2011. november 27. vasárnap

nov. 27
0:00
A Barcelona kikapott a Getafe otthonában, elhúzott a Real (Agroinform)
A Getafe 1-0-ás győzelmet aratott a vendég Barcelona felett. A címvédő végig nagy fölényben futballozott, de alig-alig tudott helyzeteket kialakítani a hibátlanul védő Moyá kapuja előtt.
nov. 27
0:18
Videó: a legszebb gólt az Atlético rúgta, de C. Ronaldóék győztek (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Real Madrid 4–1-re legyőzte városi riválisát, az Atléticót a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. Íme, a találkozó összefoglalója!
nov. 27
0:22
Primera División: a Barcelona kikapott a Getafe otthonában (She)
A Barcelona hiába játszott végig nagy fölényben, 1–0-ra kikapott a Getafe otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában, így már hatpontos a hátránya a listavezető Real Madriddal szemben.
nov. 27
0:26
Videó: Juan Valera okosan helyezett fejese lett a Barcelona végzete (She)
A Getafe hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Barcelonát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. A találkozó egyetlen gólját Juan Valera szerezte. Íme, a találat!
nov. 27
0:30
Videó: Simone Pepe közeli lövése hozott három pontot a Juvénak (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Juventus idegenben 1–0-ra legyőzte a Laziót az olasz labdarúgó-bajnokságban. Íme, a találkozó összefoglalója!
nov. 27
0:36
Eurofutball: megszakadt a román évad leghosszabb veretlenségi szériája (She)
A Rapid Bucuresti 3–0-ra kikapott a Pandurii vendégeként a román labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján, ezzel megszakadt a szezon eddigi leghosszabb veretlenségi sorozata.
nov. 27
0:40
Férfi vízilabda BL: Kásás két góllal járult hozzá a Pro Recco sikeréhez (She)
Kásás Tamás két góllal segítette újabb győzelemhez a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában a Pro Reccót. A D-csoportot százszázalékos teljesítménnyel vezető olasz csapatban Madaras Norbert a Herceg Novi elleni 10–8-as sikerük alkalmával nem talált be.
nov. 27
1:12
Férfi kézilabda KEK: Grebenárék 10, Mocsaiék 14 gólos előnyt szereztek (She)
Grebenár Gábor csapata, a spanyol Caja3 BM. Aragón 31–21-re nyert hazai pályán a bosnyák Banja Luka ellen a férfi kézilabda KEK 3. fordulójának első mérkőzésén. A magyar átlövő két gólt lőtt.
nov. 27
1:30
Férfi vízi BL: Kásás és Varga Dénes is két gólt szerzett a csapatában (She)
Kásás Tamás két góllal segítette újabb győzelemhez a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában a Pro Reccót. A D-csoportot százszázalékos teljesítménnyel vezető olasz csapatban Madaras Norbert a Herceg Novi elleni 10–8-as sikerük alkalmával nem talált be.
nov. 27
1:34
Szerbia: a derbisiker volt a Partizan sorozatban 11. bajnoki győzelme (She)
A vendég Partizan Beograd győzelmével zárult a fővárosi derbi a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában.
nov. 27
4:12
Veszélyben volt Kiss Dániel karrierje (Blikk)
Budapest ‒ „Minden műtét kockázattal jár, bármelyik beavatkozás után felléphet fertőződés" – magyarázta dr. Tállay András (40, kis képünkön), a Sportkórház sportsebészeti osztályának adjunktusa azután, hogy egyik betegét, az Európa-bajnoki bronzérmes gátfutót, Kiss Dánielt (29) húsevő baktérium támadta meg.
nov. 27
6:18
Labdarúgás: a színészválogatott nyerte a VI. Knézy Jenő Kupát (She)
A színészek válogatottja nyerte meg a VI. Knézy Jenő kispályás labdarúgótornát, melyet a 2003-ban elhunyt legendás sportriporter emlékére rendeztek meg szombaton a Népligeti sportcsarnokban.
nov. 27
6:36
Euro 2012: vizsgálat indult a lengyel szövetség elnöke ellen (She)
Grzegorz Lato, a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságon társházigazda lengyel szövetség (PZPN) elnöke azt mondta: mindenben együttműködik a  sportminisztériummal és az ügyészséggel, amely korrupció gyanúja miatt indított ellene vizsgálatot.
nov. 27
6:38
London 2012: a Nagy, Csapkó duó nyerte a szellemi vetélkedőt (She)
A Nagy Barnabás, Csapkó Zoltán összeállítású csapat nyerte meg szombaton a „Szurkolj Londonban!" elnevezésű szellemi vetélkedő fináléját, és sikerüknek köszönhetően a jövő évi olimpia ideje alatt négy napra elutazhatnak a brit fővárosba.
nov. 27
6:54
Vb 2014: Szamoa a hajrában nyert Amerikai Szamoa ellen, és továbbment (She)
A házigazda Szamoa nyerte meg a 2014-es világbajnoki selejtező óceániai zónájának első selejtezőkörét, miután Silao Malo 90. percben szerzett góljával 1–0-ra győzött Amerikai Szamoa ellen a veretlenek csatájában.
nov. 27
7:12
Argentína: kikapott a Racing, szinte már befoghatatlan a Boca Juniors (She)
A Boca Juniors újabb lépést tett a bajnoki cím felé, pedig nem is lépett pályára szombaton az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában. Nagy üldözője, a Racing Club azonban igen, és 3–2-re kikapott a Belgranótól, így ha a Boca nyer ma, akkor már nem érheti utol. Ebben az esetben már csak a Tigre maradna versenyben a bajnoki címért, de ő is csak pontban érhetné utol a…
nov. 27
7:30
NHL: Letang törött orral szerezte meg a Penguins győztes gólját (She)
A Pittsburgh Penguins 4–3-ra győzött a ráadásban a Montreal Canadiens ellen idegenben az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 50. játéknapján. A meccs hőse Kris Letang volt, akinek valószínűleg eltörött az orra, miután kapott egy ütést a harmadik harmadban, de visszatért a pályára, és győztes gólt szerzett a hosszabbításban.
nov. 27
7:30
Tévez a Milanhoz szerződne (Metropol)
A Gazzetta dello Sportban közölt interjú szerint Kia Joorabchian, az argentin válogatott támadó képviselője csütörtökön, Milánóban két órát tárgyalt Adriano Gallianival, a piros-feketék alelnökével.
nov. 27
7:48
Manchester City: Carlos Tévez szeretne a Milanhoz szerződni (She)
Carlos Tévez ügynöke azt mondta: a labdarúgó első számú célpontja az AC Milan, miután szeretné lezárni zűrös időszakát a Manchester Citynél.
nov. 27
7:48
Kikapott a Barcelona (Metropol)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati játéknapján a Barcelona 1-0-ra kikapott a Getafe otthonában.
nov. 27
8:06
Gyász: életének 70. évében elhunyt Menczel Iván, olimpiai bajnok futballista (She)
Életének hetvenedik évében elhunyt Menczel Iván, az 1968-ban Mexikóvárosban az olimpiát megnyerő magyar labdarúgó-válogatott tagja.
nov. 27
8:24
Barcelona: Nem hiszem, hogy ezzel elúszott a bajnoki cím - Guardiola (She)
Josep Guardiola, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona vezetőedzője a Getafe ellen 1–0-ra elveszített találkozó után elmondta, nem hiszi, hogy a vereséggel elúszott a bajnoki cím.
nov. 27
8:24
Vizsgálat indult a lengyel szövetség elnöke ellen (Agroinform)
Grzegorz Lato, a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságon társházigazda lengyel szövetség (PZPN) elnöke azt mondta: mindenben együttműködik a  sportminisztériummal és az ügyészséggel, amely korrupció gyanúja miatt indított ellene vizsgálatot.
nov. 27
8:26
Carlos Tévez az AC Milanban folytatná (Agroinform)
Carlos Tévez ügynöke azt mondta: a labdarúgó első számú célpontja az AC Milan, miután szeretné lezárni zűrös időszakát a Manchester Citynél.
nov. 27
8:42
MOB: Győr hivatalos pályázó a nyári európai ifjúsági olimpiai fesztiválra (She)
Az európai olimpiai bizottságok szervezete (EOC) alkalmasnak találta, egyúttal kiválóra értékelte a 2017-es nyári európai ifjúsági olimpiai fesztivál megrendezésére Győr helyszínnel benyújtott magyar pályázatot a Szocsiban rendezett közgyűlésén.
nov. 27
8:42
Nézd meg a Barcelona idei első vereségét - videó (Agroinform)
A spanyol élvonal 14. fordulójának szombat esti találkozóján a címvédő Barcelona hatalmas meglepetésre 1-0-s vereséget szenvedett a Getafe otthonában.
nov. 27
8:44
Real Madrid: Szívesen néztem volna jobb meccset, de így alakult - Mourinho (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője az Atlético Madrid ellen megnyert városi rangadó (4–1) után elmondta, örült volna, ha szebb mérkőzést láthat a közönség, de a lényeg a győzelem.
nov. 27
9:00
Kikapott a Barcelona Madridban, s már hat pont a hátránya a Reallal szemben - videóval (Infostart)
A Barcelona - az őszi idényben először - vereséget szenvedett a spanyol bajnokságban, így hátránya hat pont a Real Madriddal szemben, két héttel az El Clásico előtt. A Madrid legutóbb a 2007-2008-as idény zárásakor állt ilyen nagy előnnyel a katalánok előtt.
nov. 27
9:00
A City az Anfielden folytatná jó sorozatát (Agroinform)
Szuperrangadóval folytatódik az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulója: a vasárnapi játéknapon a listavezető Manchester City a Liverpoolhoz látogat.
nov. 27
9:02
A Milan papíron könnyen a Juventus után kapaszkodhat (Agroinform)
Az Inter új szezoncsúcsot állíthat fel: egymás után két mérkőzést nyerhet a bajnokságban, ha Sienában hozza a kötelezőt.
nov. 27
9:18
Videó: Majdnem szétesett a Komjádi, olyan hagulat volt - Steinmetz Ádám (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a C-jelű négyes magyar összecsapásán a Vasas pályaválasztóként nyert az addig pontveszteség nélkül álló Szeged ellen. A találkozó után Steinmetz Ádám a hangulatot emelte ki az NSO Tv kamerája előtt, míg Vincze Balázs azt mondta, nehéz az ilyen vereséget megélni.
nov. 27
9:36
Videó: Majdnem szétesett a Komjádi, olyan hangulat volt - Steinmetz Ádám (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a C jelű négyes magyar összecsapásán a Vasas pályaválasztóként nyert a két meccs után százszázalékos Szeged ellen. A találkozó után Steinmetz Ádám a fergeteges hangulatot emelte ki az NSO Tv kamerája előtt, míg Vincze Balázs azt mondta, nehéz az ilyen vereséget megélni.
nov. 27
9:36
Van élet a "nagyokon" túl: ki-ki meccsek a vasárnapi programban (Agroinform)
Hat mérkőzést rendeznek vasárnap a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában, pályára lép a Sevilla és az Athletic Bilbao is.
nov. 27
9:38
Videó: elszabadultak az indulatok a Metz-Amiens bajnoki után (She)
Az 1–0-s hazai győzelemmel végződő Metz–Amiens másodosztályú francia bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a lefújás után a játékosok nem bírtak uralkodni az indulataikon, és elcsattant egy-két pofon.
nov. 27
9:40
Derby: Priskin máris megmutatta, képes gólokat szerezni - Clough (She)
Mint beszámoltunk róla, Priskin Tamás épphogy aláírta a kölcsönszerződését a Derby Countyhoz, a csapat szombati bajnokiján már gólt szerzett a West Ham ellen 3–1-re elbukott meccsen. A Derby menedzsere, Nigel Clough az eredménnyel nem, de a magyar csatárral nagyon elégedett volt.
nov. 27
9:54
Videó: Király Gábor egyik kirúgása gólpasszt ért a Frankfurt ellen (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a német labdarúgó-másodosztály (Bundesliga 2.) 16. fordulójában Király Gábor együttese, az 1860 München hazai pályán 2–1-re legyőzte a listavezető Eintracht Frankfurtot. A magyar légiós nagy védéseket mutatott be a találkozón, ráadásul a 67. percben Kevin Volland az ő hosszú indítása után növelte kétgólosra a hazai előnyt. Összefoglaló.
nov. 27
9:54
Mintaszerű kontratámadás után szerzett gólt Pepe, újabb rangadót nyert a Juve - videó (Agroinform)
Az olasz élvonalbeli bajnokság szombat esti rangadóján a Juventus Pepe szép góljával 1-0-s győzelmet aratott a Lazio otthonában.
nov. 27
9:56
Hatot rúgott a PSV a Groningennek - videó (Agroinform)
A holland élvonalbeli bajnokág szombati mérkőzésén a PSV Eindhoven 6-1-es győzelmet aratott hazai pályán a Groningen csapata felett.
nov. 27
10:12
Győr hivatalos pályázó a nyári európai ifjúsági olimpiai fesztiválra (Agroinform)
Az európai olimpiai bizottságok szervezete (EOC) kiválóra értékelte a 2017-es nyári európai ifjúsági olimpiai fesztivál megrendezésére Győr helyszínnel benyújtott magyar pályázatot.
nov. 27
10:30
Az év legfontosabb mérkőzése következik az MKB Veszprém számára (Agroinform)
Mocsai Lajos az év mérkőzésének nevezte a Füchse Berlin elleni Bajnokok Ligája-találkozót, melyet délután 17 órától a hatharom.hu-n nyomon követhetsz!
nov. 27
10:48
Ajánló: DVTK-FTC, Liverpoolban a City, pályán a milánóiak - program (She)
Nagy érdeklődéssel övezett presztízsmérkőzést rendeznek ma a labdarúgó NB I-ben, a Diósgyőr a Ferencvárost fogadja, míg a másik mai találkozón a címvédő Videoton Paksra látogat. Angliában az éllovas Manchester City a Liverpoolhoz utazik. A Serie A-ban az Inter a Siena vendége lesz, a Milan pedig a Chievót fogadja.
nov. 27
10:48
Válaszút előtt a Paks – döntő meccsre készül a Videoton (Agroinform)
A tavaszról előrehozott 17. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. A harmadik helyezett Videoton a nyolcadik Pakshoz látogat, a két csapat nyári mérkőzésén a fehérváriak 4-0-ra nyertek.
nov. 27
11:06
Síugrás: magabiztos osztrák győzelemmel kezdődött az idény (She)
A finnországi Kuusamóban, többszöri halasztás után vasárnap egy csapatversennyel megkezdődött a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a papírformának megfelelően óriási fölénnyel az osztrákok szerezték meg, azonban meglepetésre a második helyen a japánok, a harmadikon pedig az oroszok végeztek, az ezúttal egy sorozatos viadalon.
nov. 27
11:06
Mainzban venné vissza a vezetést a Bayern, Hajnalék Brémában (Agroinform)
A Bundesliga vasárnapi játéknapján a Bayern Mainzban vendégeskedik, míg a Stuttgart a Werder Bremenhez látogat.
nov. 27
11:08
Profi ökölvívás: Álvarez öt menet alatt megsemmisítette Cintront (She)
A WBC nagyváltósúlyú világbajnoka, Saúl Álvarez magabiztos bokszot bemutatva, mindössze öt menet leforgása alatt legyőzte a Puerto Ricó-i Kermit Cintront.
nov. 27
11:08
Nyert a Pittsburgh és a Chicago is - videó (Agroinform)
A keleti főcsoportot vezető Pittsburgh Penguins Montrealban, míg a nyugati konferenciában éllovas Chicago Blackhawks Los Angelesben győzött az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján.
nov. 27
11:24
Hálószaggató kapásgóllal mentett pontot a Hannover - videó (Agroinform)
A Bundesliga szombati játéknapján a hannoveri Jan Schlaudraff egy szögletkombináció után irtózatos gólt ragasztott a Hamburg kapujába.
nov. 27
11:42
Belgium: a játékvezetői asszisztens felvágta ereit a vécében (She)
Elhalasztották a belga másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szombatra kisorsolt Tubize–FC Brussels mérkőzést, mert a találkozó előtt az egyik játékvezetői asszisztens öngyilkosságot kísérelt meg.
nov. 27
11:42
A magyar szövetség azt szeretné, hogy több szurkoló láthassa a kézilabda BL-t (Agroinform)
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) azt szeretné elérni, hogy több szurkoló láthassa a magyar csapatok Bajnokok Ligája-mérkőzéseit.
nov. 27
11:44
Videó: Schlaudraff pokoli erővel bombázott a hamburgi kapuba (She)
Az első osztályú német labdarúgó-bajnokságban lejátszott Hannover–Hamburg mérkőzésen (1–1) a hazaiak gólját Jan Schlaudraff szerezte. Érdemes megnézni, ilyen bombát ritkán lát az ember.

Keresés