2011. november 6. vasárnap

nov. 6
0:00
Tenisz: Mónaco legyőzte Ferrert a valenciai torna elődöntőjében (She)
Az argentin Juan Mónaco három szettben legyőzte David Ferrert a Valenciában zajló férfi tenisztorna elődöntőjében. Mónaco a fináléban egy másik spanyollal, Marcel Granollersszel találkozik.
nov. 6
0:18
Videó: Mostantól várom a szülinapos mérkőzéseket - Elek Gábor (She)
Elek Gábor születésnapját ünnepelte szombaton, amikor a Ferencváros női kézilabdacsapata pályára lépett a KEK-ben az első, idegenbeli mérkőzésen a 16 közé jutásért. A holland Westfrieslandnak túl erős volt a magyar csapat, a Fradi simán nyert, így a lányok tökéletes ajándékkal kedveskedtek mesterüknek. Ünnepelni azonban nincs idő.
nov. 6
0:18
A Valencia nyerte a városi rangadót (Agroinform)
A Valencia 2-0-ra verte a idegenben a Levantét. A vendégeka találkozó elejétől fölényben játszottak, Javi Venta öngóljával kerültek előnybe, amit Tino Costa duplázott meg remek szabadrúgásával.
nov. 6
0:22
Primera División: a Valencia legyőzte és megelőzte a Levantét (She)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság (Primera División) 12. fordulójában a Valencia a városi derbin legyőzte a szezon meglepetéscsapatát, a Levantét. A dobogó legalsó fokán immár a Valenciát találjuk, az előző szezon bronzérmesét.
nov. 6
0:54
Portugália: a Porto nem bírt az Olhanensével (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga Sagres) 10. fordulójában a címvédő Porto csak gól nélküli döntetlent játszott a középmezőny erősítő Olhanense otthonában.
nov. 6
2:24
Románia: ritka nagy meccsen a 92. percben gyűrte le a Dinamo a CFR-t (She)
Az éllovas Dinamo Bucuresti volt a második helyezett CFR vendége szombat este a román labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának rangadóján: a vendég fővárosiak fordulatos csatában elvitték a három pontot Kolozsvárról (3–2).
nov. 6
6:54
Olaszország: Del Piero biztosan nem vonul vissza a szezon végén (She)
Alessandro Del Piero nem fejezi be pályafutását a mostani szezon végén, annak ellenére sem, hogy a Juventus labdarúgócsapatának elnöke októberben kijelentette, a legendás futballistának ez lesz utolsó idénye a klubnál.
nov. 6
7:30
NHL: Seguin triplájával a Boston lelépte a Torontót, újra nyert a Detroit (She)
Tyler Seguin három góljával a címvédő Boston Bruins alaposan elintézte a Toronto Maple Leafset az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján: a Bocsok végül 7–0-ra ütötték ki a kanadai csapatot.
nov. 6
7:30
Del Piero biztosan nem vonul vissza (Metropol)
Alessandro Del Piero nem fejezi be pályafutását a mostani szezon végén, annak ellenére sem, hogy a Juventus labdarúgócsapatának elnöke októberben kijelentette, a legendás futballistának ez lesz utolsó idénye a klubnál.
nov. 6
8:06
London 2012: a pekinginél kevesebb éremre számítanak a brit kerékpárosok (She)
Több szempontból sem lehetséges, hogy a brit kerékpárosok megismételjék a pekingi éremhalmozást a jövő évi londoni olimpián, így kevesebb mint nyolc arannyal kell beérnie a hazai szurkolóknak – véli David Brailsford, a válogatott kerettagok teljesítményért felelős igazgató.
nov. 6
8:24
Tenisz: Hantuchová a bronzmeccs helyett is megizzasztotta Petrovát (She)
A Balin zajló női tenisz Bajnokok Tornáján az orosz Nadja Petrova szerezte meg a harmadik helyet, miután a német Sabine Lisicki a feladott elődöntő után nem vállalta a bronzmérkőzést.
nov. 6
8:42
A pekinginél kevesebb éremre számítanak a brit kerékpárosok (Agroinform)
kevesebb mint nyolc arannyal kell beérnie a hazai szurkolóknak - véli David Brailsford, a válogatott kerettagok teljesítményért felelős igazgató.
nov. 6
9:00
Del Piero nem vonul vissza a szezon végén (Agroinform)
Alessandro Del Piero nem fejezi be pályafutását a mostani szezon végén, annak ellenére sem, hogy a Juventus a továbbiakban nem számol vele.
nov. 6
9:18
Labdarúgás: Neymar szerint Messi a legjobb, CR közel van hozzá (She)
Neymar, a brazil labdarúgó-válogatott ifjú tehetsége nagyon örül annak, hogy beválasztották az idei FIFA Aranylabda 23 jelöltje közé, és legszebb álma teljesülne, ha bekerülne az első háromba.
nov. 6
9:18
Gólzáporos mérkőzések a 31. játéknapon - videó (Agroinform)
A Philadelphia 9, a Boston 7, az Islanders, a Rangers és a Detroit 5-5 góllal örvendeztették meg a szombati játéknapon szurkolóikat.
nov. 6
9:36
Válogatott: Hajnal sérülése nem súlyos, pénteken játszani szeretne (She)
Hajnal Tamás, a Stuttgart harmincesztendős magyar válogatott középpályása péntek este a Mainz elleni, 3–1-re elveszített idegenbeli bajnoki mérkőzés hajrájában cserét kért. A labdarúgó a Nemzeti Sportnak nyilatkozva elmondta, sérülése nem súlyos, pénteken már szeretné ott lenni a nemzeti csapatban.
nov. 6
9:36
Lionel Messi a legjobb - Neymar (Agroinform)
Neymar, a brazil labdarúgó-válogatott ifjú tehetsége nagyon örül annak, hogy beválasztották az idei Aranylabda 23 jelöltje közé és legszebb álma teljesülne, ha bekerülne az első háromba.
nov. 6
9:54
Ökölvívás: májrákkal kezelik Joe Fraziert, szeretetházban ápolják (She)
Májrákkal kezelik Joe Fraziert, az amerikaiak legendás nehézsúlyú ökölvívóját.
nov. 6
9:56
Tenisz: Ivanovics győzelmével végződött a Bajnokok Tornája (She)
A szabadkártyás Ana Ivanovics győzelmével végződött a női teniszezők Balin megrendezett Bajnokok Tornája. A szerb játékos a fináléban összeszedett játékkal, könnyedén, 6:3, 6:0-ra verte meg a spanyol Anabel Medina-Garriguest.
nov. 6
10:12
Ebéd helyett meccse lesz a Realnak, Sahin debütálhat (Agroinform)
Ugyan szokatlan időpontban lép pályára a Real Madrid a Santiago Bernabéuban, de  "álmosan" is kötelező begyűjtenie a három pontot a Levante-verő Osasuna ellen.
nov. 6
10:14
A Hannover befogná a Schalkét, a Bayern az újonc otthonában (Agroinform)
A Hannover azt a Schalkét fogadja, amely mindössze három ponttal áll előtte, a Bayern München pedig idegenben is toronymagas esélyes a bajor rangadón.
nov. 6
10:16
Negyedszázad az Old Traffordon (Agroinform)
Ma 25 éve, 1986. november 6-án vette át a Manchester United irányítását Sir Alex Ferguson, a világ legsikeresebb klubedzője.
nov. 6
10:30
Labdarúgás: az FTC a Paksot fogadja, rangadó Moszkvában - program (She)
A labdarúgó NB I őszi idényének záró fordulójában az FTC a Paksot fogadja, míg az Újpest a Videotonhoz látogat. Rangadót rendeznek az orosz fővárosban, Moszkvában, a Lokomotiv a CSZKA-val csap össze. Olaszországban a Juventus és a Napoli összecsapása ígérkezik a legizgalmasabbnak, Franciaországban pedig a PSG bordeaux-i vendégjátéka.
nov. 6
10:30
Bajnokok tornája: Ivanovic győzelme (Metropol)
A címvédő Ana Ivanovic nyerte a Bajnokok tornája elnevezésű, Balin rendezett, 600 ezer dollár összdíjazású női tenisztornát.
nov. 6
10:30
A Milan megint tartalékos, a Napoli is kulcsembere nélkül várja a Juvét (Agroinform)
A címvédőnél a védelemben és a középpályán is bőven vannak hiányzók, Nápolyban csak egy védő nem játszhat, de az ő helyettese sok bajt okozhat.
nov. 6
10:32
Joe Fraziert májrákkal kezelik (Agroinform)
Májrákkal kezelik Joe Fraziert, az amerikaiak legendás nehézsúlyú ökölvívóját.
nov. 6
10:48
Várhidi Pál nyolcvanéves (Behaviour)
Vasárnap ünnepli 80. születésnapját Várhidi Pál korábbi válogatott labdarúgó, az Aranycsapat keretének tagja.
nov. 6
10:48
A 2008-as Super Bowl résztvevői csapnak össze a hétvégén (Agroinform)
Eli Manningék a New England Patriots otthonába látogatnak, abban a reményben, hogy Tom Bradyékre rámérjenek egy újabb vereséget a múlt heti pittsburghi fiaskó után.
nov. 6
11:06
Videó: gyönyörű dekázós gól Vahiruától a francia második ligában (She)
Marama Vahirua szenzációs gólt szerzett a Le Mans elleni bajnoki mérkőzésen a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. A Monaco játékosa egy ívelt passzt kapott, a levegőben tartva a labdát megfordult, és szépen a kapuba bombázott.
nov. 6
11:06
Bogdánéknak a Stoke ellen kell bizonyítaniuk (Agroinform)
Bogdán Ádám csapata, a kiesőhelyen szerénykedő Bolton az Európa Ligában menetelő Stoke Cityt fogadja, míg a Tottenham újabb városi rangadót vív meg, ezúttal a Fulham ellen.
nov. 6
11:08
WTCC: kaotikus futamok után Michelisz pont nélkül maradt Sanghajban (She)
Pont nélkül maradt Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság első kínai versenyén, Sanghajban. A Zengő Dension Team versenyzője az első futamon a 11. helyen végzett, míg a második futamot nem tudta befejezni.
nov. 6
11:24
Del Piero nem vonul vissza (Infostart)
Alessandro Del Piero nem fejezi be pályafutását a mostani szezon végén, annak ellenére sem, hogy a Juventus labdarúgócsapatának elnöke októberben kijelentette, a legendás futballistának ez lesz utolsó idénye a klubnál.
nov. 6
11:24
A bátorság lehet Messiék győzelmének kulcsa (Agroinform)
A címvédő katalánokra pokoli túra vár Baszkföldön, az idegenben még gólképtelen Atlético Madrid a városi rivális Getafe ellen törné meg a szériát.
nov. 6
11:42
Bundesliga: Podolski nem zárja ki, hogy távozik Kölnből (She)
Nem zárja ki Lukas Podolski, hogy hamarosan távozik az 1. FC Köln labdarúgócsapatától, a német válogatott csatárát elsősorban az Arsenal szeretné szerződtetni.
nov. 6
11:42
Podolski a télen távozhat a Kölntől (Agroinform)
Nem zárja ki Lukas Podolski, hogy hamarosan távozik az 1. FC Köln csapatától, a német válogatott csatárát elsősorban az Arsenal szeretné szerződtetni.
nov. 6
12:00
Légióssors: Szabics megműtteti a bokáját, vége az őszi idényének (She)
Saroksérülése miatt véget ért az őszi idény az osztrák Sturm Grazban futballozó Szabics Imre számára, így a válogatottban sem léphet pályára Liechtenstein (november 11.) és Lengyelország ellen (november 15.).
nov. 6
12:00
Lipták Sousának is üzenhet - immár büntetlenül (Agroinform)
Félidejéhez érkezett az OTP Bank Liga 2011-12-es idénye. A 15. fordulóban vasárnap két mérkőzést rendeznek. A hetedik helyezett Videoton a tizenharmadik Újpestet fogadja.
nov. 6
12:18
MotoGP: egy bukás segítette világbajnoki címhez Terolt (She)
Világbajnok lett Nicolás Terol a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájában. A 23 éves versenyző a második helyen végzett az idényzáró valenciai futamon, ám Johann Zarco, aki esélyes volt a világbajnoki cím megszerzésére, bukott, így megkönnyítette spanyol riválisa dolgát.
nov. 6
12:18
Ana Ivanovics sikerével záródott az év utolsó jelentős versenye (Agroinform)
A címvédő Ana Ivanovics nyerte a Bajnokok tornája elnevezésű, Balin rendezett, 600 ezer dollár összdíjazású női tenisztornát.
nov. 6
12:20
Videó: Víctor Hugo látványos mozdulattal szedte fel a labdát (She)
A kapus birtokolja a labdát. Némi időhúzó jelleggel nem játssza meg, magánál tartja a földön. A hátrányban levő ellenfél egyik játékosa persze megtámadja. Mi történik ilyenkor? A kapus lehajol, és felszedi. Víctor Hugo Hernández, a mexikói Deportivo Guadalajara hálóőre egészen speciális mozdulattal oldotta meg ezt a feladatot.
nov. 6
12:36
Ha pontosabbak vagyunk, nem lett volna szoros a vége - Kondás Elemér (Agroinform)
A Loki vezetőedzője szerint megnehezítették a saját dolgukat, de elégedett a játékosok küzdeni akarásával.
nov. 6
12:54
MotoGP: bukás segítette világbajnoki címhez Nicolás Terolt (She)
Világbajnok lett Nicolás Terol a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájában. A 23 éves versenyző a második helyen végzett az idényzáró valenciai futamon, ám Johann Zarco, aki esélyes volt a világbajnoki cím megszerzésére, bukott, így megkönnyítette spanyol riválisa dolgát.
nov. 6
12:54
Így emlékeztek meg pilótatársai Simoncelliről a Valenciai Nagydíjon - videó (Agroinform)
A Malajziai Nagydíjon balesetben elhunyt Marco Simoncellire emlékeztek MotoGP hétvégi utolsó futamán, a Valenciai Nagydíjon.
nov. 6
12:56
Videó: Kevin Kuranyi csúnyán fejbe talpalta az orosz labdarúgót (She)
Sárga lapot ért Kevin Kuranyi talpalása az orosz bajnokságban játszott Dinamo Moszkva–Szpartak Moszkva (1–1) bajnoki mérkőzésen. Kuranyi keményen eltalálta Szergej Parsivljukot, akinek a feje azonnal vérezni kezdett.
nov. 6
12:56
Várhidi Pál nyolcvan éves (Agroinform)
Vasárnap ünnepli 80. születésnapját Várhidi Pál korábbi válogatott labdarúgó, az Aranycsapat keretének tagja.
nov. 6
13:12
A Real játékosai üzentek a szívműtéten átesett Cassanónak - videó (Agroinform)
A Real Madrid- Osasuna spanyol bajnoki mérkőzésen a királyi gárda játékosainak mindegyikén egy "Forza Cassano" feliratú póló volt, így biztatták a klub labdarúgói a csapat egykori játékosát.
nov. 6
13:30
Eltemették Albert Flóriánt (Behaviour)
A temetésen megjelent a miniszterelnök is.
nov. 6
13:30
Kevin Kuranyi szétrúgta a Dinamo játékosának a fejét - videó (Agroinform)
A Dinamo Moszkva-Szpartak Moszkva (1-1) rangadón a magyar felmenőkkel is bíró, korábbi német válogatott támadó egy őrült "kung-fu" mozdulattal fejbe rúgta Szergej Parshivjukot.
nov. 6
13:32
Örök nyugalomra helyezték Albert Flóriánt - fotó (Agroinform)
Az Óbudai temetőben vasárnap a déli órákban végső nyugalomra helyezték a Ferencváros egykori labdarúgóját, Magyarország egyetlen Aranylabdás játékosát, Albert Flóriánt.
nov. 6
13:48
Elmarad a Napoli-Juventus rangadó (Infostart)
A szakadó eső miatt nem rendezik meg az estére kiírt Napoli-Juventus mérkőzést az olasz labdarúgó-bajnokságban.

Keresés