2011. december 31. szombat

dec. 31
0:18
Videó: Bellamy-dupla, Gerrard-ziccer - így nyert a Pool a Newcastle ellen (She)
Az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Liverpool 0–1-ről fordított és nyert 3–1-re a Newcastle United ellen hazai pályán. Daniel Agger öngóljával a „szarkák” kerültek előnybe, ám Cragi Bellamy duplájával a vörösök a 67. percben már a vezetésnek örülhettek. A mindent eldöntő találat a csereként beálló Steven Gerrard nevéhez fűződött, aki egy kiugratás után vette be Tim Krul…
dec. 31
5:27
Az év lúzerei (Behaviour)
Valamirevaló médium manapság nem engedheti meg magának a luxust, hogy az év zárásaként ne készítsen toplistákat. A Népszava ezúttal sem marad ki a jóból, az is összeállítottuk a legkiválóbbak listáját három részben. A év sportemberei és az év csapatai után szilveszterkor jöjjön, aminek jönnie kell: lúzerlista 2010!
dec. 31
6:39
Az év legjobb csapatai (Behaviour)
Valamirevaló médium manapság nem engedheti meg magának a luxust, hogy az év zárásaként ne készítsen toplistákat. A Népszava ezúttal sem marad ki a jóból, az idén is összeállítottuk az év legkiválóbbjainak listáját. Háromrészes sorozatunk második felvonásában az év sportemberei után ezúttal ismerkedjünk meg az év csapataival!
dec. 31
6:57
Ajándék az ünnepekre: még némi bunda (Behaviour)
Olyan, mintha tegnap lett volna. Legalábbis amikor az ember fellapozza az újságokat. Egyébként meg annyi, de annyi minden a feledés homályába merült. A Népszava hagyományos év végi visszatekintése segít a lényeg felidézésében: 12 hónap 12 cikkben, botrányok, bukások, győzelmek, poénok. Emlékezzünk végül együtt decemberre!
dec. 31
8:24
AS Roma: Kevin Garnett tulajdonrészt vásárolt a fővárosi klubban (She)
Az AS Roma futballklub résztulajdonosa lesz Kevin Garnett, az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő Boston Celtics kosarasa.
dec. 31
8:42
NHL: Alfredsson 400-as lett, Ovecskin a Washington vezére volt (She)
Daniel Alfredsson megszerezte 400. gólját az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL): az Ottawa svéd kapitánya a Calgary ellen 4–3-ra megnyert meccs hosszabbításában volt eredményes. Alekszandr Ovecskin két góllal járult hozzá a Washington Capitals győzelméhez.
dec. 31
9:00
Férfi kosárlabda: visszatért Paksra a rutinos amerikai játékos (She)
Térdműtéte után visszatért Paksra Lee Nailon. Az Atomerőmű 36 éves amerikai magasbedobóját még tüzetesen megvizsgálják az orvosok.
dec. 31
9:02
Olympiakosz: a PSV svéd válogatott kapusa lehet Megyeri vetélytársa (She)
Görög sajtóhírek szerint a Megyeri Balázst foglalkoztató Olympiakosz Pireusz labdarúgócsapata ajánlatot tehet a holland élvonalban szereplő PSV svéd válogatott kapusára, Andreas Isakssonra.
dec. 31
9:06
Győzelemmel hangolódott a Rangers a Winter Classicre (Agroinform)
A New York Rangers egy nappal a Philadelphia 4-2-es pittsburghi sikerét követően ismét győzött.
dec. 31
9:18
Férfi kézilabda NB I: a rutinos pécsi játékos Orosházán folytatja (She)
A NB I-es férfi kézilabda-bajnokságban 10. helyen álló Orosházi FKSE tovább erősít, Pécsről szerződtette az irányító-átlövő Frey Tamást.
dec. 31
9:42
Először nyert a címvédő Dallas Mavericks (Agroinform)
Három vesztes mérkőzést követően első győzelmét is bezsebelhette a Dallas Mavericks a Toronto elleni hazai találkozón.
dec. 31
9:54
Videó: a Barca a világ tetején, elrajtolt az NBA - 2011. december (She)
A nemzetközi sportvilág legfontosabb 2011-es eseményeire visszatekintő sorozatunkban ezúttal a december külföldi történései vannak soron. A Barcelona labdarúgócsapata hivatalosan is megkoronáztatott a klubvilágbajnokságon, hosszú huzavona az is eldőlt, lesz NBA-szezon.
dec. 31
10:12
Videó: Dwyane Wade győztes „levegős" kosara a péntek legjobbja - NBA (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) pénteki játéknapjának legszebb találatai között a Miami Heat játékosai többször is helyet követeltek maguknak. A Heat tényleg látványos játékos mutatott be, de éppen csak legyőzték a Minnesota Timberwolvest. A döntő kosár Dwyane Wade nevéhez fűződik ez lett a játéknap legjobb jelenete a ligában.
dec. 31
10:30
Videó: Dwyane Wade „levegős" kosara a péntek legjobbja - NBA (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) pénteki játéknapjának legszebb találatai között a Miami Heat játékosai többször is helyet követeltek maguknak. A Heat tényleg látványos játékos mutatott be, de éppen csak legyőzte a Minnesota Timberwolvest. A döntő kosár Dwyane Wade nevéhez fűződik, ez lett a játéknap legjobb jelenete a ligában.
dec. 31
10:32
Tenisz: Jani Réka a selejtező első fordulójában kiesett Brisbane-ben (She)
Jani Réka Luca vereséget szenvedett a selejtező első fordulójában a 655 ezer dollár összdíjazású brisbane-i tenisztornán. A magyar játékos az ausztrál színekben szereplő Anastasia Rodionovától kapott ki két szettben a nemzetközi szövetség honlapja szerint.
dec. 31
10:33
NBA-sztár lesz az AS Roma résztulajdonosa (Metropol)
Az AS Roma futballklub résztulajdonosa lesz Kevin Garnett, az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő Boston Celtics kosarasa.
dec. 31
10:36
A Manchester United az élen szilveszterezhet (Agroinform)
Beindul nagyüzem az angol labdarúgó-bajnokságban, ugyanis öt napon belül két fordulót is lebonyolítanak.
dec. 31
11:06
Női kézilabda: Vura József fél év után hazatért Nagymihályból (She)
Szerződést bontott egymással Vura József és a felvidéki Nagymihály (Michalovce) női kézilabdacsapata.
dec. 31
11:24
Gabon: a ZTE-csatár bekerült az Afrika-kupára készülő bő keretbe (She)
Roguy Méyé, a labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg csatára benne van az Afrikai Nemzetek Kupájára készülő Gabon bő keretében – a válogatott az első, Niger elleni mérkőzés előtt két felkészülési meccset játszik januárban.
dec. 31
11:30
Győzelemmel kezdtek a franciák (Agroinform)
A franciák legyőzték a kínaiakat a szombati nyitányon a hagyományos tenisz Hopman Kupán.
dec. 31
11:48
Nagyon összetartó csapat a mienk - Marco Caneira (Agroinform)
A portugál védő szerint a Videoton FC egy összetartó, szoros köteléket alkotó csapatként futballozott az ősz folyamán.
dec. 31
12:00
Chelsea: a júliusban műtött Essien januárban térhet vissza (She)
Január közepén lesz ismét bevethető Michael Essien, a Chelsea ghánai válogatott labdarúgója.
dec. 31
12:06
Best of Döme 2011 (Agroinform)
A Hathárom TV összegyűjtötte Détári Lajos, a Ferencváros szakmai igazgatójának legjobb beszólásait.
dec. 31
12:18
Real Madrid: Félreértették, amit a távozásomról mondtam - Mourinho (She)
José Mourinho, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid vezetőedzője visszakozott azon állítása után, hogy „pár év múlva" a klub kispadját egy Premier League-csapatéra szeretné cserélni.
dec. 31
12:21
Az Arany Kerékpártól a bajnokok bajnokáig (Behaviour)
Az MTI Sportszerkesztősége idén is összegyűjtötte a teljesség igénye nélkül az év legjobbjait sportáganként, illetve országonként.
dec. 31
12:36
Síugrás: súlyos sérülése véget vetett a norvég versenyző idényének (She)
A norvég NRK televíziós csatorna értesülései szerint Tom Hilde csigolyatörést szenvedett a tegnapi síugró Négysáncverseny első állomásán, Oberstdorfban. Mint arról beszámoltunk, a 24 esztendős versenyző a második sorozatban 131 és fél méteres ugrása során a talajfogásnál bukott hatalmasat, s azonnal kórházba szállították.
dec. 31
12:42
Véget ért a szezon a csigolyatörést szenvedő Hildének - videó (Agroinform)
Az előzetesen vártnál súlyosabb következményekkel járt Tom Hilde pénteki bukása Oberstdorfban.
dec. 31
12:44
Mókás jelenetek a ringben - videók (Agroinform)
A brutális kiütések mellett mókás jelenetek is vannak az ökölvívásban, csak azoknak sem örül mindenki.
dec. 31
12:54
Síugrás: véget ért a hatalmasat bukó norvég szezonja - videó (She)
A norvég NRK televíziós csatorna értesülései szerint Tom Hilde csigolyatörést szenvedett a tegnapi síugró Négysáncverseny első állomásán, Oberstdorfban. Mint arról beszámoltunk, a 24 esztendős versenyző a második sorozatban 131 és fél méteres ugrása során a talajfogásnál bukott hatalmasat, és azonnal kórházba szállították.
dec. 31
13:18
Célba ért az utolsó hajó is a Sydney-Hobarton (Agroinform)
Több mint öt nappal a rajt után célba érkezett az utolsó, még versenyben maradt hajó is.
dec. 31
13:30
Síugrás: csigolyatörést szenvedett a hatalmasat bukó norvég - videó (She)
A norvég NRK televíziós csatorna értesülései szerint Tom Hilde csigolyatörést szenvedett a tegnapi síugró Négysáncverseny első állomásán, Oberstdorfban. Mint arról beszámoltunk, a 24 esztendős versenyző a második sorozatban 131 és fél méteres ugrása során a talajfogásnál bukott hatalmasat, és azonnal kórházba szállították.
dec. 31
13:32
Videoton: Az ősszel előrébb is végezhettünk volna - Mitrovics (She)
Nikola Mitrovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton szerb középpályása szerint a klub jobb pozícióban is várhatná a tavaszi szezont.
dec. 31
13:34
Arsenal: Frimpong átesett az orvosin, a Wolverhamptonhoz kerül (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal középpályása, Emmanuel Frimpong az idény végéig kölcsönbe kerül a Wolverhamptonhoz. A ghánai születésű futballista már az orvosi vizsgálatokon is átesett, így csak a szerződés aláírása maradt hátra.
dec. 31
13:48
Tenisz: francia győzelemmel kezdődött a hagyományos Hopman-kupa (She)
A Franciaország–Kína mérkőzéssel elkezdődött a teniszezők Hopman-kupája, a sportág nem hivatalos vegyescsapat-világbajnoksága.
dec. 31
13:50
Női vízilabda: Triesztben rendezik az olimpiai selejtezőtornát (She)
Trieszt látja vendégül április 15. és 22. között annak a női vízilabdatornának a mezőnyét, amelynek első három helyezettje ott lehet a jövő nyári, londoni ötkarikás játékokon.
dec. 31
13:52
Videó: Többet dolgoztunk, mint ők, de néha ez is kevés - Énekes (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 35. fordulójában a Sapa Fehérvár AV 19 hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett a Red Bull Salzburgtól. A mérkőzés után Énekes Lajos másodedző azt mondta az NSO Tv-nek, hogy jobban hajtottak, több helyzetet dolgoztak ki az osztrákoknál, de néha ez is kevés.
dec. 31
13:54
Akadémia, ahol cél, hogy jól érezzék magukat a fiatal tehetségek (Agroinform)
A Budakeszi Labdarúgó Akadémián nem elitképzés folyik, hanem megteremtik a tanulás, a sport és a családi élet egységét.
dec. 31
13:54
Real Madrid: Di María combsérülést szenvedett csapata edzésén (She)
Combsérülést szenvedett Angel di María, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid középpályása. A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a 23 esztendős futballista lemaradhat a Málaga elleni Király-kupa-meccsről.
dec. 31
14:30
Egy rossz szett a bronzmeccsbe került Federernek Nadal ellen (Agroinform)
Rafael Nadal szerezte meg a harmadik helyet az Abu-Dzabiban zajló bemutató tenisztornán Roger Federerrel szemben.
dec. 31
14:42
Spanyolország: Del Bosquének kétségei vannak Torresszel kapcsolatban (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque az AS-nek adott nyilatkozatában elmondta: kétségei vannak Fernando Torres formájával kapcsolatban. A Chelsea támadója ebben az idényben klubcsapatában 18 meccsen négy gólt és hat gólpasszt jegyzett.
dec. 31
15:00
Manchester United: Ferguson még minimum három évig maradna (She)
Sir Alex Ferguson úgy tervezi, hogy még legalább további három esztendőn át irányítja a Manchester United futballcsapatát.
dec. 31
15:02
Kosárlabda: Kirilenko döntött, nem megy vissza az NBA-be (She)
Egyelőre nem tér vissza az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságba (NBA) Andrej Kirilenko, a 2001 óta tíz évet a Utah Jazznél lehúzó orosz kosaras a CSZKA Moszkvánál fejezi be a szezont.
dec. 31
15:18
Ökölvívás: 98 mp alatt a hordágyra küldte ellenfelét a világbajnok (She)
Kilencvennyolc másodperc alatt megvédte a WBC szalmasúlyú világbajnoki övét a japán Ioka Kazuto, miután az Oszakában rendezett címmeccsen kiütötte a thaiföldi Yodgoen Tor Chalermchait.
dec. 31
15:36
Sir Alex még legalább három évig maradna (Infostart)
Sir Alex Ferguson úgy tervezi, hogy még legalább további három esztendőn át irányítja a Manchester United futballcsapatát.
dec. 31
15:36
Championship: Futács kezdett, betalált, a Portsmouth ikszelt (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának (Championship) 24. fordulójában a Portsmouth idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Leicester ellen. A vendégek találatát a mérkőzést végigjátszó Futács Márkó szerezte.
dec. 31
15:42
Futács volt a Portsmouth legjobbja, góljával szereztek pontot (Agroinform)
A magyar csatár először volt kezdő csapatában, és első gólja egy döntetlent ért a Leicester City ellen a Portsmouthnak.
dec. 31
15:54
PL: rémálom az Old Traffordon, az MU kikapott a Blackburntől (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Manchester United hazai pályán meglepetésre 3–2-re kikapott a Blackburn Roverstől. A vendégek már 2–0-ra is vezettek Yakubu Aiyegbeni duplájával, majd Dimitar Berbatov kétszer is betalált, végül David De Gea hibáját kihasználva Grant Hanley befejelte a meccs előtt még ligautolsó vendégek győztes gólját.
dec. 31
16:00
A Blackburn elrontotta Sir Alex szülinapját és a United Szilveszterét (Agroinform)
Berbatov tizenegyest csinált a vendégeknek, Carrick és De Gea pedig gólpasszokat adott nekik a szombati mérkőzésen.
dec. 31
16:12
Juventus: megegyeztek a Romával Borriello kölcsönvételéről - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus megegyezett az AS Romával Marco Borriello kölcsönvételéről, így a csatár januártól az idény végéig kerül a torinói csapathoz.
dec. 31
16:14
Labdarúgás: Neymar lett az év legjobb futballistája Dél-Amerikában (She)
Neymart, a brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Santos játékosát választották az év legjobb futballistájának Dél-Amerikában. A legjobb edző az uruguayi szövetségi kapitány, Óscar Tabárez lett.

Keresés