2011. szeptember 2. péntek

szept. 2
0:15
US Open: S. Williams gémet veszített, Ferrero búcsúztatta Monfilst (She)
Mindössze egyetlen gémet veszített Serena Williams a US Open női egyeseinek küzdelmében a második fordulóban a holland Michaëlla Krajicek elleni papírforma győzelem alkalmával.
szept. 2
6:51
Pars eddig csapatot ment (Behaviour)
A magyarok Pars Krisztián kalapácsvető révén egy ezüstérmet szereztek eddig a tegui atlétikai világbajnokságon. Gyulai Miklós, korábbi sprinter, a magyar szövetség elnöke ennél jobbat várt az együttes tagjaitól, annak viszont örül, hogy sok a meglepő eredmény, mert úgy véli, ez jót tesz a sportágnak.
szept. 2
6:53
Száguldóból utazó cirkusz (Behaviour)
Úgy tűnik, az F1-es csapatok hiába jelezték, hogy már az évenkénti 19 futam is rengeteg. Bernie Ecclestone úgy zárta le az FIA vezetőivel karöltve a vitát, ha a 19 sok, akkor legyen inkább húsz. Ráadásul az évad végén földrészről földrészre utazik a száguldó cirkusz. A Török Nagydíjtól elbúcsúzunk, viszont nagyon úgy tűnik, hogy a francia verseny visszatér. "Véletlenül" az Ecclestone tulajdonában…
szept. 2
7:09
FIFA: Blatter szerint a strandfocinak létjogosultsága van az olimpián (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke azt szeretné, ha a strandfoci olimpiai sportág lenne, és már a 2016-os riói ötkarikás játékokon is szerepelne.
szept. 2
7:09
A rákkutatásért futnak (Behaviour)
Immár 19. alkalommal rendezik meg jövő szombaton a rákkutatásnak dedikált jótékonysági futást. Csak a helyszín más az idén: a programot a Puskás Ferenc Stadionba szervezte a Fuss a Rákkutatásért Alapítvány a Magyar-Kínai Gazdasági Kamarával, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségével és az Országos Takarék Szövetkezettel közösen.
szept. 2
7:11
US Open: Amerika egyelőre visszainteget (Behaviour)
Noha a hazai kedvencekből még versenyben van a három legnagyobb klasszis az év utolsó Grand Slam-tornáján, a US Openen - Serena Williams, Andy Roddick és Mardy Fish -, mégis egyre több szó esik arról, hogyha ez a nem éppen fiatal generáció kiszáll a tenisz körforgásából, az amerikaiak még epizódszereplőkké sem nagyon válnak majd a versenyeken.
szept. 2
7:13
Végetért a nemzetközi futballvásár (Behaviour)
Miként a pályán, úgy az átigazolási piacon is vannak győztesek és akadnak vesztesek. És ahogy a zöld gyepen, azon kívül is a pénz az, ami elsősorban meghatározza: egy-egy klub melyik oldalra kerül. A Manchester City folytatta nagyratörő terveihez szükségesnek vélt költekezést ezen a nyáron is, a PSG új tulajdonosa által hasonló aktivitást mutatott, a Barcelona szintén nem visszafogottságról tett…
szept. 2
7:27
Tenisz: Djokovics és Wozniacki is csak két játékot veszített (She)
A férfi és a női verseny első kiemeltje is könnyedén vette a második forduló jelentette akadályt a Flushing Meadows-i pályákon zajló amerikai nemzetközi teniszbajnokságon. A férfiaknál Novak Djokovics az argentin Carlos Berlocqot intézte el rendkívül könnyedén 90 perc alatt, míg Caroline Wozniacki a holland Arantxa Rus ellen engedélyezett csupán két vesztes játékot.
szept. 2
7:45
NB III: szombaton ünnepli századik születésnapját a körmendi csapat (She)
Szeptember 3-án ünnepli századik születésnapját az NB III Bakony-csoportjában szereplő Körmend FC.
szept. 2
7:47
Labdarúgás: jótékonysági gálát rendeznek a székelyföldi fociért (She)
Szombaton 11 órától rendezik meg a Székelyföldi labdarúgásért jótékonysági gálát a Bozsik-stadionban.
szept. 2
8:21
Atlétikai vb: Usain Bolt a legjobb idővel jutott be a 200 m elődöntőjébe (She)
A 100 méter csalódást keltő döntője után – a címvédő kiugrott a rajtnál – könnyedén vette a 200 méter előfutamát Usain Bolt a tegui atlétikai világbajnokságon: a jamaicai világcsúcstartó a legjobb, 20.30-as idővel jutott be az elődöntőbe.
szept. 2
8:39
Atlétikai vb: Orbán Éva három centivel lemaradt a fináléról (She)
Épphogy lemaradt a vasárnapi fináléról Orbán Éva, a tegui atlétikai világbajnokság női kalapácsvető számában. A magyar dobó a selejtező első körében 68.89-cel kezdett, a második és harmadik kísérletére  azonban nem sikerült javítania (előbb 68.28-at ért el, majd érvénytelen volt a kísérlete), így végül három centiméterrel lecsúszott a fináléról: a francia Stéphanie Falzon 68.92-vel alig, de…
szept. 2
8:45
Monfils nem jutott a 32 közé, Djokovic meg sem izzadt (Agroinform)
A hetedik helyen kiemelt francia Gael Monfils nem jutott a 32 közé az amerikai nyílt teniszbajnokságon, miután csütörtökön 2-1-es szettelőnyből kikapott a spanyol Juan Carlos Ferrerótól.
szept. 2
8:57
Videó: a védő bravúrral mentette társai kapitális hibáját Argentínában (She)
A labdarúgó Copa Sudamericana legutóbbi mérkőzésén az Argentinos Juniors egy hatalmas mentésnek is köszönhette, hogy hazai pályán nem kapott ki a Vélez Sarsfieldtől. A 0–0-ra végződő meccs 65. percében a Juniors védője és kapusa egymásra várt, amikor a korábbi Villarreal-játékos Guillermo Franco elhozta a labdát és már csak az üres kapuba kellett volna passzolnia, de a visszaérő Federico Pistone…
szept. 2
9:03
Monfils nem jutott a 32 közé, Djokovics meg sem izzadt (Agroinform)
A hetedik helyen kiemelt francia Gael Monfils nem jutott a 32 közé az amerikai nyílt teniszbajnokságon, miután csütörtökön 2-1-es szettelőnyből kikapott a spanyol Juan Carlos Ferrerótól.
szept. 2
9:05
Nem ez az első eset, hogy a ZTE-től megkerestek - Prukner László (Agroinform)
Ezen a héten még Szabó Imre irányítja az edzéseket Zalaegerszegen, Prukner László hétfőtől veszi át a csapatot.
szept. 2
9:07
Orbán Éva három centiméterre volt a finálétól (Agroinform)
Orbán Éva mindössze három centiméterre volt attól, hogy bejusson a női kalapácsvetés döntőjébe a tegui szabadtéri atlétikai világbajnokságon, végül azonban a 13. helyen végzett.
szept. 2
9:15
Válogatott: olvasóink Bogdánt állítanák a kapuba, Stieber nem fért be a kezdőbe (She)
A Nemzeti Sport Online olvasóinak is lehetőségük nyílt összeállítani a magyar labdarúgó-válogatott keretét a Svédország elleni Európa-bajnoki selejtezőre. Az eddigi szavazatok alapján Bogdán Ádám vezet a kapusok között, míg a Stieber Zoltán csak a kispadon foglalhat helyet.
szept. 2
9:17
FTC: a holland másodosztályból érkezhet rutinos védő - sajtóhír (She)
Az ftcnews.com értesülései szerint Ruud Knol, a holland másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sparta Rotterdam védője a Ferencvárosnál van próbajátékon. A 30 éves középső védő csütörtökön már a csapattal edzett.
szept. 2
9:33
Koman: Kőkemény csata lesz (Metropol)
Az utolsó esélyét ragadhatja meg ma a magyar labdarúgó-válogatott a Svédország elleni Európa-bajnoki selejtezőn. A csoport második helyének esetleges meg­szerzéséhez Egervári Sándor együttesének mindenképpen le kellene győznie a svédeket.
szept. 2
9:35
Sziklaugró-világbajnokság Jaltán (Metropol)
A „Fecskefészek”-ben rendezik meg hétvégén a Red Bull Sziklaugró Világbajnoki Versenysorozat harmadik szezonjának fináléját.
szept. 2
9:39
Matthäus szerint Anglia nyomás alatt fog játszani, ami előnyt jelent számukra (Agroinform)
A sorsdöntőnek számító bolgár-angol Eb-selejtező előtt a hazaiak kapitánya hazája nemzeti csapatát állította példaként játékosai elé.
szept. 2
9:41
Zseniális kapásgól a francia Ligakupából - videó (Agroinform)
Anthony Mounier, a Nice játékosa ritkán látható bombagólt szerzett a Toulouse elleni francia Ligakupa-mérkőzésen.
szept. 2
9:51
NHL: felakasztotta magát a 35 évesen visszavonult hokis (She)
Felakasztotta magát Wade Belak, az észak-amerikai profi jégkorongligától most nyáron, 35 évesen visszavonult játékos. Három és fél hónap alatt ő a harmadik halottja az NHL-nek.
szept. 2
9:57
Nem vagyunk hozzászokva ehhez az iramhoz - Róth Antal (Agroinform)
Róth Antal a 2-1-es vereség után elmondta, az írek dinamikusabb, erőteljesebb futballt játszottak, látszott, hogy a magyarok lassabb tempójú meccseken edződtek.
szept. 2
10:09
Atlétikai vb: Pistorius nélkül döntőzik a dél-afrikai váltó (She)
Az amputált lábú Oscar Pistorius nélkül döntőzik pénteken, közép-európai idő szerint 14.15-kor a dél-afrikai 4x400-as váltó a tegui szabadtéri atlétikai világbajnokságon.
szept. 2
10:15
Ibra, a magyarok réme a nagy gólok mestere - videó (Agroinform)
A jelenkori futballban nincs még egy olyan focista, aki annyi látványos találatot szerzett volna, mint Zlatan Ibrahimovic, a svéd válogatott csatára. A legszebb góljai közül szemezgettünk.
szept. 2
10:33
Oscar Pistorius nélkül döntőzik a dél-afrikai váltó (Agroinform)
Az amputált lábú Oscar Pistorius nélkül döntőzik pénteken, közép-európai idő szerint 14:15-kor a dél-afrikai 4x400-as váltó a tegui szabadtéri atlétikai világbajnokságon.
szept. 2
10:45
Labdarúgás: Paulo Sousa is tiszteletét teszi Buzsáky gálameccsén (She)
Szombaton ünnepli huszonötödik születésnapját az utánpótlás-neveléssel foglalkozó Grund FC. Ez alkalomból nyitják meg Rákoshegyen a csapat nyáron átalakított klubházát, amelyet ünnepélyes keretek között a Videoton vezetőedzője, Paulo Sousa ad át. És hogy honnan a kapcsolat?
szept. 2
10:45
Alig több mint 1300 jegy van még (Metropol)
Péntek 10 órai helyzet szerint már csak alig több mint 1300 jegy vár gazdára az esti magyar-svéd labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre.
szept. 2
10:47
Válogatott: még 1300 jegy vár gazdára a svédek elleni Eb-selejtezőre (She)
Péntek 10 órai helyzet szerint már csak alig több mint 1300 jegy vár gazdára az esti magyar-svéd labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre.
szept. 2
10:49
Műkorcsolya: visszalépett a GP-szezontól a Hoffmann, Zavozin kettős (She)
Visszalépett a Grand Prix-szezon küzdelmeitől a Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim jégtánckettős. Az ősszel szinte biztosan nem lép jégre a duó, és hogy mi lesz jövőre, még senki sem tudja.
szept. 2
10:51
Légiósok: Vági Andrással szerződést bontott az Aarau (She)
A svájci Aarau labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bontott magyar légiósával, Vági Andrással.
szept. 2
10:51
Urbán gyomor- és vesénvágást javasol Ibra megállítására (Agroinform)
A Vasas segédedzője szerint a mai magyar válogatottban nincs meg az a tűz, ami a Mészöly Kálmán vezette csapatban megvolt.
szept. 2
10:53
Légiósok: Vadócz nem tartja visszalépésnek, hogy eljött Spanyolországból (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Vadócz Krisztián hároméves spanyolországi légióskodását követően visszatért a holland NEC Nijmegenhez. A 26 éves válogatott középpályás az Osasunát hagyta maga mögött, mégsem gondolja, hogy pályafutása szempontjából visszalépés az újabb nijmegeni kaland.
szept. 2
11:03
Röplabda: Szabó Joe a Vasas női csapatának technikai vezetője lett (She)
Természetes közege a víz, sportága a világversenyeken rendre érmekkel kecsegtető úszás, ő maga olimpiai, világ- és Európa-bajnok. Ehhez képest Szabó József, azaz Joe a sikerektől messze kerülő röplabdánál kötött ki: technikai vezetője lett a Vasas-Óbuda-Hofeka bajnoki és kupaezüstérmes női csapatának.
szept. 2
11:09
Lassan gyógyulnak a DVSC sérültjei (Agroinform)
Zahovaiko jövő hét közepétől, Ferenczi János két hét, Farkas Balázs három hét múlva már a csapattal edzhet a DVSC-vel.
szept. 2
11:21
U21-es válogatott: Ismerkednünk kell még ezzel a nagy irammal - Szokol (She)
Mint arról beszámoltunk, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséggel kezdte az Eb-selejtezőket, Róth Antal csapata Írországban kapott ki. Szokol Zsolt, az Újpest játékosa szerint a mérkőzésen jóval nagyobb volt az iram, mint egy bajnoki meccsen, s ezzel még ismerkedniük kell.
szept. 2
11:27
Már csak 1300 jegy vár gazdára a svédek ellen (Agroinform)
Péntek 10 órai helyzet szerint már csak alig több mint 1300 jegy vár gazdára az esti magyar-svéd labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre.
szept. 2
11:29
Sváb Dániel szerint túlzottan is az egy pont megtartására törekedtek (Agroinform)
Az U21-es válogatott védője az írek elleni vereség után úgy érezte, hogy második játékrészben már nem tudtak plusz erőket mozgósítani.
szept. 2
11:39
Videó: lyukas volt a Milan védelme, de hozták a kötelező győzelmet (She)
Az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság címvédője, az AC Milan felkészülési mérkőzésen 2–1-re nyert Comóban. A piros-feketék vezető gólját Massimo Ambrosini lőtte egy visszagurított labda után, majd a hazaiak meglepetésre egyenlítettek, Umberto Miello használta ki a vendégvédők hibáját. A győztes találatot Urby Emanuelson szerezte büntetőből.
szept. 2
11:41
Evezés: a B-döntőben küzdhet tovább a Simon, Juhász duó, Hadú a 8. (She)
A Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettesnek nem sikerült bejutnia a döntőbe a szlovéniai Bledben zajló olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon, így szombaton a B-fináléban, azaz a 7–12. helyért küzdhet majd. Az egységnek csak egy riválisát kell megelőznie ahhoz, hogy kvótát szerezzen az országnak a jövő évi, londoni játékokra.
szept. 2
11:43
Motorsport: Talmácsi a Moto2-ben vagy Superbike-ban térhet vissza (She)
Talmácsi Gábor a Digi Sport Reggeli Start című műsorának nyilatkozva elmondta, karrierjét a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában folytathatja, vagy a Superbike Supersport kategóriájában.
szept. 2
11:45
Nem jutott döntőbe a Simon Béla, Juhász Adrián páros (Agroinform)
A Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettesnek nem sikerült bejutnia a döntőbe a szlovéniai Bledben zajló olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon, így szombaton a B fináléban, azaz a 7-12. helyért küzdhet majd. Az egységnek csak egy riválisát kell megelőznie ahhoz, hogy kvótát szerezzen az országnak a jövő évi, londoni játékokra.
szept. 2
11:57
Eb-selejtezők: a németek már ma célba érhetnek (Infostart)
A német labdarúgó-válogatott harcolhatja ki elsőként - már ma este - a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon való részvétel jogát.
szept. 2
11:57
Hat város pályázik a 2020-as Olimpiára (Metropol)
Hat város jelezte hivatalosan a csütörtök éjféli határidőig a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak, hogy pályázik a 2020-as nyári játékok megrendezésére.
szept. 2
12:03
Talmácsi Gábor Moto2-ben vagy a Supersportban versenyezne (Agroinform)
Az egykor világbajnoki címet nyerő magyar motoros kijelentette, csak olyan projektben vesz részt, ami nyerőképes, vagyis méltó az eddig elért eredményeimhez.
szept. 2
12:15
Magyar futball-legenda emléke előtt tiszteleg ma este az UEFA (Infostart)
A ma esti Magyarország-Svédország Eb-selejtező előtt Csányi Sándor, az MLSZ elnöke az UEFA nevében posztumusz kitüntetéssel tiszteleg a legtöbbszörös magyar válogatott játékos, Bozsik József emléke előtt. A díjat a 101-szeres válogatott fedezet fia, Bozsik Péter veszi át.
szept. 2
12:15
Zenit: a főszponzor gazdasági nehézségei miatt télen eladják Husztiékat? (She)
A sports.ru pénteki cikke szerint a Zenitnél felvetődött a lehetősége annak, hogy a főszponzor anyagi nehézségei miatt a télen megválnak a klub néhány piacképes légiósától, így a portugál Dannytól és Bruno Alvestől, az olasz Domenico Criscitótól, illetve Huszti Szabolcstól.
szept. 2
12:17
Játék: játsszon, és nyerjen jegyeket a Végső állomás 5 című filmre! (She)
Játsszon a Nemzeti Sport Online kvízével, és tekintse meg a Végső állomás 5 című filmet! A helyesen válaszolók között premier előtti jegyeket sorsolunk ki a rendezvényre. A nyertest telefonon értesítjük.

Keresés