2011. december 16. péntek

dec. 16
0:00
El: Harry Redknapp a kiesés ellenére is elégedett a győzelemmel (She)
Nem sikerült a „lehetetlen küldetés" a Tottenham Hotspur számára az Európa-liga csoportkörének zárásakor: az angol csapat hiába nyerte meg a maga találkozóját, az orosz Rubin Kazany nem kapott ki a PAOK-tól.
dec. 16
0:04
Európa-liga: a manchesteriek az első kalapban; íme, a legjobb 32 mezőnye! (She)
Véget ért az Európa-liga 2011–2012-es idényének csoportköre, a Bajnokok Ligájából kieső nyolc csapattal együtt kialakult a legjobb 32 mezőnye. Már a kalapbeosztás is ismert a holnap 13 órakor kezdődő sorsoláshoz. Íme, a csapatok!
dec. 16
0:08
El: Guidolin a két manchesteri csapat egyikével találkozna tavasszal (She)
Az Udinese, ha szenvedve is, de továbbjutott csoportjából az Európa-ligában, hiszen nem kapott a ki a Celtic elleni mérkőzésen. Ezzel az egy ponttal megőrizték ugyanis előnyüket a tabellán a skótokkal szemben.
dec. 16
0:12
Kézilabda: Franciaország rendezi a 2017-es férfi vb-t, a németeké a női (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség vezetősége a jelenleg is zajló brazíliai világbajnokság helyszínén bejelentette, hogy Franciaország rendezi meg a 2017-es férfi vb-t.
dec. 16
0:18
El: Guidolin a két manchesteri csapat egyikével találkozna a tavasszal (She)
Az Udinese, ha szenvedve is, de továbbjutott csoportjából az Európa-ligában, hiszen nem kapott ki a Celtic elleni mérkőzésen. Ezzel az egy ponttal megőrizte ugyanis előnyét a tabellán a skótokkal szemben.
dec. 16
0:18
Európa Liga - A legjobb 32 közé jutott csapatok (Behaviour)
A csoportkör 6., utolsó fordulójának csütörtöki mérkőzései után teljessé vált a labdarúgó Európa Liga legjobb 32 csapatának mezőnye.
dec. 16
0:36
Videó: kevésen múlt a győriek bravúrja a francia elitcsapat ellen (She)
A második negyedben parádézott a Bourges ellen az Uni-Seat Győr női kosárlabdacsapata, ám a franciák végül 72–66-ra nyerni tudtak a zöld-fehérek vendégeként az Euroliga csoportmérkőzésen. Az NSO Tv-nek Füzy Ákos vezetőedző és játékosa, Rasheed Rita értékelt.
dec. 16
5:42
NFL: az Atlanta kiütéses sikert aratott a Jacksonville felett (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 15. fordulójának nyitó mérkőzésén az Atlanta Falcons a nem egészen 3 negyed alatt 224 yardig és 3 touchdownpasszig jutó Matt Ryan, és a két nagyszerű elkapó, Roddy White (135 elkapott yard, 2 TD), Julio Jones (85 yard, 1 TD) vezetésével rendkívül simán, 41–14-re elverte a Jacksonville Jaguarst.
dec. 16
6:54
Fogadási botrány: ma újabb gyanúsítottakat és meccseket nevezhetnek meg (She)
Múlt héten már beszámoltunk róla, hogy a hazai fogadási botrányban újabb gyanúsítottakat hallgattak meg a nyomozók, és újabb mérkőzések is gyanúba kerültek. Az ügyészség ma nevezheti meg az érintett személyeket, meccseket.
dec. 16
6:54
Vétlenül került nehéz helyzetbe a Hali (Behaviour)
Illés Béla, korábbi hatvannégyszeres válogatott labdarúgó, a Haladás labdarúgócsapatának egyik tulajdonosa szerint nagyon nehéz helyzetbe került a klub, miután az MLSZ fegyelmi bizottsága az Aczél Zoltán vezetőedző ellen indított büntetőeljárás jogerős lezárásáig a trénert első fokú határozatában felfüggesztette a munkavégzés alól.
dec. 16
6:56
Borbély: törvényesen járt el az MLSZ (Behaviour)
Borbély Zoltán, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) jogi- és sajtóosztályának vezetője a Népszavának azt mondta, a szervezet fegyelmi bizottsága a törvényeket betartva járt el, amikor kedden felfüggesztette az edzői munkavégzés alól Aczél Zoltánt, a Haladás volt vezetőedzőjét, mert ellene gazdasági vesztegetés megalapozott gyanújával büntetőeljárás van folyamatban.
dec. 16
7:12
Futsal-vb-selejtező: „A fegyelmezett védekezésnek köszönhetjük a sikert” (She)
Mint ismeretes, a magyar férfi futsalválogatott tegnap a kazahok elleni 5–1-es győzelemmel kezdte a négycsapatos gyöngyösi vb-selejttező-tornát. Frank Tamás szövetségi edző szerint a jó védekezés volt a siker kulcsa.
dec. 16
7:12
Hiába nyert a Tottenham (Behaviour)
Nem jutott be a legjobb 32 közé a Tottenham a labdarúgó Európa Ligában, hiába nyert 3-0-ra a Shamrock Rovers vendégeként. Az A csoportból a továbbjutását már korábban bebiztosított PAOK, és a 15. perctől Görögországban tíz emberrel küzdő Rubin Kazany készülhet a következő fordulóra.
dec. 16
7:14
Belépés csak ismerősöknek? (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) megbízásából a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. (BMSK) bonyolítja le a becsült értéken 669 millió forintban kiírt, kétszakaszos, gyorsított közbeszerzési eljárást stadionbiztonsági rendszerek tervezésére, szállítására és üzembe helyezésére. A kivitelező cégek a pályázat elnyerése nyomán elsősorban a Videoton és Győri…
dec. 16
7:30
Bayern München: Heynckes minél előbb hosszabbítana Robbennel (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője, Jupp Heynckes azt szeretné, ha a klub minél előbb meghosszabbítaná Arjen Robben szerződését.
dec. 16
7:48
NHL: ismét nyert a Flyers, Ovecskin kései gólja döntött Winnipegben (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján tíz meccset rendeztek, ebből négy találkozón született vendégsiker. A Phialdelphia a Montreal elleni 4–3-as siker után már sorozatban hét győzelemnél tart. A Washington Capitals Alekszandr Ovecskin kései találatával 1–0-ra nyert Winnipegben, a Jets öt egymást követő hazai siker után először kapott ki otthon.
dec. 16
7:54
Al-Attiyah is Loeb csapattársa lesz a Citroënnél (Agroinform)
Mikko Hirvonen után a katari Al-Attiyah is a Citroën gyári csapatához igazolt, ahol jövőre a nyolcszoros világbajnok Sébastien Loeb csapattársa lesz.
dec. 16
8:06
Válogatott: júniusban az írekkel vagy horvátokkal is megmérkőzhetünk (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor a héten értékelte az MLSZ elnökségének a nemzeti csapat idei szereplését. A kapitány a legfőbb tanulságokat a Nemzeti Sport kérdésére is összegezte, és beszélt az előttünk álló feladatokról is.
dec. 16
8:12
Németországé a 2017-es női világbajnokság, a franciáké a férfi (Agroinform)
A női torna rendezésért csak a németek pályáztak, férfivonalon azért verseny is volt, hiszen ott Dánia és Norvégia is kandidált.
dec. 16
8:14
Hóesés miatt módosult a női versenyek programja Courchevelben (Agroinform)
Két nap alatt 70 centiméter hó esett Courchevelben, így a francia szervezők módosították a hétvégi női alpesi sí versenyek programját.
dec. 16
8:30
Alakulóban a légzsák-technika, de még csak az adatgyűjtésnél járunk (Agroinform)
Hamarosan speciális légzsákokkal védhetik az alpesi sízőket - a hétvégén ezért is tesztelik Svindalékat egy olasz cég munkatársai.
dec. 16
8:32
Alguersuarit kicsit félrevezették a Toro Rossónál (Agroinform)
Saját bevallása szerint "nagyon meglepődött" Jaime Alguersuari azon, hogy a Toro Rosso a következő szezonban nem számít a szolgálataira.
dec. 16
8:34
Allegri szerződésének meghosszabbítása nem kérdés - Berlusconi (Agroinform)
Az AC Milan labdarúgócsapatának tulajdonosa kijelentette, hogy hamarosan meghosszabbítják a vezetőedző szerződését.
dec. 16
8:48
Molnár Péter lett az év férfi kajakosa (Agroinform)
Nagyszabású gálavacsorával zárta a 2011-es évet a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, amelyen kiosztották az év legjobbjainak járó díjakat.
dec. 16
8:50
Rohamosan fiatalodik az F1-es mezőny (Agroinform)
Egyre alacsonyabb az átlagéletkor az F1-ben, vannak, akik már 22-23 évesen partvonalon kívülre kerülnek, mások viszont 42 évesen térnek vissza. Hova vezet ez?
dec. 16
9:00
Man. City: ügynöke szerint Tévezt nem érdekli a Boca Juniors ajánlata (She)
Carlos Tévez ügynöke, Adrian Rouco tagadja, hogy az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City csatárát érdekli korábbi klubja, a Boca Juniors ajánlata. Az argentin sajtó a hét közepén azt találgatta, hogy a rutinos támadó visszatér a hazájába.
dec. 16
9:00
Az őszi záróforduló jön a Bundesligában (Metropol)
Az őszi szezon utolsó fordulóját rendezik a hétvégén a német labdarúgó-bajnokságban. Ha pénteken legalább ikszel a Bayern a Köln ellen hazai pályán, akkor pontelőnnyel lehet őszi bajnok.
dec. 16
9:02
Videó: a pécsiek szakmailag várakozáson felül teljesítettek - Bognár (She)
Hogyan stabilizálódjon a Kecskemét? Meddig ér a takaró? A Pécs várakozáson felül, az ETO-val egyetemben kiválóan teljesített a mostani szezon első 17 fordulója során. Bognár György értékelése.
dec. 16
9:04
Kajak-kenu: „Zsúfolt, fárasztó, de eredményes évet zárt a sportág" (She)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség a 2011-es évet nagyszabású gálavacsorával zárta, amelyen kiosztották az év legjobbjainak járó díjakat.
dec. 16
9:06
A Carolina két gól mínuszról nyert a tavalyi alapszakasz győztese ellen - videó (Agroinform)
A Los Angeles Kings először nyert John Stevens vezetőedzővel, a Columbus Blue Jackets otthonából hozta el a két pontot csütörtökön.
dec. 16
9:08
Vérükben van a nyereség - kiscsapatok, amelyek sosem fognak mellé II. rész (Agroinform)
Kupagyőzelem vagy anyagi haszon? Vajon van-e olyan fontos az anyagi haszon és a sikeres játékospolitika a mai futballban, mint a győzelem?
dec. 16
9:10
Steve Hansen viszi tovább a világbajnok Új-Zélandot (Agroinform)
Az eddigi segédedző, Steve Hansen pótolja az új-zélandi rögbi válogatott kispadján a vb-után lemondó Graham Henryt.
dec. 16
9:12
Az Atlanta legázolta a Jacksonville-t - videó (Agroinform)
Az Atlanta Falcons 41-17-re győzött a Jacksonville Jaguars ellen az NFL 15. játéknapjának péntek hajnali nyitányán.
dec. 16
9:18
Súlyemelés: Nagy Péter idén Oroszországban versenyez utoljára (She)
Az idén universiadét nyerő, s a múlt hétvégi londoni olimpiai tesztversenyen is első Nagy Péter az e hétvégi oroszországi nemzetközi viadallal búcsúztatja az óesztendőt: a szegediek ólomsúlyú kiválósága Belgorodban áll rajthoz az Elnök-kupán.
dec. 16
9:24
Marad még játékos? Triffa Ágnes is szerződést bontott Debrecenben (Agroinform)
A DVSC-Fórum kapusa, Triffa Ágnes is úgy döntött, közös megegyezéssel felbontja a szerződését a klubbal, és új csapatot keres.
dec. 16
9:26
Bradley Wiggins önző lesz az olimpián (Agroinform)
Személyes érdekeit helyezi előtérbe a londoni olimpián, így várhatóan az országúti egyéni időfutamra koncentrál majd Bradley Wiggins.
dec. 16
9:36
Pick-Szeged: Nagy László lett minden idők legjobb játékosa (She)
Ma ötven éve, 1961. december 16-án alapították meg a Szegedi Előrét, a Pick-Szeged gárdájának jogelődjét – fél évszázados jubileumát ünnepli a Tisza-parti városban a férfi kézilabdázás és a legnépszerűbb helyi csapat. A Délmagyarország című lap és a kétszeres magyar bajnok Pick-Szeged az elmúlt hetekben 150 embert kért fel arra, hogy szavazzon az elmúlt 50 év legjobb szegedi játékosára,…
dec. 16
9:54
Videó: összetévesztette a játékvezető a dél-koreait és a skótot (She)
A frászt hozta a játékvezető Csa Du Rire az Európa-ligában lejátszott Udinese–Celtic mérkőzésen. A 62. percben egy szabálytalanság után sárga lapot mutatott fel a vendégek dél-koreai játékosának, aki nem értette a dolgot. Skót csapattársa, Scott Brown volt a tettes, de mivel a két labdarúgó ugyanolyan hajviselettel lépett pályára, a bíró véletlenül Csa Du Rit figyelmeztette. A játékvezetőm…
dec. 16
10:00
Heynckes szerint a Bayernnek nagy szüksége van Robbenre (Agroinform)
A Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője azt szeretné, ha a klub minél előbb meghosszabbítaná a szélső szerződését.
dec. 16
10:02
A Celtic szurkolói melegebb éghajlatra küldték az UEFA-t - fotó (Agroinform)
Az Udinese-Celtic (1-1) mérkőzésen a skót drukkerek egy Fuck UEFA feliratú transzparenssel tiltakoztak az Európai Labdarúgó Szövetség ellen.
dec. 16
10:12
Női vízilabda: 11-10-re kikaptunk Kínától a Kanada-kupán (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 11–10-re kikapott Kínától a hatcsapatos Kanada-kupa 3. fordulójában, így két vereséggel és egy győzelemmel az utolsó előtti helyen áll.
dec. 16
10:18
Egykori NHL-es játékossal erősített a Fehérvár ellenfele (Agroinform)
Mike Danton korábban az NHL-ben is játszott 87 találkozót, hamarosan a Fehérvár ellen is jégre léphet.
dec. 16
10:36
A franciákat viszi tovább a lendület, vagy skandináv házidöntő lesz? - előzetes (Agroinform)
A péntek esti elődöntőkben mindkét oldalon remek mérkőzésekre számítunk, de a továbbjutás talán csak a francia-dán párharcban kérdéses.
dec. 16
10:48
Hét csapat az Apoelt akarja ellenfélnek, hat a Milant kerülné el (Infostart)
Ma déltől rendezik Nyonban a Bajnokok Ligája, majd egy órával később az Európa Liga sorsolását. A BL-ben a nyolcaddöntő, a második számú európai kupában a következő két kör párosítása lesz ismert.
dec. 16
10:48
Belgium: Két jó megoldás után a legegyszerűbb helyzetben rontok - Czvitkovics (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Kortrijk középpályása, Czvitkovics Péter a Nemzeti Sportnak elmondta, a meccseken és az edzéseken is hullámzó teljesítményt nyújt, s ezzel edzője, Hein Vanhaezebrouck is szembesítette.
dec. 16
10:50
NB II: Lovrencsics Balázs távozása esetén csatárt szerződtetne a Vác (She)
Várhatóan nem lesz nagy játékosmozgás télen az NB II Keleti csoportjában szereplő Dunakanyar-Vác keretében.
dec. 16
10:54
Mariel Zagunis Londonban történelmet írna (Agroinform)
A női kardvívás eddigi két olimpiai szereplése alkalmával Mariel Zagunis lett az egyéni verseny olimpiai bajnoka - az amerikai vívó Londonban történelmet írna.
dec. 16
10:56
Félmillió forintért vásárolták meg Hamilton kalocsai mintás overallját (Agroinform)
A Roland Divatház aukcióján 501 115 forintért elkelt az egyedi overall, melyet a brit Forma-1-es pilóta dedikált és viselt a Magyar Nagydíjon.
dec. 16
11:12
Kína egyetlen góllal volt jobb a Kanada Kupán a mieinknél (Agroinform)
A magyar válogatott 11-10-re kikapott a kínai együttestől a 3. fordulóban, így két vereséggel és egy győzelemmel az utolsó előtti helyen áll.
dec. 16
11:14
Rekordokat hozhat a fedettpályás világbajnokság (Agroinform)
Hétfőn járt le az előzetes nevezési határidő a jövő márciusi isztambuli fedettpályás atlétikai világbajnokságra, amelyre 160 ország sportolóit várják.

Keresés