2011. november 22. kedd

nov. 22
0:00
Beckhamék ünnepeltek, hokis gól a palánkról - napi topvideók (She)
Bajnokságot ünnepeltek David Beckhamék, miután a Los Angeles Galaxy 1–0-ra legyőzte a Houston Dynamót. Napi videós összeállításunkban az ünneplés mellett megtekinthetnek három pályára rohanó focidrukkert, egy különleges gólt az NHL-ből, továbbá meghallgathatják a korábbi teniszsztárt, az orosz Jevgenyij Kafelnyikovot.
nov. 22
0:18
Videó: Beckhamék ünnepeltek, hokis gól a palánkról - napi topvideók (She)
Bajnokságot ünnepeltek David Beckhamék, miután a Los Angeles Galaxy 1–0-ra legyőzte a Houston Dynamót. Napi videós összeállításunkban az ünneplés mellett megtekinthetnek három pályára rohanó focidrukkert, egy különleges gólt az NHL-ből, továbbá meghallgathatják a korábbi teniszsztárt, az orosz Jevgenyij Kafelnyikovot.
nov. 22
0:22
Tenisz, ATP-vb: Djokovics meccslabdáról fordítva verte Berdycht (She)
A szerb Novak Djokovics az első szett elvesztése után, meccslabdáról fordítva legyőzte a cseh Tomás Berdycht a londoni ATP-tenisz vb A-csoportjának hétfő esti második mérkőzésén.
nov. 22
0:36
Djokovics megint meccslabdáról nyert, ezúttal Berdych ellen (Agroinform)
Novak Djokovics három szettben legyőzte Tomás Berdychet Londonban, a férfi teniszezők 5,93 millió euró összdíjazású évzáró Mesterek Kupájának második napján, az A-csoport esti mérkőzésén.
nov. 22
1:48
Eurofutball: a bukaresti nyolcastól Rudnevsék átkozott 386-osáig (She)
A Rapid Bucuresti 5–3-ra legyőzte a Gaz Metant hétfőn, ezzel feljött a román labdarúgó-bajnokság második helyére.
nov. 22
2:48
Ötszáz focista bundázott? (Blikk)
Magyarország — Óriási visszhangot váltott ki a korábban Siófokon szereplő, bundázással gyanúsított H. Gábor (28) mondata, amelyet a Hír TV rögzített: „Ötszáz olyan labdarúgó van, mint én."
nov. 22
6:00
NFL: a Patriots döcögősen indult, de végül nagyon sima győzelmet aratott (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 11. fordulójának hétfő esti rangadóján a New England Patriots a 234 yardig és 2 touchdownig jutó Tom Brady, a 96 elkapott yarddal és 2 TD-vel záró Rob Gronkowski és a védelemben és a speciális egységben is villogó Julian Edelman vezetésével hazai pályán 34–3-ra legyőzte a Kansas City Chiefset.
nov. 22
6:36
Hungaroring és Silverstone, a két testvér (Behaviour)
A Hungaroring és a silverstone-i Forma-1-es létesítmény a jövőben testvérpályaként működhet, amennyiben a szóbeli megállapodás nyomán, a részletek kidolgozását követően a felek aláírják az erre vonatkozó együttműködési szerződést.Ez az eredménye annak a megbeszélésnek, melyet Szalay Balázs, a Hungaroring Sport Zrt. üzletfejlesztési igazgatója folytatott Silverstone-ban az ottani F1-es pálya…
nov. 22
6:54
FTC: Détári Lajost feljelentette a bíró, fegyelmi ügy lehet belőle (She)
Détári Lajos, a labdarúgó NB I 11. helyén álló Ferencváros szakmai igazgatója arról beszélt a Nemzeti Sportnak, hogy a Kaposvár elleni vasárnapi mérkőzést (0–0) követően a játékvezető feljelentette a szövetségnél.
nov. 22
6:54
Szenzációs Szeged! (Behaviour)
Második félidei szenzációs játékának köszönhetően a Szeged hazai pályán 38-35-re nyert a Montpellier ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.
nov. 22
6:56
NHL: tíz hónap kihagyás után szenzációsan tért vissza Sidney Crosby (She)
A sérülése után visszatérő Sidney Crosby két-két gólt és gólpasszt jegyzett, vezérletével a Pittsburgh Penguins 5–0-ra lelépte a New York Islanders az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) magyar idő szerint keddre virradóra rendezett játéknapján.
nov. 22
6:56
Nápolyt látni és meghalni? (Behaviour)
A csoportkör talán legizgalmasabb szakaszához érkezik ma este a labdarúgó Bajnokok Ligája, tekintve, hogy akadnak kvartettek, amelyekben még három együttes apellál a két továbbjutást érő helyre, s ahol meg elkelt már az egyik pozíció, ott ádáz csata zajlik majd a másikért. Kedden a manchesteri csapatok körül forr majd a levegő, a City Nápolyban vendégeskedik, a United a Benficát fogadja.
nov. 22
7:12
Hétmilliárd kell a Sportkórháznak (Behaviour)
Hétmilliárd forintra lenne szüksége a Sportkórháznak ahhoz, hogy a tizenegy éve hatvan százalékos készültségi szinten álló új épületébe költözhessen - mondta a Digi Sport Reggeli Start című műsorában Dr. Soós Ágnes, az olimpiai bizottság kiemelt partnerének számító intézmény főigazgatója.
nov. 22
7:48
Kézilabda: nem indokolt, csak lemondott a bíróküldés hazai felelőse (She)
Lemondott Cserepes Béla, a Magyar Kézilabda-szövetség bíróküldésért felelős játékvezetői bizottságának elnöke.
nov. 22
8:06
Túraautó: a német bajnok elhagyja az Audit, várhatóan a BMW-hez megy (She)
Elhagyja az Audi csapatát Martin Tomczyk, a német túraautó-bajnokság (DTM) idei győztese, aki feltehetően a sorozatba jövőre visszatérő BMW-nél folytatja a pályafutását.
nov. 22
8:24
Siófok: a máltai másodosztályban folytatja a korábbi nigériai légiós (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Siófoktól nyáron távozó Henry Isaac csapatot talált magának: a máltai másodosztályban vitézkedő Vittoriosa Stars játékosa lett.
nov. 22
8:24
Bajnokok Ligája - A szerdai program (Behaviour)
További nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelme, a H jelű kvartettben a címvédő FC Barcelona az AC Milan otthonába látogat. A két elitgárda már biztosította helyét a nyolcaddöntőben.
nov. 22
8:24
LeBron James és társai haknizni mennek, hogy formában tartsák magukat (Agroinform)
A számukra legfontosabb városokban indul rövid bemutató körútra a bérvita miatt szünetelő NBA négy sztárja.
nov. 22
8:42
DVTK: alpinistát keresnek, a jelentkező Fradi-jegyhez juthat (She)
A vasárnapi DVTK–FTC NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés iránt óriási az érdeklődés, már csak nagyon nehezen lehet jegyhez jutni – például úgy, ahogyan a DVTK hivatalos honlapján ajánlják.
nov. 22
8:42
Adabayornak mindegy, hogy ollózva vagy fél méterről az üres kapuba kell gólt lőnie - videó (Agroinform)
A Tottenham Hotspur 2-0-ra legyőzte az Aston Villát a Premier League 12. fordulójának zárómérkőzésén. Mindkét találatot a togói Emmanuel Adebayor szerezte.
nov. 22
8:44
Crosby két góllal és két gólpasszal tért vissza tízhónapos pihenőjéből - videó (Agroinform)
A Pittsburgh Penguins sztárja igazi vezér volt idénybeli első mérkőzésén a vendég New York Islanders ellen az NHL hétfői játéknapján.
nov. 22
9:00
Mind a négy csoportban eldőlhet ma a továbbjutás a BL-ben (Infostart)
A csoportmérkőzéses szakasz 5. fordulóját rendezik ma este a labdarúgó Bajnokok Ligája A, B, C és D csoportjában. Alakulhatnak úgy az eredmények, hogy akár hét csapat is csatlakozhat a már a 4. körben továbbjutott Real Madridhoz, csak a csoportelsőség kérdése marad nyitva a kvartettek zárónapjára.
nov. 22
9:00
Ajax: Cruyff szerint Davids csak a bőrszíne miatt dolgozhat a klubnál (She)
Folytatódik a sértődött Johan Cruyff ügye az Ajaxnál. A korábbi kiváló futballista holland lapértesülések szerint rasszista megjegyzést tett Edgar Davidsnak az amszterdami klub vezetőinek tegnapi értekezletén kialakult heves vita közben.
nov. 22
9:18
MLSZ: Dunai Antal egy hetet együtt töltött a spanyol válogatottal (She)
Dunai Antal, a Magyar Labdarúgó-szövetség tanácsadója a spanyol szövetség meghívására közel egy hetet töltött el a világ- és Európa-bajnok válogatottal.
nov. 22
9:18
Putyinra nem volt kíváncsi a közönség, kifütyülték - videó (Agroinform)
Oroszország miniszterelnöke egy moszkvai MMA-mérkőzésen jelent meg a ringben, hogy gratuláljon a győztesnek - nem aratott sikert.
nov. 22
9:20
Rendőrség: volt NB I-es futballistát köröznek egy eltűnési ügyben (She)
Egy szolnoki házaspár eltűnése kapcsán a rendőrség körözést adott ki két személy ellen: egyikük Herczku Szabolcs, aki korábban 28 mérkőzésen pályára lépett a labdarúgó NB I-ben is.
nov. 22
9:36
Videó: Ma bárkit nehéz lenne trükkös játékra tanítani - Santoro (She)
„Az én irányom különleges volt" – mesélte karrierjéről Fabrice Santoro az NSO Tv-nek. A francia teniszező szerint ma már elég nehéz lenne bárkit is az általa képviselt „trükkös játékra" tanítani. Santoro a legnagyobb ajándéknak tekinti 21 éves sportpályafutását.
nov. 22
9:36
Szűk félidőnyi szunyókálás után a Patriots védői és támadói is remekeltek a Kansas ellen - videó (Agroinform)
A New England Patriots 34-3-as győzelmet aratott a Kansas City Chiefs ellen az NHL 11. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.
nov. 22
9:38
FTC: még száz szurkoló vehet jegyet a DVTK ellen, Kubatov a MÁV-val tárgyal (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján tette közzé, hogy a miskolci rendőrség engedélyezte még száz darab vendégjegy kiadását a Diósgyőr elleni bajnokira.
nov. 22
9:40
Junior öttusa-vb: magyar győzelem született vegyes váltóban (She)
A Kovács Sarolta, Demeter Bence kettős nyerte meg a vegyes váltók versenyét a junior öttusázók Buenos Aires-i világbajnokságán. A hétfői zárónapon jutott még egy érem a magyaroknak: a Tóth Adrienn, Földházi Zsófia duó harmadik lett a női váltók küzdelmében.
nov. 22
9:42
Haladás: Korolovszky felépült, és játékra jelentkezik Aczél Zoltánnál (She)
Felépült Korolovszky Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás védője. A futballista együtt edz társaival, és Aczél Zoltán a Honvéd ellen már bevetheti pénteken.
nov. 22
9:44
BL: pályán a két Manchester, a Real és az Inter - a keddi program (She)
Ma és holnap rendezik meg a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulóját: íme, a program!
nov. 22
9:54
Újpest: Már megvan az önbizalmunk az ETO legyőzéséhez - Lipták (She)
Lipták Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest futballistája elmondta, már nincsenek gondjai az erőnlétével, és úgy véli, megnyerhetik az ETO elleni bajnokit a hétvégén.
nov. 22
9:54
Gronkowski a nyakán nyekkent a touchdown közben - videó (Agroinform)
A New England-Kansas City (34-3) mérkőzésen a hazaiak elkapója veszélyes testhelyzetben érkezett a talajra második touchdownjánál.
nov. 22
9:56
Megkapta örökös eltiltását a doppingoló jamaicai sprinter (Agroinform)
Doppingvétség miatt örökös eltiltással sújtotta Steve Mullings világbajnok jamaicai sprintert hazájában egy háromtagú fegyelmi bizottság.
nov. 22
9:58
Visszatérhet-e a Honda a Formula-1-be? (Agroinform)
A legfrissebb hírek szerint újra összeáll az 1980-as évek végének nagy párosa, megint lesz McLaren-Honda a mezőnyben. Utánanéztünk a lehetséges motivációknak.
nov. 22
10:12
Rögbi: a szamoai válogatott menedzserét száz disznó megfizetésére kötelezték (She)
Száz sertés (körülbelül 1800 amerikai dollár) megfizetésére kötelezte faluja Tuala Matthew Vaeát, a szamoai rögbiválogatott időközben leváltott csapatvezetőjét, mert a menedzser az új-zélandi világbajnokságon nem az elvártaknak megfelelő, sportemberhez méltó viselkedést tanúsított.
nov. 22
10:14
Atlétika: örökre eltiltották a világbajnok jamaicai sprintert (She)
Doppingvétség miatt örökös eltiltással sújtotta Steve Mullings világbajnok jamaicai sprintert hazájában egy háromtagú fegyelmi bizottság.
nov. 22
10:30
Profi ökölvívás: Riddick Bowe visszatér, a Klicskókat akarja (She)
Elmondása szerint jövőre ismét kesztyűt húz a nehézsúly korábbi vitathatatlan profi ökölvívó-világbajnoka, Riddick Bowe. Nagy kérdés, hogy a remek képességekkel megáldott, de a legutolsó meccsein már jelentős súlyfelesleget cipelő és igen halványan teljesítő 44 éves ökölvívó mire lehet még képes a mai mezőnyben, Bowe azonban nagyon elszántnak tűnik és a Klicsko fivérekre fáj a foga.
nov. 22
10:32
Lósport: Overdose-t végül meghívták, de mégsem utazhat Hongkongba (She)
Adminisztratív okok akadályozzák meg hazánk legismertebb, jelenleg is aktív versenylovát, hogy elinduljon a rangos, meghívásos hongkongi versenyen, számolt be róla a pannoniaoverdose.hu.
nov. 22
10:34
Anderlecht: évi 900 ezer eurós fizetéssel csábítják Tőzsért - médiahír (She)
Tőzsér Dánielnek négy esztendőre szóló szerződést és évi 900 ezer eurónyi fizetést kínál a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht – adta hírül kedden a Het Nieuwsblad című belga lap.
nov. 22
10:48
Algéria: dopping-vizsgálatot követelnek a vb-t is megjárt labdarúgók (She)
Doppinggyanúba keveredtek az 1982-es és az 1986-os világbajnokságon szerepelt algériai labdarúgó-válogatott tagjai: helyi médiaértesülések szerint mindkét tornán gyógyszerekkel próbálták növelni a játékosok teljesítményét.
nov. 22
10:48
Száz disznóra büntették részegeskedése miatt a korábbi szamoai menedzsert (Agroinform)
Amit a világ más részein euróban, fontban vagy épp dollárban szoktak kifejezni, az Szamoán élősúlyban mérik.
nov. 22
10:50
Labdarúgás: Bin Hammam nem nyugszik, ismét a CAS-hoz fordul (She)
Ismét a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul Mohamed Bin Hammam katari sportvezető, akit örökös eltiltással sújtott a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), mivel bizonyítottnak látta, hogy elnökjelöltként a FIFA májusi tisztújító közgyűlése előtt voksokat próbált vásárolni győzelme érdekében.
nov. 22
10:52
Videó: Sidney Crosby bámulatos teljesítménnyel tért vissza (She)
Az első és az utolsó gólt is Sidney Crosby szerezte a Pittsburgh Penguins színeiben a New York Islanders elleni NHL-összecsapáson. Az 5–0-val véget érő találkozón az év elején elszenvedett agyrázkódása miatt csak most visszatérő Crosby még két gólpasszt is jegyzett (a második és a harmadik találatnál).
nov. 22
11:06
Overdose nem mehet Hongkongba (Infostart)
Bár meghívták Overdose-t, a magyar csodaló mégsem vehet részt Hongkongban a Távol-Kelet legnagyobb sprintfutamán.
nov. 22
11:06
Algéria: doppingvizsgálatot követelnek a vb-t is megjárt labdarúgók (She)
Doppinggyanúba keveredtek az 1982-es és az 1986-os világbajnokságon szereplő algériai labdarúgó-válogatott tagjai: helyi médiaértesülések szerint mindkét tornán gyógyszerekkel próbálták növelni a játékosok teljesítményét.
nov. 22
11:06
Overdose nem utazhat Hongkongba (Behaviour)
Bár meghívták Overdose-t, a magyar csodaló mégsem vehet részt Hongkongban a Távol-Kelet legnagyobb sprintfutamán.
nov. 22
11:24
Tévezzel erősítene a Milan (Infostart)
A Milan labdarúgója lehet Carlos Tévez.
nov. 22
11:24
Eredivisie: a magyar védő nem kapott lapot, mégis eltiltani készülnek (She)
Elképzelhető, hogy Horváth Gábor, a holland élvonalbeli ADO Den Haag magyar labdarúgója eltiltást kap egy olyan szabálytalanságért, amelyet az Utrecht elleni hétvégi bajnoki (2–2) játékvezetője nem észlelt.

Keresés