2011. november 18. péntek

nov. 18
2:42
Bradl jövőre a királykategóriában versenyzik (Agroinform)
A Moto2-es kategória idei világbajnoka jövőre a királykategóriában fog szerepelni, miután kétéves megállapodást kötött az LCR Honda csapatával.
nov. 18
2:46
Joe Cole sem szeretne lemaradni az ötkarikás játékokról (Agroinform)
A Lille – Liverpooltól kölcsönvett – angol csatára arról álmodik, hogy a brit futballválogatott tagjaként részt vehet a jövő évi londoni olimpián.
nov. 18
2:50
Kieshet az Eagles a rájátszásért folytatott harcból – NFL beharangozó (Agroinform)
Hat fordulóval az alapszakasz vége előtt Michael Vickék minden reális esélye megsemmisülhet a rájátszásra, ha kikapnak a Giants elleni csoportrangadón.
nov. 18
2:54
Redknapp az Aston Villa ellen már leülne a kispadra (Agroinform)
A Tottenham Hotspur szívműtött menedzsere csapata hétfői bajnokiján már visszatérne a kispadra.
nov. 18
2:58
Rafinha hosszabbított a Barcelonával (Agroinform)
Rafa Alcántara, becenevén Rafinha 2014. június 30-ig megújította kontraktusát a katalán gárdával.
nov. 18
3:02
Kondás Elemér gratulált játékosainak (Agroinform)
A Debrecen szerdán 1-0-s sikert aratott a Diósgyőr otthonában a labdarúgó Ligakupa utolsó csoportfordulójában, ezzel a Loki veretlenül jutott a legjobb nyolc csapat közé.
nov. 18
3:06
Lencse Gyula a Győr új technikai igazgatója (Agroinform)
Lencse Gyula eddig technikai vezetőként elsősorban a Győr NB I-es és az NB II-es csapatának munkáját segítette, a sportvezető mostantól technikai igazgatóként dolgozik a klubnál.
nov. 18
3:10
Spanyol ügyvéd segítheti az ETO-t az UEFA-nál (Agroinform)
November 29-én tárgyalja az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) Fellebbviteli Testülete a Győri ETO FC-nek az Európai Ligából történő kizárásával kapcsolatos fellebbezését.
nov. 18
3:14
Húsz éve debütált a Juventusban Antonio Conte (Agroinform)
A téli átigazolási időszakban biztosan távozik a Juventustól Amauri. Klose és Jovetics is a keddi válogatott mérkőzésen sérült meg.
nov. 18
3:18
Szentmisét és koncertet tartottak Puskás Ferenc emlékére (Agroinform)
Csütörtök este a budapesti Szent István Bazilikában szentmisét tartottak Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás labdarúgója halálának ötödik évfordulója alkalmából.
nov. 18
6:00
NFL: a Jets drámai hajrában bukott a Broncos otthonában (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 11. fordulójának nyitó mérkőzésén a Denver Broncos az utolsó percben szerzett Tim Tebow-touchdownnal 17–13-ra legyőzte a New York Jetset.
nov. 18
6:54
Egyiptomi baleset: így segíthet az árván maradt kisfiúnak (Infostart)
Egy bankszámlára juttathatják el felajánlásaikat annak a kisfiúnak, aki az egyiptomi buszbaleset után árván tért haza. A számla száma: 11773164-00171111. A Honvéd férfi vízilabdacsapata a szombat esti rangadó bevételének egy részével segít.
nov. 18
6:54
Konkoly már nem jó edző (Behaviour)
Megdöbbentő hír látott napvilágot: nem elég, hogy a női kézilabdázás Real Madridjának tartott Győri Audi ETO története legnehezebb BL-csoportjába került a keddi sorsoláson - a tavalyi két döntős, a norvég Larvik és a spanyol Itxako, valamint az EHF-Kupa címvédője, a dán Midtjylland -, tegnaptól már vezetőedzője sincs a csapatnak. Az eddig minden akadályt vevő csapat elnöksége ugyanis elküldte a…
nov. 18
6:56
A "Rókák" nem bírtak az "óriásokkal" (Behaviour)
A berlini "Rókák" nem bírtak a veszprémi "óriásokkal" - írta csütörtökön Németország legnagyobb példányszámú napilapja, a Bild, amely több más újsággal együtt valósággal magasztalta a Veszprém férfi kézilabdacsapatának előző esti teljesítményét.
nov. 18
6:58
Ombudsman a csalások ellen (Behaviour)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) a Ligával (DFL) közösen ombudsmant bízott meg az összekötő szereppel a fogadási csalások ügyében a klubok, a szövetség és a hatóságok között. A németek a szakember nevét, telefonszámát is nyilvánosságra hozták, nálunk hétpecsétes titok a kiléte.
nov. 18
7:12
Tottenham: hétfőn már leülne a kispadra a szívműtéten átesett Redknapp (She)
Segítője és egyben helyettese, Joe Jordan szerint Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának szívműtéten átesett vezetőedzője hétfőn, az Aston Villa elleni bajnokin már szeretne leülni a kispadra.
nov. 18
7:30
Klub-vb: minden játékosra elkészítik a „biológiai útlevelet” (She)
A decemberi klubvilágbajnokság valamennyi játékosának elkészíti a FIFA a „biológiai útlevelét", amelyben különféle fizikai adatokat, így az illető szteroidprofilját is rögzíti, a torna alatt vett mintákat ezzel hasonlítják majd össze.
nov. 18
7:32
Brazília: nem bírt egymással a Flamengo és a Figueirense (She)
Hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Flamengo és a Figueirense a brazil labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában.
nov. 18
7:48
NHL: sorozatban hetedik győzelmét aratta a bajnok Boston (She)
A bajnok Boston Bruins sorozatban hetedik győzelmét aratta, miután szétlövésben 2–1-re nyert a liga legrosszabb mérlegével rendelkező Columbus Blue Jackets ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszának 41. játéknapján.
nov. 18
8:06
Bundesliga: erkölcsi bizonyítványra lesz szüksége a játékvezetőknek (She)
A következő idénytől rendőrség által kiállított erkölcsi bizonyítvány nélkül nem dolgozhat játékvezető a Bundesligában.
nov. 18
8:06
Kubatov: „Tudtuk, hogy kemény feladatot vállaltunk” (Metropol)
A csapat menekül a kieső zónából, a Ferencváros vezetősége igyekszik stabilizálni a klub pénzügyi helyzetét. Interjú.
nov. 18
8:42
Kecskemét: a klub felbontotta a 28 éves támadó szerződését (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Kecskemét NB I-es labdarúgócsapata szerződést bontott Simon Attilával.
nov. 18
8:42
Redknapp hétfőn térne vissza szívműtétje után (Agroinform)
Segítője és egyben helyettese, Joe Jordan szerint a Tottenham menedzsere az Aston Villa elleni bajnokin szeretne leülni a kispadra.
nov. 18
9:00
„Csak egy kézfogás kell, és minden rendben van” (Metropol)
Joseph Blatter tagadja, hogy a pályán megjelenő rasszizmus problémát jelentene.
nov. 18
9:00
Messiéknek biológiai útlevelet készít a FIFA (Agroinform)
Minden játékosnak mintát kell majd adnia a labdarúgó klub vb-n, hogy elkészíthessék az úgynevezett biológiai útlevelüket.
nov. 18
9:18
Videó: hiába a lőtérgondok, Igaly Diána visszatért és Riót vette célba (She)
Bár a Londonban nem lesz ott, Athén olimpiai bajnok sportlövője, Igaly Diána túl van a szomorúságon. Az NSO Tv-nek elmondta, a 2004-es játékok után nagyon nehezen teltek az évei, főleg az edzésproblémák és a lőterek magyarországi rossz helyzete miatt, de családja támogatásával kilábalt a mély gödrökből és már a 2016-os Rio de Janeiró-i olimpiát is megcélozza.
nov. 18
9:18
Mire jó a fiatalok tesztje? (Agroinform)
Az elmúlt két esztendőhöz hasonlóan idén is volt fiatal pilóták tesztje Abu-Dzabiban - amit azonban nem minden csapat arra használt, hogy tehetséges ifjú versenyzőket dobjon mély vízbe. Miért?
nov. 18
9:20
Videó: nagyon peches gólokat kapott az ETO futsalcsapata a BL-ben (She)
Az UEFA Futsal Cup C-csoportjának második fordulójában a Rába ETO 3–1-es vereséget szenvedett a házigazda portugál Sportingtól. A győriek ugyan az első félidőben peches gólokat kaptak, a második játékrészben viszont egy remekül kijátszott támadás után szépítettek. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
nov. 18
9:36
Dopping: 2014-ig eltiltották a kínai olimpiai bajnok súlyemelőt (She)
Doppingvétség miatt eltiltották Liao Huj olimpiai bajnok kínai súlyemelőt, aki így nem vehet részt a jövő évi londoni olimpián.
nov. 18
9:38
DVSC-Teva: Olyan hibákat követtünk el, amelyeket nem lehet - Kondás (She)
A DVSC-Teva vezetőedzője, Kondás Elemér szerint a Diósgyőr elleni Ligakupa-mérkőzésen játékosai olyan hibákat is elkövettek, amilyeneket ezen a szinten nem lehet.
nov. 18
9:54
Írország: megegyeztek Trapattonival, a 2014-es vb-ig biztosan marad (She)
Az Ír Labdarúgó-szövetség (FAI) megegyezett a nemzeti tizenegy szövetségi kapitányával, Giovanni Trapattonival, aki így a 2014-es brazíliai világbajnokságig még biztosan marad a válogatott élén.
nov. 18
9:54
Már megint az újonc irányító döntött a Denverben - videó (Agroinform)
Tim Tebow az utolsó percben szerzett touchdownt, mellyel sikerült megfordítania és megnyernie a Jets elleni meccset a Broncosnak.
nov. 18
9:56
Videó: üres volt a kapu, a Nashville hokisa azonban nagyot bakizott (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság alapszakaszának 41. játéknapján a Nashville Predators 4–1-re legyőzte otthon a Toronto Maple Leafst. A Ragadozók utolsó góljában a szerencse is közrejátszott, ugyanis Craig Smith nem talált be az üres kapuba – egy védőben elakadt a lövése –, ám a korong Matt Halischuk elé került, aki közelről bepofozta.
nov. 18
10:12
QPR: a szurkolók 34 százaléka Buzsákyval hosszabbítana a nyáron (She)
Buzsáky Ákos szerződése a szezon végén lejár a Queens Park Rangers labdarúgócsapatánál, ám a klub szurkolóinak jelentős része azt szeretné, ha a magyar középpályás nem távozna.
nov. 18
10:12
Kikapott a Sopron és a Győr is, előbbi harmadik, utóbbi hetedik (Agroinform)
A Sopron csütörtöki veresége ellenére harmadik helyen áll a B csoportban, míg a Győr hetedik az A jelű nyolcasban a női kosárlabda Euroligában.
nov. 18
10:30
Videó: az év verekedése az NHL-ben, a győztest még ünnepelték is! (She)
Nemcsak a Nashville Predators–Toronto Maple Leafs mérkőzés (4–1) hozott nagy csatát az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) alapszakaszának 41. játéknapján, hanem a két csapat egy-egy játékosának verekedése is. Egy kisebb lökdösődés után a hazaiak jobbszélsője, Brian McGrattan keményen ütni kezdte ellenfelét, Jay Rosehillt, aki alig tudott kiszabadulni a szorításból. Majd miután a bírók…
nov. 18
10:32
Arsenal: megműtötték a válogatott védőt, öt hetet kell kihagynia (She)
Megműtötték az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal válogatott balhátvédjét, Kieran Gibbst – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A 22 éves futballistára öt hét kényszerpihenő vár, legközelebb karácsonykor léphet pályára.
nov. 18
10:48
Az oddsok alapján újra német-spanyol döntő lesz az Eb-n (Agroinform)
A világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott a jövő évi Eb első számú favoritja - legalábbis a világhírű brit William Hill fogadóirodánál.
nov. 18
11:06
MotoGP: a Suzuki 37 év után anyagi okok miatt kiszáll a sorozatból (She)
Anyagi okok miatt kiszáll a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájából a Suzuki-istálló. A japán cég pénteken kiadott hivatalos közleményéből kiderül, hogy a 2014-es idényben a gyár visszatér a sorozatba.
nov. 18
11:06
A Leverkusen Kaiserslauternben kezdené a felzárkózást a dobogóra (Agroinform)
A Bundesliga 13. fordulójában a Bayer Leverkusen az utóbbi időben remek formát mutató Kaisereslautern otthonába látogat.
nov. 18
11:08
Légióssors: Kiss Zoltán 30 ezer eurót követel a Panszerraikosztól (She)
Görög lapértesülés szerint Kiss Zoltán jogi lépéseket kíván tenni annak érdekében, hogy megkapja az elmaradt járandóságát a Panszerraikosz labdarúgócsapatától.
nov. 18
11:08
Ferenczi mesterhármassal hangolt az Újpest ellen (Agroinform)
A tavaszról előrehozott 16. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. A pénteki nyitómeccsen a tizenegyedik helyezett Pápa a tizenharmadik Újpestet fogadja.
nov. 18
11:10
Atlétika: bűnösnek találták a doppingvétségen ért jamaicai sprintert (She)
Bűnösnek találta a nyáron doppingvétségen ért Steve Mullings világbajnok jamaicai sprintert csütörtökön egy háromtagú fegyelmi bizottság, amely azonban az eltiltás mértékéről még nem döntött.
nov. 18
11:24
Győri ETO: Koltai Tamás szerint nehéz lesz a Honvéd ellen (She)
Újabb bejegyzés jelent meg Koltai Tamás eto.hu-n vezetett blogjában. A sérülése után felépült győri labdarúgó nagyon várja a Bp. Honvéd elleni mérkőzést.
nov. 18
11:24
Bolt és Powell váltótársa bűnös, valószínűleg örökre eltiltják (Agroinform)
Bűnösnek találta a nyáron doppingvétségen ért Steve Mullings világbajnok sprintert csütörtökön egy háromtagú fegyelmi bizottság.
nov. 18
11:26
Gyulay Zsolt pályafejlesztőket keresett a kölni Motorshow-n (Agroinform)
Az autósportban valamit is számító valamennyi szolgáltató céggel találkozott a kölni kiállításon a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.
nov. 18
11:42
FIFA: Blatter mélyen megbánta a szavait, de nem fog lemondani (She)
Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke a BBC-nek adott interjúban elmondta, mélyen megbánta a hét elején tett kijelentéseit, ám hozzátette, nem fog lemondani a pozíciójáról.
nov. 18
11:42
Öt aranyat jósol Magyarországnak a neves olasz elemző (Agroinform)
16 érmet jósol nekünk Luciano Barra, az Olasz Olimpiai Bizottság volt sportigazgatója, aki több mint tíz éve készít prognózisokat.
nov. 18
12:00
Autósport: a kölni Motorshow-n voltak a Hungaroring vezetői (She)
Gyulay Zsolt, a Hungaroring Zrt. elnök-vezérigazgatója és Szalay Balázs üzletfejlesztési igazgató csütörtökön a kölni Motorshow kiállításon szakmai anyagokat gyűjtött a mogyoródi pálya további felújításához.
nov. 18
12:00
Öt magyar olimpiai aranyat jósol (Metropol)
Öt arany-, öt ezüst- és hat bronzérmet szereznek a magyarok a londoni olimpián - legalábbis ezt jósolja Luciano Barra, az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) volt sportigazgatója, aki több mint tíz éve készít prognózisokat az egyes országok világbajnokságokon elért eredményei alapján.

Keresés