2011. szeptember 26. hétfő

szept. 26
0:12
A Zaragoza-Málaga is gól nélkül ért véget (Agroinform)
Hasonlóan több vasárnap esti mérkőzéshez, a Zaragoza-Málaga találkozó is döntetlenre végződött a hatodik fordulóban.
szept. 26
0:15
Primera División: a Málaga ikszelt Zaragozában, így nem állt az élre (She)
A Málaga győzelme esetén az élre állhatott volna spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában, ám a nyáron alaposan megerősített csapat csak 0–0-s döntetlenre volt képes Zaragozában, így az első helyett a hatodik helyen várhatja a 6. forduló záró mérkőzését, a hétfőn sorra kerülő Getafe–Betis találkozót.
szept. 26
0:30
Tom Bradyék az utolsó pillanatban vesztették el veretlenségüket (Agroinform)
Hiába adott négy TD-passzt a liga egyik legjobb irányítója, a Buffalo egy hajrábeli mezőnygóllal legyőzte a New Englandet.
szept. 26
0:33
Supersport: Tóth Imre egy pontot szerzett az Olasz Nagydíjon (She)
Tóth Imre a 15. helyen végzett a motorkerékpárosok Supersport-világbajnokságának tizedik futamán, az Olasz Nagydíjon, ezzel egy pontot szerzett. Németh Balázs technikai probléma miatt nem ért célba.
szept. 26
2:57
Messi és Ronaldo újabb gólpárbaja (Blikk)
Barcelona–Madrid – Nem állt le a spanyol futballbajnokság két szupersztárja, Lionel Messi (24) és Cristiano Ronaldo (26) folytatja gólpárbaját.
szept. 26
5:57
NFL: a Colts nagyot küzdött, de kikapott otthon a Steelerstől (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 3. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Pittsburgh Steelers nagy csatában 23–20-ra legyőzte idegenben az Indianapolis Coltsot.
szept. 26
6:51
Real Madrid: a közgyűlés jóváhagyta a Bernabéu átalakítását (She)
Alapos átépítésen esik át a közeljövőben a Real Madrid labdarúgócsapatának otthonául szolgáló Santiago Bernabéu Stadion.
szept. 26
6:54
Ki beszél itt bontásról? (Behaviour)
Lapunk napok óta próbálja megtudni, mi lesz a jobb sorsra érdemes Puskás Ferenc Stadion sorsa. Ezúttal a Kormányszóvivői Irodához fordultunk tájékoztatásért. A kommunizmus fénykorát idéző válaszból szinte mindent megtudtunk, kivéve egy dolgot: a lényeget!
szept. 26
6:56
Remek pólós hétvége (Behaviour)
Valamennyi magyar férfi vízilabda-csapat sikerrel vette a csoportküzdelmeket az európai kupákban.
szept. 26
6:58
Tóthék újabb bravúrpontja (Behaviour)
Ezúttal Imolában rendezték a Superbike világbajnokság aktuális futamát. A sorozatban három magyar versenyző vesz részt: a Supersport 600-as vb mezőnyében a Team Hungary Toth két pilótája, Németh Balázs és ifjabb Tóth Imre, míg a Superstock 1000-ben Győrfi Alen (Adrenalin H-Moto Team).
szept. 26
7:00
Megállíthatatlan a Bayern München (Behaviour)
Tripla tripla Európában, legalábbis az öt nagy futballbajnokságban: a szenegáli Demba Ba (Newcastle), a portugál Cristiano Ronaldo (Real Madrid), valamit az argentin Lionel Messi (Barcelona) egyaránt három gólig jutott a hétvégén. Olaszországban megszerezte első győzelmét mindkét milánói egylet, Angliában botlott a Manchester United, Spanyolországban a Valencia.
szept. 26
7:09
Férfi kézilabda: Putics tíz gólja is kevés volt a Gummersbach sikeréhez (She)
Hiába remekelt a Gummersbach magyar légiósa, Putics Barna, csapata kikapott otthon a Hamburgtól (31–32) a Bundesligában.
szept. 26
7:12
Éhesek voltak az újpestiek (Behaviour)
A súlyos anyagi gondokkal küzdő Újpest 4-1-re nyert a Haladás ellen a labdarúgó NB I. 10. fordulójában. Ugyanennyi találattal szerzett három pontot a címvédő Videoton, míg a paksiak és a pécsiek hiába találtak négyszer a kapuba, mivel ezt egymás ellen tették, egy-egy ponthoz jutottak.
szept. 26
7:27
WNBA: a korábbi soproni remeklése is kellett a Dream álmainak életben tartásához (She)
Az Atlanta Dream 94–77-re győzött az Indiana Fever ellen az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) Keleti főcsoportjának döntőjében, így egyenlített az egyik fél második sikeréig tartó párharcban.
szept. 26
7:29
Tenisz: nincs változás az élen, Arn két helyet visszaesett a ranglistán (She)
Nincs változás az élmezőnyben a női teniszezők legfrissebb világranglistáján: továbbra is a dán Caroline Wozniacki vezet az orosz Marija Sarapova és a fehérorosz Viktorija Azarenka előtt. A legmagasabban rangsorolt magyar játékos, Arn Gréta két helyet visszaesett, így a 69. a rangsorban.
szept. 26
7:45
Tenisz: Kellner továbbra is a 229., Balázs Attila 3 helyet visszaesett (She)
Továbbra is a szerb Novak Djokovics áll a férfi teniszezők legfrissebb világranglistájának élén, megelőzve a spanyol Rafael Nadalt és a svájci Roger Federert. A francia Jo-Wilfried Tsonga három helyet előrelépve a hetedik. A magyarok közül Kellner Ádám még mindig a 229., míg Balázs Attila három helyet visszaesett, így a 273. pozíciót foglalja el.
szept. 26
8:03
Brazília: Rivaldo a ráadásban mentett pontot, menetel a Vasco és a Cor (She)
A Sao Paulo 2–2-es döntetlent játszott a Botafogóval idegenben a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. A vendégek kis híján elbukták a találkozót, de Rivaldo a 92. percben megszerezte az egyenlítő gólt.
szept. 26
8:05
Argentína: tovább sem talált magára az Estudiantes, ikszelt a Boca (She)
Továbbra is gyengélkedik az Estudiantes, amely ezúttal 3–2-re kikapott a Belgranótól idegenben az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában.
szept. 26
8:21
Barcelona: Messi Kubala nyomában, a rekord sincs nagyon messze (She)
Történelmet írna az FC Barcelonával Lionel Messi: az aranylabdás argentin játékos, aki szombaton mesterhármast ért el az Atlético Madrid ellen, már 192 gólt szerzett a katalán csapat színeiben.
szept. 26
8:42
Női tenisz-világranglista: Arn a 69. (Metropol)
A jelenleg Tokióban versenyző Arn Gréta - legjobb magyarként - a 69. helyen áll a női teniszezők világranglistáján, amelyet változatlanul a dán Caroline Wozniacki vezet.
szept. 26
8:54
Caroline Wozniacki továbbra is vezet Sarapova előtt, Arn a 69. (Agroinform)
A jelenleg Tokióban versenyző Arn Gréta - legjobb magyarként - a 69. helyen áll a női teniszezők világranglistáján, amelyet változatlanul a dán Caroline Wozniacki vezet.
szept. 26
8:57
Real Madrid: az elnök szerint Mourinho a világ legjobb edzője (She)
Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke azt mondta, hogy José Mourinho a világ legjobb futballedzője.
szept. 26
9:15
Videó: elképesztő, 50 méteres fejesgólt kapott a Paks El-ellenfele (She)
Hihetetlen találat döntötte el a norvég labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában rendezett Odd Grenland–Tromsö mérkőzésen. A hazaiak 2–1-es vezetésénél a 91. percben szögletet rúghattak a vendégek. A kapu előtti kavarodás után egy védő felszabadított, ám az előre lőtt labdát a Paks korábbi Európa-liga ellenfelének egyik játékosa visszafejelte. Azonban pontosan Jone Samuelsen fejére, aki mintegy 50…
szept. 26
9:30
Nehezebb helyzetben van a klub, mint azt gondoltam - Prukner (Agroinform)
A kiesőhelyen álló zalaiak trénere, Prukner László nem egészen ilyen körülményekre számított, nem érzi azt az összefogást, amint előzőleg remélt.
szept. 26
9:32
Touchdown-parádé, a vasárnapi meccsek legszebb jelenetei - videó (Agroinform)
A vasárnapi NFL-mérkőzések touchdownjait és eredményeit láthatjátok egy helyen.
szept. 26
9:33
Arsenal: Van Persie hallani sem akar a szerződéshosszabbításról (She)
Robin van Persie, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal kiválósága egyelőre hallani sem akar szerződésének meghosszabbításáról, ugyanis a futballra szeretne koncentrálni. A holland válogatott támadó kontraktusa 2013 júniusában jár le.
szept. 26
9:48
Robin van Persie-nek megfelel a szerződése, nem hosszabbítana (Agroinform)
Amennyiben az Arsenal holland támadója nem hosszabbít szerződést az Ágyúsokkal, még a télen Olaszországba kerülhet.
szept. 26
9:51
Videó: elképesztő, 50 méteres fejes gólt kapott a Paks El-ellenfele (She)
Hihetetlen találat született a norvég labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában rendezett Odd Grenland–Tromsö mérkőzésen. A hazaiak 2–1-es vezetésénél a 91. percben szögletet rúghattak a vendégek. A kapu előtti kavarodás után egy védő felszabadított, ám az előrelőtt labdát a Paks korábbi Európa-liga ellenfelének egyik játékosa visszafejelte. Azonban pontosan Jone Samuelsen fejére, aki mintegy 50…
szept. 26
10:06
Djokovic vezet Nadal és Federer előtt, Tsonga előrelépett (Agroinform)
A francia Jo-Wilfried Tsonga múlt heti, metzi sikerével feljött a hetedik helyre a férfi teniszezők világranglistáján, amelyet változatlanul tetemes előnnyel vezet a szerb Novak Djokovic.
szept. 26
10:09
Gyász: elhunyt Szoó József egykori olimpiai válogatott kerettag (She)
Hosszan tartó súlyos betegség után, 59 esztendős korában elhunyt Szoó József, a Salgótarjáni BTC egykori olimpiai válogatott kerettag jobbszélsője, aki a fekete-fehér csapatban 1970 és 1982 között 201 mérkőzésen 26 gólt szerzett.
szept. 26
10:11
Videó: Juhász Roland okos fejessel szerzett vezetést az Anderlechtnek (She)
Ismét gólt szerzett Juhász Roland. A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht magyar válogatott védője a Germinal Beerschot elleni hazai bajnoki 31. percében egy jobb oldali szabadrúgásra remekül érkezett a hosszú oldalon, és okosan, a kapus mozgásával ellentétesen a kapuba fejelt. Juhász az Európa-liga és a Belga Kupa után a bajnokságban is megszerezte első gólját.
szept. 26
10:13
Vízilabda: Dala Tamást dühíti, hogy az UTE elnöke meghazudtolta (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, az UTE anyagi gondoktól gyötört vízilabda-szakosztálya olyannyira nehéz helyzetbe került, hogy a következő idényben egyik osztályban sem indít csapatot.
szept. 26
10:24
Marco Materazzi is csatlakozhat az Anzsi Mahacskalához (Agroinform)
A sportvezetőnek kinézett egykori világbajnok védő már el is utazott Dagesztánba, hogy megismerkedjen a klub körülményeivel.
szept. 26
10:27
Anderlecht: a nagyon fontos gólt szerző Juhász Roland bosszús (She)
Juhász Roland a Jupiler League-et is kipipálta: az Anderlecht 28 éves védője ebben az idényben vasárnap estig a Belga Kupában a Lommel, az Európa-ligában a török Bursaspor kapuját vette be – a hétvégi, Beerschot elleni összecsapáson pedig megszerezte idénybeli első bajnoki gólját.
szept. 26
10:29
Golf: tízmillió dolláros ütés a vízből odaát, női királyság Európában (She)
Az esztendő egyik legemlékezetesebb hétvégéjén vannak túl a profi golfozók: az Egyesült Államokban Bill Haas váratlan diadalával ért véget a PGA Tour idei playoffját lezáró Tour Championship, míg Írországban Európa női válogatottjának győzelmét hozta a patinás csapatverseny, a Solheim-kupa.
szept. 26
10:31
Videó: bravúros szegedi győzelem, nemcsak a fórok jó kihasználása miatt (She)
Csoportelsőként jutott be a Bajnokok Ligájába a Szeged-Beton vízilabdacsapata. A magyar bajnoki bronzérmes a horvát Rijeka elleni utolsó csoportmeccsen nyert 10–9-re. A mérkőzés után az NSO Tv-nek a hazaiaktól Kiss Csaba és Török Béla a fantasztikus győzelemről és a csapategységről, míg a vendégek légiósa, Varga Dénes a hibákról beszélt.
szept. 26
10:42
A pályán esett össze a szívrohamot kapó középpályás - videó (Agroinform)
A Brann Bergen futballistája, Carl-Erik Torp a csapat bajnokiján a pályán esett össze és kapott szívrohamot. A segítség gyorsan érkezett, és defibrillátor segítségével újra tudták éleszteni a játékost, aki helikopterrel szállítottak a kórházba.A mérkőzést végigjátszó Korcsmár Zsolt csapattársának az állapota a hírek szerint stabil, de megfigyelésre bent tartották.
szept. 26
10:44
A 200 milliót adó Groupama gyémánt fokozatú főtámogató lett (Agroinform)
A cég már eddig is támogatta a klubot, de most egy újabb lépés eredményeként három évre szóló megállapodást kötöttek a felek.
szept. 26
10:45
Hamburg: Huub Stevens nemet mondott, Van Basten lehet az új edző (She)
Huub Stevens nemet mondott a német labdarúgó-élvonalban szereplő HSV Hamburg vezetőedzői felkérésére. A holland szakember 2007 februárjától 2008 júniusáig már irányította a kikötőváros csapatát.
szept. 26
10:47
Rg vb: orosz rémálom a végére, így is első a csapat az éremtáblázaton (She)
A 2005-ös ritmikusgimnasztika-világbajnoksághoz hasonló képet mutat a 2011-es, olimpiai kvalifikációs vb éremtáblázata: Oroszország hiába rendezett totális tarolást egyéniben, két aranyérmet is elvittek a sportág első számú nagyhatalma elől – szombaton az olaszok, vasárnap a bolgárok.
szept. 26
10:49
Ferencváros: a Groupama a klub gyémántfokozatú támogatója lett (She)
Gyémántfokozatú főszponzori szerződést írt alá a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó szakosztálya a Groupama Garancia Biztosítóval. A cég már eddig is támogatta a zöld-fehér klubot, de most egy újabb lépés eredményeként három évre szóló megállapodást kötöttek a felek – olvasható az ftc.hu-n.
szept. 26
11:03
Gyász: elhunyt a tizenegyest sarokkal értékesítő arab labdarúgó (She)
Huszonegy éves korában elhunyt a sarokkal értékesített tizenegyeséről elhíresült arab labdarúgó, Awana Diab. Az egyesült arab emírségekbeli futballista épp edzésről tartott hazafelé, amikor autóbalesetet szenvedett.
szept. 26
11:18
Berki Krisztián fájós bokával, de bizakodva készül a vb-re (Agroinform)
Utolsó edzésein vesz részt a magyar férfi és női tornászválogatott, amely szerdán utazik el Tokióba, a jövő pénteken kezdődő olimpiai kvalifikációs vb helyszínére.
szept. 26
11:20
Amir Khan szerint a következő meccsét Mayweatherrel vívja, riválisa cáfol (Agroinform)
Amir Khan szinte biztos benne, hogy rövidesen megküzd a még veretlen amerikaival, aki inkább Klicskóékkal bokszolna.
szept. 26
11:36
Pérez szerint a világ legjobb edzőjével, Mourinhóval megnyerhetik a BL-t (Agroinform)
A Real Madrid elnöke elégedett a portugál szakember által végzett munkával, de Bajnokok Ligája-győzelemre vágyik.
szept. 26
11:38
Messi már csak két találatra van Kubalától az örökranglistán - videó (Agroinform)
Az aranylabdás argentin játékos, aki szombaton mesterhármast ért el az Atlético Madrid ellen, már 192 gólt szerzett a katalán csapat színeiben.
szept. 26
11:39
Hollandia: Minden tekintetben elbuktunk - Babos Gábor (She)
Babos Gábor, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NEC magyar kapusa a Waalwijk ellen elveszített bajnoki után úgy nyilatkozott, ellenfelük mindenben felülmúlta őket.
szept. 26
11:42
Hétköznapi kiválóságok futhatnak a lánggal (Metropol)
Magyarok is futhatnak az olimpiai lánggal a 2012-es londoni nyári olimpia előtt – szeptember 30-án lezárul a nevezési szakasz.
szept. 26
11:54
Autóbalesetben elhunyt a sarkazós tizenegyeslövő (Agroinform)
Autóbalesetben életét vesztette Theyab Awana egyesült arab emírségekbeli labdarúgó, aki azzal vált világhírűvé, hogy júliusban sarokkal lőtt 11-es gólt.
szept. 26
12:00
Gyémántfokozatú támogató az FTC-nél (Behaviour)
A Groupama Garancia Biztosító révén gyémántfokozatú támogatója lett a Ferencváros labdarúgócsapatának.

Keresés