2011. november 18. péntek

nov. 18
12:00
Blatter bocsánatot kért rasszizmusal kapcsolatos szavaiért, de nem mond le (Agroinform)
Nyilvánosan bocsánatot kért Joseph Blatter mindazoktól, akiket megbántott, és jelezte: nem mond le a FIFA elnöki posztjáról.
nov. 18
12:02
Ipswich Town: Priskin a hideg miatt később érkezett vissza a klubjához (She)
A magyar labdarúgó-válogatott legutóbbi két felkészülési mérkőzésén három gólt szerző Priskin Tamás a tervezettnél később érkezett vissza klubjához, az Ipswich Townhoz.
nov. 18
12:18
Bayern München: Ez volt életem legrosszabb sérülése - Robben (She)
Arjen Robben, a német labdarúgó-élvonalban szereplő Bayern München szélsője a Bildnek adott nyilatkozatában elmondta, jelenlegi sérülése volt a legfájdalmasabb a karrierje során. A holland válogatott futballista a szombati, Borussia Dortmund elleni rangadón térhet vissza.
nov. 18
12:20
Videó: az Arsenal korábbi brazilja durvult, majd parádés kötényt kapott (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában a Fluminense rendkívül izgalmas meccsen 5–4-re legyőzte otthon a Gremiót. A hazaiak egyik támadásánál Rafael Sobis próbált elmenni Gilberto Silva mellett, ám az Arsenal és a Panathinaikosz korábbi középpályása durván felborította. A játékvezető ezután jól alkalmazta az előnyszabályt, mert a labda Carlinhoshoz került, aki egy pazar köténnyel csapta be a…
nov. 18
12:36
Chelsea: az Anzsi évi tízmillió fontos fizetéssel csábítja Drogbát (She)
Egybehangzó brit sajtóértesülések szerint az orosz labdarúgó-élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala évi tízmillió fontos fizetést ajánlott a Chelsea-t erősítő Didier Drogbának, ám az elefántcsontparti futballista visszautasította azt.
nov. 18
12:36
Róth Kálmán csapata legyőzhető ellenfeleket kapott a vb-selejtezőben (Agroinform)
A junior női kézilabda-válogatott ugyan "egytovábbjutós" csoportba került, de Róth Kálmán szerint elegendő idő alatt erős csapatunk alakulhat ki.
nov. 18
12:54
Jövő szerdáig eldől, ki lesz a Győr vezetőedzője (Infostart)
Jövő szerdáig eldől, ki lesz a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé bejutott Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának új edzője a két napja felmentett Konkoly Csaba helyett.
nov. 18
12:54
Siófok: Farkas János szerint Horváth Károly nem ért a futballhoz (She)
A jelenleg ismét Tatabányán futballozó Farkas János nem finomkodott éppenséggel, amikor volt edzőjéről, a siófoki Horváth Károlyról beszélt. A labdarúgó azt mondta, a Balaton-parti szakember egyáltalán nem ért a labdarúgáshoz.
nov. 18
12:54
Szombat este 10-kor lesz az El Clásico - hivatalos (Agroinform)
A Spanyol Labdarúgó Szövetség megerősítette, hogy a Barcelona klubvilágbajnoki szereplése miatt december 10-én látogat a Bernabéuba.
nov. 18
12:56
Mainz: Szalainak gondja volt az edzésen, két hétig pihennie kell (She)
Szalai Ádám nemrég állt újra edzésbe súlyos térdsérülése után, ám a Mainz egyik edzésén fájdalomra panaszkodott, a német klub orvosai pedig ezt követően kéthetes kényszerpihenőt írtak elő számára.
nov. 18
12:58
WTCC: Michelisz Norbert a 12. helyről indul Makaóban (She)
Balesetek miatt lassítani kényszerült mért körei folyamán Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság (WTCC) makaói időmérő edzésén. A Zengő Dension Team versenyzője így nem tudott optimális köridőt futni és a 12. helyen végzett, ezért mindkét vasárnapi futamot a középmezőnyből kell megkezdenie. Michelisz legnagyobb ellenfele, a Yokohama Drivers' Trophy-t vezető Kristian Poulsen a 14. helyen…
nov. 18
13:12
Videó: legendák lepték meg ajándékkal a rekorder Iker Casillast (She)
A Costa Rica elleni felkészülési mérkőzésen 127. alkalommal védte a spanyol labdarúgó-válogatott kapuját Iker Casillas, így már ő szerepelt a legtöbbször a nemzeti csapatban. A Real Madrid világ- és Európa-bajnok kapusának ezért három híres kollégája, az Athletic Bilbao 49-szeres válogatott játékosa, José Ángel Iribar, a Real Sociedad legendája, Luis Arconada és a 126 fellépéssel korábban…
nov. 18
13:12
Élő eredmények és új kommentrendszer a hathárom.hu-n! (Agroinform)
A hathárom.hu fejlesztése egy új szakaszába érkezett. Bevezetésre került az új kommentrendszerünk, és immár a főoldalon is követheted kedvenc csapataid aktuális mérkőzéseit élőben.
nov. 18
13:14
Női kézilabda: jövő szerdáig eldől, ki lesz a Győr új edzője (She)
Jövő szerdáig eldől, ki lesz a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé bekerülő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának új edzője a két napja felmentett Konkoly Csaba helyett. Kelecsényi Ernő, a klub elnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában azt mondta, két-három jelöltje van a posztra, külföldi és magyar szakemberek is, de külföldön dolgozó magyar tréner nincs közöttük.
nov. 18
13:30
Montenegró: Zlatko Kranjcart alkoholproblémái miatt menesztették (She)
A Montenegrói Labdarúgó-szövetség elnöke, Dejan Szavicsevics elmondta, hogy alkoholproblémái miatt menesztették Zlatko Kranjcart, a válogatott korábbi szövetségi kapitányát.
nov. 18
13:30
Karl Erik Böhn megfelelő lenne a Győr számára a klubelnök szerint (Agroinform)
Jövő szerdáig eldől, ki lesz a BL legjobb nyolc csapata közé bejutott Győri Audi ETO KC új edzője a két napja felmentett Konkoly Csaba helyett.
nov. 18
13:32
Svájc: pert vesztett, és nehéz helyzetbe került Vanczák csapata (She)
Komoly bajba került Vanczák Vilmos csapata, az FC Sion, miután az egyik svájci kanton bírósága pénteken a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, illetve a nemzeti sportági szövetség javára ítélt abban a perben, amely a svájci csapat hat nyári igazolása miatt indult.
nov. 18
13:34
DVTK: Egyszer szeretnék a DVTK első számú kapusa lenni - Rakaczki (She)
A szerdai DVTK–DVSC-Teva Ligakupa-mérkőzés utolsó perceiben a Diósgyőr kapuját az ifjú tehetség, Rakaczki Bence vette át, ezzel valóra vált egy régi álma. A fiatal kapus szeretné magát a kezdőcsapat tagjaként látni a későbbiekben. A mindössze 18 éves játékos igazi fordulópontként könyveli el a játéklehetőséget.
nov. 18
13:36
Női röplabda: az olasz, a kínai és az amerikai csapat utazhat Londonba (She)
Véget ért a női röplabdázók világkupája, amelyen három hely elkelt a londoni olimpiára.
nov. 18
13:38
Videó: Véber György most már nem idegeskedhet Pápán - Lipcsei Betta (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Lipcsei Betta, a Sport Televízió műsorvezetője, aki a labdarúgó NB I 16. fordulóját vezeti fel.
nov. 18
13:48
Diósgyőr: Egyszer szeretnék a DVTK első számú kapusa lenni - Rakaczki (She)
A szerdai DVTK–DVSC-Teva Ligakupa-mérkőzés utolsó perceiben a Diósgyőr kapuját az ifjú tehetség, Rakaczki Bence vette át, amivel valóra vált egy régi álma. A mindössze 18 éves játékos igazi fordulópontként könyveli el a játéklehetőséget, és szeretné magát a kezdőcsapat tagjaként látni a későbbiekben.
nov. 18
13:48
Pert vesztett, s nehéz helyzetbe került Vanczák csapata (Metropol)
Komoly bajba került Vanczák Vilmos csapata, az FC Sion, miután egy svájci kantoni bíróság pénteken a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség, illetve a nemzeti szövetség javára ítélt abban a perben, amely a svájci csapat hat nyári igazolása miatt indult.
nov. 18
13:48
Vanczák csapata pert vesztett, visszamenőleg is törölhetik az eredményeiket (Agroinform)
Komoly bajba került az FC Sion, miután egy bíróság a FIFA javára ítélt abban a perben, amely a svájci csapat nyári igazolásai miatt indult.
nov. 18
13:50
London 2012: minimum négy érem a kajak-kenusok célja (She)
Minimum négy érmet, köztük két aranyat szeretnének nyerni a jövő évi londoni olimpián a magyar kajak-kenusok – hangzott el a magyar szövetség (MMKSZ) pénteki sajtótájékoztatóján, amelyet 250 nappal a 2012-es játékok rajtja előtt tartottak.
nov. 18
13:50
Mancini megerősítette, hogy nem kíváncsi Tévezre (Agroinform)
A Manchester City menedzsere tudja, hogy a csatár Argentínába utazott, de azt nem, hogy vajon mit csinálhat otthon.
nov. 18
13:52
Videó: Tebow 20 yardos briliáns futása győzelmet ért az utolsó percben (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) 11. fordulójának nyitó mérkőzésén a Denver Broncos egy utolsó percben szerzett touchdownnal 17–13-ra legyőzte otthon a New York Jetset. A mindent eldöntő TD-t a coloradóiak irányítója, Tim Tebow szerezte, aki könnyedén elfutott a vendégek védelme mellett és 20 yardot futva pontot szerzett.
nov. 18
14:06
Videó: Tim Tebow briliáns futása győzelmet ért az utolsó percben (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) 11. fordulójának nyitó mérkőzésén a Denver Broncos egy utolsó percben szerzett touchdownnal 17–13-ra legyőzte otthon a New York Jetset. A mindent eldöntő TD-t a coloradóiak irányítója, Tim Tebow szerezte, aki könnyedén eliramodott a vendégek védelme mellett és 20 yardot futva pontot szerzett.
nov. 18
14:06
Dzsudzsák csapata Drogbát is óriási fizetéssel csábítja (Agroinform)
Az elefántcsontparti csatár szívesebben maradna a Chelsea-nél, de a Kékek nem kínálnak neki olyan hosszú szerződést, mint szeretné.
nov. 18
14:24
Manchester City: Mancini hajthatatlan, nincs visszaút Tévez számára (She)
Nincs visszaút Carlos Tévez számára a Manchester Cityhez – jelentette ki ismételten Roberto Mancini, a labdarúgócsapat menedzsere pénteken.
nov. 18
14:24
Magdalena Neuner újra a visszavonulásról beszél (Agroinform)
Meglepően fiatalon fejezheti be pályafutását Magdalena Neuner, a németek olimpiai és világbajnok biatlonosa.
nov. 18
14:26
Kerékpár: a ciklo-krosszosok Ózdon sok kérdésre választ kaphatnak (She)
A vasárnapi Ózd-kupával a félidejéhez érkezik a 2011–2012-es kerékpáros SuperCross-sorozat. Az öt futamból a négy legjobb eredmény számít majd az összetettben, így aki a mostani, harmadik viadalon (is) jól szerepel, nagy lépést tehet akár a végső eredményének stabilizálása felé.
nov. 18
14:28
Labdarúgás: Tony Adams családi okok miatt otthagyta az azeri Gabalát (She)
Bajnokság közben távozott az azerbajdzsáni Gabala labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Tony Adams.
nov. 18
14:30
Labdarúgás: koszorúzást tartottak Puskás és Bozsik emléktáblájánál (She)
Koszorúzást tartottak péntek délután Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás kapitánya, a Nemzet Sportolója halálának ötödik évfordulója alkalmából.
nov. 18
14:42
Fogadási csalás: K. Zsoltot előzetes letartóztatásba helyezték (She)
A Nemzeti Sport információi szerint előzetes letartóztatásba helyezték K. Zsolt menedzsert, akit kedden állított elő a rendőrség a fogadási csalásokkal kapcsolatban.
nov. 18
14:42
A Honvéd ellen a három pont a cél - Koltai Tamás (Agroinform)
Az OTP Bank Liga első "tavaszi" fordulójában a Győri ETO a Budapest Honvédot fogadja, a hazaiak válogatott játékosa mindenképpen begyűjtené a három pontot.
nov. 18
14:44
Manchester United: Cleverley karácsony előtt nem térhet vissza (She)
A Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, Sir Alex Ferguson karácsonynál hamarabb nem számíthat fiatal középpályására, Tom Cleverleyre.
nov. 18
14:46
Videó: Neymar most nem adott, hanem kapott egy pazar kötényt (She)
A Santos labdarúgócsapata 1–1-es döntetlenre végzett hazai pályán az Atlético Goianiense ellen a brazil bajnokság 35. fordulójában. A Libertadores-kupa címvédője a már a brazil válogatottban is már bemutatkozó Ganso góljával egyenlített a 95. percben, míg a másik fiatal sztár, Neymar számára volt egy kínos pillanata is a meccsnek. A vendégek védője, Rafael Cruz ugyanis egy cseles köténnyel csapta…
nov. 18
14:48
Man. City: A. Johnson után Zabaleta is több évre elkötelezte magát (She)
Adam Johnson után az argentin Pablo Zabaleta is meghosszabbította a szerződését az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester Cityvel. A dél-amerikai védő, akinek a jelenlegi megállapodása az idény végéig szólt, 2015-ig kötelezte el magát.
nov. 18
15:00
A Siófok ellen sok türelemre lesz szükségünk - Paulo Sousa (Agroinform)
A Videoton portugál szakvezetője a Siófok elleni mérkőzésen a szurkolók türelmét kéri, mert az olykor bunkerfocit játszó Balaton-partiak ellen nem könnyű mutatvány a gólszerzés.
nov. 18
15:02
Két aranyunk, egy ezüstünk és egy bronzunk lehet kajak-kenuban az elnök szerint (Agroinform)
Baráth Etele a 63.hu kamerája előtt mesélt a londoni előolimpián szerzett - nem épp pozitív - tapasztalatairól, és beszélt várakozásairól is.
nov. 18
15:18
Videó: egy szarvas rohant át a pályán a síelő előtt verseny közben (She)
Nem sokon múlt, hogy drámai véget érjen a síelő, Marc Gisin versenye. A svájci versenyző a kanadai Nakiskában rendezett óriás-műlesikló futamon ugyanis majdnem összeütközött egy szarvassal, amely az erdőből ugrott elő és pontosan keresztezte a pálya vonalát. Gisin Facebook-oldalán viccesen megjegyezte: „Ki járt volna rosszabbul az ütközésünk után?”
nov. 18
15:18
Nincs visszaút Tévez számára (Metropol)
Nincs visszaút Carlos Tévez számára a Manchester Cityhez - jelentette ki ismételten Roberto Mancini, a labdarúgócsapat vezetőedzője pénteken.
nov. 18
15:19
Messi csak fényképésznek volt jó a taxisofőr számára - fotó (Agroinform)
Mascherano volt szimpatikusabb a spanyol taxisnak, Messit pedig nemes egyszerűséggel felkérte, töltse be a fotós szerepét.
nov. 18
15:21
Nem indulhat Londonban az olimpiai bajnok súlyemelő (Agroinform)
Doppingvétség miatt biztosan nem vehet részt jövőre a londoni olimpián Hui Liao, Peking 69 kg-os súlyemelő bajnoka.
nov. 18
15:36
Videó: egy szarvas rohant át a pályán a síelő előtt edzés közben (She)
Nem sokon múlt, hogy drámai véget érjen Marc Gisin edzése. A svájci versenyző a kanadai Nakiskában tartott óriás-műlesikló tréningjén ugyanis majdnem összeütközött egy szarvassal, amely az erdőből ugrott elő és pontosan keresztezte a pálya, illetve a síelő útvonalát. Gisin a Facebook-oldalán viccesen megjegyezte: „Ki járt volna rosszabbul az ütközésünk után?”
nov. 18
15:36
A Liverpool-szurkolók nem tudják az igazságot az átigazolásomról - Torres (Agroinform)
A korábban a Vörösöknél játszó csatár nem számíthat sok jóra a vasárnapi rangadón, de nem neheztel a Vörösök szurkolóira.
nov. 18
15:38
Anglia: két hónapra került kölcsönbe a kapus, klubrekordot dönthet (She)
Klubrekordot dönthet az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban (League Two) szereplő Swindon Town kapusa, Wes Foderingham. A második ligás Crystal Palace-tól két hónapra kölcsönbe érkező kapuvédő Peter Downsborough csúcsát már szombaton beállíthatja.
nov. 18
15:38
Eto'o és Drogba is a legjobb tíz között - szerinted ki lesz a év játékosa? (Agroinform)
Az Afrikai Labdarúgó Szövetség (CAF) megnevezte azt a tíz játékost, akik közül december 22-én megválasztják az év játékosát.
nov. 18
15:40
MLS: 33 éves kanadai válogatott középpályás lett az idény legjobbja (She)
A 33 éves Dwayne De Rosariót választották az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) 2011-es idénye legjobb játékosának. A kanadai válogatott középpályás jelenleg a D.C. Unitedet erősíti, amely a hetedik helyen zárt a bajnokságban.
nov. 18
15:42
Argentína: Meg kell találni a Messinek kedvező játékrendszert - Riquelme (She)
Juan Román Riquelme szerint a spanyol válogatottnak Messire, a kétszeres aranylabdás Barca-játékosnak pedig az argentin válogatottban a neki megfelelő játékrendszerre lenne szüksége.

Keresés