2011. november 12. szombat

nov. 12
0:00
Videó: Lavezzi gólja csak egy pontot ért Argentínának hazai pályán (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott nagy meglepetésre csak 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán Bolíviával világbajnoki selejtezőn. A vendégek Marcelo Martins remek egyéni akciója végén szereztek vezetést, amelyet a Napoli légiósa, Ezequiel Lavezzi egyenlített ki lapos lövéssel.
nov. 12
0:00
Rosberg: igen, Räikkönen: függőben (Behaviour)
A hétvégi Abu Dzabiban rendezendő F1-es futamon már "csak" annyi az idei világbajnoksággal kapcsolatban, hogy a mezőnyből kimagasló Sebastian Vettel mögött ki szerzi meg a második helyet. Természetesen már zajlik a következő szezon előkészítése, két, hírnevéhez idén méltatlanul szerepelt istálló is a figyelem középpontjába került.
nov. 12
0:18
U21-es Eb: kilencgólos meccsen maradtak hibátlanok a németek (She)
Németország Peniel Mlapa mesterhármasára építve 5–4-re győzött Görögországban, míg Csehország „hatpontos" meccset nyert meg Örményországban az U21-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének pénteki játéknapján.
nov. 12
0:22
Felkészülés: Hajnal csapata nem bírt a Darmstadttal - eredmények (She)
Nemcsak a válogatottak játszottak felkészülési mérkőzéseket, hanem sok klubcsapat (kihasználva a szünetet) is szintén pályára lépett. Többek között a Hajnal Tamást foglalkoztató VfB Stuttgart is játszott (a magyar játékosnak a válogatottban volt jelenése), és ért el gól nélküli döntetlent a német harmadosztályú Darmstadt ellen.
nov. 12
0:26
Videó: a Marseille csatára lefutotta védőjét, majd kilőtte a jobb alsó sarkot (She)
Franciaország labdarúgó-válogatottja 1–0-ra legyőzte az Egyesült Államokat felkészülési mérkőzésen Párizsban. A mindent eldöntő gólt az Olympique Marseille csatára, Loic Rémy szerezte a 72. percben. Íme, a találat!
nov. 12
6:54
Marquez a trilógia zárásaként nyerne Pacquiao ellen (Behaviour)
Ha létezik lezáratlan ügy a profi ökölvívásban, hát a filippínó világklasszis Manny Pacquiao (53-3-2, 38 KO) és a mexikói legenda, Juan Manuel Marquez (53-5-1, 39 KO) ügye mindenképpen az.
nov. 12
6:56
Ez a harc lesz a végső (Behaviour)
A győriek meglepő veresége után a hétvégi utolsó fordulóban dől el a továbbjutás a női kézilabda Bajnokok Ligája C csoportjában.
nov. 12
6:58
Finta József a stadionhelyzetről (Behaviour)
A Magyar Távirati Iroda tegnap megszólaltatta Finta József Kossuth-díjas építészt, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagját a tervezett honi stadionépítések véleményezése céljából.
nov. 12
7:12
Vb 2014: Luis Suárez mesternégyesével 4-0-ra győzött Uruguay (She)
Dél-Amerikában tegnap rendezték a 2014-es brazíliai világbajnokság selejtezőjének 3. fordulóját. A korábban lejátszott Argentína–Bolívia mérkőzés (1–1) mellett Uruguay nagyon könnyedén, Luis Suárez mesternégyesével nyert Chile ellen és vezeti a zóna tabelláját. Kolumbia nem bírt Venezuelával, Paraguay legyőzte Ecuadort.
nov. 12
7:30
Vb 2014: Suárez mesternégyesével 4-0-ra győzött Uruguay (She)
Dél-Amerikában tegnap rendezték a 2014-es brazíliai világbajnokság selejtezőinek 3. fordulóját. A korábban lejátszott Argentína–Bolívia mérkőzés (1–1) mellett Uruguay nagyon könnyedén, Luis Suárez mesternégyesével nyert Chile ellen és vezeti a zóna tabelláját. Kolumbia nem bírt Venezuelával, Paraguay pedig legyőzte Ecuadort.
nov. 12
8:24
Vb 2014: az Amerikai Virgin-szk. 34 kapott gólnál tart; a CONCACAF-továbbjutók (She)
A 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság kvalifikációs sorozatának CONCACAF-zónájában, a 2. selejtezőkör utolsó előtti, 5. fordulója után mindegyik csoportban eldőlt az első hely, vagyis a továbbjutás sorsa. Guyana Trinidad és Tobago ellen nyert rangadót és jutott tovább, míg az F jelű kvartettben Antigua és Barbuda 1–0-ra megverte Haitit az elsőségről döntő találkozón. Ugyanebben a…
nov. 12
8:26
Válogatott: osztályozza Tőzsér Dánielék tegnapi teljesítményét! (She)
Mint ismeretes, a magyar labdarúgó-válogatott tegnap felkészülési mérkőzésen 5–0-ra legyőzte Liechtensteint. Osztályozza Tőzsér Dánielék teljesítményét!
nov. 12
8:42
Felkészülés: Eto’o is betalált Szudánnak, kínos marokkói vereség (She)
A marokkói LG-kupán Kamerun magabiztosan győzött Szudán ellen, míg a házigazda válogatott kellemetlen pofont kapott Ugandától. Ismert európai légiósok szereztek gólokat a Guinea–Szenegál találkozón, amelyen a vendégek nyertek, Mali pedig nem bírt Burkina Fasóval.
nov. 12
8:42
Mario Gomez a Bayern München Lionel Messije - Ottmar Hitzfeld (Agroinform)
Ottmar Hitzfeld, a svájci labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Lionel Messihez hasonlította Mario Gomezt.
nov. 12
9:00
Németország: Hitzfeld szerint Gomez a Nationalelf Messije (She)
Ottmar Hitzfeld, a svájci labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Lionel Messihez hasonlította Mario Gomezt. Legalábbis abban az értelemben, hogy a tréner szerint ugyanolyan meghatározó szerepet tölt be a Bayern Münchenben a hórihorgas támadó, mint a katalán elitklub csapatában az argentin gólfelelős.
nov. 12
9:00
Így ütötte ki az észteket az ír válogatott - videó (Agroinform)
Az ír labdarúgó-válogatott négygólos győzelmet aratott pénteken az észtek otthonában az Európa-bajnoki pótselejtező első mérkőzésén, így a horvátokhoz hasonlóan fél lábbal már ott van a jövő évi kontinenstornán.
nov. 12
9:02
NHL: hét meccsen 35 találat, kiütötték a Carolinát és az Ottawát (She)
Kitettek magukért a csapatok az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján: hét mérkőzésen 35 gól született. A legnagyobb különbségű sikert a New York Rangers és a Buffalo Sabres aratta, előbbi a Carolina, utóbbi az Ottawa fölött.
nov. 12
9:04
Szocsi 2014: Okazaki lehet a legidősebb olimpikon Szocsiban (She)
A most 40 esztendős Okazaki Tomomi, az 1998-as naganói téli olimpián 500 méteren bronzérmes gyorskorcsolyázónő lehet a legidősebb versenyző a 2014-es szocsi játékokon.
nov. 12
9:06
Videó: Suárez-show - jobbal, ballal és fejjel betalált Chilének az uruguayi (She)
Mint arról beszámoltunk, Dél-Amerikában éjjel rendezték a 2014-es brazíliai világbajnokság selejtezőjének 3. fordulóját. Uruguay nagyon könnyedén, Luis Suárez mesternégyesével nyert Chile ellen és vezeti a zóna tabelláját.
nov. 12
9:18
Németország: Hitzfeld szerint Gomez a Bayern München Messije (She)
Ottmar Hitzfeld, a svájci labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Lionel Messihez hasonlította Mario Gomezt. Legalábbis abban az értelemben, hogy a tréner szerint ugyanolyan meghatározó szerepet tölt be a Bayern Münchenben a hórihorgas támadó, mint a katalán elitklub csapatában az argentin gólfelelős.
nov. 12
9:18
A Detroit gólt sem engedett az Edmontonnak - videó (Agroinform)
A Detroit Red Wings három gólt lőtt és egyet sem kapott az Edmonton Oilers ellen az NHL 35. játéknapján.
nov. 12
9:20
Videó: Suárez-show - jobbal, ballal és fejjel is betalált Chilének az uruguayi (She)
Mint arról beszámoltunk, Dél-Amerikában éjjel rendezték a 2014-es brazíliai világbajnokság selejtezőinek 3. fordulóját. Uruguay nagyon könnyedén, Luis Suárez mesternégyesével nyert Chile ellen és vezeti a zóna tabelláját.
nov. 12
9:36
Euro 2012: Susic álma egy 2-2-es döntetlen Lisszabonban (She)
Pénteken rendezték a 2012-es Európa-bajnoki pótselejtezők első mérkőzéseit, közöttük a bosnyák–portugál összecsapást. A vendégek Edin Dzekóra, a hazaiak Cristiano Ronaldóra készültek gőzerővel, de egyik klasszis sem talált a kapuba – ahogyan társaik sem.
nov. 12
9:36
Kétgólos hátrányból egyenlített a Nationalelf Ukrajnában - videó (Agroinform)
A jövő évi Európa-bajnokság egyik házigazdája, Ukrajna 3-3-as döntetlent játszott a vendég németekkel felkészülési mérkőzésen.
nov. 12
9:38
Videó: a Rangers kilenc másodperc alatt lőtt kettőt a Hurricanesnek (She)
Mint arról beszámoltunk, kitettek magukért a csapatok az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján: hét mérkőzésen 35 gól született. A holtversenyben legnagyobb különbségű sikert a New York Rangers aratta a Carolina fölött – a harmadik harmadban például 9 másodperc (!) alatt két góllal is megterhelte a vendégek kapuját.
nov. 12
9:54
Euro 2012: Paulo Bento szerint briliáns volt a legénysége az első félidőben (She)
Pénteken rendezték a 2012-es Európa-bajnoki pótselejtezők első mérkőzéseit, közöttük a bosnyák–portugál összecsapást. A vendégek Edin Dzekóra, a hazaiak Cristiano Ronaldóra készültek gőzerővel, de egyik klasszis sem talált a kapuba – ahogyan társaik sem.
nov. 12
9:54
Ibrahimovic szeretne egy példányt dedikálni Guardiolának könyvéből (Agroinform)
A Milanban játszó svéd támadót hidegen hagyja, hogy Xavi csalódott benne, és továbbra is vállalja a véleményét.
nov. 12
9:56
Videó: Kompany parádés passza a románok ellen, duzzad az önbizalomtól (She)
A Belgium–Románia felkészülési mérkőzésen (2–1) Vincent Kompany láthatóan duzzadt az önbizalomtól. Olyan keresztlabdát adott a levegőből, amely valóban tanítanivaló.
nov. 12
10:12
Suáreznek liftezett a gyomra négy gólja után - videó (Agroinform)
A Copa America-győztes, világbajnoki negyedik uruguayi labdarúgó-válogatott négygólos győzelmet aratott a vendég chilei csapat felett a 2014-es vb dél-amerikai selejtezőjében.
nov. 12
10:30
Euro 2012: Hiddink vállalja a felelősséget és nem bízik a csodában (She)
Horvátország válogatottja 3–0-ra győzött Törökország vendégeként a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság pótselejtezőinek pénteki játéknapján, szinte formalitássá degradálva a hazai visszavágót.
nov. 12
10:30
Senki sem tudja, merre jár Carlos Tévez (Agroinform)
A Manchester City argentin játékosa hétfőn utazott haza Argentínába családjához, azóta semmit nem tud róla a klubja.
nov. 12
10:32
Súlyemelő-vb: a magyar nők sem szereztek kvótát a londoni olimpiára (She)
Sajnos női súlyemelőink is olimpiai kvóta nélkül várják a jövő  évet, miután a párizsi világbajnokság utolsó  magyar női indulója, a +75 kilós Magát Krisztina három hibátlan szakítás (96, 100, 102 kg) után lökésben egyszer sem tudott megbirkózni a 119 kilóval.
nov. 12
10:48
Szeretnék tisztázni, miként zajlott a Császár egészségügyi ellátása (Agroinform)
Valóban bekérik az Albert Flórián kórházi ellátásáról szóló betegdokumentációt az egészségügyi hatóságok a Semmelweis Egyetem Ér- és Szívsebészeti Klinikájáról.
nov. 12
11:06
Euro 2012: Bilic maga is meglepődött csapata futballját látván (She)
Már csak formalitás a visszavágó? Horvátország labdarúgó válogatottja 3–0-ra győzött Törökország vendégeként a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság pótselejtezőinek isztambuli odavágóján.
nov. 12
11:24
Baseball: kiszabadították az elrabolt venezuelai baseballost (She)
Kommandósok kiszabadították Wilson Ramost, az észak-amerikai profiligában (MLB) érdekelt Washington Nationals venezuelai baseballosát – közölte Tarek El Aissami, venezuelai bel- és igazságügyi miniszter.
nov. 12
11:24
Kommandósok szabadították ki Wilson Ramost (Agroinform)
Kommandósok kiszabadították Wilson Ramost, az észak-amerikai profi ligában (MLB) érdekelt Washington Nationals venezuelai baseballosát - közölte Tarek El Aissami, venezuelai bel- és igazságügyi miniszter.
nov. 12
11:26
Euro 2012: Cech szerint ideális eredmény a kétgólos siker (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság pótselejtezőinek pénteki játéknapján Csehország gól nélküli első játékrész után 2–0-ra legyőzte Montenegrót.
nov. 12
11:28
Nemzetközösségi Játékok: 2018-ban Ausztrália lesz a házigazda (She)
Az ausztráliai Gold Coast nyert a Srí Lanka-i Hambantotával szemben a 2018-as Nemzetközösségi Játékok rendezőjéről döntő pénteki szavazáson.
nov. 12
11:30
Videó: patkányt vacsorázott a bagoly a kapufán a kolumbiai vb-selejtezőn (She)
A Kolumbia–Venezuela vb-selejtezőn (1–1) egy bagoly falatozott a kapufán egy elejtett patkányt, ám a kapu felé érkező lövések megzavarták a nyugalmát, és kénytelen volt tovaszállni. Nem mindennapi jelenet – de lehet, hogy csak Európában szokatlan.
nov. 12
11:42
Egervári: Tőzsér kamatoztatni tudta az erényeit (Infostart)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a nemzeti csapatban péntek este, a Liechtenstein elleni 5-0-ra megnyert barátságos összecsapáson hosszú idő után újra szerephez jutott Tőzsér Dániel remekül játszott. A gárda ebben az évben utoljára lépett pályára saját közönsége előtt, kedden Lengyelország vendégeként zárja a 2011-es évet.
nov. 12
11:42
Felkészülés: Salcido és Javier Hernández is bevette a szerbek kapuját (She)
A sikertelen Európa-bajnoki selejtező után a szerb labdarúgó válogatott Mexikóba látogatott, de ott sem járt sok sikerrel: a hazaiak a Tigres rutinos védője, Carlos Salcido révén hamar előnyhöz jutottak, a legvégén pedig a manchesteri Javier Hernández is betalált, büntetőből. A szintén manchesteri, csak éppen nem az Unitedet, hanem a Cityt szolgáló szerb, Alekszandar Kolarov a 85. percben…
nov. 12
11:42
Egervári szerint Tőzsér kamatoztatni tudta erényeit (Behaviour)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a nemzeti csapatban péntek este, a Liechtenstein elleni 5-0-ra megnyert barátságos összecsapáson hosszú idő után újra szerephez jutott Tőzsér Dániel remekül játszott. A gárda ebben az évben utoljára lépett pályára saját közönsége előtt, kedden Lengyelország vendégeként zárja a 2011-es évet.
nov. 12
11:42
Öt gól ellenfél nélkül - szalagcímek az 5-0 után (Agroinform)
A magyar válogatott Priskin (2), Dzsudzsák, Koman és Feczesin góljaival 5-0-ra győzte le Liechtenstein válogatottját az Albert Flórián emlékére rendezett barátságos találkozón.
nov. 12
11:44
Labdarúgás: angol-spanyol a Wembleyben, arab derbi Algírban - a szombati program (She)
A labdarúgó Eb-pótselejtezők első mérkőzéseit pénteken lejátszották, és a vb-selejtezők közül is csak a Szomália–Etiópia találkozó maradt mára. A felkészülési mérkőzéseket tekintve már nem ilyen sovány a szombati program, lesz többek között egy angol–spanyol meccs a Wembleyben, Algéria pedig Tunéziát fogadja Algírban.
nov. 12
11:44
Németh és Korcsmár megsérült, nem utaznak Lengyelországba (Agroinform)
Válogatottunk tagjai a Liechtenstein elleni 5-0-ás győzelem után egy napra elhagyhatták a telki edzőközpontot.
nov. 12
12:00
Felkészülés: Salcido és Chicharito is bevette a szerbek kapuját - videó (She)
A sikertelen Európa-bajnoki selejtező után a szerb labdarúgó-válogatott Mexikóba látogatott, de ott sem járt sokkal jobban: a hazaiak a Tigres rutinos védője, Carlos Salcido révén hamar előnyhöz jutottak, a legvégén pedig a manchesteri Javier Hernández is betalált, büntetőből. A szintén manchesteri, csak éppen nem a Unitedet, hanem a Cityt szolgáló szerb, Alekszandar Kolarov a 85. percben…
nov. 12
12:00
Vádligörcse miatt maradt le Magát Krisztina a kvótáról (Agroinform)
Nem lett összetett eredménye kategóriája, a plusz 75 kg C csoportjában Magát Krisztinának a franciaországi olimpiai kvalifikációs súlyemelő-világbajnokságon, mivel vádligörcs miatt képtelen volt érvényes lökésgyakorlatra a szombat délelőtti versenyen. Ennél fogva a remélt két londoni indulási lehetőség helyett egyelőre egyetlen ötkarikás kvótája sincsen a hazai súlyemelősportnak.
nov. 12
12:18
Autóbalesetben elhunyt a németek kézilabda bírópárosa (Infostart)
Péntek este, egy autóbalesetben életét vesztette Bernd és Reiner Methe, a németek nemzetközi szinten is jegyzett kézilabda bírópárosa.
nov. 12
12:18
Euro 2012: Trapattoni szerint már zsákban a macska, de még harap (She)
Az ír labdarúgó-válogatott magabiztos, 4–0-s győzelmet aratott Észtországban az Európa-bajnoki pótselejtező első mérkőzésén – gyakorlatilag eldöntve a továbbjutás kérdését.
nov. 12
12:18
Hamilton végzett az élen utolsó szabadedzésen (Agroinform)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az Abu-Dzabi Nagydíj 3. szabadedzésén. Mögötte a Red Bull párosa, a kétszeres világbajnok Sebastian Vettel és márkatársa, Mark Webber végzett.

Keresés