2011. október 1. szombat

okt. 1
0:48
Murray szeretne Federer elé kerülni a világranglistán (Agroinform)
Andy Murray előbb legyőzte a bolgár Dimitrovot, majd nagyra törő terveiről is beszélt Bangkokban.
okt. 1
1:06
Blake lesz Jamaica jövője - Usain Bolt (Agroinform)
Bár Usain Bolt sem számít öregnek, a háromszoros olimpiai bajnok sprinter szerint világbajnok honfitársa, Yohan Blake a jövő nagy embere lesz az atlétikában.
okt. 1
1:09
Görögország: Schembri a Panionioszban folytatja pályafutását (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Panionioszban folytatja pályafutását André Schembri, a Ferencváros korábbi támadója. A máltai játékos egyéves szerződést kötött az athéni csapattal.
okt. 1
1:24
Henri Leconte is segíti Monfils karrierjét (Agroinform)
Az egykori Davis Kupa hős, Henri Leconte is csatlakozott a francia színes bőrű játékos, Gael Monfils szakmai stábjához.
okt. 1
6:54
Messi, a földönkívüli (Behaviour)
Parádés meccsen parádézott Diego Alves, a Valencia kapusa. A Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának talán legkiválóbb teljesítményét nyújtotta a brazil portás a Chelsea elleni rangadón. Rajta kívül szokás szerint Lionel Messit illendő méltatni, aki 5-0-s idegenbeli sikerhez segítette a címvédő Barcelonát, s aki klubrekordot állított be duplázásával.
okt. 1
6:56
Magyar sikerek az Európa Ligán (Behaviour)
Az Anderlecht Juhász Rolanddal, a Sturm Graz Szabics Imrével a soraiban nyert idegenben a labdarúgó Európa Liga csoportkörének második fordulójában. Mindkét válogatott futballista végig játszotta csapata meccsét, Szabics gólpasszt is adott.
okt. 1
6:58
Átláthatóbb finanszírozás (Behaviour)
A Magyar Olimpiai Bizottság azzal számol, hogy 20-22 sportágban indulhatnak magyar versenyzők a jövő évi olimpián - mondta Borkai Zsolt, az ötkarikás testület elnöke pénteken a budapesti nemzetközi sportjogi konferencián.
okt. 1
7:00
Káté: túl a kötelezőn (Behaviour)
Tegnap egyetlenegy magyar lépett a kötelek közé a Bakuban zajló olimpiai kvalifikációs amatőr ökölvívó világbajnokságon, és az eddigi trend szerint egy pillanatig sem kellett a győzelme miatt izgulnunk. Káté Gyula (64 kg) egészen érett bunyóval verte a fehérorosz Jevgenyij Ramaskevicset, és bejutott a legjobb 32 közé. Ma két magyar lép szorítóba: a 60 kilós Varga Miklós és a 75 kg-os Harcsa…
okt. 1
7:09
Dortmund: Mario Götze 15 millió eurós reklámszerződést kötött (She)
Tíz évvel meghosszabbította szerződését sportszergyártójával, és ennek folyományaként 15 millió euró üti a markát Mario Götzének, a Borussia Dortmund fiatal labdarúgójának.
okt. 1
7:12
Világbajnokok hétvégéje következik (Behaviour)
Ami ebben az évben csak nagyon ritkán fordult elő, az most bekövetkezik: mind a gyorsasági, mind pedig a Superbike világbajnokság mezőnye aszfaltra gurul. Előbbi Motegiben, a Japán Nagydíjon, utóbbi a francia Magny-Cours-ban, ám az mindkét helyszínen eldőlhet néhány kategóriában, hogy ki lesz az idei világbajnok.
okt. 1
7:27
Real Madrid: Mourinho grillpartit tartott a barcelonai kirándulás előtt (She)
José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője grillpartin látta vendégül tanítványait.
okt. 1
7:45
Jégkorong: Nem csak Ryan remekelt a Volánban - Kevin Primeau (She)
Mint ismeretes, a Sapa Fehérvár AV 19 az EBEL pénteki játéknapján 4–3-ra győzött a cseh Znojmo ellen. A győzelemben főszerepet játszott a négygólos Derek Ryan, de Kevin Primeau vezetőedző nem csak őt emelte ki a mérkőzés után.
okt. 1
8:39
Maraton és fővárosi derbi - hétvégi sportprogram (Infostart)
Sok fővárosi sportprogram közül lehet válogatni a hétvégén. Vasárnap rendezik az ősz legnagyobb futóversenyét.
okt. 1
8:39
Videó: a Fradi női kézisei a legjobb négy közé jutnának a KEK-ben (She)
Elek Gábor szerint a női kézilabdázók KEK-mezőnye erősödött a legutóbbi szezonhoz képest. A címvédő Ferencváros szakvezetője szerint a Bajnokok Ligájából ebbe a sorozatba kiesők miatt lesz nehezebb feladat a jó szereplés, de a cél így is a négy közé jutás.
okt. 1
8:54
Tíz évre 15 millió eurót kap Götze a sportszergyártójától (Agroinform)
Tíz évvel meghosszabbította szerződését sportszergyártójával, és ennek folyományaként 15 millió euró üti a markát a Dortmund fiatal labdarúgójának.
okt. 1
9:12
Komanék kikaptak a Torinótól (Agroinform)
A középpályás csereként lépett pályára a 63. percben, a védőt nem nevezték a mérkőzésre.
okt. 1
9:15
Jégkorong: Nemcsak Ryan remekelt a Volánban - Kevin Primeau (She)
Mint ismeretes, a Sapa Fehérvár AV 19 az EBEL pénteki játéknapján 4–3-ra győzött a cseh Znojmo ellen. A győzelemben főszerepet játszott a négygólos Derek Ryan, de Kevin Primeau vezetőedző nemcsak őt emelte ki a mérkőzés után.
okt. 1
9:17
Ajánló: liverpooli városi derbi, az Inter a Napolit fogadja - szombati program (She)
A labdarúgó NB I-ben a 11. forduló ma öt mérkőzéssel folytatódik. A topligák szombati meccsei közül mindenképp említést érdemel az angol Premier League-ből a liverpooli városi derbi, az Everton és a Liverpool összecsapása, de ma lép pályára többek között a Manchester United és a Manchester City is. Németországban a listavezető Bayern München a Hoffenheimhez látogat, míg Stieber Zoltán és Szalai…
okt. 1
9:48
Liverpooli városi rangadó a Goodison Parkban, Gerrarddal (Agroinform)
Két nagy presztízsű városi rangadót is rendeznek a PL hétvégi, hetedik fordulójában. Szombaton a Liverpool az Everton vendége lesz a Mersey-parti-derbin.
okt. 1
9:51
Győri ETO: visszatért hazájába a klub korábbi grúz támadója (She)
Hazatért Grúziába a Győri ETO NB I-es labdarúgócsapatának korábbi támadója, Teimuraz Sarasenidze.
okt. 1
10:06
Manuel Neuer az 1000. góltalan percre hajt a Hoffenheim ellen (Agroinform)
A címvédő Dortmund az újonc Augsburgot fogadja, az ezüstérmes Leverkusenhez Felix Magath Wolfsburgja látogat, míg Stieberek Nürnbergben vendégeskednek.
okt. 1
10:09
Anglia: a volt Chelsea-játékos 2016-ig marad a Brighton edzője (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Brighton menedzsere, Gus Poyet meghosszabbította 2014-ben lejáró szerződését, így 2016-ig marad a gárda trénere. A volt Chelsea-játékos asszisztense, Mauricio Taricco is 2016-ig írt alá.
okt. 1
10:11
MotoGP: szombaton Stoner volt Motegi ura - az élről rajtolhat (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján szombaton a királykategóriában egyértelműen az ausztrál Casey Stoner volt a legjobb, aki a szabadedzésen és az időmérőn is az első helyen végzett. A Moto2-ben a spanyol Marc Márquez, a 125 kcm-ben a francia Johann Zarco rajtolhat az élről a holnapi versenyen.
okt. 1
10:24
Kölcsönadta fiatal tehetségét a Liverpool (Agroinform)
A Liverpool hivatalos honlapján közölte, hogy Jonjo Shelveyt kölcsönadta a Blackpoolnak.
okt. 1
10:27
Ökölvívó-vb: Varga Miklós megverte grúz ellenfelét, a 32 közé jutott (She)
Pontozásos győzelemmel jutott be Varga Miklós a legjobb 32 közé a Bakiban zajló olimpiai kvalifikációs férfi ökölvívó-világbajnokság szombati versenynapján.
okt. 1
10:29
Tenisz: A. Radwanska idei második tornáját is Zvonarjova ellen nyerte (She)
A kilencedik kiemelt Agnieszka Radwanska nyerte a tokiói női tenisztornát, miután a fináléban 6:3, 6:2-re legyőzte a negyedik helyen rangsorolt Vera Zvonarjovát. Az orosz teniszező 2:0-ra vezetett az első szettben, amikor lengyel ellenfele zsinórban nyolc gémet nyerve fordított.
okt. 1
10:42
Paksi jelszó Kispesten – védd magad! (Agroinform)
A jelenleg harmadik helyezett Honvéd a tavalyi ezüstérmes Paksot fogadja az OTP Bank Liga 11. forduójának szombati első mérkőzésén.
okt. 1
11:00
Varga Miklós a 32 közé jutott (Agroinform)
Pontozásos győzelemmel jutott be Varga Miklós a legjobb 32 közé a Bakuban zajló olimpiai kvalifikációs férfi ökölvívó-vb szombati versenynapján.
okt. 1
11:18
Cavani nélkül próbálja megállítani a lendületbe jövő Intert a Napoli (Agroinform)
Az eddig igencsak gyengén játszó Roma az Atalantát fogadja, amely a pályán mutatott teljesítménye alapján vezetné a bajnokságot.
okt. 1
11:21
Férfi kosárlabda: új center Sopronban - tesztelik az amerikait (She)
Egyhetes próbajátékon vesz részt Sopronban az amerikai Kenneth Walker.
okt. 1
11:36
A Valencia az újonc Granada ellen javíthat (Agroinform)
A Mallorcának Miguel Nadallal kell tovább gyűjtögetnie a pontokat, ami Pamplonában nem tűnik teljesíthetetlen feladatnak.
okt. 1
11:54
Hazudott elgázolásáról az ausztrál úszóolimpikon (Agroinform)
Nem cserbenhagyásos gázolás szenvedő alanya volt Kendrick Monk, hanem gördeszkájával esett akkorát, hogy két helyen is eltörött a könyöke.
okt. 1
11:57
Videó: ütközött a kapussal, kórházba szállították a holland labdarúgót (She)
Kórházba kellett szállítani a Willem II játékosát, Arjan Swinkelst, miután ütközött saját csapatának kapusával, David Meullal a holland másodosztályú labdarúgó-bajnokság pénteki játéknapján. A felvételen az látszik, hogy az ellenfél, a Sparta Rotterdam támadója sem volt egészen ártatlan az esetnél.
okt. 1
11:59
Szabadidősport: „Mindenkinek lehetővé kell tenni a sportolást” - Rogge (She)
A szabadidősportról Pekingben rendezett 14. világkonferencián akciótervet hirdettek meg a társadalom, elsősorban a fiatalok fizikai aktivitásának növelésére, az egészséges életmód követésére, a rendszeres sportolásra.
okt. 1
12:01
Roma: Stekelenburg hiába reménykedett, még nem térhet vissza (She)
Hiába reménykedett visszatérésében az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma kapusa, Maarten Stekelenburg, a szombati, Atalanta elleni bajnokin még nem léphet pályára.
okt. 1
12:03
Rögbi-vb: az angolok megszenvedtek Skóciával, a franciák égtek Tonga ellen (She)
Az Új-Zélandon zajló rögbi-világbajnokság csoportkörének ötödik (utolsó) fordulójában az aranyéremre is esélyesnek tartott franciák óriási meglepetésre kikaptak Tongától, míg a szintén favoritként elkönyvelt angolok nagyon megszenvedtek Skóciával. Anglia és Franciaország ettől függetlenül bejutott a negyeddöntőbe, ahol éppen egymással találkoznak majd, míg Tonga biztosan, Skócia pedig nagy…
okt. 1
12:12
Radwanska idei második tornáját is Zvonarjova ellen nyerte (Agroinform)
Agnieszka Radwanska nyerte a 2,05 millió dollár összdíjazású tokiói női tenisztornát, miután a döntőben két szettben diadalmaskodott az orosz Vera Zvonarjova felett.
okt. 1
12:30
Vlak – elég a döntetlenekből! Szpisljak – nyerni kell! (Agroinform)
Az egyaránt nyolcpontos Vasas és Újpest az Illovszky Stadionban találkozik egymással a 11. fordulóban.
okt. 1
12:36
Varga Miklós a 32 között az ökölvívó-vb-n (Metropol)
Pontozásos győzelemmel jutott be Varga Miklós a legjobb 32 közé a Bakuban zajló olimpiai kvalifikációs férfi ökölvívó-világbajnokság szombati versenynapján.
okt. 1
13:06
Kovács Katalin élete egyik legjobb nyaralásán van túl (Agroinform)
Kovács Katalin mozgalmas és rendkívül eredményes idényt tudhat maga mögött. A hosszú szezon után csak szeptemberben jutott ideje pihenésre, amit alaposan ki is használt.
okt. 1
13:08
Stoner, Márquez és Zarco indulhat az élről Motegiben (Agroinform)
A 125 kcm-ben Johann Zarco, Moto2-ben Marc Márque, a királykategóriában Casey Stoner nyerte az időmérő edzést.
okt. 1
13:24
Mourinho grillpartit adott a csapatnak - fotó (Agroinform)
A Real Madrid vezetőedzője grillpartin látta vendégül tanítványait az Espanyol elleni bajnoki mérkőzés előtt.
okt. 1
13:27
Ökölvívó-vb: „Varga Miki a 3. menetben a frászt hozta ránk” (She)
Amint arról korábban már beszámoltunk, Varga Miklós pontozásos győzelemmel jutott be a legjobb 32 közé a Bakiban zajló olimpiai kvalifikációs férfi ökölvívó-világbajnokság szombati versenynapján, miután 16:11-re jobbnak bizonyult a grúz Nikoloz Izoriánál. Kovács László szövetségi kapitány alapvetően elégedett volt Vargával, de elmondása szerint voltak rázós pillanatai a mérkőzésnek.
okt. 1
13:45
Férfi vízilabda ob I: a Honvéd könnyedén legyőzte a Kaposvárt (She)
Nem született meglepetés a férfi vízilabda ob I 1. fordulójának első szombati mérkőzésén: a Honvéd könnyed, 14–6-os sikert aratott az újonc Kaposvár otthonában. A vendégeknél Salamon Ferenc és Hárai Balázs egyaránt háromszor volt eredményes.
okt. 1
14:00
Szombathelyi feszültség – siófoki nyugalom (Agroinform)
Az azonos pontszámmal rendelkező Haladás és a Siófok Szombathelyen találkozik egymással.
okt. 1
14:03
Mire megy a Milan a Juve ellen? (Infostart)
Két rangadót is játszanak az olasz labdarúgó-bajnokságban a hétvégén. A listavezető vasárnap este a bajnok Milant fogadja, az Inter 24 órával korábban a Napolit látja vendégül.
okt. 1
14:03
Tenisz: Murray döntő szettben nyert, Monfils három játszmában kikapott (She)
A Bangkokban zajló férfi tenisztorna elődöntőjében az első helyen kiemelt brit Andy Murray és a másodikként rangsorolt francia Gaël Monfils is háromszettes mérkőzést vívott, ám míg előbbi végül felülmúlta a szintén francia Gilles Simont, addig utóbbi játszmaelőnyről, két rövidítéses szett után kikapott a korábban a 4. helyen kiemelt spanyol Guillermo García-Lópezt is kiejtő amerikai Donald…
okt. 1
14:05
Arsenal: Wengernek elege van a pletykákból, Van Persie marad (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal menedzsere, Arsene Wenger kifakadt azokon a pletykákon, amelyek csapata kulcsemberét, Robin van Persie-t összeboronálták a Manchester Cityvel.
okt. 1
14:07
Jégkorong: nyolcvan évesen elhunyt minden idők legjobb svéd hokisa (She)
Stockholm egyik kórházában nyolcvanéves korában meghalt Sven Tumba, a svéd jégkorong kiemelkedő képviselője, aki 1997-ben bekerült a sportági Hírnév Csarnokának tagjai közé, 1999-ben pedig minden idők legjobb svéd hokisává választották.
okt. 1
14:21
Videoton: az első keret három játékosa készülhet az FTC II ellen (She)
A Ferencváros és a Videoton kétfrontos csatát vív egymással a hétvégén: holnap a két klub első csapata az NB I-ben, ma pedig a második csapatok az NB II-ben csapnak össze. A mai találkozón a fehérváriak első keretéből három játékos is pályára léphet.

Keresés