2012. január 18. szerda

jan. 18
0:00
NS: Oláh Lóránt őszinte vallomása; hová tűnt Lehota István? - szerda (She)
Válogatás a Nemzeti Sport szerdai számából:
jan. 18
0:03
Priskin távozott az Ipswichtől (Metropol)
Priskin Tamás kedden közös megegyezéssel felbontotta júniusig szóló szerződését az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ipswich Townnal, így szabadon igazolhatóvá vált.
jan. 18
0:54
Eskisehirspor: Elek Ákos fél plusz évre érkezik - hivatalos (She)
A török Eskisehirspor labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Elek Ákost, a Videoton magyar válogatott játékosát. A labdarúgó három és fél évre kötelezte el magát új csapatához, fél évig kölcsönben szerepel, majd a felek ezt további három évvel megtoldhatják.
jan. 18
2:42
Australian Open: az ötödik helyen kiemelt Li Na megint csak 4 játékot veszített (She)
Az elsőhöz hasonlóan második mérkőzésén is négy játékot veszített a világranglista ötödik helyén álló Li Na, aki egy óra alatt jutott a legjobb 32 közé, miután 6:2, 6:2-re győzte le az ausztrál Olivia Rogowskát.
jan. 18
4:48
Australian Open: Arnék már az első körben búcsúztak a párosok versenyétől (She)
Az egyesben második fordulóba jutó Arn Gréta, párosban nem élte túl a nyitókört. Az ukrán Olga Szavcsukkal együtt induló magyar mindössze 68 percet áldozott a másik versenyszámra.
jan. 18
6:00
Australian Open: Roger Federer kapott egy extra pihenőnapot (She)
Roger Federer játék nélkül jutott a harmadik fordulóba, miután ellenfele, a német Andreas Beck hátsérülése miatt néhány órával a kezdés előtt visszalépett a találkozótól.
jan. 18
6:39
Hősies csatában már megvan egy fontos pont (Behaviour)
A magyar férfi kézilabda-válogatott hétfőn óriási csatában ért el 31-31-es döntetlent Oroszország ellen. Mocsai Lajos szövetségi kapitány okkal büszke játékosaira, akik közül Iváncsik Tamás és Zubai Szabolcs is megsérült a mérkőzésen, egyelőre kérdéses, hogy pályára léphetnek-e még a kontinenstornán.
jan. 18
6:41
Arn Gréta végre nyert (Behaviour)
Amiben bíztak a magyar teniszbarátok, az végre-valahára bekövetkezett: a lehető legjobbkor szerezte meg Arn Gréta idei első győzelmét, amivel bejutott az Australian Open második fordulójába, ahol a 17. helyen kiemelt szlovák Dominika Cibulkova lesz az ellenfele. Immár mindkét nem túljutott az első fordulón, és aki látta például Novak Djokovics bemutatkozását, az máris sajnálhatja leendő…
jan. 18
6:43
Bruno Senna vezetheti idén a Williams autóját (Behaviour)
Egy újabb F1-es csapat véglegesítette idei felállását. A legendás Williams istálló a retro jegyében újra összehozta a Senna-Williams-Renault triót, azaz a venezuelai Pastor Maldonado mellé leigazolta Ayrton Senna unokaöccsét, Brunót. Ezzel a döntéssel egyébként szinte lezárták a sportág legtapasztaltabb versenyzőjének, a szintén brazil Rubens Barrichellónak a pályafutását.
jan. 18
6:54
Afrika-kupa: hétszázezer eurót kaphatnak a hazaiak egy győzelemért (She)
Félmilliárd guineai frankot, azaz 751 265 eurót kapnak az egyenlítő-guineai labdarúgó-válogatott játékosai, amennyiben nyernek az Afrika Kupa szombati nyitómérkőzésén, Líbia ellen.
jan. 18
6:57
Pompás asztaltársaság Budapesten (Behaviour)
Hazánk második alkalommal biztosít állomást a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) GAC World Tour körversenyének. Ez alkalommal a Hungarian Opent a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban rendezik mától szombatig, ahol a honi csillagok mellett a sportág elitje is színre lép.
jan. 18
6:59
Megjött a tél, nyilnak a sípályák (Behaviour)
Erős havazással, hófúvásokkal köszöntött be a téli időjárás tegnap hazánkba. A hó a legtöbb helyen már el is olvadt, de a hét második felében a meteorológiai előrejelzések szerint újabb havazásra és tartós hidegre lehet számítani.
jan. 18
7:12
Australian Open: Nadal a második fordulót is magbaiztosan vette (She)
A második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal magabiztosan, három játszmában győzött a német Tommy Haas ellen az Australian Open második fordulójában.
jan. 18
7:30
Honvéd: a francia harmadik ligában próbázik a középpályás (She)
A francia harmadosztályban szereplő Olympique Nimes labdarúgócsapata teszteli a Budapest Honvéd elefántcsontparti középpályását, Jean-Baptiste Akassout.
jan. 18
7:32
NBA: a James és Bosh vezette Miami nagy csatában fordított a Spurs ellen (She)
A Miami Heat a 33 pontot szerző LeBron James és a 30 pontig jutó Chris Bosh vezetésével 120–98-ra győzött a San Antonio Spurs ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 24. játéknapján. A hazaiak jelentős hátrányba kerültek az első félidőben, de a harmadik negyedben lemosták a pályáról a vendégeket, és fordítottak.
jan. 18
7:34
Australian Open: Nadal simán nyert, Wozniacki is továbbment (She)
A második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal magabiztosan, három játszmában győzött a német Tommy Haas ellen az Australian Open második fordulójában. A nőknél a világelső Caroline Wozniacki két szettben nyert a grúz Anna Tatisvili ellen. A dán játékos az első játszmát könnyedén megnyerte, de a másodikban csak nagy csatában tudott diadalmaskodni.
jan. 18
7:36
NHL: az Islanders véget vetett a Washington jó hazai sorozatának (She)
A New York Islanders 3–0-ra győzött a Capitals ellen Washingtonban az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 99. játéknapján. A hazaiak hét megnyert hazai találkozó után kaptak ki a fővárosban, és először zártak szerzett gól nélkül ebben a szezonban.
jan. 18
7:48
DVSC: a svájci második ligában tesztelik a korábbi középhátvédet (She)
A svájci másodosztályban szereplő FC Wil teszteli a DVSC-Teva korábbi macedón középhátvédjét, Mirszad Mijadinoszkit.
jan. 18
8:06
Arsenal: nem büntetik meg a szurkolóval veszekedő Henryt (She)
Lapértesülések szerint nem kell büntetésre számítania Thierry Henrynak, az Arsenal francia csatárának, aki együttese hétvégi, 3–2-es veresége után szóváltásba keveredett a csapat egyik szitkozódó szurkolójával.
jan. 18
8:18
A Red Bull egy nappal az első teszt előtt leplezi le autóját (Agroinform)
Február 6-án mutatják be a konstruktőri és az egyéni világbajnokságban is címvédő istálló 2012-es versenyautóját.
jan. 18
8:24
Légióssors: az elégedetlen Bodor távozik az OFI-tól - lapértesülés (She)
Francia lapértesülések szerint Bodor Boldizsár felbontotta a szerződését a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő OFI-nál.
jan. 18
8:42
NB II: Pátkai az MLSZ-hez fordult, mert az MTK nem engedte edzeni (She)
Pátkai Máté a Magyar Labdarúgó-szövetséghez fordult segítségért. A középpályás nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, az MTK erre fel megtiltotta neki az edzések látogatását.
jan. 18
8:44
Paks: Siófokra kerül a csatár, továbbra is a Győr Böde elsőszámú kérője (She)
A Paks NB I-es labdarúgócsapatánál új labdarúgó még mutatóba sincsen: próbajátékost egyet sem tesztel ezekben a napokban a Kis Károly vezette szakmai stáb, néhány futballistát azonban kölcsönad a klub, míg Böde Dániel jövője még bizonytalan.
jan. 18
8:54
Federer játék nélkül jutott tovább, Fish és Schiavone búcsúzott (Agroinform)
Rafael Nadal három szettben győzte le Tommy Haast, Kim Clijsters nagyon simán nyert Foretz Gacon ellen.
jan. 18
9:00
Genk: a cseh védő a Granadához igazolt, de a Cesenánál folytatja (She)
Öt és fél évre szóló szerződést kötött a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Granada Daniel Pudillal.
jan. 18
9:12
Három vereséget követően ismét nyert a Miami (Agroinform)
Továbbra is képtelen idegenben győzni a Spurs, ezúttal a Wade nélkül felálló Miami fektette őket két vállra.
jan. 18
9:18
Győr: Varga Roland három és fél évre lesz az ETO-é, Guzmicsról ma tárgyalnak (She)
Hétfőn már jeleztük, hogy a Brescia reagált a Győri ETO szerződéstervezetére, így hamarosan lezárulhat Varga Roland átigazolási ügye. Úgy tudjuk, a felek mindenben egyezségre jutottak, a támadó három és féléves szerződésben állapodott meg a győri vezetőkkel, de nem ő lehet az egyetlen új szerzemény ezen a héten.
jan. 18
9:21
Arn Gréta kiesett párosban (Metropol)
Az első fordulóban kiesett a párosok versenyéből Arn Gréta a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 18
9:21
Australian Open - Arn Gréta kiesett párosban (Behaviour)
Az első fordulóban kiesett a párosok versenyéből Arn Gréta a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 18
9:30
Arn Gréta párosban nem jutott a második körbe (Agroinform)
Az első fordulóban kiesett a párosok versenyéből Arn Gréta a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 18
9:36
Newcastle: két Demba a klubnál - szerződtették a Freiburg gólvágóját (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle szerződtette a német Freiburg szenegáli válogatott támadóját, Papiss Demba Cissét.
jan. 18
9:38
Videó: Dwight Howard még estében is eredményes volt - NBA, 24. játéknap (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) 24. játéknapján 7 találkozót játszottak a felek, és ezúttal is bőven volt miből csemegéznie a bajnokság hivatalos honlapjára a legszebb 10 jelenetet összeállítóknak. Dwight Howard újra és újra bebizonyítja géniuszát, ezúttal már-már a földön fekve is a kosárba talált, Blake Griffin saját palánkja előtt jeleskedett és blokkolt egy parádésat. A…
jan. 18
9:40
PMFC: a nigériai Okoronkwo nem felejtette el a Fradi-tábort (She)
A 24 esztendős, a nigériai válogatottban is bemutatkozó Solomon Okoronkwo szerződtetését a hét elején jelentette be a Pécsi MFC. A csatár a Nemzeti Sport kérdésére beszélt szerződtetése hátteréről és szót ejtett a Ferencvárosról, is amely ellen nyáron gólt szerzett az Európa-ligában.
jan. 18
9:48
Nem megy a Bostonnak a liga sereghajtói ellen (Agroinform)
A címvédő Bruins pár nappal a Carolina elleni vereség után a keleti utolsó Tampa Bay otthonában is kikapott.
jan. 18
9:54
Videó: Takács Rita a spanyolok és a franciák ellen is esélyt lát a sikerre (She)
Takács Rita, a Sport Televízió műsorvezetője videoblogjában a férfi kézilabda és vízilabda-válogatott Eb-kezdésére is büszke, mindkét tornán sikereket vár. Sajnálja, hogy az oroszok elleni kézilabda-párharc Iváncsik Tamás személyében vezéráldozattal járt, de úgy érzi, a spanyolok és a franciák ellen sem feltétlenül csak a tisztes helytállásra van esély, a Mocsai-legénység hétfői játékát látva. A…
jan. 18
9:57
Bocsánatot kértek a szervezők Krivokapicstól (Metropol)
A szerb szervezők bocsánatot kértek Krivokapics Miloradtól, a magyar férfi kézilabda-válogatott zentai születésű játékosától, amiért az oroszok elleni hétfői Európa-bajnoki mérkőzésen a helyi közönség kifütyülte, mihelyst labdához ért.
jan. 18
10:06
Krivokapicsnak szerb látogatói voltak a válogatott szállásán (Agroinform)
A szervezők bocsánatot kértek Krivokapicstól, amiért az oroszok elleni hétfői Eb-mérkőzésen a helyi közönség kifütyülte.
jan. 18
10:08
Andy Roddick meghajolt a nagy ellenfél Hewitt előtt (Agroinform)
A volt világelső szerint nem számít, hányadik a rangsorban Hewitt, nála az a legfontosabb szempont, hogy "tud nyerni."
jan. 18
10:12
Törökországban folytatja Elek Ákos (Infostart)
Elek Ákos, a magyar bajnoki címvédő Videoton labdarúgója mindenben megállapodott a török élvonalban szereplő Eskisehirspor csapatával, mellyel fél plusz három évre szóló szerződést ír majd alá.
jan. 18
10:12
FIFA: továbbra is a 37. helyen állunk a világranglistán (She)
Ahogy várható volt, nincs jelentősebb változás a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján: a magyar válogatott továbbra is a 37. helyen áll, holtversenyben Izraellel.
jan. 18
10:24
Egyetlen győzelem 700 ezer eurót ér a guineaiaknak (Agroinform)
Félmilliárd guineai frankot kapnak az egyenlítő-guineai válogatott játékosai, ha nyernek szombaton Líbia ellen.
jan. 18
10:42
Az Orlando centere a pályán "élesztette újra" csapattársát - videó (Agroinform)
A különös jelenetre az Orlando-Charlotte mérkőzésen került sor Dwight Howard és Glen "BigBaby" Davis között.
jan. 18
10:48
Férfi kosárlabda: távozik a Kaposvártól az amerikai irányító (She)
Saját kérésére, közös megegyezéssel megválik a Kaposvári KK férfi kosárlabdacsapatától a másfél éve igazolt amerikai irányító, Josh Wilson.
jan. 18
10:50
Tenisz: Isner hatalmas, ötszettes csatában győzött Nalbandian ellen (She)
A 16. helyen kiemelt amerikai John Isner óriási csatában, öt játszmában győzött az argentin David Nalbandian ellen az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság második fordulójában.
jan. 18
10:52
Olaszország: Boateng, Gattuso és Aquilani nélkül az AC Milan (She)
Egy hónapra kidőlt Kevin-Prince Boateng, az olasz bajnok AC Milan ghánai válogatott labdarúgója.
jan. 18
10:54
Törökország: Elek Ákos hétvégén a Galatasaray ellen mutatkozhat be (She)
Amint arról beszámoltunk, Elek Ákos tegnap megállapodott a török élvonalbeli Eskisehirsporral. A válogatott középpályással Törökországban tartózkodó menedzser, Fülöp Ferenc érdeklődésünkre elmondta, Elek a hétvégén akár már pályára is léphet, méghozzá a Galatasaray ellen.
jan. 18
10:56
ZTE: Bulatoviccsal is bontottak, ukrán érdeklődés Turkovs iránt (She)
Radenko Bulatoviccsal is szerződést bontott a labdarúgó NB I utolsó helyén álló Zalaegerszegi TE, míg a korábban a kazah Zsetiszunál próbajátékon lévő Daniils Turkovs iránt most egy ukrán csapat érdeklődik.
jan. 18
11:00
A spanyolok ellen lehet keresnivalónk - Borsos Attila (Agroinform)
A szövetség elnökségi tagja, a válogatott játékosai és Juhász István elemezték az aktuális ellenfelet a 63.hu kérésére.
jan. 18
11:02
Milliókkal tartozik a Flamengo Ronaldinhónak (Agroinform)
Tekintélyes összeggel tartozik a korábbi aranylabdás Ronaldinhónak futballklubja, a brazil Flamengo.
jan. 18
11:06
Ajánló: Real-Barca a kupában, férfi kéziseink a spanyolok ellen - program (She)
Real Madrid–Barcelona spanyol csúcsrangadót rendeznek ma késő este a Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Férfi kéziseink a spanyolok ellen folytatják a szereplésüket az Európa-bajnokságon. Női vízilabda-válogatottunk Nagy-Britannia ellen játssza első meccsét az eindhoveni Eb-n.

Keresés