2011. november 6. vasárnap

nov. 6
13:48
Anglia: Capello kijelentette, Terry ott lesz a spanyolok elleni keretben (She)
Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya leszögezte, hogy John Terry, a Chelsea védője ott lesz a spanyolok elleni felkészülési mérkőzést megelőző keretben, bár rendőrségi vizsgálat folyik ellene, mert állítólag rasszista kijelentésekkel illette Anton Ferdinandot, a Queens Park Rangers játékosát.
nov. 6
13:48
Egy hetessel zárta a hetet a Real Madrid (Agroinform)
A listavezető királyiak 7-1-re ütötték ki a Bernabéuban az Osasuna együttesét, C. Ronaldo triplázott, Benzema duplázott.
nov. 6
13:50
Videó: jön a nagy visszavágó a Patriots és a Giants között az NFL-ben (She)
Piros Krisztián, a Budapest Wolves elkapója szerint a hétvége egyik legérdekesebb összecsapása az NFL-ben a New England Patriots és a New York Giants összecsapása lesz. A találkozót a 2008-ban megrendezett Super Bowl visszavágójának is tekinthetjük. Beharangozó a 9. fordulóra.
nov. 6
13:52
Serie A: áradás miatt elhalasztották a Napoli-Juventus rangadót (She)
Elhalasztották az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának rangadóját, a Napoli–Juventus mérkőzést. Nápolyban vasárnap viharos időjárás volt, és a rengeteg eső miatt víz öntötte el a belvárost.
nov. 6
13:54
Gyázs: örök nyugalomra helyezték Albert Flóriánt az Óbudai temetőben (She)
A családtagok mellett állami és sportvezetők, neves közéleti személyiségek, egykori csapattársak, barátok és szurkolók több százan kísérték utolsó útjára Albert Flóriánt, a Nemzet Sportolóját vasárnap délben az Óbudai temetőben.
nov. 6
14:06
Örök nyugalomra helyezték Albert Flóriánt (Infostart)
A családtagok mellett állami és sportvezetők, neves közéleti személyiségek, egykori csapattársak, barátok és szurkolók több százan kísérték utolsó útjára Albert Flóriánt, a Nemzet Sportolóját vasárnap délben az Óbudai temetőben.
nov. 6
14:06
Gyász: örök nyugalomra helyezték Albert Flóriánt az Óbudai temetőben (She)
A családtagok mellett állami és sportvezetők, neves közéleti személyiségek, egykori csapattársak, barátok és szurkolók – több százan – kísérték utolsó útjára Albert Flóriánt, a Nemzet Sportolóját vasárnap délben az Óbudai temetőben.
nov. 6
14:06
Örök nyugalomra helyezték Albert Flóriánt (Metropol)
A családtagok mellett állami és sportvezetők, neves közéleti személyiségek, egykori csapattársak, barátok és szurkolók több százan kísérték utolsó útjára Albert Flóriánt, a Nemzet Sportolóját vasárnap délben az Óbudai temetőben.
nov. 6
14:06
Császári üzenet az Albert Stadionban (Agroinform)
Félidejéhez érkezett az OTP Bank Liga 2011-12-es idénye. A 15. forduló zárómeccsén a nyolcadik helyezett Paks a tizenkettedik Ferencváros otthonába látogat.
nov. 6
14:08
Primera División: a Real Madrid 7-1-re legyőzte az Osasunát (She)
A Real Madrid hazai pályán 7–1-re legyőzte az Osasunát a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. Cristiano Ronaldo három, Karim Benzema két gólt szerzett a blancóknál.
nov. 6
14:08
Ronaldo mesterhármasa Madridban (Metropol)
Az éllovas Real Madrid otthonában 7-1-re verte az Osasunát a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának vasárnap déli mérkőzésén.
nov. 6
14:10
Videó: C. Ronaldo újabb nagy meccse volt az Osasuna elleni találkozó (She)
A Real Madrid hazai pályán 7–1-gyel átgázolt az Osasunán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. Cristiano Ronaldo mesterhármast jegyzett. Tekintse meg a gólokat!
nov. 6
14:24
Gálázott a Real Madrid - videó (Infostart)
A Real Madrid fölényesen, 7-1-re győzött az Osasuna ellen a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
nov. 6
14:24
MotoGP: Pirro Valenciában aratta pályafutása első győzelmét (She)
Az olasz Michele Pirro nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíját a Moto2-es kategóriában. A 25 éves versenyző karrierje első futamgyőzelmét aratta. A második Mika Kallio lett, a harmadik a svájci Dominique Aegerter.
nov. 6
14:24
A Napoli-Juventust is elhalaszották az ítéletidő miatt (Agroinform)
A Genoa-Internazionale összecsapás után a Napoli-Juventus rangadót is elhalasztotta az Olasz Labdarúgó Szövetség az Itáliában tomboló ítéletidő miatt.
nov. 6
14:42
Hollandia: az Utrecht megtáltosodott, 6-4-re megverte az Ajaxot (She)
Gólokban gazdag mérkőzést játszott az Utrecht és az Ajax a holland első osztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A vasárnapi korai mérkőzést a forduló előtt a 14. helyen álló hazai gárda 6–4-re megnyerte.
nov. 6
14:42
Íme, Róth Antal olaszok ellen készülő kerete (Agroinform)
U21-es válogatottunk november 15-én, kedden Olaszországban játssza le soron következő Eb-selejtezőjét.
nov. 6
14:44
Benny McCarthy a "világ végéről" csavart a pipába - videó (Agroinform)
Az egykoron az Ajaxban, a Portóban és a Blackburnben is megforduló dél-afrikai csatár gyönyörű szabadrúgásgólt szerzett csapata bajnokiján.
nov. 6
15:00
Az Inter és a Juve meccse is elmarad az ítéletidő miatt (Metropol)
A Genoa-Inter mérkőzés után a Napoli-Juventus rangadót is elhalasztották a rossz időjárás miatt az olasz labdarúgó-bajnokság 11.fordulójában.
nov. 6
15:00
Angel Di Mariára egy hónapos kihagyás várhat (Agroinform)
A spanyol As szerint az argentin középpályás térdínsérülést szenvedett az Osasuna elleni mérkőzésen.
nov. 6
15:02
A remek hangulat szállítja a győzelmeket - Császár Gábor (Agroinform)
A Négy Nemzet Tornáján a magyar válogatott a házigazdák után a cseheket is legyőzte, irányítónk szerint erényeit csillogtatta a csapat.
nov. 6
15:04
A feltámadó Utrecht 6-4-re verte az Ajaxot (Agroinform)
Az Utrecht zsinórban három vereség után támadt fel, az amszterdamiak másodszor kaptak ki az idényben.
nov. 6
15:18
Skócia: a Celtic idegenben legyőzte és megelőzte a Motherwellt (She)
„Rangadót" nyert a skót első osztályú labdarúgó-bajnokságban az élbolyban szereplő csapatoknál eddig egy meccsel kevesebbet játszó Celtic. A zöld-fehérek a Motherwell otthonából hozták el a három pontot, és előzték meg mai riválisukat.
nov. 6
15:36
Norvég Kupa: Korcsmár gólt szerzett a döntőben, de az Aalesund nyert (She)
Története során második alkalommal hódította el az Aalesund csapata a norvég labdarúgókupát, miután a döntőben 2–1-re legyőzte a Brannt. A vesztes bergeniek gólját Korcsmár Zsolt szerezte.
nov. 6
15:36
Amaurit a Genoa és a Palermo hívja, de ő Angliába menne (Agroinform)
A Juventusnál kevés lehetőséget kapó támadó legszívesebben Spanyolországba vagy Angliába igazolna.
nov. 6
15:38
MotoGP: rendkívül izgalmas befutó után nyert Stoner Valenciában (She)
Casey Stoner nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának Spanyol Nagydíját. Az ausztrál versenyző – aki már korábban megszerezte a világbajnoki címet – rendkívül izgalmas hajrában mindössze tizenöt ezreddel múlta felül Ben Spiest.
nov. 6
15:38
Korcsmár gólja ellenére kikapott a Brann a kupadöntőben (Agroinform)
Az Aalesund nyerte a Norvég Kupát, története során másodszor, miután a vasárnapi fináléban 2-1-re verte a Korcsmár Zsoltot foglalkoztató Brann Bergent.
nov. 6
15:40
NB I: Lipták a Videoton ellen kezdőként mutatkozik be az Újpestben (She)
Zoran Szpisljak, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője a kezdőcsapatba nevezte Lipták Zoltánt a vasárnap 16 órakor kezdődő, Videoton elleni bajnokira.
nov. 6
15:40
Romário Rio de Janeiro polgármestere lenne (Agroinform)
Politikai szerepvállalásban gondolkozik a brazilok világbajnok labdarúgója, Romário, aki a leendő olimpiai helyszín, Rio de Janeiro polgármestere lenne.
nov. 6
15:42
Bundesliga 2.: a Duisburg Lázok nélkül ikszelt a sereghajtóval (She)
Három mérkőzést rendeztek vasárnap a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. A magyar érdekeltségű csapatok közül a Duisburg volt pályán.
nov. 6
15:54
NB I: Lipták kezdőként mutatkozik be a Videoton ellen az Újpestben (She)
Zoran Szpisljak, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője a kezdőcsapatba nevezte Lipták Zoltánt a vasárnap 16 órakor kezdődő, Videoton elleni bajnokira.
nov. 6
15:54
Stoner nyerte a befutóig nyitott futamot Valenciában (Agroinform)
A 125 kcm utolsó vb-címét a második helyen végzett spanyol Nioclas Terol szerezte meg. A Moto2-ben Michele Pirro első futamgyőzelmét aratta.
nov. 6
15:56
NB II, Nyugat: előzött a Videoton II, kikapott a Baja Pakson (She)
A Baja 2–1-es vereséget szenvedett a Paks II otthonában a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 12. fordulójában vasárnap.
nov. 6
15:56
Mégsem biztos Berdych vb-szereplése (Agroinform)
Bár szombaton az ATP hivatalos honlapján is megjelent hírként, mégsem biztos még Tomás Berdych szereplése a londoni világbajnokságon.
nov. 6
15:58
Ausztria: a bécsi zöld-fehérek is elköszöntek Albert Flóriántól - fotó! (She)
A Rapid Wien labdarúgócsapatának egyik szurkolócsoportja, a Tornados is elköszönt Albert Flóriántól: a császárvárosi zöld-fehér ultrák egy RIP Császár transzparenssel nyitották a Ried elleni, 1–1-re végződő bajnokit. Az aranylabdás ferencvárosi legendát vasárnap délben helyezték örök nyugalomra.
nov. 6
15:58
A kidolgozott taktikát 90 százalékban megvalósítottuk - Konkoly Csaba (Agroinform)
A Győr kiütéses győzelme a dán ezüstérmes ellen a csapat diadala volt, Andrea Lekics szerint ez volt eddig a legjobb meccsük.
nov. 6
16:12
Premjer-liga: a Zenit ikszelt, Huszti ezúttal sem került be a keretbe (She)
A Zenit 1–1-es döntetlent játszott a Kubany Krasznodar otthonában az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) alapszakaszának utolsó fordulójában. A vendégek magyar légiósa, Huszti Szabolcs nem került be csapata keretébe.
nov. 6
16:12
Futball-filozófia épül a Chelsea-nél (Agroinform)
Sok kapott gól, elmaradozó eredmények - új futball-filozófiét épít Villas-Boas a Chelsea-nél. De vajon tényleg tekinthetjük az új Mourinhonak a portugál edzőt?
nov. 6
16:14
NB I: Videoton-Újpest bajnoki mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I őszi idényének záró fordulójában vasárnap két mérkőzést rendeznek: a Paks a Ferencvároshoz látogat, míg a Videoton az Újpestet fogadja. Nikola Mitrovics, a Videoton Újpestet is megjáró középpályása szerint semmi más nem számít a pályán, csak a győzelem. Győzelem, de kié? Megtudhatja, ha követi a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével!
nov. 6
16:14
Cseh László kilenc érme az egyetemi úszóbajnokságon (Agroinform)
Minden idők egyik legszínvonalasabb egyetemi-főiskolai úszóbajnoksága zajlott vasárnap a Komjádi uszodában, minthogy válogatott versenyzők sora vállalta a fellépést az általuk látogatott felsőoktatási intézmények csapataiban, Cseh László például kilenc érmet gyűjtött.
nov. 6
16:30
NB II, Kelet: a Balmazújváros nem tudta kihasználni a Cegléd botlását (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 12. fordulójában a Balmazújváros hazai pályán 3–2-re kikapott a REAC-tól, így a DVSC-DEAC otthonában 0–0-s döntetlent elérő Cegléd már két ponttal előzi meg.
nov. 6
16:30
Triplázott Ronaldo, duplázott Benzema, betalált Higuaín is - videó (Agroinform)
A spanyol bajnokság vasárnapi mérkőzésén a listavezető Real Madrid 7-1-re győzte le hazai pályán az Osasuna együttesét: C.Ronaldo három, Benzema két góllal járult hozzá a kiütéshez.
nov. 6
16:32
Videó: Korcsmár remekül érkezett és tökéletesen fejelt gólt (She)
Mint arról már beszámoltunk, a norvég labdarúgókupa döntőjében a Korcsmár Zsolttal felálló Brann 2–1-re kikapott az Aalesundtól. A vesztes bergeniek gólját a magyar válogatott védő szerezte, amikor egy jobb oldali szögletre remekül érkezett középen és nagy erővel a kapu közepébe fejelt.
nov. 6
16:32
Federer ötödször is szülővárosa királya lett (Agroinform)
Roger Federer ötödször is megnyerte a baseli férfi tenisztornát, ahol a vasárnapi döntőben simán győzött a japán Nisikori ellen.
nov. 6
16:48
Videó: Korcsmár remekül érkezett, tökéletes mozdulattal fejelt gólt (She)
Mint arról már beszámoltunk, a norvég labdarúgókupa döntőjében a Korcsmár Zsolttal felálló Brann 2–1-re kikapott az Aalesundtól. A vesztes bergeniek gólját a magyar válogatott védő szerezte, amikor egy jobb oldali szögletre remekül érkezett középen, és nagy erővel a kapu közepébe fejelt.
nov. 6
16:48
A Manchester City rálicitál a Chelsea-re az Ajax sztárjáért (Agroinform)
A holland Ajax Amszterdamban játszó Christien Eriksen több európai élklub figyelmét is felhívta magára.
nov. 6
16:50
Premier League: Wolves-siker a Wigan ellen a kiesőjelöltek csatájában (She)
Fontos kiesési helyosztót nyert meg a Wolverhampton Wanderers labdarúgócsapata az angol Premier League 11. fordulójában: a Wolves 3–1-re győzött hazai pályán a sereghajtó Wigan ellen a liga két legrosszabb formában levő csapatának összecsapásán.
nov. 6
16:50
A Wolves nyerte a kiesési rangadót (Agroinform)
A Wolverhampton Wanderers 3-1-re győzött a Wigan ellen, amely zsinórban nyolcadszor kapott ki a PL-ben.
nov. 6
16:52
Videó: Ronaldinho újabb zsenialitása - a kapu mögül talált be az edzésen (She)
A brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Flamengo játékosa, Ronaldinho ismét megcsillogtatta tudását. A válogatott aranylabdás futballista az egyik edzésen úgy rúgta meg a labdát a kapu mögül, hogy az visszafelé pörögve hullott be.
nov. 6
16:54
Tenisz: Federer otthon örülhetett, megnyerte a bázeli tornát (She)
A harmadik helyen kiemelt svájci Roger Federer nyerte meg a bázeli ATP-torna döntőjét, miután két játszmában győzött a japán Nisikori Kei ellen ma délután.

Keresés