2011. november 19. szombat

nov. 19
2:51
Hiába sejtik az edzők a bundát (Blikk)
Kaposvár — Kiszolgáltatott helyzetben vannak a hazai futballklubok a bundázókkal szemben: a fogadási csalók elleni harcban csak a rendőrség segítségében reménykedhetnek, még akkor is, ha látják, jól megfizetett alkalmazottjuk nyilvánvalóan hamisan játszik.
nov. 19
6:54
NHL: a Colorado és a Buffalo is lenullázta az ellenfelét (She)
A Buffalo a Carolina otthonában, a Colorado pedig hazai pályán a Dallas ellen nyert kapott gól nélkül az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 42. játéknapján. A Calgary eközben 5–2-re megverte a Chicagót.
nov. 19
6:54
Van kiút, de merre található? (Behaviour)
Fontos lépések történtek a közelmúltban a magyar kosárlabda sportág utánpótlásügyének megsegítése érdekében. Aki követi a hazai férfi élvonalbeli fordulókat, annak szinte felderítő hadjáratot kell folytatnia a magyar játékosok felfedezésére. Szinte kivétel nélkül minden csapatban három légiós alkotja a kezdő ötösöket. Szerencsére a "Neveljünk kosarasokat!" program segíteni kíván a helyzeten. Ám…
nov. 19
6:56
London: nyolc királyjelölt (Behaviour)
Noha a férfi teniszezők elitjének szinte valamennyi tagja valamilyen sérüléssel bajlódik hetek óta, a világranglista nyolc legjobbja a ma kezdődő londoni világbajnokságra mindenképpen összekapta magát. 2011 kétségkívül a szerb Novak Djokovics éve, a fogadóirodák a legnagyobb esélyt a végső sikerre mégis az utóbbi hetekben fantasztikusan teniszező Roger Federernek adják.
nov. 19
6:58
A fagyos finnek körül forr a levegő (Behaviour)
Az autósport jelenlegi legizgalmasabb pillanatai finn pilótákhoz fűződnek. Mikko Hirvonen villámigazolása a Citroënhez, bizony igencsak meglepő húzás, főleg annak tükrében, hogy a WRC örök vesztesének tartott finn éppen Sébastien Loeb csapattársának szerződött el.
nov. 19
7:00
Veszni látszik a Sion harca (Behaviour)
Végérvényesen veszni látszik Vanczák Vilmos csapatának, a Sionnak azon harca, amelyet a nemzetközi futballszövetségek ellen indított: egy svájci kantoni bíróság tegnap a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), illetve a nemzeti szövetség javára ítélt abban a perben, amely a svájci csapat hat nyári igazolása miatt indult.
nov. 19
7:30
Női vízilabda BEK: a magyarokkal felálló Pro Recco eddig hibátlan (She)
Mindkét meccsét megnyerte eddig a BEK-ben a Pro Recco női vízilabdacsapata.
nov. 19
8:06
Női kosárlabda: Montgomeryvel nem csak Győrben voltak problémák (She)
A Győr női kosárlabdacsapatától elbocsátott Renee Montgomery a FIBA illetékes szervezetéhez, a Basketball Arbitral Tribunalhoz fordul, mivel szerinte a Rába-parti klub nem fizetett neki idejében, és szerződése szerint 15 nap késés után nem volt köteles megjelenni az edzéseken, mérkőzéseken. A győri vezetők nem idegeskednek emiatt.
nov. 19
8:24
DVTK: felforgatott összeállításban is a győzelem a cél Zalaegerszegen (She)
A Diósgyőr labdarúgócsapata szombaton, 16 órától Zalaegerszegen játszik bajnoki mérkőzést. A DVTK vezetőedzője, Benczés Miklós több alapemberére nem számíthat, ám így is bízik a három pont megszerzésében.
nov. 19
8:42
Alkoholproblémája miatt menesztették a volt montenegrói kapitányt (Agroinform)
Alkoholproblémája miatt menesztették még szeptemberben Zlatko Kranjcart, a montenegrói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát - állítja Dejan Savicevic, a montenegrói szövetség elnöke. Az érintett cáfol.
nov. 19
9:00
Atlétika: Gebrselassie a következő tokiói maratonit nem hagyja ki (She)
Haile Gebrselassie, a szám korábbi világcsúcstartója részt vesz a jövő februári tokiói maratonin.
nov. 19
9:00
Veretlen csapatok csatája Manchesterben (Agroinform)
Szombaton a mezőny két veretlen együttese csap össze, az éllovas Manchester City az idény meglepetéscsapatát, a Newcastle Unitedet fogadja.
nov. 19
9:18
Ilyen is ritka: Bene nem örült az Újpest győzelmének (Infostart)
Az Újpest 1-0-ra győzött Pápán a labdarúgó NB I 16. fordulójának nyitómérkőzésén, ezzel a jelenlegi idényben először gyűjtötte be a három pontot vendégként.
nov. 19
9:18
A Buffalónak egy gól is elég volt a győzelemhez - videó (Agroinform)
A Buffalo a Carolina otthonában, a Colorado pedig hazai pályán a Dallas ellen nyert kapott gól nélkül az NHL alapszakaszának 42. játéknapján.
nov. 19
9:36
Videó: Puskás-díjra is esélyes lenne Subotic gólja a román ligában (She)
Danijel Subotic, a romániai Targu Mures svájci játékosa fantasztikus gólt lőtt a Petrolul Ploieşti elleni román bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Subotic, aki a meccs egyetlen találatát jegyezte, a tizenhatos bal oldalától, bal külsővel a jobb felső sarokba emelt. Kár, hogy a Puskás-díjra már kijelölték a tíz legszebb gólt, mert ennek nagy eséllyel lenne helye köztük.
nov. 19
9:38
Manchester United: Phil Jonesból világklasszis válhat - Hierro (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi kiválósága, Fernando Hierro szerint fényes jövő állhat a Manchester United védője, Phil Jones előtt.
nov. 19
9:54
Bayern-Dortmund szuperrangadó az aranyért, Mönchengladbach-Bremen a dobogóért (Agroinform)
A Bundesliga 2011/12-es őszi idényének legjelentősebb rangadóját rendezik meg szombat este, amikor is a listavezető Bayern München a címvédő Borussia Dortmundot fogadja.
nov. 19
10:12
Videó: majdnem beesett a büntetőpadra az ütköző NHL-játékos (She)
Marc Fistric (Dallas Stars) nem akart volna büntetőpadra menni a Colorado Avalanche elleni NHL-összecsapáson, de T. J. Galiardi úgy meglökte őt, hogy a pad ajtaja kinyílt, Fistric pedig majdnem be is esett. Felidézzük a szombati játéknap legjobb jeleneteit is.
nov. 19
10:12
U17-es és U19-es csapatunk is az első kalapban várja az Eb-sorsolást (Agroinform)
U17-es és U19-es válogatottunk is elkerüli a kontinens legerősebb válogatottjait az elitkörben.
nov. 19
10:14
Inter: Még mindig képesek vagyunk megnyerni a bajnokságot - Ranieri (She)
Az Internazionale labdarúgócsapatának edzője, Claudio Ranieri ragaszkodik ahhoz, hogy együttese továbbra is esélyes az olasz bajnoki címre. A milánói gárda a Serie A-ban jelenleg a 17. helyen áll, 13 ponttal lemaradva a listavezető Udinese és Lazio mögött (igaz, egy mérkőzéssel kevesebbet játszott). Az olasz mester szerint így még nagyobb kihívást jelent számukra a cím megszerzése.
nov. 19
10:30
Labdarúgás: Bayern-Dortmund, Valencia-Real Madrid, ETO-Honvéd - program (She)
Szombaton nem fognak unatkozni a futball szerelmesei. A labdarúgó NB I 16. fordulójában a tabellán második Győri ETO a Budapest Honvédot fogadja, a Bundesligában az éllovas Bayern München a címvédő Borussia Dortmundot. Rangadót rendeznek Spanyolországban is, ahol a Real Madrid a Valenciához látogat. De akadnak bőven izgalmasnak tűnő mérkőzések, így például a Manchester City–Newcastle United, vagy…
nov. 19
10:30
Ha kibírtam tíz hónapot, akkor ez a két hét sem probléma - Szalai Ádám (Agroinform)
Izomsérülést szenvedett a Mainz magyar válogatott támadója, a keresztszalag-szakadásából felépülő Szalai Ádám.
nov. 19
10:32
FIFA: Nem lepett meg, hogy Blatter ismét hibázott - Maradona (She)
Diego Maradona élesen bírálta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökét, Sepp Blattert, aki a rasszizmus ellen nem lépett fel erélyesen, majd később bocsánatot kért szavaiért.
nov. 19
10:48
Sakk: Lékó Péter nem foglalkozik az Eb-bronz utáni kritikákkal (She)
Lékó Péter nem foglalkozik az Eb-bronzérem megszerzése után érkező kritikákkal, helyette a gyengébb sakkozók ellen készül – írja a magyar sakkozóval készült interjújában a magyarszo.com. A vajdasági származású, 1979-ben született Lékó Péter kilenc hónapos szünet után tért vissza a versenyzéshez: a csapat-Európa- és világbajnokságon, valamint az oroszországi szupertornán sem szenvedett…
nov. 19
11:06
WBA: Hodgson szerint a válogatott meccsek Gera hasznára lesznek (She)
A West Bromwich Albion labdarúgócsapatát irányító Roy Hodgson szerint Gera Zoltánnak jót tett, hogy a magyar válogatott legutóbbi két felkészülési mérkőzésén sok időt tölthetett a pályán.
nov. 19
11:06
Itt a baba, hol a bunda? – Sousa türelemre int (Agroinform)
A tavaszról előrehozott 16. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. A dobogótól egy pontnyira lévő negyedik helyezett Videoton a kieső pozícióban álló Kaposvárral azonos pontszámmal rendelkező tizennegyedik Siófokot fogadja.
nov. 19
11:08
NB I: Remélem, újra a régi, harapós ZTE lesz a pályán - Prukner (She)
A bajnokságban még nyeretlen ZTE szombaton a DVTK-t fogadja a labdarúgó NB I 16. fordulójában. A zalai együttes vezetőedzője, Prukner László a klub hivatalos honlapjának elmondta, maximális koncentrációra és odafigyelésre van szükségük a győzelemhez.
nov. 19
11:25
Angliában nem fogadták el a Barcelona elnökének ajánlatát (Agroinform)
Elutasította a PL ügyvezető igazgatója a Barcelona elnökének javaslatát, amely szerint 16 csapatosra csökkentenék a legerősebb bajnokságok mezőnyét.
nov. 19
11:42
Anglia: a futballfőnöknek nem tetszik a Barca-elnök javaslata (She)
Elutasította az angol Premier League ügyvezető igazgatója, Richard Scudamore az FC Barcelona elnökének friss javaslatát, amelynek értelmében 16 csapatosra csökkentenék a legerősebb európai nemzeti labdarúgó-bajnokságok mezőnyét.
nov. 19
11:42
Könnyű meccs elé néz a Barca, komoly erőpróba vár a Realra (Agroinform)
José Mourinho együttese a Valencia vendégeként őrizné meg hárompontos előnyét a címvédő katalánokkal szemben.
nov. 19
11:44
Inter: Chivunak több ajánlata van, télen távozhat Milánóból (She)
Több európai topcsapat is szerezné megszerezni az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale román válogatott hátvédjét, Christian Chivut. Erről ügynöke, Giovani Becali számolt be a Libertatea nevű újságnak.
nov. 19
11:44
Szombathelyi elszántság, pécsi nyugalom (Agroinform)
A tavaszról előrehozott 16. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. A hetedik helyezett, a dobogótól mindössze három pontnyira lévő PMFC a tizenharmadik Haladás otthonába látogat. Az első fordulóban a szombathelyiek 1-0-ra kikaptak Pécsen.
nov. 19
12:00
Juventus: A Palermo elleni meccs olyan lesz, mint egy döntő - Conte (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus vezetőedzője, Antonio Conte a Corriere dello Sportnak elmondta, a vasárnapi, Palermo elleni bajnoki olyan lesz, mintha egy fináléban játszana a csapat.
nov. 19
12:02
Premier League: Reina szerint Suárez jobb játékos, mint Torres (She)
A Liverpool kapusa, Pepe Reina ragaszkodik ahhoz, hogy Fernando Torres nem hiányzik a soraikból, mivel a Chelsea-be távozott spanyol csatár helyére igazolt Luis Suáreznek kiválóan megy a futball. Reina és Torres vasárnap a Chelsea–Liverpool bajnokin nézhet egymással farkasszemet.
nov. 19
12:04
Videó: Nakamura Sunsuke szabadrúgása után megdöbbent az ellenfél (She)
Jól vág az esze a japán Nakamura Sunsukének, a Jokohama labdarúgójának. A Nagoja elleni összecsapáson egy szabadrúgás megítélése után kihasználta, hogy a játékvezető nem jelezte, hogy csak sorfalállítás és sípszó után lehet elrúgni a labdát, és a hálóba lőtt.
nov. 19
12:18
Videó: Nakamura Sunszuke szabadrúgása után megdöbbent az ellenfél (She)
Jól vág az esze a japán Nakamura Sunszukének, a Jokohama labdarúgójának. A Nagoja elleni összecsapáson egy szabadrúgás megítélése után kihasználta, hogy a játékvezető nem jelezte, hogy csak sorfalállítás és sípszó után lehet elrúgni a labdát, és a hálóba lőtt.
nov. 19
12:18
Átalakítások az élvonabeli focibajnokságokban (Metropol)
Elutasította az angol futballélvonal, a Premier League ügyvezető igazgatója, Richard Scudamore az FC Barcelona elnökének friss javaslatát, amelynek értelmében 16 csapatosra csökkentenék a legerősebb európai nemzeti bajnokságok mezőnyét.
nov. 19
12:18
Úgy éreztem, Siófokon hajtottak, akartak a futballistáim - Aczél Zoltán (Agroinform)
Az előzetes letartóztatásba helyezett H. Gábor a REAC-nál, Diósgyőrben és Siófokon is dolgozott együtt Aczél Zoltánnal, aki álmában sem hitte volna, hogy játékosai bundáznak.
nov. 19
12:20
NBA: több sztár pályára lép az Obama kampányát segítő meccsen (She)
Miközben egyre valószínűbb, hogy elmarad a teljes szezon az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), az edzőtermekből is kizárt játékosok közül számos kiválóság pályára lép Barack Obama újraválasztását segítendő.
nov. 19
12:36
Videó: bemutatkozik Szabó Melinda, a világ legjobb fitneszversenyzője (She)
Szabó Melinda lett a világ legjobb fitneszversenyzője. A mindössze 20 esztendős szépség az IFBB világbajnokaként jutott fel a csúcsra, ezzel ő lett a sportág első hivatalos magyar vb-győztese, egyben minden idők legsikeresebb magyar fitneszversenyzője. Melinda az NSO Tv-nek mesélt karrierjéről.
nov. 19
12:36
Barack Obama újraválasztásáért kampányolnak Carmelo Anthonyék (Agroinform)
Miközben egyre valószínűbb, hogy elmarad a teljes szezon az NBA, az edzőtermekből is kizárt játékosok közül számos kiválóság pályára lép Barack Obama újraválasztását segítendő.
nov. 19
12:54
Videó: Nakamura szabadrúgása után megdöbbent az ellenfél (She)
Jól vág az esze a japán Nakamura Sunszukének, a Jokohama labdarúgójának. A Nagoja elleni összecsapáson egy szabadrúgás megítélése után kihasználta, hogy a játékvezető nem jelezte, hogy csak sorfalállítás és sípszó után lehet elrúgni a labdát, és a hálóba lőtt.
nov. 19
12:54
Ők készülnek az F1-es generáció-váltásra (Agroinform)
Nemrég ért véget a fiatal tehetségek három napos tesztje Abu-Dzabiban, körülnéztünk, kikből lehet a jövő nagy Formula-1-es bajnoka. Elemzés.
nov. 19
12:56
Videó: nem csak szépségével hódít a világ legjobb fitneszversenyzője (She)
Szabó Melinda lett a világ legjobb fitneszversenyzője. A mindössze 20 esztendős szépség az IFBB világbajnokaként jutott fel a csúcsra, ezzel ő lett a sportág első hivatalos magyar vb-győztese, egyben minden idők legsikeresebb magyar fitneszversenyzője. Melinda az NSO Tv-nek mesélt karrierjéről.
nov. 19
12:56
A Lazio Klose nélkül megy Nápolyba, a milánóiak edzőváltásokat használhatnak ki (Agroinform)
Kérdéses, hogy a sérült német csatár nélkül mire képes támadásban a római együttes. Az Inter a Cagliarinál uralkodó zavarból profitálhat.
nov. 19
12:58
Sífutás: Marit Björgen nagy rekordot adott át a múltnak Sjusjönben (She)
Marit Björgen győzelmével ért véget a Sjusjönben megrendezett 10 kilométeres szabadstílusú verseny, a 2011–2012-es sífutóvilágkupa-sorozat első megméretése.
nov. 19
13:00
BL: rekordszámú Barca-szurkoló vett jegyet a milánói meccsre (She)
Mintegy 4700 katalán szurkoló utazik el az AC Milan–FC Barcelona labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre, hogy a Pep Guardiola vezette csapatot támogassa buzdításával.
nov. 19
13:12
Ennél fontosabb meccset nem rendeznek ősszel a Bundesligában (Infostart)
Az ősz csúcsrangadóját rendezik ma este fél héttől a német labdarúgó Bundesligában. A bajnok a legnagyobb esélyes otthonában játszik, másként: az első a másodikat fogadja. Bayern München-Borussia Dortmund.
nov. 19
13:12
Kerékpár: Contador után a Schleck-fivérek sem indulnak a Girón (She)
Andy Schleck és Fränk Schleck sem indul a 2012-es Giro d'Italián. Mint arról korábban beszámoltunk, a Dániából rajtoló olasz kerékpáros körversenyt a címvédő Alberto Contador is kihagyja.
nov. 19
13:12
Beutalóval támogatott utolsó zalai esély (Agroinform)
A tavaszról előrehozott 16. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. A még nyeretlen, utolsó helyezett Zalaegerszeg a harmadik DVTK-t fogadja. A két csapat nyári mérkőzésén Diósgyőrben 4-1-es hazai siker született.

Keresés