2011. október 31. hétfő

okt. 31
0:00
Nyerni tudott a Málaga, az Espanyol bánta - videó (Agroinform)
Három vesztes mérkőzés után ismét győzelemnek örülhetett a Málaga, amely Rondon és Apono góljaival 2-1-re felülmúlta hazai pályán az Espanyolt.
okt. 31
0:18
Primera División: a Málaga otthon tartotta a három pontot az Espanyol ellen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának utolsó mérkőzésén a Málaga hazai pályán 2–1-re legyőzte az Espanyolt.
okt. 31
1:12
NFL: a New England Patriots kikapott a Pittsburgh Steelers otthonában (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság 8. fordulójának talán legnagyobb érdeklődéssel várt összecsapásán a Pittsburgh Steelers hazai pályán 25–17-re legyőzte a New England Patriots együttesét.
okt. 31
4:48
NFL: Vick és McCoy vezetésével az Eagles kiütötte a Cowboyst (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 8. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Philadelphia Eagles Michael Vick (28 passzkísérletből 21 sikeres, 279 yardért és 2 TD-ért) és LeSean McCoy (30 futásból 185 yard és 2 TD, valamint két elkapásból 15 yard) vezetésével 34–7-re kiütötte hazai pályán csoportriválisát, a Dallas Cowboyst.
okt. 31
5:06
Bajnokok Ligája: győri kézisuli Metzben (Behaviour)
Parádés játékkal a Győr kiütéses, 33-24-es győzelmet aratott a Metz vendégeként a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában. Konkoly Csaba együttese ezzel a sikerrel óriási lépést tett a továbbjutást jelentő első két hely megszerzése felé.
okt. 31
6:36
Globális fesztivál olimpiával (Behaviour)
Minden idők legjobb, legemlékezetesebb nyári olimpiáját és paralimpiáját ígérik a jövő évi londoni játékok szervezői. Ezen a héten harmadik - és az olimpia előtt utolsó - alkalommal tartottak háromnapos tájékoztató-sorozatot az olimpiai bizottságok és az újságírók számára. Munkatársunk helyszíni szemléjének második, záró része következik.
okt. 31
6:54
Nem bírt a Pápa a Videotonnal (Behaviour)
A labdarúgó NB I tizennegyedik fordulójában a címvédő Videoton 3-2-re nyert Pápán, nagy csatában szerzett pontot Debrecenben a Honvéd, és első alkalommal nyert ebben a szezonban ugyanabban a fordulóban az FTC és az Újpest.
okt. 31
6:56
Nadal és Djokovics szelleme járta át a Sportarénát (Behaviour)
Taróczy Balázs és csapata ismét elkényeztette a magyar teniszrajongókat a Tennis Classics immáron negyedik alkalommal történt megrendezésével. Noha az idei tornának Jevgenyij Kafelnyikov, Richard Krajicek, Goran Ivanisevic, Fabrice Santoro, Manszur Bahrami, Gael Monfils és Fernando Verdasco volt a sztárja, a pályán, mégha rövid időre is, de megjelent a férfi tenisz két legjobbja, Rafael Nadal és…
okt. 31
6:58
BL: őszi csillaghullás? (Behaviour)
A hagyományoknak megfelelően a labdarúgó Bajnokok Ligája negyedik fordulójában a harmadik visszavágóit rendezik. A sorozat abba a szakaszába érkezett, amikor hibázni nem lehet: végzetről döntő meccsek következnek, több, előzetesen biztos továbbjutónak vélt együttest is fenyeget a kiesés veszélye.
okt. 31
7:12
Kerékpár: Petacchi még két évre tervez, szerinte túl sokszor volt 2. (She)
További két évig szeretne versenyezni Alessandro Petacchi olasz országúti kerékpáros.
okt. 31
7:30
NHL: jó volt otthon lenni, alaposan belelendült az Ottawa és az Edmonton (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján négy mérkőzést rendeztek, és mind a négy hazai győzelemmel zárult. Az Ottawa Senators és az Edmonton Oilers szurkolói már-már természetesnek vehetik a jó teljesítményt, hiszen mindkét csapat remek formát fut: előbbi sorozatban hatodik, utóbbi ötödik fellépését nyerte meg.
okt. 31
7:30
Négy gól után a bíró elkérte Neymar mezét (Behaviour)
A Santos-Atlético Paranaense brazil bajnoki mérkőzés után a játékvezető elkérte a négy gólt szerző Neymar mezét.
okt. 31
7:48
Argentína: rangadót nyert a Boca, már kilenc pont az előnye (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság vasárnapi rangadóján a Boca Juniors 3–1-re legyőzte az Atlético de Rafaelát. A „genovaiak” az elmúlt időszakban remek formában játszó Nicolás Blandi duplájával jutottak kétgólos előnybe, majd a folytatásban meg is őrizték azt, így már kilenc ponttal vezetik a bajnokságot riválisuk előtt.
okt. 31
8:06
MLS: előnyben a Galaxy Beckham gólpasszt adott Henryék ellen (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) főcsoport elődöntőinek első mérkőzését rendezték vasárnap, a legnagyobb érdeklődés kísérte mérkőzésen a New York Red Bulls hazai pályán kikapott a Los Angeles Galaxytől.
okt. 31
8:24
Élő tv-sportközvetítések - hétfő, kedd (Behaviour)
A hétfői és keddi élő sportközvetítések a hazai televíziókban.
okt. 31
8:42
Brazília: Neymar a bírónak adta a mezét, a sajtónak is ajánlott egy gólt (She)
A Corinthians 2–1-re legyőzte az Avait a brazil labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában, és pontszámban beérte az éllovas Vasco da Gamát, amely hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Sao Paulóval. A két csapat gólkülönbsége is azonos, de a Vasco hárommal több gólt lőtt, ezzel az élen maradt.
okt. 31
8:42
Ha tartjuk a szintet, bajnokok leszünk - Buffon (Agroinform)
A Juventus válogatott kapusa szerint csapata megnyerheti az olasz bajnokságot, de ahhoz továbbra is olyan dühvel, akarattal kell küzdenie, mint az Inter elleni siker alkalmával.
okt. 31
8:44
Tovább menetel a Bengals, Vickék lesöpörték Romóékat - videó (Agroinform)
Az éjszakai és hajnali mérkőzések összefoglalóit olvashatjátok, az NFL 8. fordulójából.
okt. 31
9:00
MLS: a Houston és a Kansas City is idegenben szerzett előnyt (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) főcsoport-elődöntőinek első mérkőzéseit rendezték meg vasárnap, s nem sok örömük telt benne a hazai csapatoknak, hiszen a New York után a Colorado és a Philadelphia is kikapott saját otthonában, így az LA Galaxy, a Kansas City és a Houston magabiztosan várhatja a visszavágót – akárcsak a szombaton hazai pályán 3–0-ra diadalmaskodó Salt Lake.
okt. 31
9:00
A kapitány segítője szerint Czvitkovicsnak helye lenne belga klubjában (Agroinform)
Egervári Sándor szövetségi kapitány a NEC Nijmegen és az Anderlecht hazai bajnokiját nézte meg vasárnap.
okt. 31
9:02
Villarreal: Rossi után Senna is kidőlt, nem játszhat a City ellen (She)
Térdszalagsérülést szenvedett vasárnap a Villarreal Rayo Vallecano elleni mérkőzésén Marcos Senna, aki emiatt nem léphet pályára szerdán csapata Manchester City elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén.
okt. 31
9:18
Vízilabda: teljessé vált a januári eindhoveni férfi Eb mezőnye (She)
Kialakult a januári eindhoveni Európa-bajnokság mezőnye. A pótselejtezők után a Franciaországot legyőző Macedónia, a Kovács István vezette román válogatott, Spanyolország, Görögország, Törökország és Németország jutott ki.
okt. 31
9:18
Teljes a 2012-es vízilabda Eb 12 csapatos férfimezőnye (Behaviour)
A hétvégi selejtezős visszavágók nyomán teljessé vált a jövő januári, hollandiai vízilabda Európa-bajnokság 12 válogatottat felvonultató férfimezőnye, amelyben Magyarország nemzeti csapata már korábban biztosította a helyét azzal, hogy a 2010-es Eb-n negyedik lett.
okt. 31
9:18
Az Oilers győzelemmel ugrott a csoportja élére (Agroinform)
Sorozatban ötödször nyert az albertai gárda, mely legújabb sikerével csoportja és a nyugati konferencia első helyén találja magát október utolsó napján.
okt. 31
9:20
Vízilabda: nem jutott be a bajnok Dunaújváros a női MK négyes döntőjébe (She)
Meglepetésre búcsúzott a Magyar Kupa küzdelmeitől a női bajnoki címvédő Dunaújváros, miután a szentesi selejtezőcsoport – amelyben az előző szezon mindhárom dobogósa szerepelt – harmadik fordulójában kikapott a ZF-Egertől.
okt. 31
9:36
Öttusa: Kasza a 8., Demeter a 16. lett a Bajnokok Bajnoka-viadalon (She)
Az öttusázók idei világkupadöntőjét megnyerő és olimpiai kvótás Kasza Róbert nyolcadikként, a tavalyi juniorvilágbajnok Demeter Bence tizenhatodikként végzett a Bajnokok Bajnoka elnevezésű meghívásos versenyen Cataniában.
okt. 31
9:38
Gyász: életének 71. évében elhunyt Albert Flórián (She)
A Nemzeti Sport információi szerint életének 71. évében elhunyt Albert Flórián, a Nemzet Sportolója, az egyetlen magyar labdarúgó, aki megkapta az Aranylabdát.
okt. 31
9:40
Tenisz: Babos 22 helyet, Jani Réka 13-at javított a világranglistán (She)
Babos Tímea huszonkét helyet javított a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, míg a Spanyolországban két challengertornát nyerő Jani Réka tizenhárom pozícióval mozdult előrébb. Czink Melinda két helyet javított a rangsorban, melynek élén továbbra is a dán Caroline Wozniacki áll. A WTA-vb-t megnyerő Petra Kvitová feljött a második pozícióba.
okt. 31
9:54
Elhunyt Albert Flórián (Infostart)
Elhunyt Albert Flórián, az egyetlen aranylabdás magyar labdarúgó. Hetvenévesen, hétfő hajnalban érte a halál. A Ferencváros legendája, akiről a klub stadionját is elnevezték, 75-ször szerepelt a magyar válogatottban, s 1967-ben lett aranylabdás. A Ferencváros, a Magyar Olimpiai Bizottság és Nemzeti Erőforrás Minisztérium a saját halottjának tekinti Albert Flóriánt.
okt. 31
9:54
Kolo Touré januárban visszatérhet az Arsenalba (Agroinform)
Az Ágyúsok védelemének megszilárdításán dolgozó Arsene Wenger szívesen látná újra a csapatban az elefántcsontparti játékost.
okt. 31
9:56
Elhunyt Albert Flórián (Agroinform)
Elhunyt Albert Flórián, az egyetlen aranylabdás magyar labdarúgó. Hetvenévesen, hétfő hajnalban érte a halál.
okt. 31
10:12
Videó: olimpiai éremesélyesünk csak külföldön tud készülni Londonra (She)
Kiváló sportlövőnk, Sidi Péter vezeti a világranglistát, neves szaklapok tartják a londoni olimpia esélyesének, és ő is érmet vár magától a jövő nyári játékokon. A felkészülést azonban nem végezheti itthon megfelelő körülmények hiányában. Az NSO Tv interjújában őszintén mesél küzdelmeiről, várakozásairól – egy évvel az olimpia előtt.
okt. 31
10:30
Tenisz: Lukács 21 helyet javított a világranglistán, Tsonga hetedik (She)
Lukács Dénes huszonegy helyet javított a legfrissebb férfi tenisz világranglistán. A rangsort továbbra is Novak Djokovics vezeti, a bécsi tornát megnyerő Jo-Wilfried Tsonga egy pozíciót javított, s már a hetedik.
okt. 31
10:30
Elhunyt Albert Flórián (Metropol)
Elhunyt Albert Flórián, az egyetlen aranylabdás magyar labdarúgó. Hetvenévesen, hétfő hajnalban hunyt el, halálát infarktus okozta.
okt. 31
10:30
Kvitova már a második, Babos Tímea 22 helyet javított (Agroinform)
A világranglista élén továbbra is a dán Caroline Wozniacki áll, őt a cseh Petra Kvitová követi. A legjobb magyar Arn Gréta, Czink Melinda két helyet javított a rangsorban, Babos Tímea pedig huszonkettőt.
okt. 31
10:48
Liverpool: Gerrardra újabb hosszabb kihagyás várhat, gipszben a bokája (She)
Egybehangzó angol lapértesülések szerint újabb hosszú kihagyás várhat a Liverpool és az angol labdarúgó-válogatott kiválóságára, Steven Gerrardra. A középpályást látták egy liverpooli kórházból kijönni mankóval, gipsszel a jobb lábán.
okt. 31
10:48
Azt hittem, Albert Flóri száz évig fog élni - Szepesi György (Agroinform)
A legendás sportriportert, aki Albert Flórián számos mérkőzését, köztük az 1966-os vb-n játszott magyar-brazilt (3-1) közvetítette, lesújtotta a hír.
okt. 31
11:06
Búcsúzunk Albert Flóriántól (Infostart)
Albert Flóriánt gyászolja a magyar labdarúgóélet - és a világ. A 70 éves korában elhunyt, pályafutása delelőjétől Császárnak becézett középcsatár 1967-ben Európa legjobb labdarúgója lett. 1962 és 1968 között volt világbajnokság társgólkirálya, szerepelt két vb-n, elnyerte az Aranylabdát, játszott a világválogatottban, s persze tündökölt a magyar pályákon.
okt. 31
11:06
Gyász: Albertről el tudtam képzelni, hogy száz évig él majd - Szepesi (She)
Szepesi Györgyöt, a legendás sportriportert, aki Albert Flórián számos nagy mérkőzését, köztük az 1966-os világbajnokságon játszott magyar-brazilt (3:1) közvetítette, lesújtotta a ferencvárosi legenda halálhíre.
okt. 31
11:06
Djokovic, Nadal, Murray a dobogón, Tsonga egy helyet javított (Agroinform)
A férfiak ranglistáját továbbra is Novak Djokovics vezeti, a bécsi tornát megnyerő Jo-Wilfried Tsonga egy pozíciót javított, s már a hetedik.
okt. 31
11:08
Gyász: Sohasem felejtem el az egyetlen aranylabdásunkat - Géczi István (She)
Életének 71. évében elhunyt Albert Flórián, a Nemzet Sportolója, az egyetlen magyar labdarúgó, aki megkapta az Aranylabdát. A korábbi csapattárs, Géczi István megrendülve emlékezett vissza a társra.
okt. 31
11:10
Videó: egy feledhetetlen karrier fontosabb pillanatai - pályán a Császár, Albert Flórián (She)
Életének 71. évében elhunyt Albert Flórián, a Nemzet Sportolója, az egyetlen magyar labdarúgó, aki megkapta az Aranylabdát. A Ferencváros legendája, akiről a klub stadionját is elnevezték, 75-ször szerepelt a magyar válogatottban, s 1967-ben lett aranylabdás. Albert Flóriánt az FTC saját halottjának tekinti. Video-összeállításunkkal rá emlékezünk.
okt. 31
11:24
Gyász: A legjobb barátom és a legnagyobb ellenfelem volt - Mészöly (She)
Albert Flórián hétfői halálhíre letaglózta Mészöly Kálmán korábbi szövetségi kapitányt, aki hosszú éveken át együtt futballozott a válogatottban a Császárral.
okt. 31
11:24
A legjobb barátomat vesztettem el - Mészöly Kálmán (Agroinform)
A Ferencváros legendájának halálhíre letaglózta a korábbi szövetségi kapitányt, aki hosszú éveken át együtt futballozott a válogatottban a Császárral.
okt. 31
11:26
Lille: a belga tehetség az idény végén európai élcsapathoz szerződik (She)
Az idény végén elhagyja a francia labdarúgóbajnok Lille együttesét a belga Eden Hazard, aki más ország ligájában folytatja pályafutását – ezt maga a 20 éves játékos közölte a L’Équipe hétfői számának adott interjújában.
okt. 31
11:42
Milan: megműtik Mexes bal kezét, így csak három hetet kell kihagynia (She)
Megműtik Philippe Mexes, a Milan francia középhátvédje csütörtökön eltört bal kezét. A Roma elleni rangadót sérülése miatt kihagyó játékos operációjától azt várják az orvosok, hogy felépülését hat hétről szűk háromra rövidíti, és november 19-én már játszhat a Fiorentina ellen.
okt. 31
11:42
Rövidpályás gyorskorcsolya Vk - Negyedik a női váltó (Behaviour)
Negyedikként zárt a magyar női váltó a rövidpályás gyorskorcsolyázók kanadai Saguenayban rendezett Világkupájának zárónapján.
okt. 31
11:42
Örülök Messi góljainak, ha nem a Real ellen talál be - Di Stefano (Agroinform)
Alfredo Di Stefano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke a kétszeres aranylabdás Lionel Messit méltatta egy interjúban.
okt. 31
11:44
Gyász: a politikai pártok is részvétüket fejezték ki Albert családjának (She)
A Fidesz és az MSZP mély megrendüléssel fogadta Albert Flórián halálhírét.
okt. 31
11:46
Sportlövészet: Sidi Péter újabb győzelme - ezúttal Horvátországban (She)
Sidi Péter kettős győzelemmel zárta a horvátországi sportlövő tornát. A komáromi versenyző az olimpia műsorán is szereplő légpuska 60 lövéses versenyszámát nagy fölénnyel nyerte meg.

Keresés