2011. november 30. szerda

nov. 30
0:00
Roma: az egykori szövetségi kapitány egyetért Osvaldo büntetésével (She)
Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy az AS Roma argentin származású olasz válogatott támadója, Pablo Osvaldo megütötte saját csapattársát, az argentin Erik Lamelát az Udinese elleni hétvégi bajnokit követően.
nov. 30
0:00
Kétgólos hátrányból állt fel a Juve a Napoli ellen - videó (Agroinform)
A Serie A 11. fordulójából elhalasztott Napoli-Juventus (3-3) összecsapás fordulatokban és gólokban bővelkedő mérkőzést hozott.
nov. 30
0:04
Videó: a szezon egyik legjobb meccsét hozta a Napoli-Juventus (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, ma pótolták az olasz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójából elhalasztott Napoli–Juventus találkozót. A mérkőzés – az olasz labdarúgást tekintve nem meglepően – döntetlent hozott, de 6 góllal és kiváló 90 perc során. Tekintse meg a találkozó legfontosabb eseményeit!
nov. 30
0:18
Racing Santander: menesztették a csapat éléről Héctor Cúpert (She)
Megtörtént a második váltás is edzőfronton a spanyol élvonalbeli labdarúgó bajnokságban: a Racing Santandert mától nem Héctor Cúper vezeti.
nov. 30
0:22
Videó: Maxi Rodríguez lábbal, Kelly fejjel volt eredményes a Chelsea ellen (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az angol Ligakupa negyeddöntőjében 2–0-ra nyert a Liverpool a Chelsea otthonában, és ezzel bejutott a legjobb négy közé a sorozatban. Mindkét gól esetében Craig Bellamy adott gólpasszt, először Maxi Rodrígueznek laposan a jobb szélről, melyet lábbal értékesített az argentin, másodszor ívelten a bal oldalvonal mellől, ezt pedig Martin Kelly fejjel csúsztatta a…
nov. 30
0:26
Mexikó: visszavonult Blanco és Luis Hernández egykori csatártársa (She)
Befejezte labdarúgó karrierjét 38 éves korában a nyolcvanszoros mexikói válogatott támadó, Francisco Palencia, aki két világbajnokságon is megfordult.
nov. 30
0:36
Kaposvár: német és belga megfigyelők is látták Milan Pericset (She)
A Kaposvár NB I-es labdarúgócsapatának egyik legértékesebb labdarúgója a szerb Milan Perics, aki 11 találatával vezeti a somogyiak házi góllövőlistáját. A csatárt több meccsen is látták külföldi megfigyelők, így nem kizárt, hogy már télen klubot vált.
nov. 30
0:36
Négy góllal küldte haza a Barca a Rayót - videó (Agroinform)
A Barcelona a La Liga 17. fordulójából előrehozott mérkőzésen 4-0-ra győzött a vendég Rayo Vallecano ellen. A gólokon Alexis Sánchez (2), David Villa és Messi osztoztak.
nov. 30
6:18
A Debrecen és a Videoton volt 2011 legjobb futballcsapata (Infostart)
A Videoton nyerte meg 2011 tavaszán a 2010-2011-es labdarúgó-bajnokságot, a Debrecen veretlenül menetelt végig 2011 őszi bajnoki mérkőzésein - ez a két csapat szerezte a legtöbb bajnoki pontot 2011-ben. Nem messze marad el tőlük a Győri ETO.
nov. 30
6:54
"Túlpörögtek a fiúk!" (Behaviour)
Mocsai Lajos szerint fájó, de nem tragikus vereséget szenvedett csapata, a Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi játéknapján. amint hazai pályán kikapott 24-33-ra attól a Füchse Berlintől, amelyet másfél héttel korábban idegenben vert meg imponáló magabiztossággal 29-24-re.
nov. 30
6:56
Növekvő nézőszám, csökkenő gólátlag (Behaviour)
A labdarúgó OTP Bank Liga 2011/12-es szezonjának őszi felében - amelyben már két tavaszi fordulót is megrendeztek - jelentősen növekedett az átlagnézőszám az előző idényhez képest.
nov. 30
6:58
EL: rendet a káoszba (Behaviour)
Hat csoportban lépnek ma pályára a csapatok a labdarúgó Európa Liga utolsó előtti, 5. fordulójában. A C jelű négyest leszámítva - ott már mindkét továbbjutást érő hely elkelt - mindenütt jókora hírig várható.
nov. 30
7:12
Jégkorong: egész idényre eltiltották a Csehov brutális „harcművészét” (She)
Az Orosz Jégkorongliga (KHL) az idény hátralévő részére eltiltotta Jeremy Yablonskit, a Vityaz Csehov kanadai játékosát.
nov. 30
7:12
Az FTC elállt a bojkottól (Behaviour)
Jeney Zsolt Ákos szakosztályelnök tegnap bejelentette: a zöld-fehér klub a válogatott érdekét előrébb valónak tartja a sajátjánál, és a kerethez tartozó játékosait továbbra is elengedi a nemzeti együttesbe.
nov. 30
7:14
NHL: a Rangers a második harmadban 4 gólt szerezve nyert Crosbyék ellen (She)
A New York Rangers 4–3-ra győzött a Pittsburgh Penguins ellen hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 53. játéknapján. A győztes csapat mind a négy találatát a második harmadban szerezte, John Mitchell és Brad Richards – aki két asszisztot is adott – egy kilencven másodperces periódus alatt volt eredményes.
nov. 30
7:14
Mérsékelt az UEFA, a Győr mégse elégedett (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottsága mérsékelte a Győr büntetését, így a magyar csapatot az eddigi három helyett "csak" két évre - maximum egy részvételre - zárta ki az európai kupasorozatokból.
nov. 30
7:30
Copa Sudamericana: döntős a Quito, az argentin játékos kivégezte honfitársait (She)
Az ecuadori LDU Quito 1–0-ra győzött az argentin Vélez Sarsfield ellen a második számú dél-amerikai labdarúgókupa-sorozat, a Copa Sudamericana elődöntőjének visszavágóján, így 3–0-s összesítéssel bejutott a döntőbe. Érdekesség, hogy a nyolcaddöntőben a címvédő Independientét kiverő együttes mindhárom találatát az argentin Hernán Barcos szerezte a Vélez ellen, aki már hét gólnál jár a…
nov. 30
7:32
Euro 2012: különleges védőfelszerelés a lengyel rohamrendőröknek (She)
Különleges védőfelszerelést kapnak a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságon társházigazda Lengyelország rohamrendőrei.
nov. 30
8:06
Juventus: Ez az eredmény és hangulat bárki mást megtört volna - Conte (She)
Antonio Conte, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus vezetőedzője a Napoli elleni 3–3-as döntetlen után elmondta, nagyon büszke játékosaira, hogy fel tudtak állni kétgólos hátrányból.
nov. 30
8:24
Nyert a Barcelona, de Piqué veszélyben (Infostart)
Csökkentette a Real Madriddal szembeni hátrányát a Barcelona, miután kedd este 4-0-ra nyert a Rayo Vallecano elleni bajnoki mérkőzésén. A katalánok ezzel rekordot írtak: 11 hazai bajnoki mérkőzésükön nem kaptak gólt.
nov. 30
8:25
Új páncélzatban tartanak rendet a lengyel rendőrök az Eb-n (Agroinform)
Különleges védőfelszerelést kapnak a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságon társházigazda Lengyelország rohamrendőrei.
nov. 30
8:42
Napoli: Már azt hittem, hogy nyertünk a Juve ellen - Mazzarri (She)
Walter Mazzarri, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Napoli vezetőedzője csalódottan nyilatkozott a Juventus elleni 3–3-as döntetlen után: a szakember 3–1-es állásnál már azt gondolta, megnyerik az összecsapást.
nov. 30
9:00
Videó: Bognár szerint a Fradi és az ETO esélyesebb, saját csapata nem (She)
A labdarúgó Magyar Kupában a legjobb nyolc közé jutásért vívnak meccseket szerdán. Bognár György az ETO-t és az FTC-t is esélyesebbnek tartja a Diósgyőrnél, illetve a Békéscsabánál (utóbbi mindenképpen indokolt – a szerz.). Saját csapata, a Baja (vezetőedző) esélyeit kevesebbre taksálja a Kozármislenyénél.
nov. 30
9:01
Feketék nem mehetnek be a belga stadionokba (Agroinform)
Biztonsági okokból nem engedélyezik a belga hatóságok, hogy a hagyományokat követve kisminkeljék magukat a szurkolók Mikulás napján.
nov. 30
9:18
West Brom: csapattársa kész lelki segélyt nyújtani a sérült Gerának (She)
Steven Reid maximálisan átérzi Gera Zoltán helyzetét, ugyanis az elmúlt években ő is sokat bajlódott sérülésekkel. A West Bromwich Albion ír válogatott futballistája bármiben hajlandó segíteni magyar csapattársának, akinek a hétvégén kifordult a térde, és bár a pontos diagnózis még nem ismert, valószínűleg hosszú időt kell ismét kihagynia.
nov. 30
9:36
Ajánló: DVTK-ETO az MK-ban, pályán az MU, Európa-liga - program (She)
Az első mérkőzéseket rendezik meg ma a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében: a Diósgyőr a Győri ETO-t fogadja, a Kecskemét a DVSC-Tevával csap össze, míg a Ferencváros Békéscsabára látogat. Az Európa-liga csoportküzdelmei is folytatódnak, míg az Angol Ligakupában a Manchester United a Crystal Palace-t fogadja. Görögországban a Megyeri Balázst foglalkoztató Olympiakosz az Erős Gábort is a…
nov. 30
9:37
A Csehov karatekirály hokisát egész évre eltiltották - videók (Agroinform)
Az Orosz Jégkorongliga (KHL) az idény hátralévő részére eltiltotta Jeremy Yablonskit, a Vityaz Csehov kanadai játékosát.
nov. 30
9:54
MTK: ezúttal Pölöskei másik térdében szakadt el a keresztszalag (She)
Rendkívül balszerencsés labdarúgónak mondhatja magát Pölöskei Zsolt, ugyanis a Győr II elleni mérkőzésen keresztszalag-szakadást szenvedett, így ebben a szezonban várhatóan már nem léphet pályára. Az MTK 20 éves középpályásának már liverpooli korszakában is volt ilyen sérülése, de akkor a másik térdével történt a baj.
nov. 30
9:55
Nagy Négyest állítana össze a Boston Celtics Chris Paul leigazolásával (Agroinform)
A tizenhétszeres bajnok elcserélné a 2008-as aranygyűrű megszerzésében főszerepet játszó irányítóját Rajon Rondót az üzlet kedvéért.
nov. 30
9:56
Videó: rendhagyó akció a hokipályán, vicces bunyó - NHL-pillanatok (She)
Ryan Kesler rendhagyó akció során ütött gólt, Sean Avery és Tyler Kennedy kétszer számolt le egymással, Zack Kassian és Matt Martin mulatságos hevességgel estek egymásnak (a félreértések elkerülése végett ez is bunyó), Al Montoya pedig látványos védésekkel vétette észre magát. Pillanatok az NHL szerdai játéknapjából.
nov. 30
9:58
Súlyemelés: Nagy Péter hivatalosan is Universiade-győztes (She)
A súlyemelő Nagy Péter hivatalosan is Universiade-győztessé lépett elő, miután a FISU, az egyetemi és főiskolás sportolók világszervezete tudatta a budapesti székhelyű Nemzetközi Súlyemelő Szövetséggel (IWF), hogy a kínai Sencsenben  eredetileg első, de doppingolás miatt utólag kizárt egyiptomi versenyzőnek vissza kell szolgáltatnia az aranyérmet, amely a magyar ólomsúlyút illeti meg.
nov. 30
10:12
MLSZ: kevés csapat indulna, ezért nem rendeznek téli teremtornát (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség keddi ülésén többek között határozatot hozott arról is, hogy ebben a szezonban – a csapatok megfelelő számban való részvételi szándéka hiányában – nem rendezi meg a téli teremtornát.
nov. 30
10:13
A második harmad parádéja elég volt a Rangersnek a Pittsburgh ellen - videó (Agroinform)
Rosszul sikerült Dale Hunter, a Washington és Kirk Muller, a Carolina új vezetőedzőjének debütálása az NHL keddi játéknapján.
nov. 30
10:30
KTE: a TAO-s pénzek segítéségével felépülhet az új stadion - fotók (She)
A Kecskeméti TE labdarúgócsapata a hírek szerint súlyos pénzügyi gondokkal küzd, ám a klub továbbra sem tett le stadionja fejlesztéséről. Ez a TAO-s pénzek segítségével meg is valósulhat.
nov. 30
10:30
A Miami-Dallas döntő visszavágójával kezdődhet karácsonykor a szezon (Agroinform)
A csapattulajdonosok és a játékosok "próbamegállapodása" után megkezdődnek az edzések a bérvita miatt szünetelő NBA-ben.
nov. 30
10:32
Fitnesz: Szabó Melinda a juniorok között is világbajnok lett (She)
Szabó Melinda junior fitnesz világbajnoki címet szerzett Spanyolországban.
nov. 30
10:48
KTE: a TAO-s pénzek segítéségével felépülhet az új stadion - képek (She)
A Kecskeméti TE labdarúgócsapata a hírek szerint súlyos pénzügyi gondokkal küzd, ám a klub továbbra sem tett le stadionja fejlesztéséről. Ez a TAO-s pénzek segítségével meg is valósulhat.
nov. 30
10:48
A kétszeres BL-döntős Hector Cúper elhagyta az utolsó helyezett Racingot (Agroinform)
Közös megegyezéssel távozott a Racing Santander labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Hector Cúper.
nov. 30
10:50
NBA: megkezdődnek az edzések, slágermérkőzést rendeznek karácsonykor (She)
A csapattulajdonosok és a játékosokat képviselő szakszervezet (NBPA) szombaton kötött „próbamegállapodása" után megkezdődnek az edzések a bérvita miatt szünetelő észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
nov. 30
11:06
Úszás: Phelps új szuperdresszt mutat be, világcsúcsokat vár tőle (She)
Michael Phelps amerikai úszósztár számos új világcsúcsot vár attól az új szuperdressztől, amelyet szerdán mutat be a nagyközönségnek.
nov. 30
11:24
Phelps új szuperdresszt mutat be szerdán (Metropol)
Michael Phelps amerikai úszósztár számos új világcsúcsot vár attól az új szuperdressztől, amelyet szerdán mutat be a nagyközönségnek.
nov. 30
11:24
Döbbenetes jelenet: beszólt a Fradi középpályása (Behaviour)
Sajátosan védte meg magát Rósa Dénes, a Ferencváros középpályása a Diósgyőr elleni rangadón.
nov. 30
11:24
Inzaghi még játszana, januárban elhagyhatja a Milant (Agroinform)
Massimo Allegri eddig háromszor, akkor is csereként küldte pályára a 2007-es Bajnokok Ligája-döntő hősét, aki elégedetlen.
nov. 30
11:26
Kanadától a Red Bullon át Pérezig - együtt a szezon legjei (Agroinform)
Itt az évad vége, az értékelés ideje: összefoglaló cikksorozatunk első epizódjában a szezon legjeit gyűjtöttük össze nektek, amiből többek között az is kiderül, miben volt a legjobb idén Hamilton.
nov. 30
11:42
Tenisz: az utolsó idényére készül az Australian Open 2001-es döntőse (She)
A francia Arnaud Clément a L’Équipe-nek elmondta: valószínűleg a 2012-es lesz az utolsó idénye a profi teniszezők között.
nov. 30
11:42
Nem lesz téli teremtorna, központosítják a jegyértékesítést és a beléptetést (Agroinform)
A győri és a székesfehérvári stadion lehet az első két biztonságos létesítmény az MLSZ elnökségének döntése értelmében.
nov. 30
11:44
Videó: a novarás Pablo Granoche büszke lehet látványos góljára (She)
A Novara idegenben győzni tudott a Catania ellen a labdarúgó Olasz Kupában. A vendégek első gólját Pablo Granoche szerezte, nagyszerű „félolló" mozdulattal.
nov. 30
11:44
Itt az új cápadressz, Phelps mutatja majd be (Agroinform)
Michael Phelps amerikai úszósztár számos új világcsúcsot vár attól az új szuperdressztől, amelyet szerdán mutat be a nagyközönségnek.
nov. 30
11:46
Man. City: Jó, hogy Nasri most tapasztalta meg, mi vár rá az Emiratesben - Mancini (She)
Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere, az Arsenal ellen 1–0-ra megnyert keddi Ligakupa-mérkőzés után elmondta, véleménye szerint a nyáron az „ágyúsoktól" igazolt Samir Nasri még sokat fejlődik majd, és jó, hogy most tapasztalta meg, mi vár rá az Emirates-ben.
nov. 30
11:46
Íme, az új kecskeméti stadion látványtervei - fotó (Agroinform)
A Kecskeméti TE hivatalos honlapján nyilvánosságra hozta a közeljövőben felépülő 10-12 ezer néző befogadására alkalmas stadionjának látványterveit.

Keresés