2011. november 5. szombat

nov. 5
6:36
Bosszúvágytól fűtve (Behaviour)
Van miért visszavágnia a Győr női kézilabdacsapatának a Randers ellen ma 16:30-kor kezdődő Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A dánok a nyitó körben 29-23-ra nyertek Görbiczék ellen, a magyar bajnok játéka azóta összeállt, és győzelme esetén vélhetően készülhet a következő fordulóra. Az EHF Kupában és a KEK-ben is érdekeltek lesznek a magyarok, a férfi klubcsapatok pihennek, ezen a hétvégén válogatott…
nov. 5
6:54
Marad a versenynaptár (Behaviour)
Noha még két verseny hátravan az idei Formula 1-es világbajnokságból, csütörtökön a sportág Világtanácsának genfi gyűlésén nagyon sok vitás kérdésben döntés született a 2012-es szezont illetően. Frank Tamás, a Hungaroring Sport Zrt. alelnöke a Világtanács tagjaként részt vett az ülésen.
nov. 5
6:56
Végső búcsú Marcotól... (Behaviour)
Nem is olyan régen még azt hittük, hogy a szokványos, izgalmakkal teli zárófutamot rendeznek a hétvégén Spanyolországban, ám ezúttal senki sem ünnepelni érkezik Valenciába.
nov. 5
6:58
EL: H, mint hű de kemény csoport (Behaviour)
Hat továbbjutó hely máris elkelt a 24-ből az Európa Liga csoportkörében, ám a negyedik forduló nemcsak az egyenes kiesésre kvalifikáló csapatok sikerétől volt különleges: a többiektől is! Csütörtökön összesen 79 gól született, ami 3,7-es átlagnak felel meg.
nov. 5
7:12
Ferencváros: ma búcsúztatják, vasárnap temetik a Császárt (She)
Ma 9 és 18 óra között vehetnek búcsút a szurkolók a Ferencváros stadionjában a vasárnap éjjel elhunyt Albert Flóriántól, az egyetlen aranylabdás magyar futballistától.
nov. 5
7:14
Leverkusen: Rudi Völler 2017-ig meghosszabbította a szerződését (She)
Öt évvel, 2017-ig meghosszabbította sportigazgatói szerződését a német labdarúgó-bajnokságban jelenleg nyolcadik Bayer Leverkusennél Rudi Völler.
nov. 5
7:48
NHL: elképesztő, 7-6-os meccs Dallasban, kikapott a Chicago (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 28. játéknapján hat mérkőzést rendeztek, és közülük alighanem a Dallas–Colorado találkozón szórakozott legjobban a közönség, hiszen 13 gólt láthatott a nagyérdemű, és csak a ráadásban győzött a Stars. A nyugati éllovas Chicago szintén remek meccset játszott – Tampában is hosszabbítás döntött a hazaiak javára. A Washingtonnak nem volt nehéz dolga,…
nov. 5
8:06
Argentína: csak ikszelt az Atlético Rafaela, növelheti előnyét a Boca (She)
Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójából eddig három mérkőzést rendeztek. A tabellán második helyen álló Atlético Rafaela hazai pályán csak döntetlent játszott a Belgrano ellen, így ha a listavezető Boca Juniors vasárnap legyőzi idegenben a Vélez Sarsfieldet, akkor tovább növelheti jelenleg is tetemes, nyolcpontos előnyét .
nov. 5
8:24
Ma búcsúztatják, vasárnap temetik a Császárt (Behaviour)
Ma 9 és 18 óra között vehetnek búcsút a szurkolók a Ferencváros stadionjában a vasárnap éjjel elhunyt Albert Flóriántól, az egyetlen aranylabdás magyar futballistától.
nov. 5
8:42
Harry Redknapp két hét múlva ismét a kispadon ülhet (Agroinform)
Nagyjából két hét múlva áll ismét munkába Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának szívműtéten átesett vezetőedzője.
nov. 5
8:44
Rudi Völler további öt évig sportigazgató lesz (Agroinform)
Öt évvel, 2017-ig meghosszabbította sportigazgatói szerződését a német labdarúgó-bajnokságban jelenleg nyolcadik Bayer Leverkusennél Rudi Völler.
nov. 5
9:00
Tottenham: szívműtéte után két héttel dolgozhat újra Redknapp (She)
Nagyjából két hét múlva áll ismét munkába Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának szívműtéten átesett menedzsere.
nov. 5
9:00
Ma búcsúztatják a Császárt, vasárnap lesz a temetés (Agroinform)
Ma 9 és 18 óra között  vehetnek búcsút a szurkolók a Ferencváros stadionjában a vasárnap éjjel elhunyt Albert Flóriántól, az egyetlen aranylabdás magyar futballistától.
nov. 5
9:02
Videó: mainzi gólváltás, a Pápa szimpatikus veresége - pénteki topvideók (She)
Pénteken a legnagyobb ligák még csak rákészülnek a futballvíkendre, ám már így is belekóstolhatnak a sportkedvelők abba a szórakozásba, amelyben egész hétvégén részük lehet. Nézzük, mit tartogatott november 4. napja!
nov. 5
9:18
Anglia Manchesterre figyel Ferguson ünnepén (Agroinform)
A Manchester United menedzsere vasárnap ünnepli regnálása 25. évfordulóját, a Sunderlandnek jutott a „hálátlan” szerep, hogy az Old Traffordon vendégeskedjen a jeles nap előestéjén.
nov. 5
9:36
A Debrecen számára az őszi elsőség és a veretlenség megtartása a tét (Infostart)
E hétvégén rendezik a labdarúgó NB I őszi idényének utolsó fordulóját. A fél idény legjobbja a Debrecen csapata lesz, ha csak nem szenved vereségét Szombathelyen. A Loki számára az is a tét, sikerül-e vereség nélkül zárni a bajnokság első felét.
nov. 5
9:36
Podolskiék Brémába, a hamburgiak Leverkusenbe utaznak a három pontért (Agroinform)
Lucien Favre visszatér egykori sikerei helyszínére, Berlinbe, a Dortmund pedig 4-3-3-as formációban készül támadni hazai pályán a Wolfsburg ellen.
nov. 5
9:38
Andy Roddick is belépett a 20 millió dolláros klubba (Agroinform)
Baselben ugyan pénteken kiesett, de karrierje során éppen a svájci tornán lépte át a 20 millió dolláros kereseti küszöböt Andy Roddick.
nov. 5
9:54
Videó: gólparádé Dallasban, tizenhárom találat a Colorado meccsén (She)
Amint arról már beszámoltunk, a Dallas Stars hosszabbításban, 7–6-ra tudta legyűrni a Colorado Avalanche együttesét az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL). Tekintse meg a páratlan találkozó összefoglalóját!
nov. 5
9:54
A Honvéd célkeresztjében a pécsi főnix (Agroinform)
Félidejéhez érkezett az OTP Bank Liga 2011-12-es idénye. A 15. fordulóban szombaton öt mérkőzést rendeznek, a harmadik helyezett Honvéd az egy ponttal kevesebbet gyűjtő, hatodik PMFC-t fogadja.
nov. 5
9:56
NB II: Garami elmondta, Németh már a Sopron ellen is játszani fog (She)
Tizenegy forduló alatt tíz győzelmet aratott az MTK a másodosztályú bajnokságban, a támadók közül Tischler Patrik és Csiki Norbert is termeli a gólokat (előbbi hétszer, társa ötször volt eredményes), ettől függetlenül nem szorul magyarázatra, Garami József miért örül Németh Krisztián leigazolásának.
nov. 5
9:56
Harangozással rázzák fel a lakosokat a megnyitó napján (Agroinform)
Hatalmas harangzúgásra ébred majd Nagy-Britannia lakossága 2012. július 27-én - a különleges akcióval a londoni olimpia szervezői rukkoltak elő.
nov. 5
10:12
Búcsúztatják Albert Flóriánt (Metropol)
Ma 9 órakor a róla elnevezett Üllői úti Stadionban megkezdődött Albert Flórián búcsúztatása. A Ferencváros legendás futballistája, az egyetlen magyar aranylabdás vasárnap éjjel 70 évesen hunyt el.
nov. 5
10:12
Hosszabbításban nyert gólzáporos meccset a Dallas - videó (Agroinform)
Loui Eriksson hosszabbításban ütött góljával 7-6-ra győzött a Dallas Stars a vendég Colorado Avalanche ellen az NHL pénteki játéknapján.
nov. 5
10:14
Monaco legyőzte Ferrerót, ott van a négy között (Agroinform)
Utolsóként Juan Monaco jutott be a 2,019 millió euró összdíjazású, keménypályás valenciai férfi tenisztorna elődöntőjébe.
nov. 5
10:30
Jégkorong, EBEL: A sorok talán így a legjobbak - Kevin Primeau (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, hátrányból fordítva 5–2-re nyert a Sapa Fehérvár AV 19 a Tilia Olimpia Ljubljana csarnokában az EBEL-ben, amire két éve nem volt példa. Kevin Primeau, a Volán edzője szerint megtalálta a sorok ideális összetételét.
nov. 5
10:30
Az államfő is lerótta kegyeletét Albert Flórián koporsójánál (Behaviour)
A róla elnevezett Üllői úti Stadionban délelőtt megkezdődött Albert Flórián búcsúztatása. A Ferencváros legendás futballistája, az egyetlen magyar aranylabdás vasárnap éjjel 70 évesen hunyt el.
nov. 5
10:30
A Roma újra Tottival próbálhatja meg, ami vele és nélküle sem ment (Agroinform)
A Farkasoknál van esély arra, hogy pályára lépjen a csapatkapitány, kérdés, hogy ez segítséget jelent-e az együttesnek a Novara ellen.
nov. 5
10:32
Labdarúgás: egy harmadik vonalbeli csapathoz igazolt a „kis" Maradona (She)
Spanyolországba, egy harmadik vonalbeli csapathoz igazolt Diego Maradona unokaöccse, aki édesapja szerint hasonlóan kezeli a labdát, mint nagybátyja, a legendás argentin futballista.
nov. 5
10:48
FTC: megkezdődött Albert Flórián búcsúztatása az Üllői úton (She)
Ma 9 órakor a róla elnevezett Üllői úti stadionban megkezdődött Albert Flórián búcsúztatása. A Ferencváros legendás futballistája, az egyetlen magyar aranylabdás vasárnap éjjel 70 évesen hunyt el.
nov. 5
10:48
Ana Ivanovics jutott elsőként a döntőbe (Agroinform)
A címvédő Ana Ivanovics szombaton legyőzte Nagyja Petrovát, s ezzel bejutott a Bajnokok tornája elnevezésű, Balin zajló, 600 ezer dollár összdíjazású teniszviadal döntőjébe.
nov. 5
10:50
Vlak harcot hirdet a Diósgyőr ellen (Agroinform)
Félidejéhez érkezett az OTP Bank Liga 2011-12-es idénye. A 15. fordulóban szombaton öt mérkőzést rendeznek, a negyedik helyezett Diósgyőr a kilencedik Vasas otthonába látogat.
nov. 5
11:06
60 ezer fonttól ötmillióig - Sir Alex negyedszázada a Manchester Unitednél (Infostart)
Ezen a hétvégén az angol futball minden fontos szereplőjének megvan a maga története Sir Alex Fergusonról. S most még azok is, akik esetleg nem rajonganak érte, nagy tisztelettel emlegetik. Már az is különleges, hogy valaki egy jelentős európai bajnokságban megszakítás nélkül 25 esztendőt dolgozzon, az meg pláne, hogy valaki ugyanazt a klubot dirigálja. (Mint Guy Roux hajdanán az Auxerre-t. De az…
nov. 5
11:06
Labdarúgás: Szombathelyen a Loki, pályán az angol élmenők - program (She)
Öt mérkőzést rendeznek ma a labdarúgó NB I 15. fordulójában, a listavezető DVSC-Teva Szombathelyen őrizheti meg a veretlenségét. Az európai topligák közül a Premier League-ben tartanak nagyüzemet, pályára lép az élcsapatok többsége. Tekintsék meg a szombati programot!
nov. 5
11:24
Thorpe 7. és 11. hellyel tért vissza (Metropol)
Kicsit elmaradt saját várakozásaitól, ám nem elégedetlen teljesítményével az ötszörös olimpiai bajnok Ian Thopre, aki öt év kihagyás után a szingapúri rövidpályás úszó Világkupa-versenyen tért vissza, s lett hetedik 100 m vegyesen és 11. 100 m pillangón.
nov. 5
11:24
Egy város, két csapat, a harmadik helyért (Agroinform)
A harmadik Levante a negyedik Valenciát látja vendégül, a Málaga van Nistelrooy nélkül győzné le a mélyrepülésben lévő Real Betist.
nov. 5
11:26
Greis és Fak megúszta, két orosz klasszis viszont nem (Agroinform)
Nyáron több biatlonos sztár is komoly sérüléseket szenvedett, Jakov Fak és Michael Greis szerencsés volt, két orosz riválisuk számára azonban már az östersundi rajt előtt véget ért az idény.
nov. 5
11:42
Tenisz: Ivanovics jutott elsőként döntőbe a Bajnokok Tornáján (She)
A címvédő Ana Ivanovics szombaton legyőzte Nadja Petrovát, s ezzel bejutott a Bajnokok Tornája elnevezésű, Balin zajló, 600 ezer dollár összdíjazású teniszviadal döntőjébe.
nov. 5
11:42
Thorpe hetedik és 11. hellyel tért vissza (Agroinform)
Kicsit elmaradt saját várakozásaitól, ám nem elégedetlen teljesítményével az ötszörös olimpiai bajnok Ian Thopre.
nov. 5
11:44
Egy kis szerencse is kellett Monfils láb közötti nyerőjéhez - videó (Agroinform)
A francia a negyeddöntőben kikapott a spanyol Granollerstől, de a mérkőzés leglátványosabb pontját ő szerezte.
nov. 5
12:00
WTCC: Michelisz beállítva eddigi legjobbját a 4. helyről rajtolhat (She)
A negyedik helyről rajtolhat Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság történetének első kínai futamán holnap, Sanghajban. A Zengő Dension Team versenyzője ezzel beállította pályafutása eddigi legjobb eredményét, míg a második futamot a kilencedik helyről kezdheti meg, miután az időmérő edzés első szakaszában a második leggyorsabb köridőt futotta. A futamokat az Eurosport élőben közvetíti…
nov. 5
12:00
Nagy bajnokok váratlan vereségei - harmadik rész (Agroinform)
Profi boksztörténelmi sorozatunk következő epizódjában Roy Jones és Amir Khan meglepő kudarcait elevenítjük fel.
nov. 5
12:02
Úszás: Ian Thorpe hetedik és 11. hellyel tért vissza (She)
Kicsit elmaradt saját várakozásaitól, ám nem elégedetlen a teljesítményével az ötszörös olimpiai bajnok Ian Thorpe, aki öt év kihagyás után a szingapúri rövid pályás úszó világkupaversenyen tért vissza, s lett hetedik 100 m vegyesen, illetve 11. helyezett a 100 m pillangón.
nov. 5
12:04
NB II: a Tatabánya fegyelmi okok miatt szakított Ndjodóval (She)
A Tatabánya NB II-es labdarúgócsapata fegyelmi okok miatt szerződést bontott a 26 éves kameruni Edouard Ndjodóval.
nov. 5
12:18
FTC: Andrezinho valószínűleg távozik, már mindenkitől elköszönt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros brazil légiósa, Andrezinho nagy valószínűséggel távozik az Üllői útról, legalábbis erre enged következtetni a játékosnak a Facebook-ra kirakott pénteki üzenete.
nov. 5
12:18
Huszonöt éve nevezték ki Sir Alexet a Manchester United élére - fotó (Agroinform)
November 6-án lesz kereken 25 éve, hogy a Manchester United vezetősége kinevezte a csapat élére a skót származású trénert, Sir Alex Fergusont.
nov. 5
12:20
Emlékezés: a köztársasági elnök is ellátogatott Albert ravatalához (She)
Schmitt Pál köztársasági elnök is ellátogatott szombat délelőtt az Üllői úti stadionba, ahol virágokat helyezett el a vasárnap éjjel elhunyt Albert Flórián koporsójánál.
nov. 5
12:36
U19: ötgólos győzelemmel kezdtük az Eb-selejtező tornát (She)
U19-es labdarúgó-válogatottunk San Marino ellen játszotta le az első mérkőzését a portugáliai Eb-selejtező tornán, és a papírformának megfelelően könnyed 5–0-s sikerrel tudta le a bemutatkozást – számolt be róla az mlsz.hu.
nov. 5
12:36
A Siófok nyugodt, a Kecskemét ünnepre készül (Agroinform)
Félidejéhez érkezett az OTP Bank Liga 2011-12-es idénye. A 15. fordulóban szombaton öt mérkőzést rendeznek, a hetedik helyezett Kecskemét a tizennegyedik Siófokot fogadja.
nov. 5
12:38
Schmitt Pál is megemlékezett Albert Flórián búcsúztatásán (Agroinform)
Schmitt Pál köztársasági elnök is ellátogatott szombaton délelőtt az Üllői úti Stadionba, ahol virágokat helyezett el a vasárnap éjjel elhunyt Albert Flórián koporsójánál.

Keresés