2011. november 5. szombat

nov. 5
12:54
Medina Garrigues lesz Ivanovics ellenfele a fináléban (Agroinform)
A címvédő Ana Ivanovic után a spanyol Anabel Medina Garrigues jutott be a Bajnokok tornája elnevezésű, Balin zajló, 600 ezer dollár összdíjazású teniszviadal döntőjébe.
nov. 5
13:12
WTCC: Michelisz az eddigi legjobbját beállítva a 4. helyről rajtolhat (She)
A negyedik helyről rajtolhat Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság (WTCC) történetének első kínai futamán holnap, Sanghajban. A Zengő Dension Team versenyzője ezzel beállította pályafutása eddigi legjobb eredményét, míg a második viadalt a kilencedik pozícióból kezdheti majd meg, miután az időmérő edzés első szakaszában a második leggyorsabb köridőt érte el. A futamokat az Eurosport élőben…
nov. 5
13:12
A csoportelsőség a tét a Győr számára (Agroinform)
Görbicz Anitáék egy győzelemmel nagy lépést tehetnek a csoport megnyerése felé, de a dán bajnok egyszer már móresre tanította őket.
nov. 5
13:30
Tenisz: Medina-Garrigues lesz Ivanovics ellenfele a bali döntőben (She)
A Balin zajló női tenisz Bajnokok Tornáján a spanyol Anabel Medina-Garrigues lesz a címvédő szerb Ana Ivanovics ellenfele a fináléban, miután Sabine Lisicki a döntő szettben sérülés miatt feladta az elődöntőt.
nov. 5
13:30
Haza gurították a kapusnak, de az fenékre ült - videó (Agroinform)
A dél-afrikai Virgil Vries kapusa komoly bakit követett el, mikor az Amazulu ellen játszott mérkőzésen egy haza gurítást követően ahelyett, hogy felszabadított volna, érthetetlen módon fenékre ült.
nov. 5
13:32
Videó: rengetegen mennek az Üllői útra, hogy elbúcsúztassák a Császárt (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, ma 9 órakor a róla elnevezett Üllői úti stadionban megkezdődött Albert Flórián búcsúztatása. A Ferencváros legendás futballistája, az egyetlen magyar aranylabdás vasárnap éjjel 70 évesen hunyt el.
nov. 5
13:32
Érik az újabb torinói rangadó - körkép az olasz másodosztályról (Agroinform)
Tizenhárom forduló telt el az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságból, így kezdenek kirajzolódni az erőviszonyok. Serie B-s körképünk következik.
nov. 5
13:34
Tenisz: előnyben a csehek a döntőben - Kvitová megverte Kirilenkót (She)
A vendég cseh válogatott került előnybe a tenisz Fed-kupa fináléjában Oroszország ellen, miután a szombati első mérkőzésen Petra Kvitová legyőzte Marija Kirilenkót.
nov. 5
13:48
Súlyemelés: kedvező IWF-döntés, Gyurkovics is ott lehet Londonban (She)
Dobos Imrétől, a magyar szövetség elnökétől a Nemzeti Sport megtudta, pénteki elnökségi határozatával az IWF mégis lehetővé tette, hogy Gyurkovics Ferenc eredménye beszámítson az ötkarikás kvalifikációs pontversenybe. Mint ismert, athéni doppingvétsége miatt nemcsak két évre, hanem minden olimpiától eltiltották a 105 kilós emelőt, sőt pontokat sem szerezhetett Magyarországnak az antalyai vb-n.
nov. 5
13:48
Gyurkovics Ferenc ott lehet a londoni olimpián (Agroinform)
A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség a Sportdöntőbíróság döntését figyelembe véve csak egy olimpiáról tiltja el a doppingon ért versenyzőket.
nov. 5
14:06
Videó: elképesztő kapushiba a dél-afrikai élvonalból (She)
A dél-afrikai labdarúgó-bajnokság élvonalában (PSL) rendezett Golden Arrows–AmaZulu találkozó tétje az volt a hazaiak számára, hogy győzelmük esetén aktuális ellenfelüket is megelőzve a 10. helyre lépnek a tabellán, ezzel pedig elkerülnek valamennyire a kiesési zóna környékéről. Hogy ez nem sikerült, abban nagy szerepe van saját kapusuknak, a namíbiai Virgil Vriesnek is. A hálóőr ugyanis…
nov. 5
14:06
Neymar és társa az öltözőben gyakorolta a táncos gólörömöt - videó (Agroinform)
A Santos 19 éves brazil fenegyereke az Atletico-PR ellen mesternégyest szerzett, az egyik góljánál a Renteriával közösen előadott gólörömét a csapat öltözőjében fejlesztették ki.
nov. 5
14:08
A vég kezdete, vagy a kezdet vége? – Válaszút előtt a ZTE (Agroinform)
A még nyeretlen, utolsó helyezett Zalaegerszeg az előtte álló, tizenötödik Kaposvárt fogadja a 15. forduló kiesési rangadóján.
nov. 5
14:24
MotoGP: Webb először indulhat az élről, Sebestyén 107 százalékon kívül (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Valenciai Nagydíjának időmérő edzésén a 125 kcm-esek kategóriájában a brit Danny Webb érte el a legjobb időt, így pályafutása során először az élről indulhat a vasárnapi futamon.
nov. 5
14:24
A világbajnok Kvitova megint nyert, előny a cseheknél (Agroinform)
A vendég cseh válogatott került előnybe az Oroszország elleni tenisz Fed Kupa fináléjában, miután a szombati első mérkőzésen Petra Kvitova legyőzte Marija Kirilenkót.
nov. 5
14:42
Robin van Persie és Robert Mancini volt október legjobbja (Agroinform)
A holland hét gólt szerzett legutóbbi három bajnokiján, vezeti a góllövőlistát. A City októberben minden találkozóját megnyerte, 19-3-mas gólkülönbséggel.
nov. 5
15:00
NB II: a kozármislenyi Tasselmájer súlyos sérülést szenvedett (She)
Súlyos a sérülése Tasselmájer Tamásnak, az NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny SE labdarúgójának.
nov. 5
15:00
Súlyemelő-vb - Gyurkovics Ferenc ott lehet a londoni olimpián (Behaviour)
A nemzetközi fejleményeket figyelembe véve változtatott eddigi elutasító álláspontján a súlyemelők világszövetsége: az Aján Tamás elnök irányította IWF elnöksége a szombaton kezdődött franciaországi vb színhelyén úgy döntött, hogy a jövőben nem az összes, "csupán" a következő nyári olimpiától tiltja el azt az emelőt, aki ötkarikás játékokon bukik meg doppinggal. Ez azt jelenti, hogy adott esetben…
nov. 5
15:00
Marad-e Massa, visszatér-e Räikkönen? (Agroinform)
Az F1-ben év végén elkerülhetetlen az esélylatolgatás, mivel azonban a bajnoki cím már eldőlt, mi inkább a pilótapiaci lehetőségeket vesszük górcső alá.
nov. 5
15:02
Alpesi vk: Ausztriában pótolják az elmaradt finnországi versenyeket (She)
December 20-án és 21-én az ausztriai Flachauban pótolják azokat az alpesi sí Világkupa-versenyeket, melyeket a jövő hétvégén kellene megrendezni a finnországi Leviben.
nov. 5
15:18
NB I: Honvéd-Pécs és Vasas-Diósgyőr mérkőzés élőben az NSO-n (She)
Öt találkozót rendeznek ma a labdarúgó NB I 15. fordulójában. 15 órától a Honvéd fogadja a Pécset, a Vasas pedig a Diósgyőrt. Kövesse a mérkőzéseket élő szöveges közvetítéseink segítségével!
nov. 5
15:18
ETO, vagy Loki? – a Haladás döntheti el, ki lesz az ősz bajnoka (Agroinform)
A Győr győzelmével a második helyre csúszott Debrecen a tizenegyedik Haladás otthonába látogat.
nov. 5
15:36
Bundesliga 2.: Királyék kétgólos hazai vereséget szenvedtek (She)
A német labdarúgó-másodosztály (Bundesliga 2.) 14. fordulójában Király Gábor együttese, az 1860 München hazai pályán 3–1-re kikapott a Vfl Bochumtól. A magyar légiós végigvédte a mérkőzést, amelyen a vendégek Inui Takasi találatával és Collin Benjamin öngóljával már a 18. percre kétgólos előnybe kerültek. A hazaiak részéről Benjamin Lauth az 56. percben tizenegyest is hibázott, de tíz perccel…
nov. 5
15:36
Dzsudzsák 9 percet kapott, Eto'o vezette győzelemre az Anzsit (Agroinform)
Az orosz labdarúgó-bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában az Anzsi Mahacskala együttese 3-1-re legyőzte a Krilja Szovjetov csapatát.
nov. 5
15:38
Tenisz: Kuznyecova egyenlített a Fed-kupa-döntőben a csehek ellen (She)
Szvetlana Kuznyecova 6:2, 6:3-ra legyőzte Lucie Safárovát, így a női teniszezők Moszkvában zajló Fed-kupa-döntője 1–1-re áll az első nap után Oroszország és Csehország között.
nov. 5
15:40
Premjer-liga: Eto’o duplájával Anzsi-fordítás, Dzsudzsák a hajrában szállt be (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati mérkőzésén a Dzsudzsák Balázst a 81. perctől szerepeltető Anzsi Mahacskala hátrányból állt fel hazai pályán, és végül 3–1-re nyert a Krilja Szovjetov ellen. Az 55. és a 66. perc között zajlott minden fontos esemény: előbb vezetést szereztek a vendégek, majd Samuel Eto' kisvártatva egyenlített, nem sokkal később pedig már az előny is az…
nov. 5
15:42
NB II, Kelet: a Szolnok három ponttal ellépett a Békéscsabától (She)
A Szolnok 4–1-re győzött Nyíregyházán a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 12. fordulójában, a Békéscsaba viszont hazai pályán csak gól nélküli döntetlent játszott az Újpest B-vel, így a listavezető szolnokiak három ponttal megléptek a viharsarkiaktól.
nov. 5
15:54
Premier League: az Evertont is legyőzték a szárnyaló „szarkák” (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Premier League) 11. fordulójában a Newcastle United hazai pályán 2–1-re legyőzte az Evertont.
nov. 5
15:54
Németh Krisztián góllal tért vissza, a Szolnok lépéselőnyben (Agroinform)
A keleten listavezető Szolnok, valamint a nyugati első MTK is magabiztosan győzött a labdarúgó NB II 12. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 5
15:56
NB II, Nyugat: Németh Krisztián is betalált, MTK-henger a szünet után (She)
Az éllovas MTK a második félidőben szerzett gólokkal 4–0-ra legyőzte az újonc Sopront a labdarúgó NB II szombati játéknapján, amivel megerősítette a vezető pozícióját a Nyugati csoport tabelláján.
nov. 5
15:56
Az Everton ellen is veretlen maradt és már második a Newcastle (Agroinform)
A Newcastle United 2-1-re győzött a vendég Everton ellen. A Szarkák továbbra is szárnyalnak, a Man. City mellett egyedüli csapatként veretlenek az élvonalban.
nov. 5
16:12
Premjer-liga: Eto’o duplájával Anzsi-fordítás, Dzsudzsák a hajrában állt be (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati mérkőzésén a Dzsudzsák Balázst a 81. perctől szerepeltető Anzsi Mahacskala hátrányból állt fel hazai pályán, és végül 3–1-re nyert a Krilja Szovjetov ellen. Az 55. és a 66. perc között zajlott minden fontos esemény: előbb vezetést szereztek a vendégek, majd Samuel Eto' kisvártatva egyenlített, nem sokkal később pedig már az előny is az…
nov. 5
16:30
MotoGP: Casey Stoner és Michele Pirro indul az élről Valenciában (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Valenciai Nagydíján a királykategóriában az ausztrál Casey Stoner indulhat az élről. A már világbajnok pilóta mögött a spanyol Dani Pedrosa és az amerikai Ben Spies zárta az időmérőt.
nov. 5
16:30
A Győr lemosta a pályáról a Randerst (Agroinform)
A szebbnél szebb gólokkal operáló magyar bajnok kiütötte a Randers, Görbicz Anita és Lunde-Haraldsen világklasszis teljesítményt nyújtott.
nov. 5
16:32
NB I: Kecskemét-Siófok bajnoki élőben az NSO-n (She)
Az előző négy hazai fellépéséből hármon is diadalmaskodó Kecskemét a Siófokot látja vendégül a labdarúgó NB I 15. fordulójában.
nov. 5
16:34
Videó: Ryan Taylor káprázatos találattal segítette a Newcastle-t (She)
Gyönyörű lövéssel vette be az Everton kapuját Ryan Taylor. A Newcastle játékosa 20 méterről, védhetetlenül bombázott a vendégek hálójába. Összefoglaló a meccsről.
nov. 5
16:36
Ázsiai BL: a katari al-Szadd ülhetett a kontinens labdarúgásának trónjára (She)
Története során másodszor nyerte meg az ázsiai labdarúgó Bajnokok Ligája sorozatát a katari al-Szadd, miután 2–2-es rendes játékidőbeli döntetlen után a büntetőpárbajban felülkerekedett a dél-koreai Csonbuk Hyundai Motors csapatán.
nov. 5
16:48
Videó: a Fradi első csapata is elbúcsúzott Albert Flóriántól (She)
A Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatának tagjai is elbúcsúztak Albert Flóriántól, akinek ravatalához szombat reggel 9 óra óta szakadatlan érkeznek az emberek. A legendás futballista, az egyetlen magyar aranylabdás vasárnap éjjel 70 évesen hunyt el.
nov. 5
16:48
Valenciai Nagydíj: Sebestyén 28. a kvalifikáción (Metropol)
Sebestyén Péter a 28. időt érte el a szombati időmérő edzésen a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei utolsó versenyén, a Valenciai Nagydíjon.
nov. 5
17:06
Ausztria: Szabics őszi szezonjának talpsérülés miatt valószínűleg vége (She)
A Sturm Graz labdarúgócsapatát erősítő Szabics Imre sérülés miatt az őszi szezonban már valószínűleg nem léphet pályára.
nov. 5
17:06
Djokovics kiesett, a végén lenullázták a szerb világelsőt (Agroinform)
Hatalmas meglepetés született a baseli férfi tenisztorna szombati elődöntőjében, ahol Kei Nisikori legyőzte a világelső Novak Djokovicsot.
nov. 5
17:08
NB I: a Diósgyőr elhozta a három pontot a Vasastól (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójában a Vasas a Diósgyőrt fogadta. Hamar előnybe kerültek a vendégek, de egyenlített a Vasas, ám a legvégső szót a Diósgyőr mondta ki, így három ponttal térhetett haza.
nov. 5
17:08
Torghelle az utolsó utáni pillanatban mentett pontot a Honvédnak (Agroinform)
A Pécs a 36. percben egy kontrából vezetést szerzett, a Honvéd sokáig nem tudott mit kezdeni az újonc játékával, majd a hosszabbítás utolsó másodperceiben egyenlített.
nov. 5
17:10
NB I: a hosszabbításban mentett pontot a Honvéd a Pécs ellen (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójában a tabella harmadik helyén álló Honvéd az újoncként hatodik Pécset fogadta. Bár a helyzetek többségét a hazaiak dolgozták ki, a 36. percben egy kontra végén Bajzát Péter a vendégeket juttatta vezetéshez. A kispestiek mindent megtettek az egyenlítésért, s végül a hosszabbításban Torghelle Sándor révén ez sikerült is nekik.
nov. 5
17:10
Egyenlítettek az oroszok a csehek ellen, 1-1 az állás az első nap után (Agroinform)
Szvetlana Kuznyecova két sima játszmában legyőzte Lucie Safarovát szombaton, így az első nap után 1-1-re áll az orosz-cseh párharc a női teniszezők Fed Kupa moszkvai fináléjában.
nov. 5
17:12
NB I: ZTE-Kaposvár mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójában a sereghajtó Zalaegerszeg az utolsó előtti Kaposvárt fogadja. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével!
nov. 5
17:14
Tenisz: Djokovics kikapott a japán Nisikoritól a bázeli elődöntőben (She)
A japán Nisikori Kei 2:6, 7:6, 6:0-ra legyőzte a világelső Novak Djokovicsot a bázeli férfi tenisztorna elődöntőjében.
nov. 5
17:24
Serie B: Filkor kezdett, fontos siker a liga egyik legjobbja ellen (She)
Erős ellenfél ellen szakította meg nyeretlen szériáját a Livorno: Filkor Attila csapata 3–1-re legyőzte az előző öt mérkőzését rendre megnyerő Pescarát az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 14. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 5
17:24
Torghelle a 93. percben mentett pontot (Metropol)
Szombathelyen nyert, így veretlenül őszi bajnok a Debrecen. Lemaradt a dobogóról a Honvéd és a Pécs. Továbbra is nyeretlen a ZTE. A Kecskemét nehezen győzött a Siófok ellen. Először nyert idegenben a Diósgyőr.
nov. 5
17:26
Legyőzték a világelső Djokovicot (Metropol)
Nisikori Kej óriási meglepetésre szombaton legyőzte az első helyen kiemelt, a világranglistán éllovas Novak Djokovicot és bejutott a döntőbe az 1,84 millió euró összdíjazású, keménypályás bázeli férfi tenisztornán. Federer-Nisikori döntő lesz.

Keresés