi bízik abban, hogy lesz lehetősége más szériában versenyezni 2012-ben. Tovább »

Keresés