2011. szeptember 10. szombat

szept. 10
0:03
Az edző guru szerint Kerber akár nyerhet is (Agroinform)
Az amerikai edző legenda, Nick Bollettieri szerint a német Angelique Kerber akár meg is nyerheti az idei US Opent.
szept. 10
0:07
Tőzsér szerezte a győztes gólt a Genk gólzáporos meccsén (Agroinform)
A Genk 4-3-ra legyőzte a Sint-Truident idegenben a belga bajnokságban. A találkozó győztes gólját a mérkőzést végigjátszó Tőzsér Dániel szerezte a hajrában.
szept. 10
0:11
Rudisha újra világrekordért utazik Rietibe (Agroinform)
Rietiben ismét világrekordot szeretne futni a kenyai David Rudisha, aki első futóként teljesítené 1:41-en belül a 800 méteres távot.
szept. 10
0:36
US Open: Nadal könnyedén megverte Roddickot, így már elődöntős (She)
A második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal három nagyon sima szettben, 6:2, 6:1, 6:3-ra legyőzte a 21. helyen rangsorolt amerikai Andy Roddickot az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság, a US Open negyeddöntőjében.
szept. 10
0:39
Nadal felmosta a pályát Roddickkal - a címvédő elődöntős (Agroinform)
A vártnál sokkal simább mérkőzésen, három játszmában jutott túl Andy Roddickon a US Open címvédőjének számító Rafael Nadal, aki készülhet a Murray elleni szombati elődöntőre.
szept. 10
6:54
Csank: nem érdemlünk továbbjutást (Behaviour)
Noha a magyar labdarúgó-válogatott megnyerte két szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőjét, így matematikai esélye maradt a pótkvalifikációt érő második hely elérésére, akadnak olyan szakemberek is, akik nem osztoznak a hurráoptimizmusban: Csank János korábbi szövetségi kapitány a honi állapotokból kiindulva azt mondja, a magyar futball nem érdemli meg, hogy jelen állapotában ott legyen egy…
szept. 10
6:56
Álommecs: Federer Djokovics ellen (Behaviour)
Két nap esőzést követően végre az időjárás kegyeibe fogadta a US Open szervezőit, még versenyben lévő játékosait, valamint a nézőket, akik végre teniszt láthattak. Méghozzá felsőfokút...
szept. 10
7:12
Kasza és Tibolya döntőbe jutott Moszkvában (Behaviour)
Kasza Róbert és Tibolya Péter bejutott a döntőbe a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságon.
szept. 10
7:14
Amerikaifutball: a tojáslabda népszerűbb, mint valaha (Behaviour)
Magyar idő szerint tegnapra virradóan elstartolt az Egyesült Államokban a profi amerikaifutball-liga, az NFL legújabb idénye. A címvédő Green Bay Packers 42-34-re verte az előző szezon bajnokát, a New Orleans Saints gárdáját. A látványos meccs tökéletes nyitánya volt a szezonnak, egyúttal jelzése annak, milyen hatalmas hiba lett volna, ha pénzügyi vita folytán elmarad a sorozat.
szept. 10
7:30
WNBA: Taurasi elképesztő teljesítménye is kevés volt a Seattle ellen (She)
Az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokságban (WNBA) a Settale utolsó alapszakaszbeli meccsét is lejátszotta a szeptember 15-én rajtoló rájátszás előtt.  A Storm a 26 pontos cserember, Katie Smith vezérletével győzelemmel hangolt a playoffra a Phoenix ellen. A másik oldalon Diana Taurasi, a női mezőnyben egy játékostól ritkán látható 36 pontot termelt, de ez is kevés volt csapata…
szept. 10
7:48
WNBA: Taurasi elképesztő teljesítménye is kevés volt a sikerhez (She)
Az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokságban (WNBA) a Seattle az utolsó alapszakaszbeli meccsét is lejátszotta a szeptember 15-én rajtoló rájátszás előtt.  A Storm a 26 pontos csereember, Katie Smith vezérletével győzelemmel hangolt a playoffra a Phoenix ellen. A másik oldalon Diana Taurasi – a női mezőnyben egy játékostól ritkán látható – 36 pontot termelt, de ez is kevés volt csapata…
szept. 10
7:50
NB I: Érdekes dolgok történnek mostanság a Videotonnál - Aczél (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője, Aczél Zoltán a szombathelyi klub hivatalos honlapján adott nyilatkozatában hosszasan beszélt csapata szombati ellenfeléről, a Videotonról. A szakember elmondta, hogy bár az ellenfél három és fél milliárdos költségvetésből gazdálkodik, szeretnék megőrizni egy hónapja tartó veretlenségüket.
szept. 10
8:09
Idegenbeli sikerrel kezdett a Fehérvár (Agroinform)
A Sapa Fehérvár AV19 álomszerű rajtot vett az EBEL 2011/2012-es kiírásában, a csapat idegenben fektette két vállra az Acroni Jesenicét.
szept. 10
8:45
Cristiano Ronaldo hasonlít Usain Boltra (Agroinform)
A 100 m-es síkfutás jamaicai világcsúcstartójának és a Real Madrid aranylabdás portugál játékosának kísértetiesen hasonlóak az antropometrikus jellemzői.
szept. 10
9:00
Sao Paulo: Luís Fabiano elkezdte az edzéseket a térdműtéte után (She)
Májusban műtötték a harmincéves támadó, Luís Fabiano térdét, és a Sao Paulo brazil  futballistája pénteken már labdás tréningen is részt vehetett.
szept. 10
9:00
Siófokon hullajtott először pontokat a Debrecen (Behaviour)
Először veszített pontokat a Debrecen a labdarúgó OTP Bank Ligában: a hajdúsági együttes hét győzelem után Siófokon gól nélküli döntetlent ért el a 8. forduló pénteki nyitómérkőzésén.
szept. 10
9:02
Euro 2012: az UEFA exkluzív megállapodást kötött az MTV-vel (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a hivatalos honlapján jelentette be: exkluzív megállapodást kötött a Magyar Televízióval, így a köztévé közvetíti a jövő nyári Európa-bajnokság harmincegy mérkőzését.
szept. 10
9:03
Mancini elvette a csapatkapitányi karszalagot Téveztől (Agroinform)
A Manchester City menedzsere megfosztotta csapatkapitányi tisztségétől Carlos Tévezt, amiért az argentin csatár a nyáron mindenáron el akarta hagyni az együttest.
szept. 10
9:18
Így érte utol a Milan a remekül kezdő Laziót - Serie A-nyitány, videóval (Infostart)
Ha "csak" ilyen meccsek lesznek a 2011-2012-es olasz bajnokságban, mint az első volt, már nem járunk rosszul. A vendég Lazio, két "újonca" egy-egy találatával gyorsan kétgólos előnyt szerzett a San Siróban, de a bajnok Milan talpra állt és kiegyenlített. Négygólos mérkőzéssel indított a Serie A: AC Milan-Lazio 2-2.
szept. 10
9:18
Játékossors: börtönbe kerülhet az 1990-es világbajnokság ezüstcipőse (She)
A csehszlovák, majd a cseh válogatottat is erősítő 194 centiméteres támadó, Tomás Skuhravy börtönbe kerülhet, ugyanis a 46 éves egykori futballistát azzal gyanúsítja a rendőrség, hogy tagja egy lopott luxusautókkal üzletelő bűnbandának.
szept. 10
9:21
Szabadkártyás tinédzserek nyerték a vegyes párost (Agroinform)
A tornán csak szabadkártyával induló Melanie Oudin – Jack Sock páros nyerte a US Open vegyes páros tornáját.
szept. 10
9:36
Nadal kiütötte Roddickot (Metropol)
A címvédő spanyol Rafael Nadal rendkívül könnyedén, három szettben nyert a 2003-as győztes, hazai közönség előtt szereplő Andy Roddick ellen, ezzel bejutott a legjobb négy közé az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 10
9:39
Kubica visszatérése a Forma-1-be csak idő kérdése (Agroinform)
Semmi sem veszélyezteti a visszatérését Robert Kubicának, a Forma-1-es Renault istálló lengyel pilótájának, aki februárban súlyos ralibalesetet szenvedett.
szept. 10
9:41
A Ferrari lassú, McLaren-Ferrari csata várható (Agroinform)
Red Bull-McLaren csata várható a legendás monzai versenypályán, a Ferrari egyelőre lassú, Schumacher viszont éledezik. No, de ki nyeri az időmérőt?
szept. 10
9:54
Ajánló: pályán a Man. United, a Barcelona és a Real Madrid - szombati program (She)
A labdarúgó NB I-ben szombaton öt mérkőzést rendeznek, míg a topligák közül utolsóként tegnap az olasz élvonal küzdelmei is elkezdődtek: a Serie A-ban ma egy találkozóra kerül sor. Angliában pályára lép többek között az Arsenal, a Chelsea, a Liverpool, a Manchester United és a Manchester City, Spanyolországban pedig ma játszik a Real Madrid és a Barcelona is – íme a topligák és néhány további…
szept. 10
9:57
A Ferrari lassú, McLaren-Red Bull csata várható (Agroinform)
Red Bull-McLaren csata várható a legendás monzai versenypályán, a Ferrari egyelőre lassú, Schumacher viszont éledezik. No, de ki nyeri az időmérőt?
szept. 10
10:15
Rutinos finn csatárral erősített a Leeds (Agroinform)
A Chelsea-ben is megfordult finn csatár, Mikael Forsell az angol másodosztályú Leeds Unitedhez szerződött.
szept. 10
10:30
NFL: kulcscsonttörés miatt 4-6 hetet kihagy a New Orleans elkapója (She)
Kulcscsonttörés miatt négy-hat hét kihagyásra kényszerül Marques Colston, a New Orleans Saints szélső elkapója, aki a Green Bay elleni idénynyitón esett rosszul.
szept. 10
10:32
Görögország: Rémálomszerű helyzet a Volosznál - Szélesi (She)
Keddre ígér végső döntést a Görög Labdarúgó-szövetség és a liga a Volosz és a Kavala ügyében: a két klub licencét visszavonták, a csapatokat pedig a negyedik ligába sorolták. A jövő heti döntés a Voloszban futballozó Szélesi Zoltán pályafutását is befolyásolhatja.
szept. 10
10:33
Az Arsenal a Swansea ellen rajtolhat el "másodszor" (Agroinform)
A Manchester United ellen kiütéses vereséget szenvedett, de a kéthetes bajnoki szünet alatt új igazolásokkal megerősödött Arsenal az újonc Swansea ellen kezdheti meg a felzárkózást.
szept. 10
10:48
NFL: a Colts „olcsón” felbonthatja Manning szerződését - sajtóhír (She)
Az Indianapolis Coltsnak lehetősége van rá, hogy kihátráljon Peyton Manning öt évre szóló, 90 millió dolláros szerződéséből, ha a klub vezetői úgy látják, a héten nyakműtéten átesett irányító állapota annyira súlyos, hogy többé nem játszhat az NFL-ben.
szept. 10
10:50
Újpest: Lázárt Angliában vizsgálják, Szpisljak nyomás alatt tartaná a Pécset (She)
A Pécsi MFC elleni mai hazai bajnokira készülő Újpest továbbra is az első győzelmére készül ebben az idényben az NB I-ben. Zoran Szpisljak vezetőedző elmondta, a találkozón szeretnék nyomás alatt tartani a baranyaiakat. Rossz hír a lila-fehérek szurkolóinak, hogy továbbra sem mindenki egészséges a csapatból.
szept. 10
11:06
MLS: nyert a Los Angeles Galaxy, elsőként jutott be a rájátszásba (She)
A Colorado elleni 1–0-s győzelmének köszönhetően elsőként a Los Angeles Galaxy került be az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság, azaz az MLS rájátszásába.
szept. 10
11:09
Lázár Bencét Angliában vizsgálják (Agroinform)
A lila-fehérek 20 éves, utánpótlás-válogatott támadója derék- és hátfájdalmai miatt csütörtökön Angliában járt kivizsgáláson.
szept. 10
11:42
Videó: tökéletesen helyezett felső sarkos bomba Florin Dantól (She)
A 2–2-vel zárult Targu Mures–Astra Ploiesti román bajnoki labdarúgó-mérkőzés első találatát Florin Dan szerezte. A marosvásárhelyi játékos 25 méteres löketét nem lehetett védeni.
szept. 10
11:45
Nyer az Újpest – ha bejön a jóslat (Agroinform)
A 8. forduló szombati játéknapján öt mérkőzést rendeznek, az elsőt a Megyeri úton. A kieső helyen álló, még nyeretlen Újpest az újonc, harmadik helyezett Pécset fogadja.
szept. 10
11:47
Kis Sebő helyettesíti Kellner Ádámot (Agroinform)
Kis Sebő helyettesíti a betegeskedő Kellner Ádámot a jövő pénteken kezdődő, britek elleni tenisz Davis Kupa-mérkőzésen, amelyen az euro-afrikai zóna I. csoportjába jutás a tét.
szept. 10
12:00
Videó: az asszisztenssel együtt „játszotta át" ellenfelét a finn futballista (She)
Érdekes jelenet játszódott le a Finnország–Hollandia Eb-selejtezőn. Az egyik finn hátvéd az oldalvonalon túlra akarta rúgni a labdát ellenfele elől, de a vonalon álló asszisztenst találta el. A labda visszapattant a pályára, mégpedig pont az említett finn futballista elé.
szept. 10
12:03
A Videoton sötét ló - Aczél Zoltán (Agroinform)
A hullámzó teljesítményt nyújtó bajnok Videoton otthonába a gyenge kezdés után egyre jobb formában futballozó Haladás látogat az OTP Bank Liga 8. fordulójában.
szept. 10
12:18
Videó: tökéletesen helyezett felső sarkos bomba Vásárhelyről (She)
A 2–2-vel zárult Targu Mures–Astra Ploiesti román bajnoki labdarúgó-mérkőzés első találatát Florin Dan szerezte. A marosvásárhelyi játékos 25 méteres löketét nem lehetett védeni.
szept. 10
12:20
Serie A: 1.1 milliárd eurót keresnek a játékosok az olasz élvonalban (She)
A Gazzetta dello Sport című szaklap szerint az olasz első osztályban a húsz csapat összesen 1.1 milliárd eurót fizet 494 profi labdarúgójának.
szept. 10
12:36
Bajnokok Ligája: a Juventus kizáratná az UEFA-val a sorozatból az Intert (She)
Nem csillapodnak a Calciopoli-kedélyek: a 2006-os bundabotrány miatt kizárták anno az első osztályból a Juventust, két bajnoki címét pedig elvették. A torinói klub a nyáron hazája labdarúgó-szövetségénél megpróbálta visszaszerezni az elveszített (és az Internek odaítélt) 2006-os aranyat, sikertelenül.
szept. 10
12:39
Red-Bull fölény a harmadik szabadedzésen (Agroinform)
A harmadik legjobb időt Felipe Massa autózta a Ferrarival, Lewis Hamilton a negyedik, Jenson Button az ötödik, Nico Rosberg a hatodik, Michael Schumacher a hetedik, míg Fernando Alonso a nyolcadik lett.
szept. 10
12:41
A Bayern és a Dortmund kötelező hazai feladat előtt, Hajnalék a Hannover ellen (Agroinform)
A Bayern München és a Borussia Dortmund is könnyűnek látszó hazai összecsapásra készül a jövő heti Bajnokok Ligája-mérkőzése előtt a Bundesliga hétvégi, 5. fordulójában.
szept. 10
12:54
Jégkorong: Idegenben mindig nehéz, főleg a szezon első meccsén - Primeau (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 tegnap Jesenicén győzelemmel rajtolt az EBEL 1. fordulójában. A vendégek edzője, Kevin Primeau a meccs után elmondta, a szezon első mérkőzése – főleg idegenben – mindig nehéz, ráadásul Ladányi Balázs hiányzása is nehezítette a helyzetet. Ennek ellenére a fehérváriaknak sikerült nyerniük, és most már a következő, vasárnapi találkozóra összpontosítanak.
szept. 10
12:56
Barcelona: Dortmundból érkezhet új középső védő a katalánokhoz (She)
Spanyol médiaértesülések szerint a Borussia Dortmund középső védője, Mats Hummels a Barcelona labdarúgócsapatában köthet ki télen.
szept. 10
12:58
Férfi kosárlabda: Temesvárról érkező szerb Nyíregyházán (She)
Négyes, illetve ötös poszton bevethető játékost igazolt a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Marso-Vagép NYKK.
szept. 10
13:12
Tenisz: Kellner Ádámot Kiss Sebő helyettesíti a Davis-kupában (She)
Kiss Sebő helyettesíti a betegeskedő Kellner Ádámot a jövő pénteken kezdődő, britek elleni tenisz Davis-kupa-mérkőzésen, amelyen az euro-afrikai zóna I. csoportjába jutás a tét.
szept. 10
13:12
Vettel volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (Metropol)
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es világbajnokság Olasz Nagydíjának szombati, harmadik szabadedzésén, az Autodromo di Monzán.
szept. 10
13:14
Autósport: Kiss a 9. rajtkockát szerezte meg a GP3-as monzai futamra (She)
A remek pénteki kezdés után szombaton is folytatta jó szereplését Monzában Kiss Pál Tamás, a GP3-as sorozat magyar szereplője, aki az időmérő edzésen a 9. rajtkockát szerezte meg a délutáni viadalra.

Keresés