2011. szeptember 1. csütörtök

szept. 1
0:01
Zaragoza: Postiga Spanyolországban folytatja, 2.5 millió volt az ára (She)
Leigazolta a Sporting rutinos támadóját, Hélder Postigát a Real Zaragoza, mégpedig 2.5 millió euróért. A 29 éves játékos három évre írt alá a spanyol egyesülethez.
szept. 1
0:15
QPR: Buzsáky együttese leigazolta Wright-Phillipset a Man Citytől (She)
Hosszas tipródás után elhagyta az angol válogatott szélső, Shaun Wright-Phillips a Manchester Cityt, és aláírt a Queens Park Rangershöz.
szept. 1
0:19
Videoton: Liptákkal szerződést bontottak, távozott Hidvégi és Szakály (She)
Szerződést bontott Lipták Zoltánnal a Videoton labdarúgócsapata, adta hírül a vidi.hu. Az Újpestről 2009 nyarán igazolt, immár stabil válogatott védővel kapcsolatban egyelőre nem tudni, hol folytatja pályafutását.
szept. 1
0:33
Tottenham: Redknapp szerint 45 millió fontos ajánlatot kaptak Modricért (She)
Az angol Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának menedzsere, Harry Redknapp szerint 45 millió fontos ajánlatot kaptak és utasítottak vissza Luka Modricért.
szept. 1
0:37
Arsenal: Benajun és Arteta érkezik, Bendtner kölcsönbe távozik (She)
Belehúzott az Arsenal labdarúgócsapata az átigazolási időszak utolsó órájában: az „ágyúsok” kölcsönvették a Chelsea-től a „kékek” izraeli középpályását, Josszi Benajunt, illetve szerződtették az Everton baszk középpályását, Mikel Artetát, aki négy évre írt alá.
szept. 1
0:39
Liptákkal szerződést bontott a Videoton, Hidvégi és Szakály a ZTE-ben folytatják (Agroinform)
A 2009-ben az Újpesttől igazolt 26 éves válogatott védő így szabadon igazolhatóvá vált, de egyelőre nem tudni, hol folytatja pályafutását.
szept. 1
0:41
Eredmények: a Betis kiütötte a Portsmouth-t, Torinóban ikszelt a Cittadella (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a spanyol élvonalba idén nyáron feljutó Betis labdarúgócsapata négygólos győzelmet aratott az angol második vonalban szereplő Portsmouth ellen. Utóbbiak becsületgólja a lefújás előtti pillanatokban született meg.
szept. 1
0:45
Liverpool: Raul Meireles a Chelsea-be ment, Bellamy aláírt (She)
A Chelsea labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a Liverpool portugál középpályását, Raul Meirelest, ugyanakkor Craig Bellamy aláírt a „vörösökhöz”.
szept. 1
0:51
Eredmények: a Betis öt góllal tömte ki a Futács nélküli Portsmouth-t (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a spanyol élvonalba idén nyáron feljutó Betis labdarúgócsapata négygólos győzelmet aratott az angol második vonalban szereplő Portsmouth ellen. Utóbbiak becsületgólja a lefújás előtti pillanatokban született meg. Az angol klubban nem kapott lehetőséget a sevillai összecsapáson a múlt héten szerződtetett magyar támadó, Futács Márkó.
szept. 1
0:55
Aston Villa: Jenast és Huttont is megszerezték a Tottenhamtől (She)
Az Aston Villa labdarúgócsapata bejelentette, hogy megszerezte Jermaine Jenast és Alan Huttont a Tottenhamtől.
szept. 1
0:57
Angol válogatott szélső érkezett Buzsákyékhoz (Agroinform)
A 29 éves, angol válogatott szélső, Shaun Wright-Phillips a Manchester Cityből az újonc Queens Park Rangershöz igazolt.
szept. 1
1:15
Raúl Meireles a Chelsea-ben, Benajun az Arsenalban! (Agroinform)
A portugál négy évre írt alá a londonikahoz, a BBC szerint 12 millió fontért. Benajun kölcsönben került az Emiratesbe.
szept. 1
1:19
Bevásárolt a Tottenhamből az Aston Villa (Agroinform)
Az Aston Villa hivatalosan bejelentette, hogy leigazolta a Tottenham Hotspurtól Jermaine Jenast és Alan Huttont.
szept. 1
1:23
Crag Bellamy visszatért Liverpoolba (Agroinform)
A 32 éves walesi támadó, Craig Bellamy a Liverpoolba szerződött.
szept. 1
1:27
Légiósok: négyen váltottak csapatot az utolsó napon - magyar futballisták külföldön (She)
Négy, külföldön játszó magyar labdarúgó váltott csapatot az átigazolási időszak utolsó napján: Vadócz Krisztián visszatért a NEC-hez, Rudolf Gergely kölcsönben a Panathinaikoszé, Bodor Boldizsár az OFI-ban folytatja, Tamási Zsoltot az Ascoli alacsonyabb osztályba adta kölcsön. Németh Krisztián átigazolása meghiúsult, Tóth Balázs szerződést bontott a Genkkel. Jelenlegi légióshelyzet – hol…
szept. 1
1:33
Craig Bellamy visszatért Liverpoolba (Agroinform)
A 32 éves walesi támadó, Craig Bellamy a Liverpoolba szerződött.
szept. 1
1:45
Labdarúgás: bezárt a piac - az utolsó nap átigazolási hírei egy helyen! (She)
Éjfélkor bezárult a legtöbb európai országban a labdarúgó átigazolási időszak, melynek utolsó napja ezúttal (is) rendkívül mozgalmas volt. Csak néhány üzlet „mutatóba”: az Arsenal szerződtette Josszi Benajunt, Mikel Artetát és Per Mertesackert, a Chelsea megszerezte a Liverpooltól Raul Meirelest, a „vörösök” játékosa lett Craig Bellamy. Itthon Lipták Zoltán szerződést bontott a Videotonnal,…
szept. 1
1:51
Craig Bellamy hivatalosan is a Liverpoolé (Agroinform)
A 32 éves walesi támadó, Craig Bellamy a Liverpoolba szerződött.
szept. 1
1:55
Arteta az Ágyúsok negyedik szerzeménye, Bendtner Sunderlandben folytatja (Agroinform)
Nicklas Bendtner a Sunderlandban folytatja pályafutását, a létszámfelettivé vált csatár kölcsönbe érkezett a Fekete Macskákhoz.
szept. 1
6:51
NB II: Duró József Détári Lajos utódja a vecsési kispadon (She)
A Vecsési FC hivatalos honlapján bejelentette, hogy a Ferencváros szakmai irányítását átvevő Détári Lajost eddigi pályaedzője, Duró József váltja a kispadon.
szept. 1
6:51
Megöli a bajnokságot a Barca és a Real (Behaviour)
Az első forduló a kollektív szerződés megkötéséig zajló sztrájk miatt eleve elmaradt a spanyol labdarúgó-bajnokságban, ám a második körös rajt sem aratott osztatlan sikert. Leszámítva a főváros hófehér és Barcelona gránátvörös-kék részét. A Real Madrid vasárnap 6-0-ra verte idegenben a Zaragozát, ekkora különbségű vendégsiker a szezonnyitány során még soha nem fordult elő a ligában.
szept. 1
6:53
Real Madrid: a holland Royston Drenthe az Evertonban folytatja (She)
A spanyol Real Madrid labdarúgócsapata a klub hivatalos honlapján erősítette meg azt a korábban már napvilágot látott hírt, hogy Royston Drenthe az angol Evertonban folytatja pályafutását.
szept. 1
7:09
ZTE: a klubvezetők ma jelenthetik be Csank János vezetőedző utódját (She)
A tervekkel ellentétben nem szerdán, hanem csütörtökön nevezi meg a ZTE vezetősége Csank János vezetőedző utódját.
szept. 1
7:09
Vb-futam a Mecsekben (Behaviour)
A magyar ralisport történetének első világbajnoki futamát rendezik meg szeptember 9-11 között, ugyanis a Mecsek Rali IRC futamnak számít. A világbajnoki küzdelemben induló Turán Frigyes és Zsiros Gábor így végre hazai pályán mutathatja meg a mezőnynek, hogy mire képes.
szept. 1
7:11
Kassaiék svájci edzőtáborban készültek feladataikra (Behaviour)
Hétfőtől szerdáig Svájcban edzőtáboroztak Európa legjobb labdarúgó-játékvezetői, hogy felkészüljenek az idei szezon feladataira. A földrész 99 legjobb bírója - köztük természetesen Kassai Viktor, valamint Vad II. István és Szabó Zsolt - vett részt a Genfben és Nyonban rendezett eseményen.
szept. 1
7:13
Visszatérésre készülnek a Bedák-testvérek (Behaviour)
Fényes profi karriert jósoltak az amatőrök között is szép sikereket elért Bedák testvéreknek, amikor az Universumhoz igazolva megkezdték menetelésüket a hivatásosok között. A német klub gazdasági válsága azonban derékba törte a két bunyós addig simának tűnő útját, és a kispehelysúlyú profi Európa-bajnok Zsolt (15-1, 5 KO) és a légsúlyú Pál (8-0, 5 KO) tavaly májusa óta nem bokszolt. Ám most…
szept. 1
7:15
Hölgyeim, arra a kijárat! (Behaviour)
Az idei esztendő utolsó Grand Slam-tornáján már a második nap eldőlt, hogy tovább nem kell izgulnunk honfitársainkért. Arn Gréta és Jani Réka-Luca egyaránt vereséget szenvedett, és az sem vigasztalhatja őket, hogy az idei wimbledoni és párizsi bajnoknő sincs már versenyben. Az uraknál a menők egyelőre tartják magukat.
szept. 1
7:45
US Open: Sarapova, Roddick és Isner továbbment, Bagdatisz kiesett (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon (US Open) magyar idő szerint csütörtök hajnalban a férfiaknál befejeződött az 1. forduló, és ezzel kialakult a következő kör párosítása is. A hölgyeknél korábban egy mérkőzésről nem számoltunk be – Marija Sarapova a fehérorosz Anasztaszija Jakimova ellen győzött nagyon könnyedén és jutott a 3. fordulóba.
szept. 1
7:47
Premier League: a Twentéből jött új csatár a Fulhamhez, A. Ferdinand a QPR-é (She)
Az angol élvonalbeli Fulham labdarúgócsapata hivatalosan bejelentette, hogy megszerezte (a Newcastle United orra elől) a Twente csatárát, Bryan Ruízt.
szept. 1
8:21
Görögország: Németh Krisztiánt már csak a kizárt kluboknak adhatják kölcsön (She)
A görög sajtóban is nagy meglepetést keltett, hogy a belga Standard Liege végül nem tudott megegyezni az Olympiakosz Pireusszal Németh Krisztián kölcsönvételéről.
szept. 1
8:39
NB II: Olaszországból erősített a Szeged, de az új szerzemény még nem játszhat (She)
Az olasz harmadosztályú Cavese labdarúgócsapatától az NB II Keleti csoportjában szereplő Szegedhez szerződött a 21 éves középpályás, Orosz Márk.
szept. 1
8:45
Arn Gréta párosban is kiesett (Agroinform)
Arn Gréta a holland Arantxa Russzal az oldalán búcsúzott az amerikai nyílt teniszbajnokságtól. A duó a Su, Voszkobojeva (tajvani, kazah) párostól kapott ki két szettben a 32 közé jutásért.
szept. 1
8:47
Hosszú szünet vár Szilágyi Viktorra (Agroinform)
Könyöksérülése miatt két hónap kihagyás vár a Flensburg osztrák válogatott átlövőjére, a magyar származású Szilágyi Viktorra.
szept. 1
8:49
Tizenkét centiméter hiányzott Kürthy Lajosnak (Agroinform)
A tegui atlétikai világbajnokság hatodik napjának délelőtti programjában egy magyar versenyzőért szurkolhattunk, Kürthy Lajos a férfi súlylökés selejtezőjéből nem jutott tovább
szept. 1
8:57
Last minute akciók az angol futballban (Infostart)
Az átigazolási időszak határidejének közeledte felgyorsította az eseményeket az angol futballpiacon. Szerda éjfélig a nagy kluboknál is több játékos érkezett és távozott. A legaktívabb vevő, ahogyan arra számítani lehetett, az Arsenal volt.
szept. 1
8:57
Stoke City: klubrekordot jelentő összegért érkezett Crouch (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Stoke City szerződtette a Tottenham angol válogatott támadóját, Peter Crouchot.
szept. 1
9:03
Kiesett az olimpiai és vb-ezüstérmes távolugró (Agroinform)
A tegui atlétikai világbajnokság csütörtök délelőtti selejtezőiben a legnagyobb meglepetést a dél-afrikai távolugró, Godfrey Mokoena kiesése jelentette.
szept. 1
9:15
Autoimmun betegség miatt veszélyben Venus Williams karrierje (Infostart)
Autoimmun betegsége miatt visszalépett az amerikai nyílt teniszbajnokságtól Venus Williams, akinek a pályafutása is veszélybe került.
szept. 1
9:15
Ligue 1: a Nice-é a korábbi Honvéd-csatár, pénz juthat Kispestre (She)
A francia első osztályú bajnokságban szereplő Nice labdarúgója lett a Budapest Honvéd korábbi elefántcsontparti légiósa, az FC Tours-tól érkező Abraham Guie Gneki – a hírt az élvonalbeli klub hivatalos honlapja jelentette be.
szept. 1
9:17
Anglia: Gera Zoltánék hátvédje Törökországba igazolt (She)
A West Bromwich Albion szlovák válogatott labdarúgója, Marek Cech a török élvonalban szereplő Trabzonsporban folytatja a pályafutását.
szept. 1
9:19
Videó: Ronaldinho szögletből rúgott mesés gólt a brazil bajnokságban (She)
A brazil bajnokságban Ronaldinho duplája ellenére is kikapott a Flamengo az Avaí otthonában 3–2-re. A világbajnok zseni az első gólját szögletből szerezte!
szept. 1
9:21
Kiesett az olimpiai bajnok távolugró (Agroinform)
A tegui atlétikai világbajnokság csütörtök délelőtti selejtezőiben a legnagyobb meglepetést a dél-afrikai távolugró, Godfrey Mokoena és az olimpiai bajnok Irving Saladino kiesése jelentette.
szept. 1
9:23
LaShawn Merritt és Oscar Pistorius 4x400-on is remekelt (Agroinform)
A tegui atlétikai világbajnokságon a férfiaknál a 4x400 méter előfutamait rendezték csütörtökön hajnalban, az amerikai váltó a világ idei legjobb idejével jutott döntőbe.
szept. 1
9:25
Kiemelkedő nézettséget hozott a férfi 100 méter döntője (Agroinform)
A francia sprinterek szereplése miatt hatalmas nézettséget hozott a férfi 100 méteres síkfutás döntője Franciaországban, ahol 4,4 millióan látták Christophe Lemaitre futását.
szept. 1
9:27
Murray, Roddick és Sarapova is továbbjutott (Agroinform)
A kiemeltek közül a francia Gilles Simon, az amerikai Andy Roddick és John Isner is továbbjutott a 64 közé.
szept. 1
9:33
Atlétikai vb: Kürthy Lajos 13 centire volt a döntőtől (She)
Kürthy Lajos nagyon közel volt ahhoz, hogy döntőbe jusson a férfi súlylökés csütörtöki délelőtti selejtezőjéből, ám 20,02 méteres eredménye végül a 14. helyhez volt elég a tegui szabadtéri atlétikai világbajnokságon.
szept. 1
9:35
Videó: Mostanában sajnos nincs jó véleményem a fociról - Garaba (She)
A 82-szeres futballválogatott Garaba Imre a telki FociFesztiválon mesélt az NSO Tv kérdésére a jelenlegi feladatairól és a magyar labdarúgáshoz fűződő viszonyáról.
szept. 1
9:39
Tizenhárom centiméter hiányzott Kürthy Lajosnak (Agroinform)
A tegui atlétikai világbajnokság hatodik napjának délelőtti programjában egy magyar versenyzőért szurkolhattunk, Kürthy Lajos a férfi súlylökés selejtezőjéből nem jutott tovább.
szept. 1
9:41
Grant Hackett a civil életben is sikeres lett (Agroinform)
Nem gondolkozik a visszatérésen az ausztrálok háromszoros olimpiai bajnok úszója, Grant Hackett, aki sok egykori sportolóval ellentétben a civil életben is sikeres lett.
szept. 1
9:43
Crouch a Stoke új klubrekorder igazolása (Agroinform)
Peter Crouch klubrekordot jelentő 10 millió fontért szerződött a Tottenham Hotspurtól a Stoke Cityhez. Vele tartott a Spursból a hondurasi középpályás, Wilson Palacios is a Fazekasokhoz.

Keresés