2012. február 25. szombat

febr. 25
7:15
Ez a Civic nem az a Civic (Vezess)
Különösebb csinnadratta nélkül érkezett meg Magyarországra lépcsőshátú Civic. Az újdonságnak váratlanul kevés köze van az ötajtóshoz.
febr. 25
7:17
Karambol élő tévéadásban (Vezess)
A riporter épp a benzinár-emelésről beszélt egy benzinkút előtt, amikor mögötte összeütközött két autó.
febr. 25
13:15
F1: Jó irányt talált a Ferrari? (Vezess)
Felipe Massa úgy látja, az első barcelonai teszt zárónapján végre magára talált a Ferrari, bár a csapat felkészültségét még csak jó közepesre értékeli.
febr. 25
14:30
Webber: Óriási hiba volna leírni a Ferrarit (F1világ)
Annak ellenére, hogy az eddigi tesztek alapján a Red Bullt és a McLarent tartják a favoritnak, Mark Webber szerint hiba lenne leírni a Ferrarit és azt mondani, hogy az olaszok nem várhatják esélyesként a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat. Tovább »
febr. 25
15:03
Rosberget feltüzelik a Mercedesnél látottak (F1világ)
Bár tisztában van azzal, hogy még nem álmodozhat futamgyőzeleméről, Nico Rosberg elmondta, hogy le van nyűgözve a Mercedes eddigi teljesítménye és fejlődése láttán. Tovább »
febr. 25
15:36
Hamilton elhagyhatja a McLarent (F1világ)
A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone úgy véli, hogy Lewis Hamilton az év végén elhagyhatja a McLarent, ha csapata nem tud egy olyan autót biztosítani számára, amellyel harcba szállhat a világbajnoki címért. Tovább »
febr. 25
19:27
Teljesítette a törésteszteket az új Hispania (F1világ)
A Hispania sikeresen teljesítette új autójával az FIA által kötelezően előírt összes töréstesztet, azonban jelenléte az utolsó téli tesztprogramon továbbra is kérdéses. Tovább »

Keresés