2011. december 17. szombat

dec. 17
0:18
A Man. City golyója beragadt, a labda kilyukadt, Ribéry begőzölt - napi top videók (She)
Kavarodás az Európa-liga sorsolásnál, kavarodás az Udinese–Celtic meccsen, lyukas labda a Bayern–Köln találkozón, begőzölt Ribéry és az ősz tíz legszebb BL-gólja. Tekintse meg a legérdekesebb pénteki videóinkat!
dec. 17
0:39
A norvégok a döntőben, a spanyoloknak csak felvillanásaik voltak (Agroinform)
Spanyolország válogatottja elfáradt a Brazília elleni negyeddöntőben, és Norvégia ellen az elődöntőben már esélyük sem volt.
dec. 17
0:54
Női kézilabda-vb: a norvégok simán nyertek a spanyolok elleni elődöntőben (She)
A norvég női kézilabda-válogatott könnyed győzelemmel jutott be a fináléba a brazíliai világbajnokságon: az olimpiai és Európa-bajnok csapat 30–22-re győzte le Spanyolországot a második elődöntőben, és készülhet a franciák elleni, vasárnapi aranycsatára.
dec. 17
2:42
Megírtuk! Ez is bunda volt (Blikk)
Budapest – Bebizonyosodott, amit a Blikk szerdán elsőként megírt, az bizony igaz: a 2008-as Siófok-Zalaegerszeg (1-4) NB I-es futballmeccs is bunda volt!
dec. 17
6:57
2012: logikus szabályváltozások (Behaviour)
Noha a száguldó cirkusz főszereplői egyelőre jól megérdemelt pihenőjüket töltik - van olyan is (a Toro Rosso két idei versenyzője például, vagy az orosz Petrov), aki a tervezettnél jóval hosszabbat -, de már most nem árt meg senkinek, ha a FIA által 2012-re elfogadott új szabályokat tanulmányozzák. Az illetékesek ezúttal a józan eszükre hallgattak, amikor a változtatás mellett döntöttek, ráadásul…
dec. 17
6:59
Tovább bővült a bundalajstrom (Behaviour)
Újabb három gyanúsítottja és egy megnevezett manipulált mérkőzése van a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos ügynek.
dec. 17
7:15
A fagyos idő ellenére forró hangulatú kezdet (Behaviour)
Olyan, mintha tegnap lett volna. Legalábbis amikor az ember fellapozza az újságokat. Egyébként meg annyi, de annyi minden a feledés homályába merült. A Népszava hagyományos év végi visszatekintése segít a lényeg felidézésében: 12 hónap 12 cikkben, botrányok, bukások, győzelmek, poénok. Emlékezzen velünk, kezdjük stílszerűen a januárral!
dec. 17
7:17
Milliárdok a Puskás Akadémiának (Behaviour)
Miután júliusban az országgyűlés elfogadta azokat a törvénymódosításokat, amelyek alapján a társasági adó (tao) által támogathatóvá váltak az úgynevezett látvány-csapatsportok - pontosabban az Európai Unió jogharmonizációs előírása folytán az ekként befolyt összegek profi sportra nem fordíthatóak, ellenben infrastrukturális fejlesztésre, utánpótlás nevelésre igen -, sejthető volt, hogy az Orbán…
dec. 17
7:19
BL-szintű lesz az EL (Behaviour)
Az UEFA nyoni székházában tegnap elkészítettek mindkét nemzetközi labdarúgó klubtorna egyenes kieséses szakaszának párosítását. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében egyértelműen az AC Milan és az Arsenal összecsapása ígérkezik a legérdekesebbnek, s nem elhanyagolható a Napoli-Chelsea párharc sem, miután az olaszok egy másik angol reménységet, a Manchester Cityt már megfosztották a további szereplés…
dec. 17
7:30
NHL: tízgólos meccsen kapott ki a Pittsburgh, nyert a Florida és a Chicago (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján öt mérkőzést rendeztek. A Keleti főcsoportban 3. helyen álló Florida szétlövéssel tudta legyőzni a Calgaryt. A nyugati második Chicago az Anaheim elleni 4–1-es sikerrel sorozatban negyedik győzelmét könyvelhette el. A Pittsburgh gól gazdag meccsen kapott ki Ottawában, győzött a New Jersey és a Buffalo is.
dec. 17
7:32
Férfi kézilabda: 21 fős all star-keret a német válogatott ellen (She)
Február 4-én Lipcsében rendezik a férfi kézilabdázók németországi all star-meccsét. A Bundesliga All Star-csapatot 250 ezer szurkoló szavazata alapján állították össze, az ellenfél a német válogatott lesz.
dec. 17
7:48
Kaposvár: öt játékossal, köztük két afrikai légióssal bővült a keret (She)
A Kaposvár NB I-es labdarúgócsapatának kerete öt játékossal bővült, mind az öt labdarúgó az NB III-as második csapattól került az első kerethez.
dec. 17
8:12
Választaniuk kell az angol futballistáknak az Eb és olimpia között (Agroinform)
Az FA döntése értelmében nem vehetnek részt a londoni olimpián azok a játékosok, akik néhány héttel korábban az Eb-n is pályára lépnek a szigetországi válogatottban.
dec. 17
8:14
Ha a Realnak gondja van, a többi csapatnak még nagyobb - Mourinho (Agroinform)
Kedvező helyzetben van a Real a La Ligában, így a vezetőedző szerint nem kell felrázni a csapatot, még azzal együtt sem, hogy a legutóbbi fordulóban hazai pályán kikapott a Barcelonától.
dec. 17
9:00
Videó: Karl Erik Böhnnek van ideje új csapatot építeni - Takács Rita (She)
Takács Rita, a Sport Tv riportere a magyar női kézilabda-válogatott jelenlegi helyzetéről mondja el véleményét. A brazíliai világbajnokságon eldőlt, hogy nem leszünk ott a londoni olimpián. Karl Erik Böhn személyében új a szövetségi kapitány, akinek jövő nyárig bőven lesz ideje a csapatépítésre.
dec. 17
9:24
A kiesőjelölt otthonában folytathatja menetelését a Chelsea (Agroinform)
A harmadik helyezett Kékek ebben a fordulóban nem állnak megoldhatatlan feladat előtt: a 18. helyen álló szerénykedő Wigan stadionjában lépnek pályára.
dec. 17
9:36
Úszás: nagy amerikai fölény és Hosszú-diadal az első napon Atlantában (She)
A várakozásoknak megfelelően óriási hazai fölényt hozott az Atlantában zajló Egyesült Államok–Európa úszópárviadal első napja. A 14 számból csak kettőt nyertek meg az öreg kontinens képviselői, női 400 méter vegyesen Hosszú Katinka diadalmaskodott.
dec. 17
9:38
Tenisz: Martín Jaite lett az argentin válogatott kapitánya (She)
A sorozatban negyedik Davis-kupa-döntőt elveszítő Modesto Vázquezt az egykor profi teniszező, Martín Jaite váltja az argentin teniszválogatott szövetségi kapitányi posztján.
dec. 17
9:42
A dobogóért harcol a Schalke és a Bremen, Hajnalék Wolfsburgban (Agroinform)
A dortmundiak szombaton egyébként a sereghajtó Freiburghoz látogatnak, a Schalke ugyanakkor rangadót játszik majd az ötödik pozíciót elfoglaló Werder Bremennel a Bundesliga 17. fordulójában.
dec. 17
10:00
Nem lesz ma verseny Courchevelben (Agroinform)
Éjszaka 50 cm hó esett a franciaországi Courchevelben, így elmarad a szombatra tervezett műlesikló verseny a hölgyek számára.
dec. 17
10:02
Öt játékossal bővült a Kaposvári keret (Agroinform)
A Rákóczi FC ügyvezető elnöke, Illés János arról tájékoztatott, hogy az NB III-mas együttes öt tagja csatlakozott az első csapat keretéhez.
dec. 17
10:12
Videó: félpályáról lőtt gyönyörű gólt a Den Bosch labdarúgója (She)
Bart van Brakel kitűnően ismerte fel a helyzetet góljánál, amelyet a Den Bosch színeiben a Maastricht ellen lőtt a holland másodosztályú bajnokságban. Van Brakel látta, hogy a kapus messze kint áll a kapujából, így rálőtte a labdát, az meg szépen be is szállt a hálóba.
dec. 17
10:18
Spoesltra marad a Miami Heat edzője (Agroinform)
Továbbra is Erik Spoelstra irányításával játszik az NBA-ben az előző bajnokság döntőse, a Miami Heat.
dec. 17
10:20
15 mecces eltiltást kapott Eto'o a kameruni szövetségtől (Agroinform)
A Kameruni Labdarúgó Szövetség 15 válogatott mérkőzésről tiltotta el Samuel Eto'ót, a szeptemberi játékossztrájk főszervezőjét.
dec. 17
10:22
A GP2 sorozat ismét Budapestre jön (Agroinform)
Pénteken nyilvánosságra hozták a GP2-es sorozat 2012. évi versenynaptárát, amelyben Budapest mellett két új helyszín is szerepel.
dec. 17
10:30
NBA: a Miami szerződést hosszabbított Erik Spoelstrával (She)
A Miami Heatnél továbbra is számítanak Erik Spoelstra edzőre, aki pénteken szerződést hosszabbított a floridai kosárlabdacsapattal.
dec. 17
10:33
Hosszú Katinka aranyérmes (Metropol)
Hosszú Katinka női 400 m vegyesen nyerni tudott, míg Gyurta Dániel 200 mellen második, Cseh László pedig 400 vegyesen harmadik lett az Egyesült Államok-Európa úszópárviadal pénteki első napján, Atlantában.
dec. 17
10:33
Úszópárharc: Hosszú Katinka győzött, Gyurta második lett (Behaviour)
Hosszú Katinka női 400 m vegyesen nyerni tudott, míg Gyurta Dániel 200 mellen második, Cseh László pedig 400 vegyesen harmadik lett az Egyesült Államok-Európa úszópárviadal pénteki első napján, Atlantában.
dec. 17
10:35
Norvég-francia döntő lesz a női kézilabda-vb-n (Metropol)
Franciaország után Norvégia jutott be a brazíliai női kézilabda-világbajnokság döntőjébe. Az Európa-bajnok norvég együttes a spanyolokkal vívta a második pénteki elődöntőt, s meggyőző játékkal, nyolc góllal nyerte meg a találkozót.
dec. 17
10:36
Gough megint odavágott a németeknek (Agroinform)
A szezon harmadik Világkupa versenyén meglepetés született a női szánkósoknál, Calgaryban ugyanis a kanadai Alex Gough győzött.
dec. 17
10:48
BL: a szakportálnál Messi a csoportkör legjobbja, Megyeri is a 20-as listán (She)
A goal.com labdarúgással foglalkozó szakportál a meccsenkénti osztályzatai (egytől tízes skálán) alapján értékelte a Bajnokok Ligája csoportkörében nyújtott egyéni teljesítményeket. Az ez alapján összeálló, legjobb 20 játékost rangsoroló listán a Barcelona klasszisa, Lionel Messi végzett az élen. Az Olympiakosz kapusa, Megyeri Balázs a 19. lett, a kapuvédők között pedig a negyedik.
dec. 17
10:54
Hosszú Katinka legyőzte Amerikát - 4x100-on új világcsúcs született (Agroinform)
Új világrekordot úszott pénteken az amerikai női 4x100 méteres vegyes úszó váltó az Európa-válogatott elleni atlantai gálán.
dec. 17
10:56
A Chicago folytatta jó sorozatát, tízgólos meccsen kapott ki a Penguins (Agroinform)
A Sidney Crosbyt nélkülöző Pittsburgh Penguins 4-6-ra kikapott Ottawában.
dec. 17
11:12
A házigazdát verte a magyar csapat (Agroinform)
A magyar női vízilabda-válogatott 14-9-re legyőzte a hazaiak együttesét a hatcsapatos Kanada Kupa 4. fordulójában, így két győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen áll.
dec. 17
11:24
Labdarúgás: a Real Madrid Sevillába, a Chelsea Wiganbe látogat - a mai program (She)
A karácsony előtti utolsó hétvégén még mind a négy európai labdarúgó topligában teljes fordulót rendeznek. Szombaton pályára lép többek között a Real Madrid, a Chelsea, a Milan és a Dortmund is.
dec. 17
11:26
Győr: megállapodtak az U-válogatott tehetséggel, akit a Betis is figyel (She)
„Elkelt a veszprémi foci egyik nagy tehetsége” – hirdeti az NB II-es csapat utánpótlás-együttesének honlapja. Az U19-es válogatott Lang Ádám a Győri ETO-hoz szerződik.
dec. 17
11:27
Győzött a női vízilabda-válogatott (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott 14-9-re legyőzte a hazaiak együttesét a hatcsapatos Kanada Kupa 4. fordulójában, így két győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen áll.
dec. 17
11:28
NB II: öt játékos, köztük a nyáron érkezett Csordás távozik Sopronból (She)
Öt labdarúgó távozott az NB II Nyugati csoportjában szereplő Soproni VSE labdarúgócsapatától.
dec. 17
11:30
A Milan két győzelemmel zárná az idei évet (Agroinform)
A hétvégén az utolsó előtti fordulót rendezik, szombaton a címvédő, harmadik helyen álló Milan az újonc Sienát fogadja.
dec. 17
11:30
Ökölvívás: Balzsay szerint Bacskainak jó esélye van az olimpiai kvótára (She)
Balzsay Károly szerint az angyalföldi ökölvívók kitettek magukért a múlt heti országos bajnokságon, Bacskai Balázs pedig jó eséllyel pályázik az olimpiai kvótára.
dec. 17
11:32
Női vízilabda: a mieink legyőzték a házigazdát a Kanada Kupán (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 14–9-re legyőzte a hazaiak együttesét a hatcsapatos Kanada Kupa 4. fordulójában, így két győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen áll.
dec. 17
11:34
Videó: megállíthatatlan hokis, mezőnyjátékos kapusszerepben - NHL (She)
Szokásos NHL-összeállításunkban ezúttal a pénteki játéknap leglátványosabb jeleneteiből válogattunk. Láthatják Patrick Sharpot, ahogy keresztülmegy az ellenfél teljes védelmén, Matt Beleskyt, ahogy bosszút áll palánkra lökéséért, Brooks Orpicket, ahogy gólhoz segíti az ellenfelet és Bryce Salvadort, ahogy mezőnyjátékosként a kapus feladatait is ellátja.
dec. 17
11:36
NB II: 2013 őszétől nem lesznek fiókcsapatok a második vonalban (She)
Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) átalakította az NB II rendszerét, a 2013–2014-es bajnoki szezontól kezdve egycsoportos másodosztály lesz a magyar futballban, azaz a jelenlegi 32 helyett 16 csapat szerepelhet a második vonalban.
dec. 17
11:38
London 2012: Gádorfalvi Áron kvótát szerzett, ötödik olimpiáján indulhat (She)
A szörfös Gádorfalvi Áron kvótát szerzett a Perthben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás-világbajnokságon.
dec. 17
11:42
Anglia: Priskin a szerződése miatt nem játszik az anyaklubja ellen (She)
Priskin Tamás nem léphet pályára a mai Ipswich Town–Derby County angol másodosztályú labdarúgó-bajnoki mérkőzésen, a támadó nem sérülés, hanem egy paragrafus miatt hagyja ki a találkozót.
dec. 17
11:44
Alpesi sí: rossz idő miatt halasztották a női műlesikló vk-versenyt (She)
A rossz időjárás miatt vasárnapra halasztották a női alpesi síelők szombatra tervezett műlesikló világkupa-versenyét a franciaországi Courchevelben. A viadalt vasárnap pótolják, az erre a napra tervezett óriás-műlesiklást pedig törölték a szervezők.
dec. 17
11:45
Újabb magyar szörfös a londoni olimpián (Metropol)
A szörfös Gádorfalvi Áron kvótát szerzett a Perth-ben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon. A hazai szörfszövetség szombati tájékoztatása szerint Gádorfalvi a szombati futamokon mutatott teljesítményével biztosította helyét azon 28 versenyző között, akik a mostani vb-ről jutnak kvótához, s így élete ötödik olimpiájára készülhet.
dec. 17
11:48
Gádorfalvi Áron kvótát szerzett, ötödik olimpiáján vehet részt (Agroinform)
A Perth-ben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon a szörfös a szombati futamokon mutatott teljesítményével biztosította be kvótáját.
dec. 17
12:00
Alpesi sí: rossz idő miatt elhalasztották a női műlesikló-vk-versenyt (She)
A rossz időjárás miatt vasárnapra halasztották a női alpesi síelők szombatra tervezett műlesikló-világkupaversenyét a franciaországi Courchevelben. A viadalt vasárnap pótolják, az erre a napra tervezett óriás-műlesiklást pedig törölték a szervezők.
dec. 17
12:02
Anglia: kölcsön után végleg marad a Lutonnál a kétszer díjazott védő (She)
Úgy tűnik, hogy pont került a korábbi magyar utánpótlás-válogatott labdarúgó, Kovács János átigazolási ügyére.

Keresés