2011. november 4. péntek

nov. 4
0:00
Videó: a Denver Broncos istenített Tim Tebow-ja egyszerűen pocsék (She)
Az NSO Tv szakértője, Piros Krisztián az előző hétvége mérkőzései közül három figyelemfelkeltő találkozót emel ki ezúttal. A New Orleans Saints veresége az eddig bukdácsoló St. Louis Ramstől mindenképpen meglepő, az viszont még inkább az, hogy a már-már kultikus szintre emelkedő irányítót, Tim Tebow-t lényegében megölte a Detroit Lions védelme. A 45–10-es győzelem mellett az Oroszlánok játékosai…
nov. 4
0:18
El: a negyedik forduló eredményei és a tabellák egy helyen (She)
Csütörtökön, a labdarúgó Európa-liga negyedik fordulójában a Juhász Rolanddal felálló Anderlecht 3–0-ra legyőzte Szabics Imre csapatát, a Sturm Grazot, ezzel kiharcolta a továbbjutást. A legjobb 32 közé jutott már többek között a PSV és a Twente is. A negyedik forduló mérkőzéseinek eredményeit és jegyzőkönyveit itt találja.
nov. 4
0:36
Férfi kézilabda: a horvátok kikaptak a csehektől a nyitányon (She)
A cseh férfi kézilabda-válogatott 33–31-re legyőzte Horvátországot a Négy Nemzet Tornája első játéknapján. Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar csapat 32–25-re nyert a házigazda Szerbia ellen.
nov. 4
0:40
Videó: a Fulham-csatár az idei sorozat talán eddigi legszebb gólját lőtte - az El-gólok (She)
Csütörtökön a 4. fordulóval folytatódtak a labdarúgó Európa-liga csoportkörének küzdelmei. Huszonnégy mérkőzésen79 találat született. Nézze meg a gólokat Madridtól egészen Kazanyig!
nov. 4
1:12
Férfi kosár Euroliga: két-két spanyol győzelem és vereség (She)
A férfi kosárlabdázók Euroligájában hét mérkőzést rendeztek csütörtökön, és négy spanyol csapat is parkettre lépett: a Real Madrid és a Bizkaia Bilbao idegenben kapott ki, a Barcelona és az Unicaja viszont vendégként győzött.
nov. 4
6:00
Utcát neveznek el Federerről (Metropol)
Biel város önkormányzata csütörtökön kapta meg az engedélyt a volt világelső menedzserétől és édesapjától. Az illetékesek szerint nem volt egyszerű megszerezni a hozzájárulást, mivel Federer kényesen ügyel névének használatára.
nov. 4
6:36
Visszafogott bajor öröm (Behaviour)
Hiába nyert Mario Gomez mesterhármasával 3-2-re a Bayern München a Napoli ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, és hiába vezetnek a németek magabiztosan a halálcsoportnak nevezett kvartettban, a bajor klubnál az ünneplés helyett a kulcscsonttörést szenvedett Bastian Schweinsteiger a központi téma. A Real Madrid Cristano Ronaldo duplájával biztosította helyét a…
nov. 4
6:54
Juhászék továbbjutottak (Metropol)
A Juhász Rolanddal a kezdőcsapatban felálló Anderlecht hazai pályán nyert a Sturm Graz ellen a labdarúgó Európa Liga csoportkörének 4. fordulójában csütörtökön, ezzel továbbjutott.
nov. 4
6:54
Erdei: micsoda szilveszteri buli! (Behaviour)
Aláírt szerződése ugyan még nincs, ám Erdei Zsolt a szóbeli megállapodás alapján már a Showtime csatorna december 31-én sorra kerülő profi ökölvívógálájára készül, amelyen a címvédő amerikai Tavoris Clouddal mérkőzhet meg a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) félnehézsúlyú világbajnoki övéért.
nov. 4
6:56
Mégis megoldódik a Puskás-stadion sorsa? (Behaviour)
Az Orbán Viktor miniszterelnökhöz közeli FourFourTwo futballmagazin értesülése szerint mégiscsak megoldódik a Puskás Ferenc Stadion sorsa.
nov. 4
6:58
Kivágták a magas C-t (Behaviour)
Harry Redknapp menedzser távollétében vereséget szenvedett a Tottenham a Rubin Kazany otthonában az Európa Liga 4. fordulójában. A Hannover nagy lépést tett a továbbjutás felé koppenhágai győzelmével. A C csoport két találkozóján 10 találat született, miközben továbbra is pazarul szerepel a sorozatban az angol Stoke City.
nov. 4
7:12
NHL: a Los Angeles sem tudta megállítani a menetelő Edmontont (She)
Sorozatban hatodik győzelmét aratta az Edmonton Oilers, amely az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján 3–0-ra nyert a Los Angeles Kings vendégeként.
nov. 4
7:14
MLS: Beckham ismét jól készített elő, elődöntőt játszhat a Galaxy (She)
A Los Angeles Galaxy hazai pályán 2–1-re legyőzte a New York Red Bullst, így 3–1-es összesítéssel bejutott az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) elődöntőjébe. A nyugati főcsoport-elődöntőjének visszavágóján a kaliforniai alakulat mindkét gólját David Beckham készítette elő – csakúgy, mint az első mérkőzés egyetlen találatát.
nov. 4
7:48
Tenisz: megkapták az engedélyt, utcát neveznek el Federerről (She)
Utcát neveznek el hazájában Roger Federerről, a svájciak 16-szoros Grand Slam-győztes teniszsztárjáról.
nov. 4
7:50
Milan: a Juventustól érkezhet csatár a műtét előtt álló Cassano pótlására (She)
A Corriere dello Sport értesülése szerint a szívműtét előtt álló Antonio Cassano kiesése miatt a téli átigazolási szezonban Fabio Quagliarellával erősítené meg a keretét a Milan labdarúgócsapata.
nov. 4
8:24
Élő tv-sportközvetítések - péntek, szombat, vasárnap (Behaviour)
A pénteki, szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:
nov. 4
8:42
NB II: az edzőt kereső szegedi vezetők Tóth Bálinttal tárgyaltak (She)
A hét elején a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Szeged 2011 vezetősége Tóth Bálinttal tárgyalt.
nov. 4
8:42
Sima győzelemmel ugrott az élre a Toronto - videó (Agroinform)
A Toronto Maple Leafs 4-1-re nyert a Columbus Blue Jackets otthonában, és ezzel az élre ugrott az észak-amerikai profi jégkorongligában.
nov. 4
8:44
Tenisz: Babos az elődöntőért játszhat Torontóban, párosban már döntős (She)
Egyéniben a második akadályt is könnyedén vette a torontói ITF-tornán Babos Tímea. A fiatal magyar teniszező 6:3, 6:3-ra nyert az osztrák Nicole Rottmann ellen, ezzel negyeddöntőbe jutott, ahol a luxemburgi Mandy Minella vár rá.
nov. 4
8:46
Videó: Benne van, hogy a Haladás otthon legyőzi a Debrecent - Bognár (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójáról szóló beharangozójában Bognár György kijelentette, a Haladás hazai pályán megtarthatja a három pontot a bajnoki éllovas DVSC-TEVA ellen. A Fradit tovább viheti a lendület, de a vendégként különösen veszélyes Paks ellen nem lesz könnyű.
nov. 4
8:48
Paks: 20 éves U-válogatott Fradi-nevelést szerződtettek külföldről (She)
A 15 éves kora óta külföldön élő, korábbi U-válogatott Laczkovich Donát a Paks NB I-es labdarúgócsapatához szerződött.
nov. 4
9:00
Győri menü: pápai páros és óriáskifli (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 15. fordulójában pénteken egy mérkőzést rendeznek, Győrben két, a múlt héten vereséget szenvedett csapat találkozik, a második helyezett ETO a tizedik Lombard Pápát fogadja.
nov. 4
9:18
Man. Utd.: Anderson játéka kérdéses, Rooney ismét középpályás lehet (She)
A Manchester United labdarúgócsapatának középpályása, Anderson játéka kérdéses a hétvégi, Sunderland elleni angol élvonalbeli bajnokin.
nov. 4
9:18
Fazekas László szívesen visszatérne Újpestre (Agroinform)
A lila-fehérek legendás támadója több mint harminc éve él Belgiumban, de nyitott az együttműködésre.
nov. 4
9:20
Egyesült Államok: megvan a keret, a stílust még formálná Klinsmann (She)
Az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya, Jürgen Klinsmann kijelölte a Franciaország és Szlovénia elleni, november 11-i, illetve november 15-i találkozóra készülő keretét.
nov. 4
9:54
Röplabda: megvannak a magyar válogatottak Eb-selejtezős ellenfelei (She)
Kisorsolták a 2013-as röplabda Európa-bajnokság előselejtezőjének csoportbeosztását.
nov. 4
9:54
Fabio Quagliarellával pótolnák Antonio Cassanót a Milannál (Agroinform)
A minimum fél évig nem bevethető Cassano helyére a Juventus mellőzött támadóját venné kölcsön az olasz bajnoki címvédő.
nov. 4
9:56
Úszás: Szabó József és Kiss László is a Hírességek Csarnokának tagja lesz (She)
Újabb két magyar tagja lesz az úszók egyesült államokbeli Hírességek Csarnokának.
nov. 4
9:56
Íme, Cristiano Ronaldo száz gólja a Realban - videó (Agroinform)
A Lyon ellen szerzett duplájával érte el a portugál sztár a bűvös százas határt a királyiak mezében, most 12 percbe sűrítve az összes találatát megtekinthetitek.
nov. 4
9:58
Németország: petárdakereső kutyákat alkalmaznak a brémai stadionban (She)
Kutyákkal szűri ki hétvégén a német rendőrség az élvonalbeli Werder Bremen futballstadionjába bejuttatni kívánt pirotechnikai eszközöket.
nov. 4
9:58
Külföldről szerződtetett játékost a Paks - videó (Agroinform)
A legutóbb Csehországban szerepelő Laczkovich Donát személyében magyar utánpótlás-válogatott labdarúgót szerződtetett a Paks.
nov. 4
10:12
Werder: petárdakereső kutyákat alkalmaznak a brémai stadionban (She)
Kutyákkal szűri ki hétvégén a német rendőrség az élvonalbeli Werder Bremen futballstadionjába bejuttatni kívánt pirotechnikai eszközöket.
nov. 4
10:12
Gyászszünettel kezdődnek a hétvégi bajnokik (Behaviour)
A hetvenévesen elhunyt Albert Flórián emlékére a Magyar Labdarúgó Szövetség döntése értelmében minden osztály hétvégi bajnoki mérkőzése egyperces gyászszünettel kezdődik majd.
nov. 4
10:12
2015-ig felépül a 40 ezer férőhelyes Puskás stadion - hivatalos (Agroinform)
Megtárgyalta és elfogadta a kabinet a Puskás Ferenc Stadion újjáépítésével kapcsolatos koncepciót - közölte a kormányszóvivő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
nov. 4
10:14
AC Milan: sikeres volt Cassano harmincöt perces szívműtétje (She)
Péntek reggel sikeres szívműtéten esett át Antonio Cassano, az olasz AC Milan 29 éves labdarúgója – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Adriano Galliani ügyvezető szerint öt-hat hónap múlva állhat újra edzésbe az olasz válogatott támadó.
nov. 4
10:16
DVSC: A legnehezebb idegenbeli meccs következik - Szakály (She)
A labdarúgó NB I-ben listavezető DVSC-Teva középpályása, Szakály Péter szerint szombaton, Szombathelyen az eddigi legnehezebb idegenbeli fellépésük elé néznek.
nov. 4
10:18
Labdarúgás: elfogadta a kormány a Puskás-stadion újjáépítésének koncepcióját (She)
Megtárgyalta és elfogadta a kabinet a Puskás Ferenc Stadion újjáépítésével kapcsolatos koncepciót - közölte a kormányszóvivő a pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
nov. 4
10:20
NB I: gyászszünettel kezdődnek a hétvégi meccsek Albert Flórián emlékére (She)
A hetvenévesen elhunyt Albert Flórián emlékére a Magyar Labdarúgó-szövetség döntése értelmében minden osztály hétvégi bajnoki mérkőzései egyperces gyászszünettel kezdődnek majd.
nov. 4
10:30
Gyászszünettel kezdődnek a hétvégi bajnokik (Metropol)
A hetvenévesen elhunyt Albert Flórián emlékére a Magyar Labdarúgó Szövetség döntése értelmében minden osztály hétvégi bajnoki mérkőzése egyperces gyászszünettel kezdődik majd.
nov. 4
10:32
35 milliárdból épül újjá a Puskás Stadion (Metropol)
Megtárgyalta és elfogadta a kabinet a Puskás Ferenc Stadion újjáépítésével kapcsolatos koncepciót - közölte a kormányszóvivő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
nov. 4
10:48
MotoGP: Sebestyén a 28. helyen zárta az első valenciai szabadedzést (She)
Sebestyén Péter 2:02.375-ös idővel a 28. helyen zárta a 125 köbcentisek első szabadedzését a gyorsaságimotoros-világbajnokság (MotoGP) Valenciai Nagydíján. A leggyorsabb a vb-pontverseny harmadik helyén álló olasz Sandro Cortese volt 1:56.928-cal.
nov. 4
10:48
A Juventus koreai segítséggel Naniért és Bale-ért is harcba száll (Agroinform)
Antonio Conte, a torinóiak vezetőedzője a középpálya széleit erősítené meg Premier League-ben szereplő játékosokkal.
nov. 4
10:50
Videó: David Beckham főszerepet vállalt a Galaxy továbbjutásában (She)
David Beckham gólpasszt adott és egy tizenegyest is összehozott a Los Angeles Galaxy javára a New York Red Bulls elleni mérkőzésen az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS). A Galaxy ezzel bejutott a liga elődöntőjébe. Íme, a találkozó összefoglalója!
nov. 4
10:50
Sikeres szívműtéten esett át Antonio Cassano (Agroinform)
Az orvosok nem tudták pontosan megmondani, mikor kezdheti újra a labdarúgást, várhatóan öt-hat hónap múlva állhat ismét edzésbe Cassano.
nov. 4
10:52
Egyperces gyászszünet lesz a hétvégi bajnokikon Albert Flórián emlékére (Agroinform)
A hetvenévesen elhunyt Albert Flórián emlékére a MLSZ döntése értelmében minden osztály hétvégi bajnoki mérkőzése egyperces gyászszünettel kezdődik majd.
nov. 4
11:24
Videó: a vonalbíró is kapott ütést a hokimeccs bunyója közben (She)
Klasszikus hokibunyó egy kis csavarral. Cal Clatterbuck nem ellenfelét, Maxim Lapierre-t, hanem a zebramezes vonalbírót, Darren Gibbst ütötte meg a Minnesota Wild–Vancouver Canucks NHL-meccsen.
nov. 4
11:24
Kiss László és Szabó József is bekerült a Hírességek Csarnokába (Agroinform)
Kiss László az edzők, Szabó József pedig az úszók kategóriájában bekerült a vizes sportok nagyjait tömörítő Hírességek Csarnokába.
nov. 4
11:26
Nagyot fejlődött a Real Madrid, erősebb a tavalyinál - Lionel Messi (Agroinform)
A Barcelona klasszisa úgy véli, a királyiak augusztus óta nagyot léptek előre, de ez igaz a katalán együttesre is.
nov. 4
11:42
Eurodisneylandben küzdenek az olimpiai kvótákért a súlyemelők (Infostart)
Több mint 700 versenyző vesz részt a Párizs melletti Eurodisneylandben az olimpiai kvalifikációs súlyemelő-világbajnokságon. Kvótaszerzésre a magyar női válogatottnak lesz esélye.
nov. 4
11:42
Férfi kézilabda: a tatai csapat marad az NB I-ben, az elnök lemond (She)
Lemond a Tatai Honvéd Atlétikai Club (THAC) elnöke, hogy a klub megkaphassa az önkormányzat által ígért támogatást és a kézilabdacsapat bent maradhasson az NB I-ben – döntéséről a leköszönő elnök tájékoztatta az MTI-t pénteken.

Keresés