2011. december 8. csütörtök

dec. 8
0:18
BL: a Manchester City innentől kezdve az El-t szeretné megnyerni (She)
Megtette kötelességét a tartalékos Bayern München ellen a Bajnokok Ligájának A-csoportjában a Manchester City, hiszen legyőzte a németeket, de a pontelőnyben lévő Napoli sem botlott a Villarreal ellen, így az olaszok mentek tovább.
dec. 8
0:22
BL: a Napoli öltözőjében hatalmas bulit csaptak a továbbjutás örömére (She)
Diadalmaskodott a Bajnokok Ligájának A-csoportjában a Manchester City előtt pontelőnyben a második helyen lévő Napoli a Villarreal vendégeként, így az angolok győzelme ellenére is az olaszok mentek tovább.
dec. 8
0:26
Női kosárlabda Euroliga: Hontiék meglepetésre kikaptak Kaunasban (She)
A Kaunas nagy meglepetésre hazai pályán 73–72-re legyőzte a Valenciát a női kosárlabda Euroliga A-csoportjában.
dec. 8
0:30
BL: Sommer alig hitte el, hogy megverték a Manchester Unitedet (She)
A Manchester United 2–1-es vereséget szenvedett a Basel vendégeként a Bajnokok Ligája C-csoportjának utolsó fordulójában, így a Benfica mellett a svájci csapat jutott tovább a tizenhat közé.
dec. 8
0:34
Videó: Eboué pazar csel után talált be a Fenerbahce kapujába a derbin (She)
A Galatasaray labdarúgócsapata 3–1-re legyőzte a városi rivális Fenerbahcét a török bajnokság 14. fordulójának rangadóján. A végig parázs hangulatú meccs első gólját Emmanuel Eboué szerezte, aki pimasz csel után lőtte ki a jobb alsó sarkot. A szünet előtt Johan Elmander használta ki Fabio Bilica nagy hibáját, és kettőre növelte az előnyt. A 66. percben Felipe Melo combbal talált be, majd a 90.…
dec. 8
0:36
BL: Mourinho szerint csak Amszterdamban játszottak két csatárral (She)
A Real Madrid 3–0-ra nyert az Ajax otthonában, így díszlépésben masírozott a királyi gárda a kieséses szakaszba a Bajnokok Ligájában. Szombaton viszont a bajnokságban a Barcelona vár rájuk.
dec. 8
0:38
Férfi kosárlabda Euroliga: az Efes és a Maccabi is továbbjutott (She)
A török Anadolu Efes hazai pályán 84–70-re legyőzte a Milant a férfi Euroliga C-csoportjában, ezzel nemcsak saját magát, hanem a csütörtökön pályára lépő Maccabi Electrát is a legjobb 16 közé juttatta.
dec. 8
0:54
BL: Alex Ferguson a csalódottságból is erőt merítene (She)
Az egész sorozat esélyeseként számon tartott Manchester United 2–1-es vereséget szenvedett a Basel vendégeként a Bajnokok Ligája C-csoportjának hatodik fordulójában, így a Benfica mellett a svájci csapat jutott tovább a tizenhat közé. Az angolok csupán az Európa-ligában folytatják.
dec. 8
0:58
MLSZ: a játékvezetői bizottság válaszolt a ferencvárosiak levelére (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség játékvezetői bizottsága válaszolt Orosz Pál nyílt levelére. Mint korábban megírtuk, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója elfogadhatatlannak minősítette a chilei Álvaro García tevékenységét.
dec. 8
1:12
Női kézilabda-vb: Izland legyőzte Németországot, így versenyben maradt (She)
Izland 26–20-ra legyőzte Németországot a brazíliai női kézilabda-vb A-csoportjának 4. fordulójában, így még továbbjuthat a legjobb 16 közé. Az utolsó szerdai mérkőzésen Dél-Korea nem kegyelmezett Ausztráliának (45–11).
dec. 8
5:24
Kiss László öt-hat érmet vár (Behaviour)
Kiss László, a magyar válogatott szövetségi kapitánya öt-hat érmet vár a lengyelországi Szczecinben ma kezdődő rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. A vasárnapig tartó kontinensversenyen 21 magyar áll rajthoz, a szakember szerint az aranyérem megszerzése sem zárható ki teljesen.
dec. 8
6:36
Real Madrid: Puskásék óta először játszik a klub Guatemalában (She)
Jövő nyáron, várhatóan júliusban, vagy augusztusban Guatemalába látogat a Real Madrid labdarúgócsapata. A Prensa Libre helyi napilap úgy tudja, hogy egy mexikói és kolumbiai túra keretében szerepelne a királyi gárda a közép-amerikai országban.
dec. 8
6:36
Nem csak a tűz pattog majd (Behaviour)
December 25-én, karácsony vasárnapján újra parkettra lépnek az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) kiválóságai. A bajnokság első napján, hogy ne csak az ünnepi asztal pompázzon, a képernyőre igazi ínyencségek kerülnek: megismétlődik többek között a tavalyi döntő párharc, s alapvetően a komplett szezont is a Dallas Mavericks és a Miami Heat párviadala jellemzi majd; e csapatokat előzné…
dec. 8
6:38
Búcsúzóul parádés végjáték (Behaviour)
Presztízséhez méltó módon fejeződött be kedden a mezőny fele számára a Bajnokok Ligája-csoportkör. Született 24 gól, ezek közül sok a hajrában, a Marseille, amely a szünet előtt még fényévekre volt a nyolcaddöntőtől, speciel a lefújást megelőző pillanatokban fordított Dortmundban; még a Porto-Zenit is vérfagyasztó izgalmakkal szolgált, pedig meccsük gól nélküli döntetlent hozott.
dec. 8
6:54
Japán: a helyi szövetség szerint a klub-vb-ből is megárt a sok (She)
Japán, a csütörtökön rajtoló labdarúgó klub-vb házigazdája nem pályázik az esemény 2013-as és 2014-es rendezési jogára, hogy jobb esélye legyen más tornák vendégül látására.
dec. 8
7:12
NHL: a Washington hátrányból nyerte meg a fővárosok csatáját (She)
Három találkozón három vendéggyőzelem született az észak-amerikai profi jégkorongliga, az NHL legutóbbi játéknapján. A két főváros csapatainak ütközetében a házigazda Ottawa két harmad után 2–1-re vezetett a Washington ellen, de a Capitals elsöprő záró húsz percének köszönhetően diadalmaskodni tudott. Az Edmonton sem járt jobban amerikai ellenfelével szemben, az Oilerst a játéknapot ligautolsóként…
dec. 8
7:30
Autósport: a WTCC, a WSR és az F2 mezőnye is a Hungaroringre jön (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség motorsport világtanácsának szerdai ülésén nemcsak a Formula–1 2012-es versenynaptáráról döntöttek, hanem más gyorsasági autós sorozatokéról is. Az F1-es Magyar GP-nek július 29-én otthont adó Hungaroring további két FIA-bajnokságot is vendégül lát: májusban a túraautó-vb (WTCC), szeptemberben pedig a Formula–2-es bajnokság két-két versenyét rendezik meg Mogyoródon.
dec. 8
7:36
Novak Djokovics a kereseti listán is az élen zárt (Agroinform)
A 2011-es évet követően nem csak a világranglistát, de a kereseti rangsort is a szerb Novak Djokovics vezeti.
dec. 8
7:48
Man. United: Megérdemelték a kiesést, kijózanító ez a pofon - Keane (She)
Roy Keane, a Manchester United legendás középpályása úgy véli, az angol klub megérdemelte, hogy kiessen a Bajnokok Ligájából, és a szerdai Basel elleni kudarc kijózanító hatással lesz a csapat fiataljaira, akik a jó idényrajtot követően azt hihették, máris a legjobbak közé tartoznak.
dec. 8
7:54
A feljutásért játszanak a magyar csapatok (Agroinform)
Remekül szerepelnek a magyar válogatottak a Moszkvában zajló curling Európa-bajnokságon, ahol a csütörtökön a nők és a férfiak is a feljutásért játszhatnak.
dec. 8
8:06
BL: a Dinamo edzőjének állásába került a Lyon elleni csúfos kudarc (She)
A Dinamo Zagreb vezetősége a Lyon ellen szerdán elszenvedett 7–1-es vereséget követően menesztette Krunoslav Jurcic vezetőedzőt. A horvát klub elöljárói roppant csalódottak a BL-szereplés miatt, s annak ellenére küldték el a játékosként 21-szeres válogatott Jurcicot, hogy a Dinamo a horvát bajnokságot hatpontos előnnyel vezeti.
dec. 8
8:08
Vízilabda: plüssállatokkal jótékonykodtak a Beton csapattagjai (She)
A szegedi gyermekklinikán járt szerdán Vincze Balázs, Molnár Tamás, Varga Péter, Kiss Csaba, Lehmann István és Aljosa Kunac, és átadták azokat a plüssállatokat, amelyeket a hétfői Szeged–Vasas meccsen gyűjtöttek össze a szurkolók.
dec. 8
8:10
Oroszország: a Lokomotiv 9 millió euróért vinné Pavljucsenkót (She)
A Szovjetszkij Szport értesülése szerint Roman Pavljucsenko megállapodott a Lokomotiv Moszkvával, és három évre kötelezi el magát. Az orosz válogatott csatár jelenleg az angol Tottenham játékosa, de mivel alig kap lehetőséget, hajlandó elhagyni a londoni klubot.
dec. 8
8:12
Joó Abigél és Kasza Róbert lett a KSI legjobbja (Agroinform)
A KSI SE 2011-ben legjobban teljesítő sportolóit díjazták szerda este a Bajnokok vacsorája alkalmával.
dec. 8
8:12
Nyíregyháza: felmondott a személyzet, kiürült a Spartacus klubháza (She)
A teljes technikai és pénzügyi személyzet felmondott a Nyíregyháza Spartacusnál, így az NB II-es csapat otthonául szolgáló klubház kiürült.
dec. 8
8:14
Vasas: könnyed győzelem a második téli edzőmeccsen is (She)
Lejátszotta a szezon utáni második felkészülési mérkőzését a Vasas NB I-es labdarúgócsapata, az ellenfél a BLSZ I. osztályában szereplő Grund FC volt.
dec. 8
8:24
Békéscsaba: pénzbüntetést kapott a durvaságával hencegő játékos (She)
Pénzbüntetéssel sújtotta a Békéscsabai Előre FC vezetősége a Ferencváros elleni kupamérkőzésen Martin Kleinnek súlyos sérülést okozó Balogh Miklóst, aki az esetet követően egy közösségi oldalon hencegett tettével.
dec. 8
8:30
Szégyen az Európa Ligában szerepelni - Patrice Evra (Agroinform)
Ferguson szerint az EL a büntetésük a kiesésért. Roy Keane, a Vörös Ördögök korábbi játékosa a fiatalokat okolta a kudarcért.
dec. 8
8:42
Újpest: szerdán zárták az évet Szpisljakék, folytatás január 9-én (She)
Szerdán egy egymás közti négycsapatos minitornával és közös ebéddel búcsúztatta az évet az Újpest NB I-es és NB II-es labdarúgócsapata.
dec. 8
8:44
Videó: A Ferencváros alaposan megcáfolt a Magyar Kupában - Takács (She)
Takács Rita, a Sport Televízió műsorvezetője a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőinek szombati visszavágóiról mondta el a véleményét az NSO Tv-nek, melyből kiderült a Ferencváros alaposan megcáfolta a véleményét.
dec. 8
8:46
Elismerés: Joó Abigél és Kasza Róbert ismételt a KSI legjobbjai közt (She)
A KSI SE 2011-ben legjobban teljesítő sportolóit díjazták szerda este a Bajnokok vacsorája alkalmával. A zuglói klub „Év sportolója" díját a Stefánia Palota és Honvéd Kulturális Központban, mintegy százfős ünnepség alkalmával – a tavalyi évhez hasonlóan – a cselgáncsozó Joó Abigél és az öttusázó Kasza Róbert vehette át.
dec. 8
8:48
Vendég "ötösök" (Agroinform)
Mindhárom vendégcsapat, a Washington, a Philadelphia és a Carolina is öt gólt ütve győzött az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.
dec. 8
9:00
DVSC-Teva: a sérültek a szünetben is keményen dolgoznak (She)
Dankó Mihály rehabilitációs edzőtől „házi feladatot" kapnak a labdarúgó NB I-ben az élen telelő DVSC-Teva maródi játékosai, akik így a szünetben is keményen dolgoznak majd.
dec. 8
9:00
Jövőre bevezetheti a gólkamerát a FIFA (Metropol)
Akár a következő szezonban bevezethetik az elektronikus gólbírót – jelentette ki Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke a német Bildnek adott interjúban.
dec. 8
9:06
Stephanie Rice az olimpia után visszavonul (Agroinform)
Londonban még versenyez, de utána befejezi karrierjét az ausztrálok háromszoros olimpiai bajnok úszója, Stephanie Rice.
dec. 8
9:08
A Lyon elleni hetes a Zagreb edzőjének állásába került (Agroinform)
Az Olympique Lyontól elszenvedett hazai 7-1-es vereséget követően menesztették posztjáról Krunoslav Jurcicot, a Dinamo Zagreb vezetőedzőjét.
dec. 8
9:10
Izland legyőzte Németországot (Agroinform)
Az izlandi válogatott 26-20-ra legyőzte a selejtezőben a magyarokat kiejtő német csapatot a brazíliai női kézilabda-világbajnokság szerdai játéknapján.
dec. 8
9:24
Meg akarjuk nyerni az Európa Ligát - Roberto Mancini (Agroinform)
A Manchester City menedzsere kijelentette, csapata jövőre sokkal erősebben tér vissza az első számú kupasorozatba, de addig is az Európa Ligában szeretne maradandót alkotni.
dec. 8
9:36
Jégkorong: Hetényi Zoltán bemutatkozott a finn első osztályban (She)
Tizenhét órával Kóger Dániel után Hetényi Zoltán is nagyot dobott: 23 éves kapusunk tétmérkőzésen is bemutatkozott a Jokeritben!
dec. 8
9:42
Rekord pénzdíjjal csalogat a Négysáncverseny (Agroinform)
Minden idők legnagyobb pénzdíjáért versenyeznek a síugrók az újév környékén sorra kerülő hagyományos Négysáncversenyen.
dec. 8
9:44
Hetényi bemutatkozott a finn hokiligában (Agroinform)
A Jokerit Helsinki magyar kapusa a Lukko elleni 3-1-es siker alkalmával védte a fővárosiak hálóját, 14 lövésből 13-at megfogott, és gólpasszt is adott.
dec. 8
9:54
Ferguson: "Csalódottak vagyunk, nincs más szó erre" (Infostart)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában már számos sikert felmutató, legutóbb döntős Manchester United és a város másik együttese, a BL-ben idén debütált City egyaránt elvérzett a legrangosabb európai klubsorozat csoportkörében, és a tavasszal "csak" az Európa Ligában folytathatja.
dec. 8
9:54
Rövid pályás úszó Eb: Takács és Kozma továbbjutott 50 m gyorson (She)
A férfiak 50 méteres gyorsúszásával ma reggel elkezdődött a rövid pályás úszó Európa-bajnokság Szczecinben. Három magyar is érdekelt volt a versenyszámban, közülük Takács Krisztián és Kozma Dominik bejutott a délutáni középdöntőbe.
dec. 8
9:56
Jégkorong: Kóger bemutatkozása másnapján kimaradt AHL-es csapatából (She)
Az AHL-ben, azaz az észak-amerikai jégkorong másodosztályában magyar idő szerint szerdára virradóra bemutatkozó Kóger Dániel egy nappal később nem kapott lehetőséget a St. John’s IceCaps csapatában.
dec. 8
9:58
Rövid pályás úszó Eb: Sztankovics és Ferenczi nem jutott tovább női 50 mellen (She)
Sztankovics Anna és Ferenczi Fanni nem jutott be a délutáni középdöntőbe 50 m mellen a lengyelországi rövid pályás Európa-bajnokságon.
dec. 8
10:12
Bajnokok Ligája: Gomis a hetedik négygólos a sorozat történetében (She)
Az Olympique Lyont erősítő Bafetimbi Gomis lett szerdán a hetedik labdarúgó a Bajnokok Ligájának történetében, aki egy mérkőzésen négy gólt szerzett.
dec. 8
10:14
Videó: Hetényi ugyan kapott gólt, de végigvédte első finn bajnokiját (She)
Mint arról beszámoltunk, tizenhét órával Kóger Dániel után Hetényi Zoltán is nagyot dobott: 23 éves kapusunk tétmérkőzésen is bemutatkozott a Jokeritben! A Jokerit 3–1-re nyert a Lukko ellen, kapusunkat pedig megválasztották a bajnoki második legjobbjának! Ráadásul ő lett az első magyar jégkorongozó, aki a finn első osztályban jégre léphetett.
dec. 8
10:18
Vidics két hónapra kidőlt (Agroinform)
A Vörös Ördögök csapatkapitányát a Basel elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés első félidejében hordágyon kellett levinni a pályáról, a keresztszalagja sérült meg jobb térdében.
dec. 8
10:30
Rövid pályás úszó Eb: Cseh László a legjobb idővel döntős 200 m vegyesen (She)
Cseh László bejutott a 200 méteres vegyes úszás délutáni fináléjába a Lengyelországban zajló rövid pályás Európa-bajnokságon.
dec. 8
10:30
Pénzbüntetést kapott a sérülést okozó békéscsabai futballista (Metropol)
A Békéscsaba pénzbüntetéssel sújtotta a ferencvárosi Martin Kleinnek a múlt szombati labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzésen sérülést okozó, majd egy közösségi oldalon cselekedetével hencegő Balogh Miklóst.

Keresés